Tag Archives: ereziarh

E oficial: Ereziarhul papa Francisc vine in 2018 in România. Petiție împotriva acestei vizite!

papa-brazilia_4

Papa Francisc ar putea vizita Romania in 2018, potrivit unor surse oficiale. Suveranul Pontif va raspunde astfel invitatiei pe care presedintele Klaus Iohannis i-a adresat-o, anul trecut, cand a mers la Vatican.

Reprezentantii tarii noastre si cei ai Vaticanului negociaza acum detaliile vizitei. O varianta ar fi ca ereticul sa participe la ceremoniile din 2018, prilejuite de aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Pana atunci, Klaus Iohannis s-a intalnit marti, la Cotroceni, cu noul ambasador al Vaticanului in Romania.

Monseniorul Miguel Buendia, trimisul Papei Francisc la Bucuresti, l-a vizitat pe Klaus Iohannis. Dincolo de subiectul convietuirii confesiunilor religioase in Romania, discutia a vizat si pregatirea vizitei pe care ereticul papa o va face in tara noastra. Invitatia a fost adresata direct de protestantul Klaus Iohannis, anul trecut.

Raspunsul ereziarhului Francisc a venit prompt, atunci, si a fost unul pozitiv. Reprezentantii Presedintiei si cei ai Vaticanului au continuat sa negocieze in toata aceasta perioada, pentru a stabili detaliile vizitei istorice. Iar aceasta, potrivit unor surse oficiale, ar putea avea loc in 2018, anul centenarului Marii Uniri.

Ramane de vazut daca ereziarhul Francisc va alege sa viziteze doar Bucurestiul, sau va merge si la Alba Iulia, la Catedrala Marii Uniri, anunță PRO TV.


Semneaza petitia impotriva venirii papei in Romania

Declaraţie protest şi o nouă mărturisire de credinţă împotriva abaterilor de la dogmele ortodoxe ale ereziarhului patriarh ecumenist Bartolomeu de Constantinopol

Declarația istorică a Mitropoliților, Stareților de Mănăstiri, preoților și monahilor împotriva abaterilor eclesiologice ale Patriarhului Ecumenic

Εικόνα (100)

Sunt condamnate toate abaterile eclesiologice ale Patriarhului Ecumenic săvârșite la întâlnirea sa cu Papa de la Ierusalim.

O NOUĂ ”MĂRTURISIRE DE CREDINȚĂ: NU VOM ÎNGĂDUI DESFIINȚAREA SAU PERVERTIREA DOGMELOR DE CREDINȚĂ

Εικόνα (102)O avertizare clară adresată Patriarhului Ecumenic – care urmează să se întâlnească cu Papa la Fanar – din partea a șase Mitropoliți ai Bisericii Greciei, a unui egumen din Sfântul Munte, a altor stareți de Sfinte Mănăstiri, a Egumenului Sfintei Mănăstiri Stavrovoúnio din Cipru, a 157 de clerici, monahi și monahii și a 1745 de mireni. Toate numele.

La Ierusalim, pe durata întâlnirii sale cu Papa, Patriarhul Ecumenic a recunoscut papismul ca ”Biserică” soră, a declarat că Ortodoxia deține ó parte a Adevărului de Credință, iar nu Adevărul întreg, aderând la teoria eretică a Ramurilor, și, mai mult chiar, negând însuși Simbolul de Credință, a recunoscut valabilitatea Botezului tuturor ”Bisericilor” eretice, a declarat că fără celelalte ”Biserici” suntem mai săraci etc. Semnatarii Noii Mărturisiri de Credință îi amintesc că, atunci când răposatul Patriarh Ecumenic Athenagora a desconsiderat dogmele Bisericii, trei mitropoliți ai Bisericii Greciei și opt sfinte mănăstiri athonite au întrerupt pomenirea sa, fără altă separare și fără ruperea totală a comuniunii. Îl cheamă, în sfârșit, să nu săvârșească rugăciuni în comun cu Papa la Fanar. continuare »