Tag Archives: genocid mondial

Minciuna despre vaccinuri si gripa porcina – Analiza unui doctor specialist

Va recomandam sa cititi si:

In spatele mediatizarii desantate a vaccinurilor se ascunde un adevar inspaimantator:

niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusuri si generand veritabile epidemii. In plus, substantele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem pacaliti sa platim bani grei si sa ii imbogatim chiar pe cei care incearca astfel sa ne ucida.

gripa_porcina_01

1.)  Ce este virusul  gripei porcine?

–          noul tip de virus gripal A H1N1 nu se aseamana cu nici un alt virus precedent izolat, dupa cum arata ultimele date din luna mai.(  New details on virus’s promiscuous past”, Jon Cohen, Science 2009, 324, 1127 si  Garten RJ, Davis CT,Tussell CA et al.  Antigenic and genetic charaatcteristics of swine-origin 2009 A (H1N1) influenza viruses circulating in humans. Science 2009, 325, 197-201.)

–          acest virus a fost sintetizat in laborator : Dr. Johan Hultin, de la Universitatea de Stat din Iowa, a extras cu succes material genetic, de la un cadavru obez de 30 si ceva de ani, de sex feminin, care a murit de gripa spaniola in 1918, impreuna cu 85% dintre satenii din Brevig Mission (numita Teller Mission in 1918), intr-o singura saptamana.  Victimele  gripei spaniole din care a fost extras materialul genetic au fost ingropate in permafrost-ul Arctic. In aceasta pandemie au murit cel putin 50 de milioane de oameni din intreaga lume.

–          oamenii de stiinta au recreat materialul genetic al virusului gripei spaniole din 1918, intr-un laborator finatat de Guvernul SUA. Virusul obtinut a fost apoi combinat in mod artificial cu  virusul comun H3N2 si o minora gena de lipitura din Eurasia – H5N1 – tulpina gripei aviare. Virusul gripei aviare sau H5N1, care a lovit Asia in 2006, contine unele mutatii genetice ale virusului din 1918.

–          in final, acest virus  contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua tulpini de gripa umana si o singura tulpina de gripa aviara ;

Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC ) numeste virusul rezultat “novel flu”, incorect spus “virusul gripei porcine”. Actuala tulpina de gripa “novel” sufera o mutatie rapida la om, animalele necontractand virusul. ( Din cauza rapidei mutatii a virusului si a faptului ca, spre deosebire de anul 1918, acum la nivel global, mijloacele de  transport sunt mai rapide, este un lucru normal ca oamenii de stiinta sa estimeze ca, atat ceasul molecular al virusului A/H1N1 cat si mijloacele moderne de transport, vor face ca aproape toate tarile din lume sa aiba experienta unui focar A/H1N1 in urmatoarele cateva luni. Ce este diferit la virusul A/H1N1 este ca, spre deosebire de alte noi tulpini de virusi care sufera mutatii rapide la aparitie, apoi incetinesc mutatiile, si in final se opresc in intregime, ” the novel” nu da inca semne de incetinire a ratei de mutatie, ca atare, oamenii de stiinta isi fac griji, fiindca A/H1N1 este generat sintetic si nu se comporta ca unul natural. (Raportul  Wayne Madsen – 21 mai 2009. Wayne Madsen este un jurnalist de investigatie din Washington DC, autorul acestui Raport.Copyright © 2009 WayneMadenReport.com).(https://alexaionescu.wordpress.com/2009/07/24/istoria-virusului-h1n1-si-viitorul-nu-prea-roz/)

Nota. Exista 3 tipuri de virusi gripali: A, B si C. Virusul de tip A este cel care cauzeaza  majoritatea imbolnavirilor la om, pasari si mamifere. Genomul sau contine 8 segmente de ARN codificind 11 proteine. Virusii sunt clasificati pe subtipuri pe baza celor 2 glicoproteine majore de suprafata: hemaglutinina (H) si neuraminidaza (N). Prin segmentarea genomului, virusul are capacitatea de a-si rearanja segmentele genomice si de a se recombina, crescand astfel rata de evolutie si generare de noi tulpini.   Recombinarea este larg utilizata n laborator in procesul crearii de noi vaccinuri. (Olsen B, Munster VJ, Wallensten A, Waldenstrom J, Osterhaus ADME and Fouchier RAM. Global patterns of influenza A virus in wild birds. Science 2006, 312, 384-8.)

gripa_porcina_06

2.)  Cat de grava este gripa porcina?

–          simptomele de gripa porcina sunt cel mult moderate;

–          in  iulie 2009 au fost inregistrate 40617 cazuri de gripa in SUA din care 319 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.8 %, desi se pare ca rata mortalitatii a fost de fapt mult mai redusa. Expertii estimeaza ca de fapt numai unul din 20 de cazuri de gripa sunt raporate.( 2009 flu pandemic in the United States”, Wikipdeia, 22 July 2009)

(https://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic_in_the_United_States)

–          Marea Britanie este cea mai afectata tara a Europei si presa a raportat zilnic despre pandemie in luna iulie. Acolo oamenii pot primi sfaturi si chiar tamiflu fara sa fie consultati de medici. In saptamana deschiderii noiii linii telefonice pentru raportarea cazurilor de imbolnaviri, s-a ajuns la cifra de imbolnaviri record de 100.000, cu un total de 30 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.03 % (probabil o rata a mortalitatii mai apropiata  de realitate); ( “Swine flu website overwhelmed by demand as new cases double in a week”, Owen Bowcott and Severin Carrell, The Guardian, 23 July 2009, )

( https://www.guardian.co.uk/world/2009/jul/23/swine-flu-website-overwhelmed)

–  acesta rata de mortalitate este mai scazuta decat in cazurile de imbolnaviri cu o gripa obisnuita tip A.

3.)  De ce este contestat  principiul vaccinarii? continuare »