Tag Archives: toxic

Bomba chimică de pe masa românilor: puiul din China, exportat mai mult mort decât viu și plin de coloranți

gripa_aviaraRomânia se află pe locul 12, la nivel mondial, la importul de produse agroalimentare, deşi are un potenţial agricol pentru a hrăni peste 80 de milioane de locuitori, susține reprezentantul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură – FAO în România, Bogdan Bazgă.

Numai anul trecut România a importat din China alimente în valoare de peste 9,8 milioane de euro. China vinde mult mai multe produse alimentare în Europa decât în anii precedenți. Din 2005 până în 2010, valoarea exporturilor de produse alimentare chinezești la nivel mondial aproape s-a dublat, crescând la 41 miliarde dolari. “China s-a introdus pe această piață cu o viteză surprinzatoare”, spune un expert german în industria alimentară. În prezent, există o piață în creștere pentru produse ieftine și semipreparate. Două lucruri fac ca unele companii precum Nestle, Unilever sau Metro să faca apel la China: preț bun și disponibilitatea de a vinde cantități foarte mari.

Carnea din China, cu antibiotice și hormoni de creștere

Carnea este mai profitabila decât legumele, de aici tendința de a maximiza profiturile, spune Zhou Li, lector la Universitatea Renmin din Beijing, citat în Der Spiegel.  Zhou susține că fermierii chinezi, conștienți că hrana plină de suplimente chimice dată animalelor pentru vânzare e nesănătoasă, își cresc separat unele pentru uzul propriu. ”Efectele pesticidelor, hormonilor și antibioticelor, fac diferenta între produsele destinate familiilor lor și cele destinate pieței. Mulți chinezi bogați și-au cumpărat ferme proprii pentru a nu mai fi dependenți de supermarket. De asemenea, există  rapoarte despre terenuri agricole destinate în exclusivitate producției pentru înalții oficiali guvernamentali”, a mai povestit universitarul.

Carnea semipreparată e plină de chimicale

Atenţie la consumul de pui fiert, înăbuşit sau afumat, provenit din China. Această ţară poate să furnizeze mii de tone de pui morţi în fiecare săptămână. Câştigul “producătorilor” este de peste 400%, se arată într-un fotoreportaj de avertizare publicat pe slideshare.net (https://www.slideshare.net/wassupady/puii-din-china), și care exemplifică cu fotografii cum se ”fabrică”, puii semipreparați. Animalele moarte sunt adunate, apoi, în condiții improprii, păsările moarte sunt opărite, le sunt smulse penele, sunt trate chimic pentru a fi decontaminate de bacterii și în final sunt colorate artificial, pentru un aspect atractiv, auriu.

Diversitatea de produse alimentare care se exportă din China pare nelimitată. Țara a devenit cel mai mare exportator mondial de miere. O cantitate semnificativă de somon din lume este procesat în China, somon afumat, de exemplu. Analiștii economici atrag atenția că țara renumită pentru ”rața Pekking” este acum producătoare de pizza congelată pentru piața mondială – la o cincime din prețurile germane.

Atenție la codul de țară

Multe din alimentele chinezești de pe piață nu au trecută țara de proveniență. ”Dat fiind că China, o țară cu salarii mici, nu are exact o reputație bună în rândul consumatorilor, în industria alimentară de obicei nu se menționeaza originea produselor vândute”, au descoperit jurnaliștii de la Der Spiegel. Ce putem face ca să știm de unde mâncăm? Să ne uităm atent pe codul de bare. Primele trei cifre de sub cod indică țara. Seturile de numere care identifică China sunt următoarele: 690, 691, 692, 693, 694 și 695.

Reclamații la CE

Deși guvernul chinez a introdus o lege a siguranței alimentare de trei ani, produsele care merg la export sunt deseori pline de probleme. Un sistem de avertizare pus la punct de Bruxelles, conceput pentru a detecta alimentele contaminate care ajung în spațiul comunitar, în mod disproporționat marchează produsele originare din China. Până la începutul lui octombrie existau 262 de rapoarte privind tăieței cu viermi, creveți contaminați cu antibiotice, fructe cu conținut excesiv de sulf  și alune urât mirositoare, toate din China.

Iradiere cancerigenă

Alimentele pot fi iradiate cu raze gama sau X. Tehnologia prin iradiere cu raze gama folosește Cobalt 60 sau Cesiu 137. Un raport dat publicității de către o organizație ecologistă internațională arată că studii efectuate pe termen scurt, pe copii din India, hrăniți o perioadă cu alimente iradiate, au indicat distrugeri ale cromozomilor acestora. Aceleași teste au fost efectuate și pe un lot de câini hrăniți cu carne de vită iradiată. Tuturor li s-a mărit splina.

Cancerul, bolile de rinichi, imunotoxicitatea nu sunt decât o parte din bolile deosebit de grave care pot fi declanșate în urma consumului de alimente tratate cu raze ionizante, mai susțin cercetătorii.

Caz incredibil: Sute de soldati americani, victime ale VACCINULUI impotriva gripei porcine. DATI mai departe!

us_navy_pig_flu

Informatii socante despre rezultatele vaccinarii  impotriva gripei porcine, pe o nava a US Navy:

1. Nava anonima a US Navy a plecat pe mare  in aprilie, cu un echipaj de 347 oameni.
2. Intregul echipaj a fost vaccinat cu vaccinul H1N1, impotriva gripei porcine, la scurt timp dupa ce-au plecat pe mare.
3. Membrii echipajului au devenit bolnavi atat de grav ca alte nave a trebuit sa raspunda pentru a le acorda ajutor. 16 doctori la bordul unui portavion anonim si alte nave au raspuns. Un total de  50 de persoane al Marinei  Americane au fost trimise la bord pentru a raspunde la criza.
4. Doi membri ai echipajului din totalul de 347 au murit –  capitanul navei (un comandant-locotenent) si un ofiter.
5. cele 50 de  persoane trimise la bord pentru a ajuta sunt in carantina intr-un spital al Marinei din Balboa, Spania dupa ce 10 dintre acestia au contractat gripa de la echipajul navei. La un ultim raport, doi dintre cei 50 aflati in carantina se aflau in stare grava.
6. Din cei 347 de membri ai echipajului care au fost vaccinati, 333 au contractat gripa H1N1 din VACCIN. Doi au murit, dupa cum s-a mentionat mai sus, si 331 au supravietuit. Doar 14 din 347 marinari vaccinati nu au aratat nici un simptom de boala, in urma vaccinarii.
7. Marina Militara a amenintat toate sotiile echipajului sa pastreze tacerea – pretinzand ca toate aceste informatii sunt clasificate. Unele au fost mai curajoase si astfel ca aceste informatii ne vin de la ele.
8. Mai mult, pe portavionul care a oferit asistenta, 415 marinari au contractat gripa porcina si sunt in prezent in carantina la bord.

VA RUGAM sa nu ignorati acest mesaj si  sa-l transmiteti mai departe. Adevarul este ca epidemia de gripa porcina a fost creata de vaccin. Daca nu vom accepta vaccinul, nu va fi nici o epidemie. Din acest test este evident ca vaccinul  testat pe echipajul navei a dus la infectarea cu gripa porcina a 96% din echipaj. O astfel de rata de infectie este imposibil de obtinut prin orice mijloace naturale. Cu toate ca numai 1% au murit imediat, nu exista nici o presupunere privind efectele pe termen lung asupra celor vaccinati. A se vedea cercetarea efectelor pe termen lung ale vaccinului  din 1976 impotriva gripei porcine, precum si programul de vaccinare impotriva antraxului din timpul razboiului din Golf, pentru mai multe informatii.

De asemenea, retineti ca simplul contact cu cei care au fost vaccinati creeaza o sansa ca 20% dintre voi  sa contractati gripa porcina, chiar daca nu ati fost vaccinati.

Va rugam transmiteti mai departe aceasta stire!

Datele sunt acumulate in mod indirect de la marturia anonima facuta de  sotiile soldatilor de pe nava, la o emisiune radio, pe care o puteti asculta mai jos:

[vodpod id=ExternalVideo.877052&w=425&h=350&fv=]

(traducere dupa articolul de aici)