Tag Archives: VIRUS

Ebola – virusul invizibil sau cum își plătesc africanii propriul genocid

Aveti chef de un mic exercitiu de gandire si de niste bucati de puzzle asezate frumos, ca sa intelegeti mai bine noua “pandemie” care ne ameninta din Africa si datorita careia din cifrele oficiale ni se spune ca au murit aproape 1000 de oameni? Pentru a pastra proportiile, trebuie sa va reamintesc ca anual mor intre 250.000-500.000 de oameni in urma complicatiilor unei gripe.
Conform dictionarului medical online, avem urmatoarea definitie:

Ebola = Virus A.R.N. aparţinând familiei filovirusurilor, răspunzător de o gravă febră hemoragică (febră, diaree, deshidratare, hemoragii nazale, purpură, vărsături cu sânge)

Photo EPA/Mediafax

Si ia uitati-va ce poza frumos colorata avem noi aici. O vehiculeaza toate ziarele online la greu ca sa vedem si ce urechiuse interesante are “virusul” Ebola. Apropo, in caz ca nu stiati, forma asta de carnacior a fost inventata special pentru “virusul” Ebola, probabil dupa ce s-a constatat ca celelalte fotografii care aratau doar niste banale pete informe nu reuseau sa bage spaima suficient in oasele oamenilor…

Pe Wikipedia in germana diagnosticul se pune asa:

Din punct de vedere clinic, infectia cu Ebola nu poate fi categoric deosebita de infectia cu virusul Marburg. Virusul poate fi dovedit doar in laborator, in sange, urina sau saliva. Ca si standard de aur s-a STABILIT metoda PCR (reverse transcriptase), cu care sunt suficiente cateva copii ale virusului pentru o dovada sigura. Si o dovada a anticorpilor speciali este posibila, dar acestia apar de regula abia mai tarziu in decursul bolii, deci absenta lor nu poate fi considerata criteriu de excludere a unei infectii acute“.

Dar, dragii mei, noi stim prea bine de la biologul Stefan Lanka si chiar de la Kary Mullis, inventatorul metodei PCR, ca aceasta metoda NU este standardizata si nu are cum sa “identifice” vreun “virus”.

continuare »

Efectele microcipului: Primul om infectat de un virus de calculator. Si asta e doar inceputul

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=e3pMH-dA9-Q]

Un om de stiinta britanic spune ca este primul om din lume care a fost infectat cu un virus de calculator. Dr Mark Gasson de la Universitatea din Reading a contaminat un cip, dupa care l-a introdus in mana sa. Dispozitivul, care ii permite sa treaca prin usile de securitate si sa-si activeze telefonul mobil, este o versiune sofisticata de cipuri RFID, folosit pentru animale. In cadrul studiilor sale, Dr. Gasson a aratat ca cipul a fost capabil sa introduca virusul de calculator in sistemele de securitate. In cazul in care alte cipuri implantate s-au conectat apoi la sistem, acestea au fost contaminate de acel virus, a mai spus dr Mark.

Alerta medicala

Dr. Gasson admite ca testul este o dovada de principiu, dar crede ca are implicatii importante pentru viitor, in cazul in care dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace si implanturile cohleare devin mai sofisticate, si risca sa fie contaminate de alte implanturi umane.
“Concomitent cu beneficiile acestui tip de tehnologie apar si riscuri. Ne putem imbunatati noi insine intr-un fel, dar imbunatatiri cu alte tehnologii, telefoane mobile, de exemplu, devin vulnerabile la riscuri, cum ar fi problemele de securitate si virusii de computer.”
Cu toate acestea, Dr. Gasson prezice ca va fi o utilizare larga a cipurilor implant.
“Acest tip de tehnologie a fost comercializat in Statele Unite ca un tip de bratara de alerta medicala, astfel incat, daca sunteti gasit inconstient puteti fi scanat si astfel se afla istoricul dvs. medical.”
Profesorul Rafael Capurro de la Institutul de Informatii de etica Steinbeis din Germania, a declarat pentru BBC ca cercetarea a fost “interesanta”, dar “daca cineva poate avea acces online la implantul dumneavoastra, ar putea fi grav”, a spus el.

sursa: BBC News

Minciuna despre vaccinuri si gripa porcina – Analiza unui doctor specialist

Va recomandam sa cititi si:

In spatele mediatizarii desantate a vaccinurilor se ascunde un adevar inspaimantator:

niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusuri si generand veritabile epidemii. In plus, substantele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem pacaliti sa platim bani grei si sa ii imbogatim chiar pe cei care incearca astfel sa ne ucida.

gripa_porcina_01

1.)  Ce este virusul  gripei porcine?

–          noul tip de virus gripal A H1N1 nu se aseamana cu nici un alt virus precedent izolat, dupa cum arata ultimele date din luna mai.(  New details on virus’s promiscuous past”, Jon Cohen, Science 2009, 324, 1127 si  Garten RJ, Davis CT,Tussell CA et al.  Antigenic and genetic charaatcteristics of swine-origin 2009 A (H1N1) influenza viruses circulating in humans. Science 2009, 325, 197-201.)

–          acest virus a fost sintetizat in laborator : Dr. Johan Hultin, de la Universitatea de Stat din Iowa, a extras cu succes material genetic, de la un cadavru obez de 30 si ceva de ani, de sex feminin, care a murit de gripa spaniola in 1918, impreuna cu 85% dintre satenii din Brevig Mission (numita Teller Mission in 1918), intr-o singura saptamana.  Victimele  gripei spaniole din care a fost extras materialul genetic au fost ingropate in permafrost-ul Arctic. In aceasta pandemie au murit cel putin 50 de milioane de oameni din intreaga lume.

–          oamenii de stiinta au recreat materialul genetic al virusului gripei spaniole din 1918, intr-un laborator finatat de Guvernul SUA. Virusul obtinut a fost apoi combinat in mod artificial cu  virusul comun H3N2 si o minora gena de lipitura din Eurasia – H5N1 – tulpina gripei aviare. Virusul gripei aviare sau H5N1, care a lovit Asia in 2006, contine unele mutatii genetice ale virusului din 1918.

–          in final, acest virus  contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua tulpini de gripa umana si o singura tulpina de gripa aviara ;

Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC ) numeste virusul rezultat “novel flu”, incorect spus “virusul gripei porcine”. Actuala tulpina de gripa “novel” sufera o mutatie rapida la om, animalele necontractand virusul. ( Din cauza rapidei mutatii a virusului si a faptului ca, spre deosebire de anul 1918, acum la nivel global, mijloacele de  transport sunt mai rapide, este un lucru normal ca oamenii de stiinta sa estimeze ca, atat ceasul molecular al virusului A/H1N1 cat si mijloacele moderne de transport, vor face ca aproape toate tarile din lume sa aiba experienta unui focar A/H1N1 in urmatoarele cateva luni. Ce este diferit la virusul A/H1N1 este ca, spre deosebire de alte noi tulpini de virusi care sufera mutatii rapide la aparitie, apoi incetinesc mutatiile, si in final se opresc in intregime, ” the novel” nu da inca semne de incetinire a ratei de mutatie, ca atare, oamenii de stiinta isi fac griji, fiindca A/H1N1 este generat sintetic si nu se comporta ca unul natural. (Raportul  Wayne Madsen – 21 mai 2009. Wayne Madsen este un jurnalist de investigatie din Washington DC, autorul acestui Raport.Copyright © 2009 WayneMadenReport.com).(https://alexaionescu.wordpress.com/2009/07/24/istoria-virusului-h1n1-si-viitorul-nu-prea-roz/)

Nota. Exista 3 tipuri de virusi gripali: A, B si C. Virusul de tip A este cel care cauzeaza  majoritatea imbolnavirilor la om, pasari si mamifere. Genomul sau contine 8 segmente de ARN codificind 11 proteine. Virusii sunt clasificati pe subtipuri pe baza celor 2 glicoproteine majore de suprafata: hemaglutinina (H) si neuraminidaza (N). Prin segmentarea genomului, virusul are capacitatea de a-si rearanja segmentele genomice si de a se recombina, crescand astfel rata de evolutie si generare de noi tulpini.   Recombinarea este larg utilizata n laborator in procesul crearii de noi vaccinuri. (Olsen B, Munster VJ, Wallensten A, Waldenstrom J, Osterhaus ADME and Fouchier RAM. Global patterns of influenza A virus in wild birds. Science 2006, 312, 384-8.)

gripa_porcina_06

2.)  Cat de grava este gripa porcina?

–          simptomele de gripa porcina sunt cel mult moderate;

–          in  iulie 2009 au fost inregistrate 40617 cazuri de gripa in SUA din care 319 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.8 %, desi se pare ca rata mortalitatii a fost de fapt mult mai redusa. Expertii estimeaza ca de fapt numai unul din 20 de cazuri de gripa sunt raporate.( 2009 flu pandemic in the United States”, Wikipdeia, 22 July 2009)

(https://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic_in_the_United_States)

–          Marea Britanie este cea mai afectata tara a Europei si presa a raportat zilnic despre pandemie in luna iulie. Acolo oamenii pot primi sfaturi si chiar tamiflu fara sa fie consultati de medici. In saptamana deschiderii noiii linii telefonice pentru raportarea cazurilor de imbolnaviri, s-a ajuns la cifra de imbolnaviri record de 100.000, cu un total de 30 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.03 % (probabil o rata a mortalitatii mai apropiata  de realitate); ( “Swine flu website overwhelmed by demand as new cases double in a week”, Owen Bowcott and Severin Carrell, The Guardian, 23 July 2009, )

( https://www.guardian.co.uk/world/2009/jul/23/swine-flu-website-overwhelmed)

–  acesta rata de mortalitate este mai scazuta decat in cazurile de imbolnaviri cu o gripa obisnuita tip A.

3.)  De ce este contestat  principiul vaccinarii? continuare »

Testarea periodică, prin testul Babes Papanicolau, poate reduce aceste cazuri cu până la 80%

test_babesConform statisticilor OMS, din iulie 2008, Romania se situeaza pe primul loc in Europa atat in ceea ce priveste incidenta cancerului de col uterin – 29,9/100.000 femei, cat si rata mortalitatii cauzata de acest tip de cancer – 12,06/100.000 femei. Aceasta rata a mortalitatii este de doua ori mai mare decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Est si de sase ori decat media din statele membre ale UE. Cancerul de col uterin reprezinta a doua cauza de mortalitate prin cancer la femeile din Romania, dupa cancerul de san, si prima cauza de mortalitate prin cancer la femeile din grupa de varsta 25-44 de ani, constituind o problema de sanatate publica cu importante costuri sociale.” (15).

Ce inseamna de fapt aceste cifre?
1. incidenta cancerului de col uterin: 0.0299%
2. rata mortalitatii cauzata de acest tip de cancer: 0.01206%

De asemeni, ce mai aflam?
1. testarea periodica, prin testul Babes Papanicolau, poate reduce aceste cazuri cu pana la 80% (16)
2. majoritatea acestor cazuri apar intre 30 si 50 ani (17)

Informatii luate direct de pe site -ul Asociatiei Europene de Cancer Cervical ( European Cervical Cancer Association) https://www.ecca.info

In plus aflam din prospectele pentru Silgard/Cevarix ca vaccinarea nu elimina necesitatea testarii periodice.

Cu alte cuvinte cheltuim 23 milioane de euro pentru a vaccina 100.000 fetite pentru a evita 29,9 cazuri de cancer din care 12,06 mortale, cazuri care ar putea fi evitate in proportie de 80% prin monitorizare periodica care urmeaza a se pune oricum in practica pentru ca vaccinul nu elimina nicidecum aceasta necesitate.

Cred ca devine destul de limpede pana si pentru cea mai optimista persoana pro-vaccin ca este de asteptat ca vaccinarea sa faca mai multe victime decat isi propune sa salveze.

Sau altfel spus, comparati cei 80% care ii asigura cu certitudine testarea periodica (a se vedea graficele de la (16)), testare care presupune zero riscuri cu cei MAXIM 70% (cel mai fericit dar teoretic caz) promisi (si nedemonstrati) prin vaccinare, pe ce termen exact, nu stim, cu ce pret pe termen lung nu stim.
Adaugati la comparatie varsta (reala) la care cancerul de col este o problema semnificativa (peste 30 ani) si comparati cu cei 11 ani la care se face vaccinarea. Avem o diferenta de 19 ani!!
Cele mai indraznete estimari vizavi de eficacitatea vaccinului au in jur de 10 ani.
Si sa mai adaugam si mentiunea expresa a producatorilor celor doua vaccinuri si anume ca vaccinarea nu inlatura necesitatea monitorizarii periodice si atunci devine extrem de limpede un lucru:

Cui si la ce foloseste aceasta vaccinare la varsta de 11 ani si pentru ce sunt de fapt cheltuiti cei peste 23 milioane de Euro??

(15) https://www.paginame dicala.ro/stiri-medicale/ShowNews/Screening-pentru-cancerul-de-col-si-de-san_713/

(16)https://www.ecca.info/webECCA/ SilverpeasWebFileServer/Factsheet_III_ 200512_D.pdf?SpaceId=WA35&ComponentId=kmelia96&SourceFile=1136379786140.pdf&MimeType=application/pdf&Directory=Attachment% 5CImages% 5C&logicalName= Factsheet%20III_200512_ D.pdf
(17)https://www.ecca. info/webECCA/SilverpeasWebFileServer/Factsheet_20051005_checkPOD.pdf?SpaceId=WA35& ComponentId=kmelia96&SourceFile=1136568997984.pdf&MimeType=application/pdf&Directory=Attachment%5CImages%5C&logicalName= Factsheet_ 20051005_ checkPOD. pdf

Ministerul Sănătăţii chemat în instanţă pentru stoparea vaccinării HPV

sindicat-juristiSindicatul Independent al Juristilor din Romania – solicită Curtii de Apel Bucureşti, secţiei 8 Contencios, anularea Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice numărul 574/269 din 2008 în vederea stopării Campaniei de vaccinare HPV – SILGARD / CERVARIX iniţiată în şcolile româneşti, la fetiţele de la clasa a-IV-a. Motivul principal al acestei acţiuni îl constituie faptul că acestă vaccinare poate genera mai multe decese decât cancerul de col uterin.

Cererea de chemare în judecată cu numărul 7483/2/2008 solicită instanţei, printre altele, să oblige pârâtul MSP la emiterea unui act al autorităţii administrative de asumare concreta a responsabilităţii privind consecintele efectelor nocive ale vaccinării.

Acest demers face parte dintr-o acţiune mai amplă organizată de Asociaţia ‘Christiana’ Bucureşti, Federaţia ‘Pro Vita’ Romania, Fundatia ‘Sfinţii Martiri Brâncoveni’ şi Asociaţia ‘Rost’, printre care s-a susţinut o conferinţă de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă cu privire la efectele nocive ale vaccinului HPV – de la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii ‘Grigore Alexandrescu’, bd. Iancu de Hunedoara 30-32, din 25 noiembrie, orele 17.00.

S.I.J.R Sindicatul Independent al Juristilor din România.

CONSTANTA CABINET C.O.Z – 02

STR STEFAN CEL MARE 67

Nr. 202/II/25.11.2008