Tag Archives: silgard

ALERTA NATIONALA: Revine vaccinul Gardasil! Ministerul Sanatatii vrea uciderea in masa a fetitelor cu varste intre 12-14 ani

gardasil-2-copy

HPV (Human Papilloma Virus) este virusul cauzat de libertinajul si desfraul de care generatia tanara sufera in aceste vremuri. Este o infectie virala ce nu poate aparea decat in cazul unei activitati sexuale, aceasta fiind si cauza pedepsei lui Dumnezeu peste tinerele ce nu traiesc in curatie, inainte de casatorie. Rezolvarea acestei probleme nu este vaccinul, care stim bine ca este si el ALT CAUZATOR AL BOLII. Astfel, dusmanii omenirii si slujitorii raului vor decimarea in masa a populatiei, moartea noastra sufleteasca, incurajand desfraul si homosexualitatea, iar ca remediu ne ofera aceste vaccinuri infecte si otravite! In urma administrarii acestui vaccin, au fost mii de cazuri de paralizie si deces.

AVETI DATORIA SFANTA DE A VA OPUNE ACESTEI CRIME! Cei dintre dumneavostra care cunoasteti problema din toamna anului trecut si v-ati opus cu tarie si cu credinta, TREBUIE  sa informat si de aceasta data pe toti apropiatii, vecinii, rudele etc., care au fetite cu varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani, SA NU ACCEPTE VACCINAREA CU GARDASIL/ SILGARD. Este CRIMA CURATA!

Pentru informatii referitoare la acest vaccin si pericolele pe care le prezinta va rugam sa consultati paginile urmatoare :

Material informativ referitor la vaccinul anti-HPV, “Gardasil”

Pericolul GARDASIL – Prof. Dr. Pavel Chirilă

Dragostea doamnei Albright (sau despre cum se sterilizează poporul român)

SPUNEŢI “NU” VACCINULUI SILGARD/GARDASIL

Dr. Christa Todea-Gross : FĂRĂ vaccin, există statistic o protecţie de peste 99%

Ministerul Sănătăţii chemat în instanţă pentru stoparea vaccinării HPV

Testarea periodică, prin testul Babes Papanicolau, poate reduce aceste cazuri cu până la 80%

VIDEO : Conferinţă Prof. dr Pavel Chirilă – Gardasil/Silgard, un vaccin controversat

† IPS LAURENŢIU – Împotriva VACCINĂRII

O nouă victimă Gardasil : o fetiţă a rămas paralizată

Campania de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, un EŞEC

Compania Merck vrea să vaccineze (sterilizeze) cu Gardasil şi copiii sau adolescentii de sex masculin

Vaccinul Gardasil/Silgard, in atentia Comisiei Europene

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

Vaccinul Gardasil/Silgard, in atentia Comisiei Europene

gardasil_mortalComitetul pentru medicamente de uz uman al Agentiei Europene a Medicamentului a trimis Comisiei Europene un raport privind cazul a doua fete din Spania vaccinate cu Gardasil impotriva cancerului de col uterin, care dupa imunizare au avut convulsii repetate, prelungite si pierderea cunostintei, informeaza Mediafax.

Pe baza datelor actuale, Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) al EMEA a concluzionat ca este putin probabil ca aceste cazuri sa fie legate de vaccinarea cu Gardasil si ca beneficiile medicamentului continua sa depaseasca riscurile. In acest context, CHMP recomanda continuarea vaccinarii cu Gardasil in conformitate cu programele nationale de vaccinare din statele membre.

Ambele fete au fost vaccinate cu aceeasi serie de Gardasil, simptomele aparand la scurt timp dupa vaccinare. In prezent, starea acestora s-a imbunatatit.

In 9 februarie, ca urmare a celor doua cazuri si ca masura de precautie, autoritatea de sanatate publica din Spania a dispus incetarea vaccinarii cu seria de Gardasil implicata. La scurt timp, si autoritatile din Italia au oprit vaccinarea cu aceasta serie. O zi mai tarziu, distributia intregii serii de Gardasil a fost oprita.

CHMP si Grupul de lucru de farmacovigilenta (PhVWP) evalueaza in continuare aceasta situatie. Detinatorului autorizatiei de punere pe piata (DAPP) i s-a solicitat sa furnizeze o analiza completa a seriei, precum si informatii ulterioare despre reactiile adverse ale vaccinului, orice alte cazuri similare si modul in care se poate stabili o legatura intre Gardasil si cazurile aparute in Spania.

Dupa evaluarea tuturor datelor disponibile, CHMP va stabili actiunile necesare. Medicamentul Gardasil al companiei Sanofi Pasteur MSD SNC este un vaccin destinat prevenirii cancerului de col uterin si al altor boli precanceroase produse de papilomavirusul uman (HPV). Medicamentul Gardasil este autorizat in Uniunea Europeana (UE) din luna septembrie 2006.

In actiunea sa de monitorizare continua a medicamentelor, in ianuarie 2009, CHMP a recomandat actualizarea datelor despre Gardasil, in vederea sustinerii informatiei despre lesin ca reactie adversa a vaccinarii, precizand ca uneori este insotita de miscari tonico-clonice (miscari asemanatoare convulsiilor).

Opinia CHMP a fost inaintata Comisiei Europene in vederea adoptarii unei decizii aplicabile in toate statele membre ale Uniunii Europene.

Seria incriminata a fost distribuita si in Franta, Olanda, Italia si Germania. Cu toate acestea, in Germania si Olanda seria respectiva nu a fost utilizata pana in prezent. Pe piata romaneasca se gasesc doua vaccinuri, Cervarix si Gardasil, comercializat in Romania sub numele Silgard.

sursa :  HotNews

Veste buna : Parintele Tudor Peiu ramane la biserica spitalului Grigore Alexandrescu

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

parintele-tudor-peiuVa multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi, cu gandul, cu fapta si mai ales cu rugaciunea. In Permanenta (sedinta saptamanala) Arhiepiscopiei de astazi, parintele Tudor Peiu s-a bucurat de sprijinul P.S. Varsanufie, iar P.F. Patriarh Daniel, vazind dragostea si ravna care il inconjoara pe parinte, a hotarat ca acesta sa ramana in mijlocul bisericii (comunitatii)  cuviosiei sale. A fost sustinut prin memorii de comunitate, la care s-au adaugat imediat si cele ale medicilor spitalului (nota bene, acestia nu stiau de acest razboi perfid al directorului) , precum si direct de alte persoane influente care il cunosc si stiu sacrificiile si lucrarea acestuia. Voua tuturor, mica noastra comunitate va multumeste din suflet. A fost impiedicata o samavolnicie care ar fi perturbat grav starea duhovniceasca a bisericii si a celor care se bucura de asistenta spirituala a parintelui Tudor Peiu si de sprijinul comunitatii noastre – copiii bolnavi, parintii si medicii Spitalului “Grigore Alexandrescu”. A fost o mare incercare careia a trebuit sa-i facem fata. Dar voia lui Dumnezeu a fost mai puternica decat dorinta de razbunare a unei persoane. Dragostea a invins ura. Adevarul nu a putut, de aceasta data, sa fie oprit.
Va asteptam in aceasta Duminica, la Sf. Liturghie, sa ne bucuram impreuna de lucrarea Sfintei Treimi, Hramul bisericii noastre impreuna cu acela al Sfintilor Martiri Brancoveni. Dumnezeu sa va dea bucuria pe care o simtim noi toti acum, la ceas de izbanda. Stim ca cel viclean nu o sa-si opreasca uneltirile, dar acestea sunt permise de Dumnezeu pentru intarirea noastra.

Fie numele Domnului binecuvantat, de acum si pana in veac!

sursa : grupul de discutii provita

cititi Prima victima a campaniei anti-gardasil

Campania de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, un EŞEC

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

vaccinareCampania Ministerului Sănătăţii demarată la sfârşitul anului trecut prin programul de vaccinare a elevelor de clasa a IV-a împotriva cancerului de col uterin a fost un eşec.

Vaccinarea fetitelor de clasa a IV-a a început în toamna anului 2008 şi include administrarea a trei doze de vaccin în decurs de şase luni. Astfel, sãptãmâna viitoare începe cea de-a doua tranşã de vaccinãri  pentru elevele care au fãcut primul vaccin anul trecut. Campania Ministerului Sãnãtãţii se desfãşoarã conform urmãtorului program:

– prima dozã: 24 noiembrie – începutul lunii decembrie 2008
– a doua dozã: în cursul lunii ianuarie 2009, în funcţie de data primei vaccinãri
– a treia dozã: la interval de 6 luni de la prima vaccinare – în luna mai.

Fostul Ministrul Eugen Nicolaescu aprecia că în cadrul campaniei de prevenire a infectării cu Virusul Papiloma Uman (HPV) vor fi vaccinate gratuit aproximativ 110.000 de fete, costul total al acţiunii fiind estimat la suma de 23 de milioane de euro.

Ministrul Sănătăţii preciza că această sumă investită pentru vaccinarea preventivă este de trei ori mai mică decât cea cheltuită pentru tratarea femeilor care suferă deja de acestă maladie. După încheierea termenului administrării primei doze, Ministerul Sănătăţii a anunţat cifrele legate de campania de vaccinare a fetiţelor clasa a IV-a împotriva cancerului de col uterin.

Astfel,  între 24 şi 28 noiembrie, medicii care ar fi trebuit să facă vaccinarea au primit 37.714 de refuzuri scrise, ceea ce reprezintă o rată de respingere a vaccinului de 70%. Ministerul Sănătăţii nu a vrut să detalieze judeţele în care s-au făcut cele mai multe vaccinuri.

Cifrele arată că în Bucureşti, din 5.956 de fete care puteau fi vaccinate, doar 193 au fost imunizate. Adică doar 3,2%. Eşecul este şi mai accentuat în restul ţării:

–   în judeţul Bacău, unde există 1.500 de fete de clasa a IV-a, doar doi părinţi au acceptat vaccinarea;
–   în judeţul Cluj, doar părinţii a 41 de copii, din 2.800, au fost de acord;
–   în Satu-Mare, până vinerea trecută, doar 16 fete din 2.056 au făcut vaccinul.

“Dacă aş fi părinte, aş fi reţinut”

În Şcoala Generală numărul 195, din Sectorul 3 al Capitalei, există 66 de fetiţe de clasa a IV-a care pot beneficia de vaccinul gratuit împotriva cancerului de col uterin. Însă, niciunul dintre părinţii celor 66 de eleve nu a fost de acord cu acest vaccin.

Asistentul medical al şcolii ne-a spus că părinţii nu au acceptat acest vaccin şi din cauza lipsei de informare. “Şi chiar dacă pentru orice vaccin există un risc, până acum, niciun părinte nu trebuia să îşi dea acordul pentru un vaccin gripal, de exemplu”, adaugă asistentul.

De asemenea, asistentul cabinetului medical din şcoală a precizat că, în ciuda şedinţelor de informare care s-au ţinut de către conducerea şcolii, părinţii sunt nelămuriţi în privinţa acestui vaccin. “Pentru orice vaccin există un risc şi rezultatele or să se vadă în timp. Eu dacă aş fi părinte, aş fi reţinut în legătură cu acest tratament”, spune asistentul.

“Părinţii nu sunt de accord cu vaccinarea”

Preşedintele Federatiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi – Învaţământ Preuniversitar (FNAP-IP), Mihaela Gună (foto), ne-a declarat că, în general, părinţii nu au fost de accord cu această vaccinare.

“Foarte puţine fetiţe au făcut acest vaccin oferit gratuit de Minister Sănătăţii Publice. Noi (n.r. – FNAP-IP) am acuzat acest minister că nu a făcut o campanile publică de informare cu privire la această boală şi la acest vaccin. FNAP-IP nu a încercat să convingă părinţii nici să-l facă, nici să nu-l facă”, a spus preşedintele Federaţiei.

Mihalea Gună a ţinut să precizeze: “Cu cât părinţii au fost mai informaţi, cu atât mai mult au refuzat vaccinarea copiilor, din cauza risurilor foarte mari şi numeroase menţionate în prospectul vaccinurilor.”

Nemulţumirea generală vine de la faptul că în România au fost aduse două tipuri de vaccinuri împotriva cancerului de col uterin, dintre care unul nu a fost testat îndeajuns. Astfel, testarea celui de-al doilea vaccin se încheie în toamna anului 2009, în condiţiile în care el este comercializat de ceva timp.

“Unul din factorii cei mai importanţi este faptul că Ministerul Sănătăţii Publice a refuzat să ne prezinte contractul de achiziţionare a vaccinului. Acesta ilustrează clar termenii achiziţionarii şi stadiul de cercetare al vaccinului”, a adăugat Mihalea Gună.

Vaccinarea are efecte negative chiar şi asupra unui sistem imunitar sãnãtos

Dr. Rareş Simu, medic specialist în imunologie clinicã şi alergologie, este de părere cã vaccinurile nu sunt suficient testate pentru a fi administrate ca tratament.

“În ultima perioadã, nu se mai ţine cont de indicaţiile efectuãrii unui vaccin, ci se merge pe vaccinarea în masã. De exemplu, un copil sau un tânãr sãnãtos, fãrã alte probleme, nu are nevoie de niciun vaccin antigripal, pentru cã sistemul sãu imunitar este capabil sã facã faţã unei rãceli. Indicaţia, în acest caz, ar fi pentru cei care au imunitatea scãzutã (persoanele vârstnice sau cei care suferã de boli cronice), din motive care pot fi obiectivate prin analize”, explicã situaţia Dr. Rareş Simu.

Pe de altã parte, Rareş Simu spune: “Infecţia cu acest virus se transmite în principal pe cale sexualã. Este adevãrat cã existã şi alte posibilitãţi de contaminare, dar tipurile pentru care existã vaccinul se transmit mai ales pe cale sexualã. Ori, nu este logic sã faci un asemenea vaccin la fetiţe care încã nu şi-au început viaţa sexualã.“

“De asemenea, se presupune cã prin acest vaccin se obţine o imunitate pe termen lung, dar trebuie avut în vedere faptul cã vaccinul nu este utilizat de mult timp pe scarã largã, deci nu se ştie care va fi, de fapt, perioada pentru care asigurã protecţie”, adaugã medicul.

Dr. Rareş Simu ne-a mãrturisit: “Eu fac parte din categoria scepticilor, în practica medicalã am întâlnit numeroase cazuri în care vaccinurile au fãcut mai mult rãu decât bine pacienţilor.”

Lista reacţiilor adverse

Vaccinul se comercializeazã în douã forme, cea mai cuprinzãtoare fiind forma tetravalentã, care oferã imunitate pentru tulpinile 6,11,16 şi 18. Existã şi o formã bivalentã , care conţine doar tulpinile 16 şi 18. Vaccinul nu este gratuit, ci se poate cumpãra de la farmacie şi trebuie administrat cu avizul medicului ginecolog.

Vaccinul se administreazã intramuscular în regiunea umãrului, în trei etape, dupã prima dozã fiind necesar un rapel la douã luni şi unul la şase luni. Preţul unei doze de vaccin este între  400 şi 450 de lei şi sunt necesare trei doze în şase luni. Astfel, pãrinţii ale cãror fetiţe sunt mai mari de clasa a IV-a, vor suporta din bugetul familiei o sumã de bani mare pentru acest medicament controversat.

Lista efectelor adverse prezentate în prospectul vaccinurilor este impresionantă:


Până acum, nu a existat nici un vaccin pe piaţă care să manifeste atât de multe reacţii adverse şi de o variabilitate atât de mare, putând fi afectate aproape toate aparatele şi sistemele organismului.

Cauzã

Societatea Americanã de Studiu al Cancerului a realizat o listã cu cei mai importanţi factori de risc care duc la apariţia cancerului de col uterin :
–    infecţia cu virusul papiloma sau HPV
–    fumatul
–    infecţiile cronice cu Chlamydia
–    administrarea îndelungatã a contraceptivelor orale
–    sarcini multiple
–    tratamentul cu medicamente care contin diethylstilbestrol (DES)
–    un istoric de cancer de col în familie.

Infecţia cu HPV este cel mai important factor de risc în apariţia acestei boli. Existã identificate peste 80 tulpini de HPV dintre care tipurile 16 şi 18 sunt rãspunzãtoare de apariţia cancerului de col uterin în proporţie de 70%. Însã, nu toate femeile care au infecţie cu acest virus dezvoltã cancer de col uterin.

Adevarul.ro

NU VACCINĂRII : Oreionul, pojarul şi rujeola

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

oreion2OREIONUL

Oreionul este o boala virala relativ inofensiva, mai ales daca este contractata in copilarie. Consta in tumefierea (umflarea) uneia sau a ambelor glande salivare parotidiene, situate imediat in fata si sub urechea de partea respectiva.

Simptomele tipice constau in : temperatura de 37,5-38,5 grade Celsius, lipsa poftei de mancare, durere de cap si durere musculara de spate. Tumefactia glandei incepe sa diminueze de obicei dupa doua sau trei zile si e complet disparuta intr-a sasea, a saptea zi. Totusi, se poate ca numai una dintre parotide sa fie afectata mai intai si cealalta numai dupa 10-12 zile. Infectia oricareia din cele doua parotide confera imunitate pe viata.

Oreionul nu necesita tratament medical. Daca copilul dvs. a facut oreion, insistati sa stea in pat 2-3 zile, hraniti-l cu alimente usoare si cu lichide din belsug si folositi pungi cu gheata pentru a reduce tumefierea glandelor. Daca durerea de cap este severa, administrati-i cantitati foarte mici de whiskey sau acetaminofen. Administrati 10 picaturi de whiskey la un sugar si pana la jumatate de lingura la un copil mai mare. Doza poate fi repetata dupa o ora si din nou dupa inca o ora, daca e nevoie.

In prezent, cei mai multi copii sunt vaccinati impotriva oreionului in triplul vaccin ROR (rujeola-oreion-rubeola) care este administrat la varsta de aprox.15 luni. Pediatrii apara acest vaccin cu argumentul ca desi oreionul este o boala inofensiva la copii, daca acestia nu capata imunitate in copilarie, ar putea contracta oreionul ca adulti. In acest caz, exista posibilitatea ca barbatii adulti sa faca orhita, o inflamatie a testiculului. In rare cazuri, orhita poate produce sterilitate.

Daca sterilitatea dupa orhita ar fi o amenintare reala si daca vaccinarea impotriva oreionului ar fi o certitudine ca adultul nu va face boala, as fi si eu printre medicii care va indeamna sa va vaccinati copiii. Dar, dimpotriva, eu nu va indemn sa-i vaccinati impotriva oreionului, pentru ca argumentele pediatrilor sus-amintiti nu au nici un sens. Orhita cauzeaza foarte rar sterilitate si daca o face, afecteaza de obicei un singur testicul. Capacitatea de productie a spermei din celalalt testicul, ramas sanatos,e atat de mare, incat un barbat ar putea repopula intreaga planeta cu un singur testicul ! Si aceasta nu e totul. Nimeni nu stie de fapt daca vaccinarea impotriva oreionului confera imunitate care sa dureze la anii maturitatii. In consecinta, se pune intrebarea daca vaccinarea la varsta de 15 luni nu face decat sa impiedice contractarea oreionului in copilarie si sa amane contractarea bolii la varsta adulta, cand complicatiile sunt mult mai grave.

Desi complicatiile vaccinului anti-oreion sunt severe, nu veti gasi pediatri care sa va avertizeze asupra lor. La unii copii poate cauza reactii alergice ca eruptii de culoare rosie pe piele (rash) insotite de mancarime a pielii. De asemenea, pot apare efectele afectarii sistemului nervos central care se manifesta prin convulsii febrile, hipoacuzie unilaterala de perceptie (pierderea auzului la una dintre urechi) si encefalita. Aceste riscuri sunt mici, e adevarat, dar de ce ar trebui suportate de catre copilul dvs. numai pentru a evita o boala inofensiva a copilariei, cu riscul de a face o forma mai severa a bolii la varsta adulta ?

pojarPOJARUL

Pojarul, numit si rujeola, este o boala virala contagioasa care se transmite prin atingerea unui obiect folosit de catre o persoana infectata. La inceput copilul se simte obosit, are o febra mica si durere de cap si de spate. Ochii i se inrosesc si poate sa nu suporte lumina (fotofobie). Febra creste pana intr-a treia, a patra zi, cand atinge 38,5-39 grade Celsius. Uneori, mici pete albe pot apare in gura, in interiorul obrazului si o eruptie formata din pete mici, de culoare roz apare pe frunte, sub linia de insertie a parului si dupa urechi. Eruptia se extinde in jos pana acopera tot corpul in aprox. 36 ore. Petele roz pot sa se uneasca una cu alta si dispar in 3-4 zile. Pojarul este contagios timp de 7-8 zile, incepand cu trei-patru zile inainte de aparitia eruptiei. In consecinta, daca unul dintre copiii dvs. face pojar, probabil ceilalti frati au fost expusi (au venit in contact cu o persoana infectata) inainte ca primul sa manifeste boala.

Nu este nevoie de nici un tratament pentru pojar in afara de repaus la pat si lichide ca sa combata deshidratarea cauzata de febra. Pentru calmarea mancarimii pielii se poate aplica solutie de calamina sau bai cu amidon de porumb. Daca copilul are fotofobie (nu suporta lumina) jaluzelele vor fi coborate la ferestre pentru a pastra intuneric in camera. Contrar mitului popular, nu exista pericol de orbire permanenta din cauza acestei boli.

Vaccinul impotriva pojarului este un alt element din triplul vaccin ROR (Rujeola-Oreion-Rubeola), administrat la varsta de 15 luni. Medicii sustin ca vaccinul este necesar pentru a preveni encefalita rujeolica, care, sustin ei, ar aparea cu o frecventa de 1 la 1000 cazuri. Dupa decade de experienta in cazurile de pojar, pun la indoiala aceasta cifra, asa cum o fac multi alti pediatri. Incidenta de 1/1000 poate fi adevarata pentru copiii care traiesc in conditii de malnutritie si saracie, dar in clasele de mijloc si de sus ale societatii, incidenta e mai degraba de 1/1.0000 sau 1/100.000.

Dupa ce v-a speriat cu posibilitatea improbabila a encefalitei rujeolice, rareori doctorul dvs. va va spune despre pericolele asociate cu vaccinul impotriva pojarului. Vaccinul anti-rujeolic este asociat cu encefalopatia si o serie de alte complicatii precum PESS (panencefalita sclerozanta subacuta), care cauzeaza solidificarea materiei cerebrale si este invariabil mortala. Alte complicatii neurologice uneori fatale asociate cu vaccinul anti-pojar includ ataxia (imposibilitatea coordonarii miscarilor musculare), retardul mintal, meningita aseptica, convulsiile si hemipareza (paralizia unei jumatati a corpului). Complicatiile secundare asociate vaccinului pot fi si mai inspaimantatoare. Ele includ encefalita, diabetul cu debut in copilarie, sindromul Reye si scleroza multipla.

As considera riscurile asociate vaccinului anti-pojar inacceptabile, chiar daca ar exista dovezi convingatoare ca vaccinul ar fi eficient. Dar nu sunt. Declinul in incidenta bolii aparuse cu mult inainte de introducerea vaccinului. In anul 1958 erau aprox. 800.000 cazuri de pojar in SUA, dar in 1962, cu un an inainte de aparitia vaccinului, numarul de cazuri scazuse la 300.000. In timpul urmatorilor 4 ani, in timp ce copiii erau vaccinati cu un vaccin cu virus mort, ineficient si abandonat in prezent, numarul cazurilor a mai scazut cu inca 300.000. In 1900 erau 13,3 cazuri de deces prin pojar la 100.000 populatie. In 1955, inainte de inceperea vaccinarii anti-pojar rata mortalitatii scazuse cu 97,7 procente, situandu-se la valoarea de 0,03 decese la 100.000.

Cifrele in sine reprezinta o dovada dramatica a faptului ca pojarul era pe cale de disparitie inainte ca vaccinul sa fie introdus pe piata. Daca cifrele nu vi se par suficient de convingatoare, cantariti faptul urmator : in 1978, mai mult de jumatate din copiii care au facut pojar in 30 state americane, fusesera vaccinati impotriva pojarului. Mai mult, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sansele ca pojarul sa fie contractat de cei vaccinati sunt de 15 ori mai mari fata de probabilitatea ca pojarul sa fie contractat de cei nevaccinati.

De ce, atunci, in fata tuturor acestor evidente, medicii continua sa vaccineze?” va veti intreba.

Raspunsul poate fi gasit in intamplarea petrecuta in California cu 14 ani dupa introducerea vaccinului anti-pojar. Los Angeles-ul a suferit o epidemie severa de pojar si parintii au fost indemnati sa vacineze toti copiii mai mari de 6 luni, in ciuda unui avertisment al Serviciului Public de Sanatate care preciza ca vaccinarea anti-pojar sub varsta de un an este inutila si periculoasa.

Medicii din Los Angeles au raspuns prin injectarea vaccinului in fiecare copil care le-a cazut in maini. Mai multi medici familiarizati cu notiunea de “virus lent”, si de esec imunologic, au ales sa nu-si vaccineze propriii sugari. Spre deosebire de pacientii lor carora nimeni nu le spusese, ei stiau ca “virusurile lente”, care se gasesc in toate vaccinurile si mai ales in vaccinul anti-pojar, se pot ascunde in tesuturile umane ani de zile si pot aparea mai tarziu sub forma de encefalita sau scleroza multipla. Ele reprezinta, de asemenea, si seminte potentiale pentru dezvoltarea si cresterea cancerului mai tarziu in viata.

Un medic din Los Angeles care a refuzat sa-si vacineze propriul copil de 7 luni, a spus : “ Sunt ingrijorat pentru ce se intampla cu virusul vaccinal, care, nu numai ca ofera prea putina protectie impotriva pojarului, dar ramane ascuns in corp, actionand acolo intr-un mod despre care nu stim mai nimic”. Aceasta ingrijorare, nu l-a oprit, totusi, sa-si vaccineze pacientii. El a explicat acest comportament contradictoriu cu comentariul : “ca parinte, imi permit luxul de a alege pentru copilul meu. Ca medic… legal si profesional, trebuie sa accept recomandarile profesiei, asa cum a trebuit sa facem si cu intreaga poveste a gripei suine”.

Poate ca e timpul ca parintilor obisnuiti si copiilor lor sa li se permita luxul de a alege.

rubeolaRUBEOLA

Rubeola este o boala benigna a copilariei care nu necesita tratament medical. Simptomele initiale sunt febra si usoara senzatie de frig insotite de durere in gat. Ne dam seama ca e mai mult de o simpla raceala in momentul in care apare si eruptia caracteristica pe fata si scalp care apoi se extinde pe brate si corp. Petele nu se unesc intre ele cum se intampla la pojar si, de obicei, palesc si dispar in doua-trei zile. Pacientul trebuie sa stea la pat si sa i se dea lichide multe, dar nici un alt tratament nu e necesar.

Singura amenintare pe care o prezinta rubeola este posibilitatea de a cauza malformatii la fat, daca o femeie contracteaza boala in primele trei luni de sarcina. Aceasta frica este folosita ca sa se justifice vaccinarea tuturor copiilor, baieti si fete, ca parte a vaccinului ROR (rujeola-oreion-rubeola). Beneficiile acestui vaccin sunt indoielnice din aceleasi motive expuse la vaccinarea anti-oreion. Nu este nevoie sa protejam copiii impotriva acestei boli inofensive deoarece efectele adverse ale vaccinului sunt inacceptabile. Ele includ artrita, artralgie (dureri de articulatii) si polinevrita care produce durere, amorteala sau parestezii (furnicaturi) pe traiectul nervilor periferici. Aceste simptome sunt de obicei temporare dar pot dura cateva luni si pot aparea cu o intarziere de pana la doua luni dupa vaccinare. Din cauza acestui interval de timp intre vaccinare si aparitia reactiilor adverse sus-mentionate, parintii pot sa nu recunoasca simptomele ca fiind cauzate de vaccin.

Marele pericol al vaccinarii anti-rubeolice este acela ca, impiedicand aparitia bolii in copilarie, creste riscul ca femeile sa faca boala la adolescenta sau maturitate, adica in perioada de procreere. In acest fel vaccinarea anti-rubeola le lipseste pe femeile de varsta reproductiva de protectia imunitara naturala pe care ar fi obtinut-o contractand boala pe cale naturala. Acest punct de vedere este impartasit de multi alti medici. In statul Connecticut un grup de medici, condusi de doi eminenti epidemiologi, au reusit sa elimine rubeola de pe lista vaccinarilor obligatorii.

Studiu dupa studiu a demonstrat ca multe femei vaccinate impotriva rubeolei in copilarie nu prezentau anticorpi de protectie specifici la varsta adolescentei. Alte teste au aratat ca exista o mare rata de esec a vaccinarii copiilor impotriva pojarului, rubeolei si oreionului, fie administrate impreuna, fie ca vaccinuri separate. In cele din urma, intrebarea cruciala la care inca nu s-a raspuns este : imunitatea obtinuta prin vaccinare este la fel de eficienta si dureaza la fel de mult ca si imunitatea obtinuta prin contractarea rubeolei pe cale naturala ? O mare parte din copiii vaccinati arata lipsa oricarei protectii imunitare in testele de sange facute la doar patru-cinci ani dupa vaccinare.

Semnificatia acestor date este atat de evidenta pe cat este de inspaimantatoare. Rubeola nu este o boala periculoasa in copilarie si confera imunitate naturala celor care o fac in copilarie, protejandu-i de a o contracta la varsta adulta. Inainte de inceperea vaccinarii anti-rubeola, aprox. 85% din adulti aveau imunitate naturala impotriva rubeolei.

Astazi, din cauza vaccinarii, cea mai mare parte a femeilor nu vor avea niciodata imunitate naturala. Daca imunitatea obtinuta prin vaccinare dispare, cum este de asteptat, ele vor contracta rubeola exact in perioada graviditatii, cu efectele fatale asupra copilului lor nenascut.

Fiind o persoana sceptica, am crezut intotdeauna ca cea mai buna modalitate de a afla ce gandesc cu adevarat oamenii este sa observi ce fac, si nu ce spun. Daca cea mai mare amenintare a rubeolei este pentru fatul nenascut, gravidele ar trebui protejate in primul rand prin vaccinarea obstetricienilor care le ingrijesc in timpul sarcinii. Totusi, intr-un studiu efectuat in California si publicat in “Journal of the American Medical Association”, mai mult de 90% din medicii obstetricieni-ginecologi au refuzat sa fie vaccinati. Daca insisi medicii se tem de vaccin, de ce Dumnezeu legea cere ca dvs. si alti parinti sa acceptati administrarea vaccinului copiilor dvs. ?

VIDEO : Conferinţă Prof. dr Pavel Chirilă – Gardasil/Silgard, un vaccin controversat

[googlevideo=https://video.google.com/videoplay?docid=8408897483221589844&hl=en]

Firma care produce vaccinul îşi încheie studiul definitiv cu privire la efectele acestuia abia anul viitor. Au fost şi probleme legate de cercetarea în sine”, a avertizat profesorul Pavel Chirilă în cadrul unei conferinţe organizate de asociaţiile “Christiana”, “Pro Vita”, “Sfinţii Martiri Brâncoveni” şi “Rost”.

“Există mai multe aspecte care ne determină să fim rezervaţi în privinţa vaccinului împotriva cancerului de col. În primul rând, firma producătoare îşi încheie studiul definitiv asupra vaccinului abia peste un an. Apoi, vârful incidenţei cancerului de col se înregistrează între 35 şi 55 de ani. Este imposibil de presupus că vaccinarea fetiţelor de 10 ani le va proteja de cancerul de col uterin pentru o perioadă atât de lungă”, spune prof. Pavel Chirilă.
Un alt argument adus de specialist împotriva vaccinării este că HPV (human papiloma virus) nu este considerat cauză a cancerului de col uterin. “National Cancer Institute, din SUA precizează clar că nu a fost descoperită cauza cancerului de col. Specialiştii americani au arătat că numai 0,16% dintre femeile infectate cu HPV au şi cancer de col. În schimb, 70% dintre femeile cu cancer sunt infectate cu HPV, ceea ce demonstrează că nu HPV cauzează această formă de cancer, ci că celulele canceroase se infectează foarte des cu HPV”, a explicat profesorul Pavel Chirilă. Până în prezent s-au înregistrat 10.700 de reclamaţii cu privire la reacţiile adverse şi câteva decese, deşi ele au fost contestate de producători. “Trebuie să abordăm etic această problemă: chiar şi un singur deces contează pentru că poate fi vorba de copilul sau sora noastră”, a mai spus prof. Chirilă. Vaccinul a fost criticat şi pentru preţul ridicat.


Testarea periodică, prin testul Babes Papanicolau, poate reduce aceste cazuri cu până la 80%

test_babesConform statisticilor OMS, din iulie 2008, Romania se situeaza pe primul loc in Europa atat in ceea ce priveste incidenta cancerului de col uterin – 29,9/100.000 femei, cat si rata mortalitatii cauzata de acest tip de cancer – 12,06/100.000 femei. Aceasta rata a mortalitatii este de doua ori mai mare decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Est si de sase ori decat media din statele membre ale UE. Cancerul de col uterin reprezinta a doua cauza de mortalitate prin cancer la femeile din Romania, dupa cancerul de san, si prima cauza de mortalitate prin cancer la femeile din grupa de varsta 25-44 de ani, constituind o problema de sanatate publica cu importante costuri sociale.” (15).

Ce inseamna de fapt aceste cifre?
1. incidenta cancerului de col uterin: 0.0299%
2. rata mortalitatii cauzata de acest tip de cancer: 0.01206%

De asemeni, ce mai aflam?
1. testarea periodica, prin testul Babes Papanicolau, poate reduce aceste cazuri cu pana la 80% (16)
2. majoritatea acestor cazuri apar intre 30 si 50 ani (17)

Informatii luate direct de pe site -ul Asociatiei Europene de Cancer Cervical ( European Cervical Cancer Association) https://www.ecca.info

In plus aflam din prospectele pentru Silgard/Cevarix ca vaccinarea nu elimina necesitatea testarii periodice.

Cu alte cuvinte cheltuim 23 milioane de euro pentru a vaccina 100.000 fetite pentru a evita 29,9 cazuri de cancer din care 12,06 mortale, cazuri care ar putea fi evitate in proportie de 80% prin monitorizare periodica care urmeaza a se pune oricum in practica pentru ca vaccinul nu elimina nicidecum aceasta necesitate.

Cred ca devine destul de limpede pana si pentru cea mai optimista persoana pro-vaccin ca este de asteptat ca vaccinarea sa faca mai multe victime decat isi propune sa salveze.

Sau altfel spus, comparati cei 80% care ii asigura cu certitudine testarea periodica (a se vedea graficele de la (16)), testare care presupune zero riscuri cu cei MAXIM 70% (cel mai fericit dar teoretic caz) promisi (si nedemonstrati) prin vaccinare, pe ce termen exact, nu stim, cu ce pret pe termen lung nu stim.
Adaugati la comparatie varsta (reala) la care cancerul de col este o problema semnificativa (peste 30 ani) si comparati cu cei 11 ani la care se face vaccinarea. Avem o diferenta de 19 ani!!
Cele mai indraznete estimari vizavi de eficacitatea vaccinului au in jur de 10 ani.
Si sa mai adaugam si mentiunea expresa a producatorilor celor doua vaccinuri si anume ca vaccinarea nu inlatura necesitatea monitorizarii periodice si atunci devine extrem de limpede un lucru:

Cui si la ce foloseste aceasta vaccinare la varsta de 11 ani si pentru ce sunt de fapt cheltuiti cei peste 23 milioane de Euro??

(15) https://www.paginame dicala.ro/stiri-medicale/ShowNews/Screening-pentru-cancerul-de-col-si-de-san_713/

(16)https://www.ecca.info/webECCA/ SilverpeasWebFileServer/Factsheet_III_ 200512_D.pdf?SpaceId=WA35&ComponentId=kmelia96&SourceFile=1136379786140.pdf&MimeType=application/pdf&Directory=Attachment% 5CImages% 5C&logicalName= Factsheet%20III_200512_ D.pdf
(17)https://www.ecca. info/webECCA/SilverpeasWebFileServer/Factsheet_20051005_checkPOD.pdf?SpaceId=WA35& ComponentId=kmelia96&SourceFile=1136568997984.pdf&MimeType=application/pdf&Directory=Attachment%5CImages%5C&logicalName= Factsheet_ 20051005_ checkPOD. pdf

Ministerul Sănătăţii chemat în instanţă pentru stoparea vaccinării HPV

sindicat-juristiSindicatul Independent al Juristilor din Romania – solicită Curtii de Apel Bucureşti, secţiei 8 Contencios, anularea Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice numărul 574/269 din 2008 în vederea stopării Campaniei de vaccinare HPV – SILGARD / CERVARIX iniţiată în şcolile româneşti, la fetiţele de la clasa a-IV-a. Motivul principal al acestei acţiuni îl constituie faptul că acestă vaccinare poate genera mai multe decese decât cancerul de col uterin.

Cererea de chemare în judecată cu numărul 7483/2/2008 solicită instanţei, printre altele, să oblige pârâtul MSP la emiterea unui act al autorităţii administrative de asumare concreta a responsabilităţii privind consecintele efectelor nocive ale vaccinării.

Acest demers face parte dintr-o acţiune mai amplă organizată de Asociaţia ‘Christiana’ Bucureşti, Federaţia ‘Pro Vita’ Romania, Fundatia ‘Sfinţii Martiri Brâncoveni’ şi Asociaţia ‘Rost’, printre care s-a susţinut o conferinţă de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă cu privire la efectele nocive ale vaccinului HPV – de la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii ‘Grigore Alexandrescu’, bd. Iancu de Hunedoara 30-32, din 25 noiembrie, orele 17.00.

S.I.J.R Sindicatul Independent al Juristilor din România.

CONSTANTA CABINET C.O.Z – 02

STR STEFAN CEL MARE 67

Nr. 202/II/25.11.2008

O şedinţă cu părinţii despre GARDASIL

parintiÎn toată ţara, părinţii sunt chemaţi la şedinţele cu directorul/ directoarea şcolii şi cu medicul, pentru a le prezenta vaccinul GARDASIL. Mai jos aveţi o astfel de şedinţă şi veţi auzi expunerile DEOSEBIT de sincere ale d-nei doctor. Atât cât se va înţelege din înregistrare (mulţumim pe această cale celui care ne-a trimis înregistrarea), vă veţi da seama că ROMÂNIA va refuza să-şi semneze declaraţia la moarte dorită de duşmanii şi trădătorii neamului românesc.

“Să nu uit un lucru extrem de important. O maică venită de la mănăstirea Petru Vodă prin Suceava ne-a mărturisit că pr. Iustin Pârvu a spus despre fetele ce vor fi vaccinate acum că… vor muri!!! Nu ştiu sunt zvonuri, basme, înflorituri dar m-am îngrozit şi am zis să public şi această afirmaţie!?
Cert este că nu trebuie să tăcem deloc, să strigăm în gura mare şi la urechile tuturor cunoscuţilor şi mai puţin cunoscuţilor noştri că GARDASIL înseamnă MOARTE. Şi în mod sigur înseamnă moartea neamului nostru românesc! Să nu fie! Amin.”

Dr. Christa Todea-Gross : FĂRĂ vaccin, există statistic o protecţie de peste 99%

eficienta-gardasil1

pdf-file-logo-iconDESCĂRCAŢI PLIANT

A început şi în România campania de vaccinare cu Silgard. În mod eronat acest vaccin este denumit “vaccin împotriva cancerului de col uterin”, fiindcă nu există şi nu a existat niciodată un vaccin îndreptat împotriva vreunui cancer, inclusiv de col uterin. Acest vaccin este destinat prevenirii infecţiilor cu virusul papiloma uman (HPV), respectiv vaccinul Cervirax îndreptat împotriva a 2 tulpini de HPV:16 şi 18 sau vaccinul Silgard îndreptat împotriva a 4 tulpini de HPV: 6,11,16 şi 18. Dintre acestea, tipurile 16 şi 18 sunt responsabile pentru aproximativ 70% dintre cancerele de col uterin. Dar există cel puţin încă 11 alte tipuri de HPV numite oncogene, responsabile de apariţia cancerului de col uterin.(1) Până la ora actuală au fost depistate peste 100 de tipuri de virus HPV, dintre care afceţiuni ano-genitale sunt produse de aproximativ 15-20 de tipuri. Dintre acestea aproximativ 15-20 de tipuri sunt oncogenice ( producătoare de cancer).

Grupele de HPV cu potenţial oncogenic:

potenţial oncogenic scăzut: tipurile 6,11,41,42,43,44:

potenţial oncogenic înalt: tipurile 16,18,45,56:

potenţial oncogenic intermediar ( mediu): tipurile 31,33,35,51,52.

(Lorincz 1992:De Villiers 1997).(2)

Nu se face o diferenţiere clară între infecţia cu virusul papiloma şi cancerul de col uterin. Se vorbeşte de “locul doi al cancerului de col uterin la femeile tinere” (15-44 ani) – ceea ce este corect dar nu se spune faptul că la această vârsta cancerul ( în general) are o frecventă foarte scăzută, el fiind apanajul vârstei înaintate!(3)

Vaccinul se doreşte a fi administrat fetelor sub 13 ani. Am putea crede că la această vârstă este foarte frecvent cancerul de col uterin. Dar de fapt el are o frecventă de doar 3,16% din toate cancerele şi doar un procent de 1,8% din toate decesele sunt datorate acestui tip de cancer . ( Aceste cifre sunt din Germania dar în România sunt asemănătoare, ba chiar mai mici). Infecţia cu HPV în schimb este foarte frecventă : cira 80% din oameni o fac în timpul vietii, fără să fie observată în majoritatea cazurilor deoarece sistemul imun o face inofensivă. Doar 10% din aceste infecţii rămân şi pot provoca modificări celulare ( displazii) la nivelul colului uterin. Doar în 1-3% din cazuri evoluţia va fi spre un cancer de col uterin într-o perioadă îndelungată de timp, respectiv 12-15 ani. Dar aceste modificări ( displazii) de la nivelul colului uterin sunt de obicei detectabile la un test Papanicolau şi tratabile.(4) Şi fără vaccin, există statistic o protecţie de peste 99% ! Sigur că ne mirăm atunci dacă se spune despre vaccin că ar asigura o protecţie de aproape 100% ! Rămâne un procent de doar 0,03-0,05% pentru care vaccinăm fetele. Deci din 200 de fetiţe vaccinate, probabil 1 singură va dezvolta la bătrâneţe un cancer de col uterin, şi acela nu neapărat cu una din tulpinile cuprinse în vaccin.

O prevenire a cancerului de col uterin cu ajutorul vaccinului se face deci la un procent foarte mic de femei tinere. Până acum nu se poate dovedi dacă va scădea rata cancerului de col uterin. Studiile au o vechime de doar 6 ani. Dar atât de repede nu se dezvoltă un cancer de col uterin. Dacă imunitatea va dura mai mult de 6 ani încă nu se ştie.La fel de nesigur este faptul că vor fi fetele afectate sau nu între timp de alte tipuri oncogene decât cele două:16 şi 18. .(5)

Dacă s-ar vaccina toate fetele de 10 ani de acum încolo( la anul, peste 2 ani, etc.) costurile vor creşte enorm şi se pune întrebarea “De ce Ministerul Sănătăţii suportă aceste cheltuieli atât de mari când banii lipsesc atât de mult în altă parte ( ca tratament, nu preventiv)?” Să fie interese financiare?

Propaganda agresivă a unei injecţii duce la realizarea unei stări de panică şi o îndoctrinare .(6)

De ce acest vaccin este periculos?

Are foarte multe reacţii adverse. Ele apar la un procent de 83% din cazuri! Care sunt acestea?

greţuri : 26% ; cefalee: 20%; ameţeli: 18%; astenie: 16%; dureri: 13%; infecţii: 11%; tulburări senzitive: 10%; somnolenţă: 7%; dureri abdominale: 7%; tulburări circulatorii: 7%; crampe abdominale: 4%; vărsături: 4%; căderea părului: 3%; diaree: 3%; erupţii cutanate: 3%; tulburări de concentrare: 3%; dureri de spate : 3%; tuburări de vedere: 3%; dureri pelviene: 3%; lipsa poftei de mâncare : 2%; lipotimii (leşin): 2%; depresii : 2%; febră: 2%; dureri articulare : 2%; tahicardie: 2%;  adenopatie : 2%; Dureri de stomac: 2%; Dureri musculare : 2%; Tremurături: 2%; Tulburări de ciclu menstrual: 2%; Reacţii alergice: 1%; Amenore: 1%; Crize de astm: 1%; Hipertensiune arterială: 1%; Balonări: 1%; Exanteme: 1%; Gastrite: 1%; Condiloame 1%; Crize epileptice 1%; Edem ale feţei ( alergic) 1%; Tulburări de echilibru 1%; Convulsii 1%; Tulburări de auz 1%; Modificări ale probelor hepatice 1%; Fotofobie 1%; Tuse 1%; Paralizii 1%; Migrene 1%; Mâncărimi ale pielii 1%; Acufene ( zgomote în urechi) 1%; Tulburări de personalitate 1%; Atacuri de panică 1%; Hipotiroidism 1%; Şoc anafilactic 1%; Tinnitus 1%; Tromboze 1%; metroragii 1%; bufeuri 1%; tulburari de deglutiţie 1%; tulburări de orientare 1%; transpiraţii 1%; tulburări de ritm cardiac 1%; crampe musculare, etc 1%

(7)

Doar la un procent de 17% nu au apărut reacţii adverse. Până acum nu a existat nici un vaccin pe piaţă care să manifeste atât de multe reacţii adverse şi de o variabilitate atât de mare , putând fi afectate aproape toate aparate şi sisteme ale organismului.

Au fost cazuri de decese!

În urma autopsiilor s-a evidenţiat că trombembolismul ar fi cauza a două decese iar miocardita cauza celui de-al treilea deces.Nu s-a putu face o legătură directă între cauza de deces şi vaccin dar nici nu a fost exclus ca fiind o posibilă cauză vaccinarea!

De ce s-a interzis vaccinarea în unele state din SUA dar în România ne bucurăm de el?

Nu este sacrificiul prea mare? Pentru ce? O afacere a Companiilor Farmaceutice…în ţări sărace ca România?todeachrista

Dr. Christa Todea-Gross, coordonatorul Proiectului “Pentru Viaţă” Cluj-Napoca

Bibliografie:

1.), 3.), 4.), 5.), 6.)- Bundesverband der Frauengesundheitszentren e.V.( 9.11.2007), www.frauengesundheitszentren.de

2.)-www.gineco.pulsmedia.ro/article-xx-Ginecologie-Cancerul_de_col_uterin__epidemiolog…11/21/2008

Dr. Bogdan Alexandru Riga, Spitalul Clinic de Obstetrică –Ginecologie “Prof.Dr. Panait Sârbu”, Bucureşti

7.)- Sanego- Die Gesundheits-Community, www.sanego.de/Medicament_Gardasil

SPUNEŢI “NU” VACCINULUI SILGARD/GARDASIL

gardasilLA CINE APARE INFECŢIA CU HPV?

• În mod sigur nu apare la fetiţele de 11-12 ani, vizate de campania Guvernului României!
• debutul vietii sexuale la vârsta tânără – primul contact sexual sub vârsta de 16 ani prezintă un risc de 2 ori mai mare decât dupa vâsta de 20 de ani, iar vârsta cea mai expusa este de 20-24 de ani;
• parteneri sexuali multipli – prezintă un risc de 3 ori mai mare la peste 10 parteneri;
• viaţa sexuală – promiscuitatea.

Infecţia cu virusul HPV apare la femeile active sexual, nu la fetiţe!

CÂND APARE CANCERUL DE COL UTERIN?

• acest cancer apare după infecţia cu virusul HPV (unul din tipurile oncogene) pe un „col uterin receptiv” – adică deja afectat de boli cu transmitere sexuală (gonoree, candidoză, trichomoniază) – precum şi de alţi factori favorizanţi precum fumatul (7);
• boli cu transmitere sexuală (sifilisul, gonoreea)
• HSV tip II; chlamidia; virusul Ebstein-Barr; citomegalovirusul; trichomonas.
• leziunile produse la nivelul colului uterin vor determina o modificare la nivelul genelor oncogene, provocând formarea cancerului; aceste modificări pot fi produse şi de către contraceptive orale precum şi alţi factori mai puţin cunoscuţi (8);
• progresia de la infecţia iniţială la leziunile preinvazive şi, ulterior, cancer invaziv (cancer în fază tardivă), necesită o perioadă de chiar 10 ani sau mai mult (10).

CÂT DE EFICIENT E VACCINUL?

Nu se ştie încă!

• În momentul de faţă nu există încă date care să dovedească eficienţa vaccinării anti-HPV în prevenţia cancerului invaziv. Va trece încă destul timp până când astfel de date vor deveni disponibile, pentru că vaccinul se utilizează pe plan mondial de doar câţiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HPV până la apariţia cancerului invaziv este eficient de
peste 10 ani (11);
• Din acelaşi motiv, există prea puţine date inclusiv despre efectele pe termen lung ale acestui vaccin (12).
• Trebuie să ştim că în mod normal, 90% din cazuri se vindecă în termen de 2 ani fără o intervenţie terapeutică şi că un număr relativ mic de persoane dezvoltă cancerul de col uterin în pofida faptului că în 99% din cazuri diagnosticate se constată prezenţa papilomavirusului2.

CE ŞTIM SIGUR DESPRE VACCIN?

• Că are efecte secundare!
• Perioada estimată a eficacitaţii este de aprox. 5 ani. Deci dacă se face la vârsta de 11-12 ani, înseamnă că la vârsta de 16-17 ani, tocmai cand fetele işi încep activitatea sexuală, vaccinul işi pierde eficienţa şi nu mai sunt protejate. Se pune întrebarea: De ce se mai vaccinează dacă el işi pierde eficacitatea înainte de a începe viaţa sexuală?
• Gardasil nu dă rezultate la persoanele infestate cu virusul HPV. (4)
• Testele printre care Studiul Future II sau făcut pe persoane cu vârsta lor cuprinsă între 15 şi 26 de ani. Pentru fetiţele cu vârsta între 9 si 12 ani nu există date ştiinţifice care să garanteze absenţa şi a altor efecte secundare.

CARE SUNT EFECTELE SECUNDARE?

• mâncărime, roşeaţă sau durere la locul injecţiei, febră, greţuri (13);
• şoc anafilactic şi epilepsie; paralizii (atrofiere muscula-ră); coagularea sângelui;
• pierderi de sarcină (din 77 de femei care au primit vaccinul Gardasil, în timp ce erau gravide, 33 au avut reacţii adverse, de la avort spontan pană la anomalii fetale), deşi în prospectul vaccinului nu se mentio-nează că ar afecta fertilitatea femeilor sau ar dăuna grav fătului.
• atacuri de panică şi tulburări circulatorii;
• stare de rău, dureri de cap şi de spate; căderea păru-lui şi amenoree secundară (lipsa menstruaţiei);
• tulburări de sensibilitate, dureri articulare, erupţii pe piele, oboseală accentuată, ameţeli;
• lipsa poftei de mâncare, depresie;
• ameţeli, tremurături, parestezii (senzaţie de arsură) la picioare şi la faţă; meningită virală;
• moarte (14).

S-AU ÎNREGISTRAT CAZURI MORTALE

• Până în acest moment, în SUA s-au raportat 21 de decese asociate cu Gardasil (16).
• Alte 2 decese s-au constatat în Germania şi Austria (15).
• De asemenea în SUA s-au înregistrat alte aproape 10.000 de efecte adverse, inclusiv 10 pierderi de sarcină (16).

Pentru motivele de mai sus, noi nu încurajăm folosirea acestui vaccin.
Decizia vă aparţine.
DE CE ESTE GREŞITĂ ACEASTĂ PREVENŢIE (VACCINAREA)?

• Premizele de la care se pleacă pentru prevenirea cancerului de col sunt greşite; se crede că vaccinul va rezolva totul şi nu se iau în considerare cauzele directe ale infecţiei şi bolii: relaţiile sexuale de la o vârstă fragedă; partenerii multipli; contractarea bolilor cu transmitere sexuală (gonoree, etc.); fumatul; folo-sirea contraceptivelor orale, etc. Toţi aceşti factori favorizează producerea cancerului de col uterin.
• În locul eliminării cauzelor, riscăm să ne îmbolnăvim copiii (fetele) administrându-le un vaccin încă insufi-cient testat şi mai ales cu multe efecte secundare, despre care nu se vorbeşte.
• Impactul real al vaccinării împotriva papilomavirusului, nu poate fi evaluat mai devreme de câţiva zeci de ani, timpul scurs de la introducerea sa pe piaţă în iunie 2006 şi până la observarea efectelor sale reale, fiind în mod evident prea scurt.

TOTUŞI, CUM MĂ POT APĂRA DE INFECŢIA CU HPV / CANCERUL DE COL UTERIN?

• Evitaţi factorii favorizanţi de mai sus;
• Efectuaţi Testul Babeş-Papanicolau de 2 ori pe an, dacă aţi început activitatea sexuală (16).

FOARTE IMPORTANT este ca vaccinul a fost respins în America, în urma mai multor decese care au survenit imediat după administrarea medicamentului. Madeleine Albright, fost secretar de stat SUA, s-a deplasat până în România, tocmai pentru a face lobby acestui vaccin. Îngrijorarea lui Albright vizavi de numărul mare de românce predispuse la cancer de col uterin este pusă la îndoială de cele patru miliarde de dolari care ar ajunge anual în buzunarele producătorilor americani. Un vaccin încă monitorizat de Comitetul pentru Medicamente de Uz Uman din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului. (Este în fază de testare).
Cum de a ajuns România asa o ţintă importantă? Răspunsul poate fi găsit într-un articol din New York Times din 21 februarie .2007 – în care compania anuntă că în urma protestelor părinţilor, grupurilor de advocacy si a expertilor in sănătate publică a luat decizia de a opri campania de lobby dusă pe teritoriul SUA. A fost absolut normal ca această campanie să se reorienteze către zone în care poziţia autorităţilor să fie mai usor influenţabilă decât în SUA.
Diane Harper om de ştiinţă, profesor şi director al Grupului de cercetare şi prevenire a cancerului ginecologic de la „Dartmouth Medical School in New Hampshire” Anglia, a afirmat că vaccinarea fetiţelor cu Gardasil sau Cervarix reprezintă un mare experiment public.
Apoi stimularea desfrâului prin faptul că induc ideea că esti protejat de una din consecinţele păcatului: BOALA (măcar de ar exista studii reale şi îndelungate), distrugând şi noţiunea de familie, de fidelitate, nu mai vorbim de curăţie trupească (a devenit un complex să te păstrezi curat, o ciudătenie, o nebunie) şi mai ales că te poţi proteja de acest cancer ducând o viaţă creştină.

Părinţii au dreptul de a refuza vaccinarea, semnând o declaraţie pe propria răspundere.
NICI UN VACCIN NU POATE FI ADMINISTRAT „OBLIGATORIU”!

Bibliografie:

1), 4), 12), 16) – Dr. Christa Todea Gross. Îndrumarul Federaţiei Organizaţiilor Ortodoxe Provita din România. Editura Renaşterea, Cluj 2008, p. 331-335;
2), 5), 6), 7), 8) – Dr. Traian Ciucă. Boli transmisibile pe cale sexuală. Editura Ştiinţifică, Bucureşti, 1993, p. 59, 66;
3), 10), 11) – https://medic.pulsmedia.ro/
13) – https://sanatate.ele.ro
14) – https://www.sanego.de/Medikament_Gardasil
15) – Hans U. P. Tolzin, https://www.impf-report.de
16) https://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf
https://apologeticum.ro/2008/11/22/dragostea-doamnei-albrith-sau-despre-cum-se-sterilizeaza-poporul-roman/
https://silgard.wordpress.com/
https://nuvaccinurilor.blogspot.com/
https://www.formula-as.ro/2008/841/sanatate-35/vaccinurile-intre-da-si-nu-dr-rares-simu-medic-specialist-in-imunologie-clinica-si-alergologie-10330
https://www.iasiplus.ro/news/2/5358/Mari+firme+farmaceutice+folosesc+bebelusi+din+India+drept+cobai+.html
https://www.yourlawyer.com/articles/read/13457
https://vaers.hhs.gov/scripts/data.cfm
https://www.nvic.org/Diseases/HPV/pr022107HPV.htm
https://sorinpaveliu.ro/2008/08/31/decizie-controversata-privind-achizitionarea-vaccinului-anti-papiloma-virus-de-catre-msp/langswitch_lang/es/

Emisiuni TV de la CNN si altele:

https://fr.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY
https://fr.youtube.com/watch?v=OTkCTsMw4co

Asociatia Studentilor Creştini Ortodocşi Români
Fliliala Bacau – email: [email protected]

download pliant

Dragostea doamnei Albright (sau despre cum se sterilizează poporul român)

albrightMadeleine Albright, prima femeie secretar de stat al SUA, este cunoscută în întreaga lume drept unul dintre mediatorii principali ai celei mai mari misiuni umanitare din istoria omenirii. Aşa s-a autointitulat intervenţia armată în Serbia, mai precis bombardarea armatei şi populaţiei Serbiei pe o perioadă de 74 de zile. Dragostea pentru umanitate a lui Albright ne-a fost readusă în atenţie în luna iunie a anului curent. De data aceasta privirea maternă a fostei secretar de stat s-a îndreptat asupra poporului român. A sosit din capătul celălalt al lumii ca să-i convingă pe conducătorii ţării noastre de necesitatea imperioasă a vaccinării obligatorii a tuturor fetelor şi femeilor cu vârste între 9 şi 26 de ani, pentru a le scăpa de cancerul de col uterin.

Dragostea doamnei Albright pentru democraţie şi umanitate este cunoscută din anul 1996 când întrebată fiind de un reporter în urma războiului din Irak:
– Am auzit că ar ar fi murit o jumătate de milion de copii, mai mulţi chiar decât la Hiroshima
Aceasta răspunde:
A fost o alegere grea, dar preţul (democraţiei) a meritat.

Oare despre ce preţ mai este vorba atunci când este pus în risc sănătatea, viaţa sau bucuria de a avea copii a unei generaţii de fete din România?

Misiunea doamnei Albright a fost de data aceasta neaşteptat de uşoară, după cum sunt, de altfel, marea parte a misiunilor americane şi europene în România. Atât preşedintele ţării cât şi primul ministru, încrezându-se promisiunilor celebrei femei, au consimţit să cheltuiască oricât de mult, mai precis, peste un miliard de dolari, numai pentru a asigura sănătatea femeilor din România. Sacrificiul este mare, căci vaccinul Gardasil (în Europa numindu-se Silgard), costă în jur de 300 de euro adică mai mult decât oricare alt vaccinului (fiecare doză costă în jur de 100 euro, însă vaccinarea presupune, de fapt, administrarea a trei astfel de vaccinui pe perioada a 6 luni).

Veştile venite de peste ocean au însă darul de a ne îngrijora. Deşi banii pentru vaccinarea fiicelor poporului român s-au găsit destul de repede, şi nu este puţin lucru la o ţară cu datoriile României, vaccinul nu pare să atingă obiectivul anunţat. Pe de o parte, testele făcute nu sunt deloc concludente în ceea ce priveşte împiedicarea apariţiei cancerului prin vaccinarea cu Silgard, iar, pe de altă parte, efectele adverse ale vaccinării nu sunt deloc neglijabile.

Numai în America s-au înregistrat până la 1 sept. 2008 douăzeci şi cinci de decese corelate cu administrarea vaccinului. Unele persoane au murit la câteva ore după vaccinare, iar altele la câteva zile. De asemenea, până la aceeaşi dată la VAERS fuseseră declarate peste 10.500 de cazuri în care s-au manifestat reacţii adverse în urma vaccinării. Dintre acestea cele mai simple sunt: greaţa, voma, temperatura ridicata, mancarimi ale pielii, dureri musculare, spasme bronşitice, probleme respiratorii, astm, apendicită si dezvoltarea artritei. Apar însă cu o incidenţă mare şi:
– pierderi ale conştiinţei, paralizii faciale (sindromul Bells Palsy);
– creşteri ale glicemiei însoţite de grave crize de diabet;
– afecţiuni neurologice şi cardiace grave, şoc anafilactic;
– avort spontan naşterea de copii cu malformaţii;
– apariţia de negi genitali şi pe toată suprafaţa corpului;
– o afecţiune majoră a imunităţii însoţită de sindromul Guillain-Barre. Această boală presupune un atac puternic pe care sistemul imunitar îl efectuează împotriva sistemului nervos periferic ajungându-se până la paralizie generală.

Toate acestea fac parte din efectele pe termen scurt ale vaccinului care apar în primele ceasuri sau cel târziu la câteva zile de la administrare. Problema principală o ridică efectele pe termen lung. Acestea nu pot fi identificate încă şi, cu siguranţă, nu sunt cunoscute nici de producători, căci medicamentul a fost testat numai pe parcursul a patru ani. Mai ciudat este însă faptul că vaccinul a primit foarte uşor aprobarea de a fi distribuit, deşi însăşi compania producătoare Merk afirmă că nu a fost evaluat potenţialul Gardasilului de a cauza cancer sau sterilitate. De unde a apărut suspiciunea apariţiei acestor efecte pe termen lung? Compoziţia vaccinului vorbeşte de la sine:

În primul rând acest vaccin conţine 225 mcg aluminiu adică prin administrarea celor trei vaccinuri se ajunge ca în corpul femeii să se acumuleze o cantitate de 675 mcg de aluminiu. Spunem acumuleze, căci acest metal se depune în celule, afectând mai ales sistemul nervos central. Este deja de notorietate faptul că acumularea de aluminiu în organism este corelată cu apariţia demenţei Altzheimer. De asemenea, studiile mai noi demonstrează că aluminiul produce vătămări ale ficatului şi rinichiului.

Opinia publică mondială este mult mai îngrijorată de existenţa în compoziţia gardasilului a unei cantităţi de 50 mcg de polysorbate 80. Această substanţă a fost dovedită experimental pe femele de şoareci că produce o maturizarea anormală a organelor sexuale şi sterilitate. „Se va dovedi oare peste 10-15 ani că gardasilul a fost un agent de sterilizare şi o întreagă generaţie de fete au fost afectate”, se întreabă cu îngrijorare cercetătorii occidentali. În experienţele pe şoareci s-a constatat, de asemenea, că Polysorbate 80 este carcinogen şi mutagen, adică produce mutaţii genetice.

Gardasil (Silgard) - vaccin
Gardasilul este un preparat steril care este administrat intramuscular. El conţine : 20 mcg of HPV 6 L1 protein, 40 mcg of HPV 11 L1 protein, 40 mcg of HPV 16 L1 protein, and 20 mcg of HPV 18 L1 protein (cele patru tulpini de viruşi care sunt combătuţi) ; 225 mcg of aluminum, 9.56 mg of sodium chloride, 0.78 mg of L-histidine, 50 mcg of polysorbate 80, 35 mcg of sodium borate şi apă.

Un alt semn de întrebare îl ridică prezenţa în compoziţia vaccinului Gardasil a 35 mcg de sodium borate. Institutul Naţional pentru Sănătate al Americii consideră această substanţă o otravă periculoasă. Ea a fost folosită în trecut pentru dezinfecţie până când au survenit moartea persoanelor care intrau în contact cu substanţa. Efectele adverse ale sodiului borat sunt: starea de vomă, diareea, urticarea, problemele respiratorii, dureri de cap şi insomnii, febră, scăderea tensiunii, scăderea urinării, spasme ale muşchilor faciali, tremur al mâinilor şi picioarelor, stare de confuzie mentală, convulsii şi comă. Efectele pe termen lung nu sunt cunoscute, deoarece până de curând sodium borat era considerat suficient de otrăvitor ca să se mai pună problema folosirii lui în alimentaţie sau în industria farmaceutică.

Articolul integral va fi publicat in numarul 1 din revista Presa Ortodoxa ce va apare pana la 1 decembrie 2008.

Descărcaţi PLIANT format A5 despre GARDASIL – Un vaccin periculos

Vaccines Cause Autism And Convulsions HTS 030108 p4

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kJVOfW4ISgw]

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mOhfK55EJtM]

New world order plans to kill 90% of the world population

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=LJ73eOmdsv0]