sfintire cruci mega-moscheeTRAGETI COLOPTELE ROMANI
Sambata 19 Septembrie, la orele 18.00 va avea loc slujba de sfintire a peste 500 de Cruci care se vor ridica pe locul unde Ingenunchiatul Ponta Turcitul vrea sa-si ridice o moschee pentru pasalâkul său umbrind jertfa voievozilor romani care au luptat impotriva otomanilor. Terenul respectiv instrainat de guvernul Romaniei si marioneta Inaltei Porti a apartinut familiei de martiri – Brancoveanu Constantin. Patriarhia Română doarme !!! Patriarhul e vandut !!!
TRAGETI CLOPOTELE ROMANI CA SA SE AUDA PANA LA CONSTANTINOPOLE SI IN CER LA DUMNEZEU !

 

A fi Ortodox este Darul lui Dumnezeu!
A fi Român este tot Darul lui Dumnezeu!
A ne apăra Țara de catre păgani este datoria noastră!

Cu noi este Dumnezeu, întelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu!

Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi
binecuvintează moştenirea Ta; biruinţă
binecredincioşilor creştini asupra celui
protivnic dăruieşte şi cu Crucea Ta
păzeşte pe poporul Tău.

Cel ce Te-ai înălţat pe Cruce de
bunăvoie, poporului Tău celui nou
numit cu numele Tău, îndurările Tale
dăruieşte-i, Hristoase Dumnezeule.
Veseleşte cu puterea Ta pe credinciosul
nostru popor dăruindu-i lui biruinţă
asupra protivnicilor, având ajutorul
Tău armă de pace, nebiruită biruinţă.

3 comments
 1. CU DUMNEZEU ÎNAINTE! ESTE CU ADEVĂRAT O MĂRTURISIRE DE CREDINȚĂ. CEI CARE POT SĂ VINĂ, SĂ VINĂ… NU SINGURI, CI ADUCÂND ȘI PE ALȚI FRAȚI… SĂ FIM MII DE ROMÂNI ÎN ACELAȘI CUGET ȘI SIMȚIRE ROMÂNEASCĂ… CU NOI ESTE DUMNEZEU…

  ULTIMUL ARTICOL PE BLOGUL MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/18/lovitura-de-stat-iudeo-comunista-din-decembrie-1989-punctele-cheie-atacate-imediat-pentru-cucerirea-romaniei/

 2. Sunteti asteptati daca sunteti romani si va pasa de tara voastra sa veniti si sa sfintim si locul unde poate fi o manastire ortodoxa intr-o comuna cu mare concentrare de resurse nturistice, naturale si antropice din comuna FarcasaMaramures nu un megadepozit de gunoi pentru deseurile din UE. Primarul penticostal, sluga la americani vrea depozit de gunoi la noi pentru firmele bogate din afara tarii. Eu m-as bucura aici si de un sat de musulmani cu moschee cu tot doar sa nu distruga cea mai buna zona agricola a Maramuresului, dar sigur se poate si mai mult.

 3. Dumnezeu sa binecuvanteze proetii, monahii si mirenii drept-marturisitori ce vor sta in fata stihiilor intunericului cu Sfanta Cruce in maini, aducand Slava Lui Dumnezeu Sfant in Treime.

  Prea-iubitii mei frati, inima mea cea mica si pacatoasa va fi cu voi si ma voi ruga in genunchi ca Dumnezeu Sfant in Treime sa aiba mila de jertfa drept-marturisitorilor sai si sa nu ne lase hoardelor intunericului, sa ne indrepte si sa primeasca robii Sai in Viata Vesnica si Imparatia Lui.

  Doamne miluieste! Doamne miluieste! Doamne miluieste! Slava Tie, Imparatul Cerului si al pamantului, Facatorul celor vazute si nevazute, Slava Tie! In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Un mason batran: “Iar biserica a tacut si oda­ta cu ea ai tacut si tu, Preasfintite! Si stii de ce? Pentru ca ati intrat in jocul Diavo­lului!”

–  Preasfintite, demult voiam sa va in­treb…, incepu lordul pe un ton…

SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

SUPER – MEMORANDUMUL NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016…

Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la…

Părintele Justin Pârvu: „Noi nu ne-am sprijinit niciodată nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei şi în nicio putere din lumea aceasta decât numai în acoperământul Maicii Dom­nului”

   În cazul în care va izbucni un nou război mondial, credeţi…