Conferinţă : Crăciunul sau … Naşterea Domnului ???

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

ASCOR Iaşi vă invită la conferinţă

Tema : “Crăciunul.. sau Nasterea Domnului ???”

Invitată : maica Ecaterina Fermo

Data : Marţi, 16 Decembrie 2008, la ora 18.30

Locaţie : Aula Magna “Mihai Eminescu” (corp A, Univ. Alexandru Ioan Cuza)

3 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ce mi-aduce Mos Craciun?

  Ca-n fiecare an astept cu nerabdare Craciunul.M-am straduit sa invat poezia ,dar n-am reusit.Ce sa fac e tot mai complicata ,nu mai inteleg nimic din ea si pe zi ce trece mi se pare tot mai lunga si fara sens.O sa ma certe Mosul stiu.Parca-l vad zburlindu-si mustatile la mine si amenintindu-ma cu vreun “embargo”.Dar de ce nu ma lasa sa-i spun ce stiu si ce-mi place,ca nici el nu-mi aduce ce vreau eu .Tare imi doresc un joc in care sa-mi pun mintea si inima la incercare ,in care sa fiu responsabil de ce fac si-n care sa-mi gasesc linistea sufletului..Dar parintii mi-au spus ca sunt mic ,altii trebuie sa gandeasca pentru mine si sa simta in locul meu .Asa ca o sa-mi aduca un joc al multimilor ,in care ori de cate ori gresesti Nimeni este cel vinovat.
  Pai sigur ca Nimeni o sa fie vinovatul ,pentru ca regulile jocului sunt,ca fiecare jucator sa poarte o masca si un numar.Masca 1,Masca 2 Masca 3……..Castiga cel care se identifica mai bine cu masca sa.
  Cine-i vinovat de cutare fapta?Masca 1.Cine-i masca 1?Nimeni ,numele lui este Masca 1 si atat.
  Brrrr………asta-i joc de iarna si de noapte.Un fel de a v-ati ascunselea,pentru cei ce vor sa se ascunda in MAREA CETATE..e jocul lui Cain.
  Dar ceilalti,cei simpli si sinceri cu ce or sa se joace Doamne?pentru ei nu ai nici un dar?A da, CETATEA LUMINII ,a adevarului,primavara vesnica.Poti sa nu mai vii la mine “Masca Mos Craciun ,eu o sa astept de acum …….NASTEREA. .

  Un copil saturat de minciuna

  Aceasta scrisoare am primit-o de la un parinte pentru a o posta pe internet dar unde am trimis nimeni nu a avut bunavointa sa o puna asa ca am atasat-o aici la comentarii pe acest blog .Doamne ajuta!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumiri pentru postarea scrisorii!

 1. Pingback: Razboi intru Cuvant » Maica Ecaterina conferentiaza la Iasi: “Crăciunul.. sau Nasterea Domnului?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*