Compania Merck vrea să vaccineze (sterilizeze) cu Gardasil şi copiii sau adolescentii de sex masculin

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

vaccin_baietiCompania farmaceutica Merck a solicitat FDA (corupta autoritate americana pentru alimentatie si medicamente) extinderea utilizării Gardasil – vaccinul HPV – la copiii sau adolescentii de sex masculin cu varste intre 9 si 26 de ani. Anterior acest vaccin fusese aprobat doar pentru fete si adolescente din aceasta grupa de varsta.

Merck a solicitat deasemenea permisiunea pentru extinderea utilizarii vaccinului Gardasil la femei avand varste de la 27 la 45 de ani.

Sursa: The Wall Street Journal – Health Blog

2 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bertrand Russell , “Impactul Ştiinţei În Societate „ :

  " Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.
  În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. "

  Radacinile companiei Merk (producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD ) pornesc din 1668 , cand Friedrich Jacob Merck pune bazele "Engel-Apotheke" (Angel Pharmacy) in Germania . Farmacie ingereasca ? Da , dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884 . Sigmund Freud , autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens . Tot ei au patentat si MDMA ( popular , ecstasy ) .

  In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite , Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917 in timpul primului razboi mondial . Figureaza acum a fi companie independenta , a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic . Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) si asta spune de la sine foarte multe .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-05/505670/Detalii-despre-MERK-SHARP-%26-DOHME-%2C-producatorul-vaccinului-GARDASIL-%E2%80%93-SILGRAD-sau-cum-se-leaga-lucrurile----.html

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “NU CITI ASTA!” (Noutati 10 ianuarie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*