VIDEO – Emisiunea “Marturisiri” de pe 1TV Bacau, dedicată microcipurilor

[googlevideo=https://video.google.com/videoplay?docid=-665279950632228854]

invitat Ioan Enache, director al revistei Credinta Ortodoxa

Multumim domnului Sebi Sufariu pentru amabilitatea de a ne oferi aceasta inregistrare.

23 Comments

 1. Multe raspunsuri la framantarile oamenilor a pus Dumnezeu in gura acestui om! Sa-l tina Dumnezeu in harul Sau si sa-l miluiasca!

 2. FELICITARI !!! celor ce au facut aceasta emisiune dar si celor carora le apartine blogului prin faptul ca ne-au informat de existenta acesteia ; extraordinar om sa ii dea Dumnezeu sanatate.

 3. Felicitari domnule Enache. Adevaratul punct de vedere al Bisericii. Clar, concis, elegant, la obiect si in duhul Sfintilor Parinti. Dumnezeu sa va tina sanatos sa mai luminati si pe altii. Felicitari totodata si postului TV si ostenitorilor acestui blog.

 4. Acest Marturisitor face cea ce ar trebui sa faca pastorii turmei Lui Hristos.Poate fi considerat unul din cei ”7000 de barbati care nu si-au plecat genunchii lui Baal” .Dumnezeu sa ne intareasca pe toti.

 5. Iata cum poate fi marturisita credinta: simplu, firesc, urmand exemplul si invataturile Sfintilor Parinti si indemnul constiintei de crestin.

 6. am citit undeva, din pacate acum nu-mi amintesc unde, ca emiterea noilor carti de identitate, trebuie sa inceapa cel tarziu in luna iulie a anului 2010. Marile orase din Romania sunt pregatite deja, iar cele mici in curs de pregatire. directiva vine de la UE si grabeste termenul anuntat de autoritati. Convingerea mea este ca, ele vor fi implementate mai rapid pe motivul desfiintarii vizei de catre SUA. Oricum deja toate evenimentele premergatoare aparitiei Antihristului se precipita. Vezi si pregatirile incepute deja pentru cel de-al VIII-lea Sinod Ecumenic, pe care Patriarhul Constantinopolului doreste sa-l tina cat mai curand. am sa revin dupa ce o sa gasesc link-ul respectiv.

 7. un om precum domnul Ioan Enache este exemplificarea faptului ca Biserica nu este doar ierarhia ci precum a spus si sf.ap. PETRU:,,VOI INSA SUNTETI O SEMINTIE ALEASA,O PREOTIE IMPARATEASCA ,UN NEAM SFANT,UN POPOR PE CARE DUMNEZEU SI L-A CASTIGAT CA SA FIE AL LUI, CA SA VESTEASCA PUTERILE MINUNATE ALE CELUI CE V-A CHEMAT DIN INTUNERIC LA LUMINA SA MINUNATA.,,.Iata inalta demnitate si investitura spirituala de Preotie universala la care este invitat orice crestin sa participe.Biserica nu apartine numai inaltilor ierarhi ci este a noastra a,tuturor,fara noi ei n-ar fi nimic,n-ar avea nici cinste,nici vesminte stralucitoare si nici toiag de conducatori de turma.Acest rang,aceasta inalte demnitate oferita de Dumnezeu oricarui crestin,investitura care nu exclude smerenia ci o implica trebuie re-descoperit de cei care pana acum au constituit partea pasiva a Bisericii,credinciosii,caci a sosit vremea ca pietrele sa vorbeasca in locul celor care sunt platiti sa taca.Ma bucur ca turma n-a ramas deloc singura si multi preoti cu har au ramas sa vegheze impreuna cu noi.Biserica nu poate exista fara comuniunea cler-credinciosi.Dumnezeu sa-i intareasca in milostivenia Lui catre noi,pentru ca daca vor fi mai multi nu se va produce o ruptura in Biserica,pe care nimeni n-o doreste ci o delimitare,o lamurire.Ierarhii care vor sa slujeasca Fiarei prin apostazie,s-o faca vadit,sa-i stim care sunt.Restul,ne va calauzi Domnul ce sa facem si cum sa traversam pustiul.POPORUL LUI DUMNEZEU NU E SINGUR.NU VA TEMETI!DOAMNE AJUTA!

 8. Acest om deosebit a raspuns la majoritatea problemelor actuale ale Bisericii. Domnul sa-l tina sanatos pt a intari pe cat mai multi in aceste vremuri.

  Stie cineva unde pot gasi sa downloadez aceasta inregistrare?

 9. Editia emisiunii “Marturisiri” in care a fost invitat directorul revistei “Credinta ortodoxa”, Ioan Enache, poate fi downlodata de pe site-ul 1 TV Bacau. Va multumim pentru comentarii si va dorim sa aveti parte de multe bucurii duhovnicesti. Dumnezeu sa-l rasplateasca si pe cel care a avut rabdarea sa incarce, comprime, converteasca emisiunea intr-un format convenabil pt acest site. Tuturor un post plin de hrana duhovniceasca si curaj in marturisirea lui Hristos!
  Sebi Sufariu, pacatosul

 10. eu ce sa mai zic? si eu va multumesc. uite si momentul asta e un moment care te fac sa speri si sa crezi ca mai exista o sansa, ca mai meritam o sansa. Doamne ajuta, multumesc Domnului ca existam si ca putem spune: multumesc!
  Sebi Sufariu 1 tv Bacau

 11. TVR ,dorim si noi pe postul national asemenaea emisiuni !!!!!!!
  Platim un abonament si avem dreptul si noi la astfel de emisiuni

 12. Multumim dlui Enache pt cuvantul de folos si tuturor celor care au facut posibila vizionarea acestei emisiuni.

 13. UN CRESTIN CU VERTICALITATE DUHOVNICEASCA ANCORATA IN ADEVAR. CURAJUL ,JERTFA SI DARUIREA DE CARE PASTORII NOSTRI AR FI TREBUIT SA SI LE INSUSEASCA, LE GASIM LA DOMNUL IOAN ENACHE. DUMNEZEU SA-L TINA SANATOS SI IN ACELASI DUH.
  MULTUMIM DOMNULUI SEBI SUFARIU PENTRU ASTFEL DE EMISIUNI OBIECVTIVE ,FOARTE RARE. DOAMNE AJUTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 Comments
scroll to top