Pot oare politicienii să înţeleagă adevărul atunci când ei slujesc minciunii?

coalitia_curata_murdara_orwell

Pentru unii politicieni, după cum au şi afirmat, combaterea peceţii diavolului 666 de că­tre credincioşi, este o superstiţie. Ei nu văd şi nu pot vedea în aceasta decât un număr şi nimic mai mult; dar, cu toată supărarea ce le-o vor provoca cele scrise, spunem că oameni materia­lişti fiind, inhibaţi în slavă deşartă, în bani şi în imoralitate, în afara sufletelor lor fiind, nu pot înţelege cele mai sus arătate. Sunt în afara Sfintei Scripturi, în afara Bisericii şi-n afara lui Dumnezeu, deşi zic că sunt creştini şi jură în faţa întregului popor cu mâna pe Sfânta Scrip­tură, pe care nici nu au citit-o, şi nici nu cred în ea. Sunt în afara ei şi-n afara Celui Ce este arătat de ea. Aceasta, pe care ei jură şi pe care, probabil o cred o superstiţie, arată cu atâta cla­ritate şi precizie de aproape două mii de ani, cum va fi şi ce va fi şi cum se vor pecetlui oame­nii cu pecetea lui Antihrist şi a satanei 666. Pentru ei este o superstiţie.

Ar trebui să creadă, măcar pentru faptul că arată atât de clar, chiar amănunţit, cum vor fi pecetluiţi oamenii pe mâna dreaptă şi pe frunte, aşa cum se intenţionează. Nu cred în glasul poporului credincios, care simte şi trăieşte primejdia, nici în glasul Bisericii, măcar de-ar crede în Sfânta Scriptură. Dar nu e de mirare că această Sfântă Scriptură, îi defineşte pe unii necre­dincioşi ca aceştia, suflete moarte în trupuri vii, împietrite şi închise în temniţa trupului putrezicios, de care pururea se îngrijesc, iar de suflet au şi uitat că-l mai au.

Cum vor putea să creadă unii ca aceştia în Sfânta Scriptură, când tind să legalizeze fără­delegea homosexualităţii? Dumnezeu pedepseşte cu foc din cer orgiile şi spurcăciunile, iar ei le legalizează. Au ajuns să găsească a fi firesc ceea ce este cu totul nefiresc, ceea ce este îm­potriva firii umane şi contribuie în mod direct la degradarea sufletească şi trupească a omului. Unii ca aceştia sunt o superstiţie şi o umbră pe pământul acesta, care va trece şi-n urma lor va rămâne ce a rămas şi-n urma lui Hitler, Stalin, Ceauşescu şi a altor necredincioşi.

Când privim la domnitorii credincioşi ai ţării noastre, cum au rămas în sufletul neamu­lui, vii şi nemuritori, pildă de credinţă prin dragostea lor faţă de Dumnezeu, de Biserică şi de popor, spunem că n-ar fi meritat să vadă fărădelegile lumii moderne. Adică, să ruinăm totul, începând cu credinţa, de la suflet până la întregul tezaur moştenit în pământul acestei ţări.

N-am putea să categorisim pe toţi politicienii în felul acesta, căci mai sunt şi acolo oa­meni cu frică de Dumnezeu şi luminaţi de El, cu gând bun pentru popor şi interesele lui, dar sunt mulţi, care nu au nimic comun cu Dumnezeu şi cu societatea, nesuferind cu oamenii şi neducând împreună greutăţile lor, măcar că sunt aleşi de ei ca să-i reprezinte şi să le rezolve problemele ce ţin de statutul lor.

Necredincioşi, întunecaţi şi împietriţi sunt destui şi-n alte clase sociale, chiar şi spiritu­ale, care nu au „ochi de văzut şi urechi de auzit” glasul lui Dumnezeu şi al Bisericii, ci îşi văd viaţa numai prin prisma poftelor josnice ale trupului, fiind morţi cu sufletul. A încerca să le spui despre Dumnezeu şi despre Biserică, despre suflet şi despre viaţa veşnică, unor astfel de oameni, este asemenea cu a vorbi cu cele necuvântătoare. Dar ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i lumineze şi să înţeleagă că poartă în ei Chipul raţional şi nemuritor dat de Dumnezeu şi trebuie să se ridice din această stare dobitocească, prin credinţă şi faptele credinţei.

Dorim şi ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i acopere pe toţi credincioşii şi pe toţi oame­nii de cursele şi înşelăciunile diavoleşti, să-i lumineze şi să-i întărească pentru a cunoaşte dreapta credinţă, a mărturisi Adevărul aşa cum este arătat de Sfânta Scriptură şi de Sfinţii Pă­rinţi şi a nu primi nimic din ce este împotriva lui Dumnezeu şi împotriva oamenilor.

Dumnezeu şi Maica Domnului să ne ajute!

extras din 6 6 6, semnul şi pecetea satanei şi a lui Antihrist

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate, politicienii, in covarsitoarea lor majoritate atei, sunt din din tara noastra Romania, din neamul romanesc care se intituleaza pompos crestin. Cica ar fi 86 % crestini. Da, cu numele, dar faptele ? Daca neamul nostru ar fi crestin, in asemenea proportie, am avea si conducatori crestini. Vrem, nu vrem, din randul nostru provin ei, care si-au vandut si credinta si sufletul U.E., devenind lacheii statului Fiara, anticrestin si antidemocrat. Cred ca toti suntem de vina pentru necredinta de acum...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AMIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*