TABELUL PENTRU REFERENDUM – Forma oficiala

referendum

Zilele trecute au fost multe neclaritati cu privire la forma si continutul tabelului pentru referendum. Cu toate ca am avut consultari si cu juristi, tabelul pe care l-am pus la dispozitie nu este cel mai corect SI EXISTA RISCUL DE A NU FI LUATI IN SEAMA. Domnul a randuit si tocmai in acest impas, am primit de la manastirea Petru Voda, tabelul oficial ce este folosit pentru un referendum de catre statul roman. Ne cerem iertare pentru eventualele probleme create, insa e bine ca stabilim acum, caci suntem la inceput, acest detaliu.

TABEL PENTRU REFERENDUM download_fisier

PRECIZARE : Toate semnaturile stranse pana acum sunt la fel de importante ca si cele ce trebuie stranse de acum inainte. INSA ACUM TREBUIE O MOBILIZARE IN MASA A OAMENILOR, astfel incat sa strangem necesarul pentru organizarea unui REFERENDUM NATIONAL.

PENTRU CEI DIN STRAINATATE : completati cu datele din pasaport.

80 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  care este acel numar minim necesar?

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Conform legii, numarul necesar este de 500.000 de semnaturi. Sunt sanse de a strange mult mai mult. Acum toata lumea este informata si stim de un caz, in care o credincioasa a reusit sa stranga peste 100 000 de semnaturi, pe care le-a dus personal la Petru Voda.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ce facem cu tabelele deja semnate: varianta 1, varianta2, varianta 3 si iata, varianta 4? AU SAU VOR AVEA VALOARE JURIDICA pentru REFERENDUM? OAMENII DE LA CARE AM STRANS DEJA SEMNATURI, UNII SUNT IN ALTE LOCALITATI, ALTII SE UITA CAM CHIONDORAS DACA LE PUN SUB NAS ,,N" VARIANTE...Nu prea imi place amatorismul dupa care facem o treaba atat de serioasa si grava...

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Aveti perfecta dreptate. Unde se poate reveni asupra semnaturilor e bine sa le strangeti pe noile tabele. In cazul referendumului, campania este abia la inceput, deci e bine ca s-a stabilit un format oficial si final al tabelului. Haideti sa nu luam in seama ceste mici ispite, inevitabile... vor mai fi nenumarate in aceasta "lupta". Trebuie sa trecem prin ele si sa mergem pana la capat. Acest tabel este si cu binecuvantarea parintelui Justin.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumim ptr cele " n " variante 🙂 si ptr afirmatia " nu prin posta " , asta deoarece multe persoane se gandeau sa faca demersuri prin posta . Nu imi place lucrul asta , nu exista organizare . Deja or sa renunte unii . Asta in contextul in care ar trebui sa strangem semnaturi cat mai repede .

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   NU e vorba de "cat mai repede" ci ca macar de-acum incolo sa facem lucrurile cum trebuie. Am precizat si in textul de mai sus ca ne-am sfatuit si cu juristi pentru intocmirea primelor tabele.. am tinut cont si de parerile cititorilor nostri. E uman sa gresim. Dar cel mai important e sa mergem mai departe.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  cu noul tabel, care nu mai contine CNP, noi romanii care domiciliem in strainatate si vrem referendum nu putem semna pentru referendum...pacat...deja semnasem, si ma gandeam ca poate conteaza si semnatura mea.
  In cazul referendumului stiu ca au dreptul sa voteze si romanii din afara tarii...acum... nu v-ati gandit... cei care ati facut tabelul, ca am vrea si noi sa ajutam...si noi tot romani suntem chiar daca am ajuns din diverse motive pe pamanturi straine...
  ce sa mai zic, Dumnezeu sa ne ajute sa strangem semnaturi pentru referendum, si fara semnatura mea...daca asa o tebui sa fie...

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   PENTRU CEI DIN STRAINATATE : completati datele din pasaport !

   Nu vedeti cum intampinam fel de fel de piedici ? Fiti tari in credinta si sa fim constienti ca punand acea semnatura, avand si rugaciunea in gand, este o marturisire a noastra ... este semnatura ce n-o punem atunci cand ni se elibereaza un nou document, ci este semnatura de impotrivire. Cum zicea si parintele Iustin : "este picatura de har" pentru a merge mai departe in marturisirea noastra.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am inteles. Imi cer scuze ptr cea ce am zis anterior , nu citisem cele ce ai scris , idee e ca oamenii sunt cam suspiciosi si asa cand le ceri datele personale , si nu as vrea ca sa intram in polemici si pe tema numeroaselor tipuri de tabele . Numai bine!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4128358-istoria-interzisa-a-omenirii

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bun si pentru ce se face acest referendum ....pentru pasapoare si permise sau si pentru buletinele electronice!

  Eu zic sa fim foarte atenti.... Noi trebuie sa ne indreptam atentia mai ales catre buletine...Acum la permise mai poti renunta sa conduci masina , la pasaport la fel poti sa renunti ca sa nu mai calatoresti...dar ce facem la buletine ...?Nu cumva ne consumam energia prea de vreme si atunci la buletine nu va mai reactiona nimeni ...sa nu cumva sa ne trezim cu pretextul...A ...pai stiti s-a mai discutat problema asta s-a stabilit deja!

  Eu nu zic ca sa nu ne opunem introducerii pasapoartelor cu cip si permiselor dar cred ca atentia noastra trebuie sa fie indreptata spre buletinele electronice pentru ca asta vizeaza pe toti cetatenii nu doar pe soferi si pe cei care vor sa calatoreasca in alta tara...Ordonanta este data deja urmeaza aplicarea ei in 2011 - 2012

  Doamne ajuta!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   DOCUMENTE ELECTRONICE CU CIP - PASAPORT, CARTE(BULETIN) DE IDENTITATE, CARD DE SANATATE, PERMIS DE CONDUCERE

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumesc, bine ca se poate si cu datele din pasaport!

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am si eu cateva intrebari:1.daca am semnat deja in formatul anterior care nu includea referendumul, pot sa mai semnez inca o data pe noul tabel? 2.Este obligatoriu sa trimit formularul cu toate cele 10 nr.crt. completate sau nu conteaza numarul de semnaturi de pe fiecare tabel?3.Daca este putin mai greu sa ajungem la Manastirea Petru Voda (am inteles ca varianta prin posta nu este recomandabila, ma gandisem si eu la asta, unele se pot volatiliza foarte repede avand aceasta adresa), putem sa le ducem personal la sediul oricarei din organizatiile care lupta pentru aceasta cauza sau trebuie neaparat la Petru Voda?4.Am niste cunostiinte care lucreaza in strainatate si doresc sa completeze si ele tabelul(nu au domiciliul acolo), ce le recomand, sa completeze strict cu datele din pasaport sau la alegere cu cele din pasaport.Multumesc.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   1.DA.. se mai poate semna. Sematurile de pana acum au aratat politicienilor, societatii civile si Bisericii ca o masa importanta de oameni este afectata de aceasta problema. S-a constientizat la nivel national aceasta problema. Acum, prin REFERENDUM, se cere sa ni se dea dreptul democratic de a alege. Se vor vadi cei ce-si marturisesc cu adevarat convingerile contra-cipului, neinvocand motive ca deja au mai semnat, ca nu are rost, ca nu vor sa dea datele personale s.a.m.d. Marturisirea va merge pana la capat, doar in mod constant si continuu.
   2.Completati cat mai mult, dar duceti tabelele asa cum le aveti. Important e sa fie corect completate.
   3. E bine sa analizati bine acea asociatie/ organizatie si sa-i intrebati daca ei le duc personal la Petru Voda.
   4. Datele trebuie sa fie cele cu care se identifica in statul roman : buletin/carte/pasaport romanesc.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Datorita faptului ca noul format este mai de familie, parerea mea este ca acestea pot fi raspandite in cutiile postale ale crestinilor, astfel incat sa poata fi completate pe indelete acasa. Formularele sa aiba atasata si mentiunea (un fluturas) cum ca la data de ...la ora de... vor fi ridicate de persoana X care le va duce la manastire....
  TOATE DRUMURILE DUC ...LA MANASTIREA PETRU VODA !!!
  Doamne ajuta!

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu as putea sa strang multe smnaturi de la locul de munca ;dar trebuie sa am un argument fata de conducerea institutiei, altfel ma pot sanctiona.

 13. Saila George

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Leo Zagami: Numele meu este Leonard Zagami, am 37 de ani si aceasta este povestea mea. Conform traditiei familiei mele, am devenit pe parcursul vietii membru al mai multor societati secrete, fiind implicat in ceea ce se numeste Noua Ordine [Citeste] Mondiala. Noua Ordine Mondiala este, pentru anumiti indivizi, o modalitate de a introduce in toata lumea fascismul, iar pentru a face aceasta ei vor sa foloseasca mijloace tehnologice (de exemplu microcipurile) pentru a putea supraveghea intreaga populatie si pentru a controla toate aspectele vietii noastre. Totul este in mainile “Fratelui cel mare” – Big Brother – inclusiv politia, politia militara, serviciile secrete civile si militare. In acest moment, toate aceste institutii nu slujesc interesele natiunilor, ci sunt in slujba corporatiilor care se ocupa cu mentinerea acestei mari afaceri, impreuna cu anumite familii importante si anumite banci care sunt implicate.
  (cautati continuarea pe internet)

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In mod normal, petitia on line care contine aproape 23.000 de semnaturi trebuie sa raman valabila. Continuam sa semnam, nu?

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  NU VA DATI DATELE PERSONALE ACESTOR OAMENI!

  NU COMPLETATI ASEMENEA HARTII!!!!!!!!

  DIAVOLU SI COMUNISTII SUNT IN SPATELE ACESTUI SITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. maria gheorghe

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ASTAZI FIIND DUMINICA, AM MERS IN PARC SI AM ADUNAT VREO 100 DE SEMNATURI DECI SE POATE SI AM INTALNIT SI PERSOANE CARE SPUNEAU CA EI VOR CIP SAU CARE NU STIAU NIMIC ACELORA LE-AM DAT MATERIALE INFORMATIVE, DACA VI SE PARE BUNA IDEEA MEA FACETI SI DVS ASA MACAR II MAI INFORMAM PE CEI CARE NU SEMNEAZA SI TOT E CEVA

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumesc pentru variantele de strans semnaturi, dar nu inteleg de ce numai ultima e valabila? Am intampinat reticente si cu celelalte variante pana acum dar cu Voia Domnului am reusit sa strang cateva semnaturi. Dar una e ca omul sa ne dea seria de carte de identitate, alta e sa ne dea adresa unde locuieste. ESTE O PIEDICA MARE in strangerea semnaturilor iar principalul dusman este nestiinta oameniilor, daca pana acum era de ajuns o munca asidua de lamurire ce si cum este cu acest referendum si omul isi dadea seria, acum o sa zica ca: sa imi bag mintiile in cap, nu isi dau adresa la persoane necunoscute, sunt atatia sarlatani, e frica omului ca cine stie unde merg aceste adrese. Da sunt piedici, acum sa strangem semnaturile o sa devina o munca aproape imposibila, dar sa ne lasam in Voia Domnului si sa strangem semnaturile neceesare. Curaj. Post usor in continuare
  IUBITII SI IERTATI!!!

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu trebuie sa existe nici o graba in adunarea acestor semnaturi, ci sa se faca incet si bine, si fara teama, ca aceasta insemneaza marturisirea dreptatii lui Dumnezeu, si cantareste mult la Cine trebuie sa cantareasca; pana la Referendum toata populatia trebuie informata, pt ca la ora asta nu este informata, si cea mai mare parte dintre semenii nostri refuza sa afle ceva despre situatia reala in care ne aflam; prefera sa fie impinsi cu ochii legati spre prapastie decat sa puna "picatura de har". De aceea nu trebuie sa ne grabim; sa ne rugam lui Dumnezeu, ca sa se trezeasca cat mai multi romani din dulcea somnolenta in care se complac, ca la un eventual referendum sa semneze impotriva actelor electronice, nu pentru ele, si nici sa absenteze de la referendum; iar cei din strainatate pot si ei sa semneze, si daca e posibil, sa si adune cateva semnaturi, chiar si una cantareste mult, si sa le trimita in tara, chiar si prin posta; Domnul va pazi acel plic care contine datele personale, pt ca este o lupta dreapta, in care Dumnezeu ne este alaturi, celor care ne implicam. Fricosii nu sunt placuti lui Dumnezeu, ca el ne vrea curajosi, noi facem putinul pe care il putem face, si ce este mult face El mai departe. DOMNUL SA NE INTAREASCA IN LUPTA ! AMIN.

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mihai, nu inteleg mesajul tau. La cine te referi?

  Ptr cei care locuiesc in afara Rom, varianta cu posta cade, dar varianta cu semnat si trimis prin fax e buna? In fond, si faxul are val juridica ptr ca se poate vedea de unde provine, asa cred eu. Aveti un numar de fax unde putem trimite?

 20. mihaela armanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu am inteles mare lucru despre cum trebuie za fac ca sa semnez si eu in acel tabel. oricum, am incercat sa descarc tabelul dar nu exista. Stie cineva cum as putea sa ajun sa semne si eu? multumesc!

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mihaela, uite tabelul aici
  http://apologeticum.files.wordpress.com/2009/04/tabel_oficial_referendum.pdf

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am semnat si am vb cu toate neamurile sa semneze! Trebuie sa ne unim cu totii in cuget si-n simtiri.

 23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  am strans si dat tabele si la altii pe tabelele de vineri 24, acum inteleg ca nu sant valabile semnaturile?? De unde sa-i mai iau pe acei oameni?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Corina
   Randuieste Dumnezeu sa dai peste alti oameni. Iar daca sunt adevarati marturisitori si au constientizat aceasta problema cum trebuie, vor semna si aceste noi tabele. Trebuie explicat ca aceasta e varianta oficiala si singura de a fi luati in seama.

   @cititor
   in pasaport este trecut doar judetul... insa puteti trece si adresa din Romania

 24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  scuze vineri 3 aprilie. le consider si pe aceleavalabile, le mai trimitem?

 25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  As avea si eu o intrebare. In tabel poate semna oricine detine buletin sau nu numai persoanele majore? (buletinul se da de la 14 ani)

  Multumesc

 26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Va rog sa ma scuzati, as mai avea o o intrebare:
  Cei care locuim in diaspora , la adresa trecem adresa din strainatate sau cea din Romania?

  Multumesc si iertati

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Nu exista o data limita... exista doar prioritate pentru referendum. Data limita va fi cand vom avea stranse semnaturile necesare. Deci depinde de noi aceasta data.

 27. maria stefanescu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  CARE ESTE DATA LIMITA PANA LA CARE PUTEM STRANGE SEMNATURILE PENTRU REFERENDUM???ASTEPT URGENT RASPUNS, MULTUMESC !

 28. Diaconescu Mihai

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  noi am primit tabele de la petru voda in varianta precedenta, iar acolo nu se vorbeste despre referendum...si am strans multe semnaturi. ce se intampla cu semnaturile astea? sunt din brasov

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   E posibil sa fi primit tabele, chiar si de la Petru Voda, dar inainte sa fie disponibila varianta OFICIALA. Asadar, de acum inainte se merge doar pe varianta OFICIALA a tabelului. Puteti reface cat puteti din semnaturi.

 29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  nu am incredere sa imi dau date personale pe internet,daca este pacaleala?trebuie sa fim atenti la tot pasul caci diavolul este viclean si ne putem pacali,de unde stiu eu ca semnaturile vor ajunge unde trebuie sau poate fi o forma de acaparare a multora in mrejele raului?date din buletin care pot fi usor manipulate,nu stiu pur si simplu nu imi miroaSE A BINE

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Alexa
   aceele tabele nu se pun pe internet... e scris chiar pe ele ca trebuie duse personal sau trimise prin cineva de incredere, la anastirea Petru Voda.

 30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  FRATIILOR SA INCERCAM SA NE RUGAM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU POPULATIA DIN ITALIA!!!

 31. Diaconescu Mihai

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Păi da, dar vezi că nu dăm dovadă de o bună organizare. Cât despre refacerea semnăturilor e aproape imposibil. Oamenii şi-aşa îşi dau greu acordul să-şi lase datele de pe buletin...Acum o să-mi zică că nu sunt serios.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Diaconescu Mihai
   Cine e de buna credinta va intelege problema si va semna din nou. E bine ca avem acest model de tabel oficial, desi cu un pic de intarziere.

 32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cei din alte tari cum ar putea sa trimita formularele ? Aici nu avem pe cine trimite personal la Parintele Iustin Parvu ?

 33. Diaconescu Mihai

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Şi dacă peste un timp va mai ieşi un fel de tabel? Poate cu mai multe semnături pe o pagină că am văzut că acesta are doar 10 căsuţe, faţă de celălalt cu 25.

 34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cum pot ajunge tabelele completate in strainatate la Parintele Iustin? Va rog sa ma sfatuiti cat mai repede posibil cum sa fac, sa pot sa incep si eu si cunostintele mele sa le completam. Multumesc

  Doamne ajuta.

 35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si eu sunt in strainatate si as vrea sa semnez. Unde pot sa trimit formularul ca nu am pe cine sa trimit personal la manastire?

 36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Diaconescu Mihai
  Oamenii isi lasa copii de pe buletin si cand isi fac abonament RATB, sa fim seriosi, altfel li se poate fura Identitatea. Tocmai, pentru ca le este frica de aceasta trebuie sa semneze PENTRU REFERENDUM.

 37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Admin,

  Prin fax nu merge sa trimitem tabelul semnat?

 38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta!

  Parintele Nicu in Vancouver a marturisit ieri la predica contra cipurilor, multumim lui Dumnezeu si Maicii Sale. Astfel am putut sa strangem mai multe semnaturi, dar pe putini abia am reusit sa-i convingem sa ne dea CNP-ul. Aici echivalentul numit SIN ne spun sa-l tinem secret si de familie toata viata. Deci e f. dificil de strans datele persoanale, mai ales ca sunt multi care au pasaportul si buletinul romanesti expirate, merg pe actele canadiene. Ce e de facut in acest caz? Tot CNP-ul care e unic si valabil ar fi mai bun decat un act expirat. nu?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Datele ce trebuie completate trebuie sa fie din actele ROMANESTI, pentru a putea fi verificate de autoritatile romane. Ar fi o solutie completarea cu date din certificatul de nastere sau cel de casatorie.

 39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Silvia,

  Doamne ajuta!

  Am inteles ca puteti completa cu datele din pasaportul romanesc, si chiar daca buletinele sunt expirate, dupa pasaport se poate verifica ca este un roman cu domiciliul in afara tarii.

  Te rog spune-mi, cum trimiteti tabelul semnat ma manastire?

 40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sunt persoane care au si pasaportul si buletinul romanesc expirate. Daca dau aceste date, se poate desconsidera pe motiv ca sunt expirate. De asta as crede ca e mai bun CNP-ul care nu expira, e valabil tot timpul vietii. Unii nu vor sa dea nici macar pe acesta.

  Eu trimit in Moldova la cineva si sa duca ei la manastire, asta in caz ca nu gasesc pe cineva sa mearga in Romania. Ar trebui sa mearga si prin fax....
  admin : nu prin fax.. am mai zis ca avem nevoie de varianta originala

 41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Silvia,

  Indraznesc sa te intreb, as putea sa-ti trimit si eu un tabel, daca ai pe cineva care poate merge la mansatire, noi nu avem pe nimeni care sa poata merge, din pacate...

 42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca suntem in zona si iti vine mai usor, nici o problema.
  Admin, poti sa-i dai una din cele 2 adrese de email (cea curenta sau cea stearsa din mesajul anterior)? Le folosesc alternativ pe amandoua, ca deja m-am umplut de bucurii in cea curenta care trimite singura mesaje cu casinouri la toti din addresssbook.

  Doamne ajuta!

 43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  e referendum oficial rezulta ca pot sa semneze doar persoanele majore...

 44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  pentru cei carora le e frica sa-si dea CNP si adresa:
  Fratilor, n-aveti de ce sa va temeti, asta e lupta DUHOVNICEASCA!
  Avem de partea noastra pe DUMNEZEU cu toti SFINTII LUI!!!
  Nu lasa Dumnezeu sa ajunga cnp-ul si mai stiu eu ce pe mana nu stiu carui hot... De altfel, eu sunt convinsa ca si hotii or sa semneze pentru referendum! 🙂
  Ca or fi ei hoti dar nu inseamna ca nu-si pot da seama de pericolul acestor cip-uri.
  oricum semnaturile vor fi duse la Manastire, la loc sigur, plus nu uitati, avem binecuvantarea parintelui Iustin Parvu si o intreaga manastire de calugari care se roaga pentru noi.
  Dumnezeu vrea sa ne vada hotararea!!! Stiti cum e, noi sa dam vointa, ca Dumnezeu ne da putere!!!
  Credeti ca ne poate face cineva vreun rau, cand Dumnezeu e cu ochii pe noi??? Cand Dumnezeu e de partea noastra??? 🙂

 45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ma iertati ca iarasi vin si insist, dar va rog sa veniti cu o solutie cum sa trimit din strainatate tabelele completate? Doresc foarte mult sa semnez pentru acest referendum, la fel si cunostintele mele de aici din Emirate!
  De asemenea este aici si un forum romanesc cu cateva sute de romani, vreau sa distribui tabelul sa completeze si ei, care vor, si trebuie sa stim cum sa trimitem acestea in tara, si sa ajunga la manastirea Petru Voda, la Parintele Iustin.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @simona
   negresit cineva din grupul dvs. are pe cineva care poate sa duca semnaturile la manastirea Petru Vod, daca i le trimiteti in tara.

 46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://refuzimplant.blogspot.com/

  ANUNŢ DESPRE UN NOU MITING
  Miercuri, 8 aprilie 2009 intre orele 12-15, va avea loc un nou miting de protest impotriva pasapoartelor biometrice la Palatul Parlamentului, Camera Deputatilor, pe latura cu Parcul Izvor.

 47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Haideti sa strangem noi semnaturi cat mai multe ca Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa le ducem unde trebuie.

 48. maria gheorghe

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  si unde trebuie sa venim ptr miting?

 49. Diaconescu Mihai

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Important este să nu mai apară alte variante de tabel.

 50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Admin,

  Te rog pune-ne si pe noi in legatura, daca vrei ii poti da adresa mea Silviei. Multumesc!

  Silvia, multumesc tare mult.

  Doamne ajuta

 51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Buna ziua si eu as vrea sa semnez impotriva actelor unde as putea gasi un centru in zona Pascani?

 52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumesc admin - deja am postat tabelul pe acel forum. Daca totusi nu se gaseste nimeni care sa poata sa mearga la manastire, pot sa va trimit eu d-stra in tara, toate tabelele intr-un plic si apoi d-stra sa le trimiteti mai departe?
  Sau dati-ne o adresa de e-mail sigura aranjata de d-stra unde toata lumea sa trimita tabele, completate si scanate, si apoi d-stra le printati si le trimite-ti mai departe, se poate?
  Aveti adresa mea de e-mail, contactati-ma daca puteti sa ajutati

 53. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "Listele de sustinatori se intocmesc cu respectarea organizarii administrativ- teritoriale a tarii si cuprind: denumirea propunerii legislative ce face obiectul initiativei si identificarea Monitorului Oficial al Romaniei, Partea i, in care aceasta a fost publicata, judetul si localitatea in care isi au domiciliul sau resedinta sustinatorii; numele, prenumele si domiciliul sustinatorilor, mentionarea actului de identitate si a codului numeric personal; semnaturile sustinatorilor" .... IN TABELUL DVS NU APARE CNP-ul!!!
  APOI:
  referendumul acesta este un DREPT iar nu o obligatie a Presedintului. Nu exista nicio prevedere legala care sa il oblige expres pe Presedinte sa organizeze un referendum, nu exista nicio sanctiune...
  Toate listele care au aparut pana acum nu contin CNP-ul-
  De ce nu consultati un specialist sa va spuna clar ce trebuie sa facem? Plecam la lupta fara un plan de bataie?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Acest tabel este primit de la autoritati, deci este modelul oficial.

 54. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru Simona.

  Nu cred ca formularele printate ar fi bine primite.
  daca poti, da-mi, te rog, adresa forumului unde ai pus formularul, da-mi si nick-ul tau de acolo ca sa iti trimit in privat cateva date a unei persoane la care poti sa trimiti formularele si detalii referitoare la modul de trimitere.

  Pe curand.

 55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Admin,

  Ptr cei din afara tarii trecem domiciliu actual, si act de identitate pasaport asa-i?

 56. Iulia Cirneala

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Iertati!
  Sfintii parinti ne spun ca fiecare actiune a noastra trebuie sa aiba la temelie sfanta rugaciune. Mai ales catre Maica Domnului , care mult poate in fata Tronului Preasfintei Treimi !

  Aceasta este si o modul de a ne intelepti si de a discerne intre lucrul bun si cel care poate doar parea bun.

  Indraznesc sa copii aici o rugaciune care se afla la sfarsitul Acatistului Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
  si, in care, credinciosii cer multe din cele care ne preocupa astazi:

  „O, Preacurata Maica a Domnului, a puterilor celor de sus, Imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica, aparatoarea si taria noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi nevrednicii robii tai.

  Inalta rugaciunile noastre la Tronul lui Dumnezeu si Fiul tau ca sa fie milostiv nedreptatilor noastre.

  Sa adauge harul sau tuturor celor ce cinstesc preacinstitul tau nume si cu credinta si cu dragoste se inchina facatoarei de minuni icoanei tale.
  Ca nu suntem vrednici sa fim miluiti de Dansul, daca tu Stapana nu-L vei milostivi asupra noastra.

  Tie toate sunt cu putinta de la Dansul si pentru aceasta nazuim la tine, ca esti acoperitoarea noastra si grabnica ajutatoare.

  Auzi-ne pe noi cei ce ne rugam tie, ocroteste-ne cu puternicul tau Acoperamant

  si cere de la Dumnezeu Fiul Tau, sa dea pastorilor nostri sfintenie ca sa privegheze si sa ocarmuiasca sufletele noastre;

  ocarmuitorilor de orase intelepciune si putere, judecatorilor dreptate si necautare la fata,

  invatatorilor minte si smerita intelepciune, sotilor dragoste si conglasuire, fiilor ascultare,

  asupritilor rabdare, asupritorilor frica de Dumnezeu, celor scarbiti rabdare si bucurie duhovniceasca,

  neinfranatilor infranare, si noua tuturor, duhul intelepciunii si al cucerniciei, duhul milostivirii si al blandetii, duhul curatiei si al dreptatii.

  Asa, Doamna Preasfanta, milostiveste-te asupra noastra si asupra neputinciosului tau popor.

  Pe cei rataciti povatuieste-i pe calea cea buna, pe cei batrani ii sprijineste, pe prunci ii pazeste si pe noi pe toti ne apara si ne ocroteste cu milostivirea ta.

  Pe toti scoate-ne din adancul pacatului si ne lumineaza ochii inimii noastre spre cautarea mantuirii.

  Milostiva fii noua aici in aceasta viata, iar la infricosata judecata sa te rogi pentru noi catre Fiul tau si Dumnezeul nostru.

  Ca tu, Doamna, esti slava celor ceresti si nadejdea pamantenilor. Tu esti dupa Dumnezeu nadejdea si aparatoarea noastra a tuturor celor ce ne rugam tie cu credinta.

  Deci ne rugam tie, atotputernica ajutatoarea noastra si tie ne incredintam pe noi insine si unul pe altul si toata viata noastra acum si pururea si in vecii vecilor, amin.”

 57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cei care au 14 si au buletin pot semna ?

 58. Andrei Dirlau

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am strans pana acum 50 semnaturi pe noul formular in formatul oficial. 1) Mai am timp sa mai strang si altele, sau sa ma opresc? La inceput a mers repede cu cei apropiati, acum insa merge mai incet pana gasesc si alte persoane dispuse sa semneze, cam 5-10 pe saptamana. 2) Sunt din Bucuresti, dar momentan nu am cum sa merg la Petru Voda - stiti pe cineva prin care le pot trimite? MUltumesc, Doamne ajuta!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Mergeti inainte cu strangerea de semnaturi. Asa cum am mai spus, nu exista un termen anume. Veti gasi pana la urma pe cineva care sa mearga la Petru Voda. Chiar si de pe acest blog, vor fi destui care sa va ajute.

 59. Mihai Alexandru

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  UNDE POT GASI AFISUL PRINTAT?

  Aveti posibilitatea sa imi furnizati cateva afise sa le xeroxez?

  Sa nu fie cu suparare, se poate sa aflu care sunt detaliile de contact ale admin-ului acestui site?

  Multumesc
  Mihai Alexandru

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » LA O ADICA, NE INCHID SI INTERNETUL (Noutati 4-5 aprilie 2009)

 2. Pingback: CHEMARE LA REFERENDUM ANTI-CIP « † DOAR ORTODOX †

 3. Pingback: Stiri de criza « Zona de criza

 4. Pingback: Stiri de criza « Zona de criza

 5. Pingback: Stiri de criza « Zona de criza

 6. Pingback: Stiri de criza « Zona de criza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*