7 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumim din suflet pt video; pr. Iustin:glasul celui care mai striga n pustie...
  Sfintilor marturisitori rugativa pt noi toti pacatosii, Amin!

 2. mos gheorghe

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oare cand are de gand Patriarhul Daniel si Sfantul Sinod sa-i canonizeze pe Sfintii Marturisitori din inchisorile comuniste ?
  De ce s-a sfintit inceperea constructiei de la Aiud, fara binecuvantarea SFINTIEI SALE IUSTIN PARVU ? Si ce fel de Biserica va fi aceea daca nu are Binecuvantarea Sfantului Arhimandrit IUSTIN PARVU - FIU IUBIT DE MILIOANE DE ROMANI ORTODOCSI SI DE MILIOANE DE ORTODOCSI DIN INTREAGA LUME ?
  De ce nu a fost anuntat Sfintia Sa IUSTIN SI PREOTII CARE AU TRECUT PRIN INCHISORILE COMUNISTE ?
  Oare cati cei care au pus prima piatra la temelia asa zisei biserici ( PS Andrei Andreicut, etc.) au facut macar o zi de inchisoare sub comunisti ?
  Si figurantul Dan Puric, face jocurile cui ?

  Voi toti, in frunte cu PS Andrei Andreicut, cei care ati pus prima piatra la temelia asa zisei biserici de la Aiud, de cine ascultati ? De dusmanii lui Hristos ? Oare un PREOT care a facut 17 ani de inchisoare si care a fost batut, infometat, insetat, torturat, ca sa se lepede de Hristos, si n-a facut-o, oare acest OM SFANT nu are credibilitate in ochii vostri ? Oare cel care a simtit in carnea sa si in sufletul sau ura dusmanilor Crucii, nu avea dreptul sa fie instiintat si invitat sa binecuvanteze Viitoarea Biserica a Sfintilor Inchisorilor? El a suferit si sufera si astazi pentru Hristos, in timp ce voi va bateti joc de Dumnezeu si de Sfintii Sai. Indepartati-va, cat mai este timp, ca sa nu vina urgia Domnului peste voi toti cei ce lucrati faradelegea !
  Iar cei ce il compatimesc pe Dan Puric le spun : Ori sunteti naivi, ori faceti jocurile dusmanilor Crucii. Intelegeti o data pentru totdeauna : POPORUL ROMAN NU ESTE IDIOT, EL INTELEGE SI SIMTE ADEVARUL CHIAR DACA VOI II SERVITI MINCIUNI 24/24 ORE. Asa respectati voi poporul din care faceti parte si pe Sfintii care au patimit in temnitele comuniste ? Ia spuneti : Ce rau v-a facut Parintele IUSTIN ? Pentru ce il dispretuiti si il batjocoriti in felul acesta ? Oare nu va este frica de Dumnezeu ? Batjocorindu-l pe Sfintia Sa, voi il batjocoriti pe Insusi Hristos. Oare Sfintii Nostri Martiri nu plang in Ceruri, cand vad josnicia voastra ? Oare ce v-a facut poporul roman de va bateti joc de el ? Oare cei care au murit in inchisori, pentru Numele lui Hristos, nu s-au jertfit si pentru voi ? Cum indrazniti sa-l atacati pe Sfintia Sa Iustin in ce are mai Sfant pe lume ? Pentru Sfintia Sa Iustin, Hristos este Adevarul, Calea si Viata, ia spuneti ce reprezinta Hristos in viata voastra ?
  Eu va sfatuiesc, ca om batran trecut prin multe dureri si chinuri, sa va duceti toti cei care ati participat la aceasta faradelege , sa va duceti deci in genunchi si sa va spovediti si sa cereti iertare Sfintiei Sale IUSTIN, sperand in marea milostivire a lui Dumnezeu. Caci daca nu veti face asa, tare ma tem ca veti avea un sfarsit groaznic si veti pleca dincolo cu sufletele nemantuite.
  Oare chiar asa de impietriti cu inima ati ajuns incat sa va bateti joc de memoria celor asasinati pentru dragostea lor pentru Hristos ? Oare nu ati suferit sub comunisti ? Nu stiti ce inseamna un sistem satanic ? Oare nu cumva faceti si voi parte din cei ce, impreuna cu raposatul Teoctist, ati fost de acord cu distrugerea Sfintelor Biserici si a Cimitirelor ? Oare cand macaralele demolau Sf.Biserici si cand peste osemintele celor morti se construiau blocuri unde erati ? PS Andrei Andreicut si toti ceilalti, ati ridicat vocea atunci, in perioada de "aur", impotriva dusmanilor lui Hristos ? Bagati de seama, asa cum se spune in "Cazanie", " CACI ORICE NEASCULTARE, VA PRIMI DREAPTA RASPLATIRE ", sa nu va pedepseasca Bunul Dumnezeu !

 3. mos gheorghe

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si pentru ca vorbim de inchisoare si de Sfintii Martiri am cateva intrebari : Oare Patriarhul Daniel, Sf.Sinod, PS Andrei Andreicut si toti cei care au pus prima piatra la temelia asa zisei biserici de la Aiud, se gandesc din cand in cand si la Parintele Daniil Petru Corogeanu si la maicutele Neonila, Anastasia, Pahomia si Siluana ( cazul Tanacu ) care sunt dupa gratii ? Preafericite oare cat il mai tii pe Parintele Corogeanu si pe cele patru maicute dupa gratii ? Tinandu-i pe ei dupa gratii IL TII DUPA GRATII PE INSUSI HRISTOS. Oare nu este limpede pentru toti ca incarcerarea acestor monahi nevinovati este un atac impotriva lui HRISTOS SI A SFINTEI SALE BISERICI ? Cum oare sa intelegem ( eu si intreg poporul credincios) Tacerea Ta ? Te rugam Preafericite, elibereaza-i de urgenta pe acesti sfinti monahi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*