O noua diversiune – Statul invoca criza financiara pentru ca s-a blocat emiterea de pasapoarte biometrice

justitia_vs_coruptie

Paşaportul 6-6-6, cum a fost numit de unele organizaţii, mai are de aşteptat. Documentul biometric nu va mai fi introdus de la 1 iulie, aşa cum ceruse Comisia Europeană, din cauza crizei economice. Cu toate că reprezentanţii Comisiei Europeane au cerut ca, de pe 30 iunie, toate serviciile de paşapoarte din ţară să poată elibera paşapoarte biometrice, deocamdată, acest lucru se întîmplă numai la Ilfov, unde se desfăşoară un program pilot prin care 1.600 de persoane deţin acest document nou.

Conform stirii de mai sus, preluata de pe TelegrafOnline, statul ne minte din nou. Autoritatile dau vina pe criza financiara pentru faptul ca nu se inainteaza emiterea de pasapoarte biometrice la nivelul intregii tari. Cauza reala este aceea ca lipseste cadrul legal pentru emiterea acestui nou tip de document. Prin urmare, PASAPOARTELE BIOMETRICE SUNT ILEGALE! Si totusi statul roman este presat de catre UE sa indeplineasca acest program de “incatusare” a cetatenilor. Sfatul pentru viitor este de a pastra vechile documente, chiar daca au expirat si prin ele sa ne dovedim identitatea, refuzand cu orice pret noile documente electronice. Acest lucru trebuie sa se intample in masa, daca vrem ca autoritatile sa dea inapoi, regasindu-se astfel cu un numar mare de oameni inafara legii. Totusi sa nadajduim in organizarea unui REFEREDUM Conferinta anti-cipin privinta aceasta si facem UN APEL PENTRU STRANGEREA DE SEMNATURI, caci sunt foarte putine (sub 200 000). Veniti la conferintele organizate in orasele dvs. si veti primi tabele pentru a strange semnaturi; chiar puteti sa va ocupati de organizarea acestor conferinte, fiind necesar gasirea unei sali  si popularizarea conferintei prin afise si alte mijloace de comunicare. Pentru a colabora va rugam sa trimiteti email la adresa [email protected]


13 Comments

 1. Citit în “Înfruntarea jidovilor de Neofit Cavsocalviţiu 1803” urmatoarele: “Ajutaţi de jidovi cu bani din plin şi sprijiniţi de presa lor, masonii sunt atât de periculoşi pentru neamul din care fac parte, încât nici ciuma, nici holera, nici oricare altă urgie dumnezeiască, nu este atât de grozavă şi de primejdioasă ca această secta care lucrează din umbră, din întuneric, de cele mai multe ori fără să-i bănuieşti. Ei sunt cozile de topor ale neamului ce-l reprezintă, slugile plătite de jidovi, uneltele oarbe ale lor. Dumnezeul lor este satana şi banul şi sunt duşmani de moarte ai creştinismului. Fără sprijinul Francmasoneriei jidanii încă nu ar fi reuşit să pună stăpânire pe bogăţiile întregii noastre ţări, şi românul la el acasă, în ţara lui n-ar fi ajuns străin şi slugă. …
  Citind în Porunca Vremii datele statistice, culese cu multă trudă şi pricepere de neobositul economist Dr. Ilie Rădulescu, rămâi năucit văzând unde merge munca creştinului nostru: 13.500.000 români, albinele producătoare, abia se aleg după munca lor cu 26.770.000.000 lei anual, adecă 5150 lei de cap de om. 1.650.000 ovrei, trântori speculanţi, câştigă anual 80 miliarde 175 milioane de cap de jidov.
  Ceea ce înseamnă că un jidov care nici nu ară, nici nu seamănă, nici nu face vreo muncă productivă, câştigă de 25 ori mai mult decât poate câştiga un român în ţara lui, pentru care a sângerat în război şi va mai fi chemat – Doamne fereşte! -şi altă dată!
  Şi când te gândeşti că de 45 ani, glasul Profesorului A. C. Cuza, cheamă pe români la viaţă, la o acţiune de redeşteptare şi revendicare a drepturilor noastre încălcate, fără ca cineva, din “inteligenţele” noastre masonizate sau ramolite să fi căutat să se mişte şi să dea sprijinul unui om care ţipă fără vreun alt interes, decât acela izvorât dintr-o convingere profundă, că un neam, întreg, o ţară întreagă este sortită pierzaniei, dacă nu se iau măsuri de îndreptare.”
  Aş mai adauga ca masurile de indreptare trebuie sa survina din credinţa ortodoxa, altă cale nu există. Anume aceasta ne va ajuta sa trecem peste toate cite nu ar fi. Pierduţi sunt acei care-si pun nadejdea în orice în afara de Domnul .Omul fara Dumnezeul cel adevarat este jalnic, o pustietate, fara nici un scop în viata, nu numai ca nu are spre ce tinde, doar ca agoniseala cea desarta nu-i va aduce nici o bucurie. Pentru ca omului prin firea lui fireasca tinde la casa lui, spre Dumnezeu, iar pentru a trai în aceasta viata multe nu-i trebuiesc. Vrajmasului îi ramâne sa-l împleteasca pe crestin în datorii, si nici nu ne are de oameni ci de dobitoace, ba chiar şi mai rau. Doar ca nu suntem datori în fata duşmanului lui Dumnezeu cu nimic. Aici e problema pe cine ti-l alegi ca stăpîn, aceluia şi te vei simti dator. Nu ma mai mira nimic din rautatea lor, m-as mira dacă as vedea fapte bune, cu adevarat ajutatoare pentru suflet. Ducem lipsa totala de cuvintul lui Dumnezeu, din cauza saraciei duhovnicesti, iar pastorii noştri o iau la fugă si cer ajutoare la “FeMeI”(organizaţie interhrăpăreaţă). Sa-o tinem tot asa cu lupta noastră contra biometriei, jos sistemul, jos caracatita ucigasa.

 2. Sa ne intrebam de ce Romania are regim diferentiat in UE, cand in Italia toti cetatenii au buletin de identitate cu file, deci nici macar card? Nu e si ea o tara membra UE? Nimanui nu-i trece prin minte o asemenea fantezie, decupata din Matrix, sau vreo ofensa de acest gen adus populatiei! Sa fie de vina aceasta blestemata UE sau foamea de bani a politrucilor nostri, care in schimbul unor comisioane grase vand si aerul pe care il respiram?
  Ei chiar cred ca suntem gata sa inghitim orice minciuna! Legea vorbeste clar si se aplica peste tot la fel.
  Nu sunt o fana UE, dar s-o spunem clar: TRADAREA VINE DIN INTERIOR, iar acum se cauta iesirea mincinoasa …
  Si mai e ceva. Cum se face ca la ultimul raport UE despre agricultura europeana, Romania apare ca singura tara cu agricultura biologica, nepoluanta, iar ai nostri au votat legea Codex? Stim cu totii: foamea de bani …Asa ca sa stam cu ochii pe tradatorii nostri.Politica romaneasca lasa un miros greu, greu de respirat….si costa cat toata libertatea noastra.
  Ochii pe ei!

 3. Mari adevaruri spuneti, frati romani!
  Poporul asta are conducatori CAZUTI ! Oare cum mai pot ei trai,nu au o apasare mult prea mare pe suflet?
  Fara tradare din interior nu se puteau intampla toate acestea .
  Si totusi… inima acestei natiuni nu sunt acesti tradatori de neam si tara, ci cei care, in ciuda tuturor oprelistilor, au curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
  Va multumesc, frati romani crestini !!!
  Mi-ar fi fost foarte greu fara cuvintele voastre !

 4. Pentru Administrator. Am vrut sa trimit un mesaj si mi s-a intors (failure notice).
  Aveti o problema cu serverul?

 5. ESTE APROAPE IMPOSIBIL DE LUPTAT IMPOTRIVA ACESTUI SISTEM NUMAI CU VORBE.ACEASTA CIUMA A URMARIRII A INCEPUT DE DEMULT ODATA CU OBLIGATIVITATEA PORTULUI ACTELOR DE IDENTATE.ACUM SUNT TONE DE HIRTII PENTRU ORICE.TOT CEEA CE PUTEM FACE ESTE SA LE RUPEM PE TOATE SI SA INCEPEM O VIATA NOUA.STIU SUNA NEBUNESTE DAR NUMAI RUPAND LANTURILE SE SCAPA DE SCLAVIE.HIRTIILE SUNT LANTURILE NOASTRE.OARE SUNTEM ATIT DE SLABI INCAT SA NU PUTEM RUPE NISTE LANTURI DE HARTIE?

 6. o sa spun acum ceva ce s-ar putea sa nu placa aici: fiecare popor are conducatorii pe care si-i merita. eu cred ca ni-i meritam si din plin. Clasa politica romaneasca este totusi formata din romani ( mai mult sau mai putin), la care se adauga toti inteectualii dela APADOR si SAR si alte asa-zise think-tank-uri si ONG-uri (vezi Alina Mungiu, Liiceanu si altii ca ei) care pentru burse, grant-uri, recunoastere internationala (de fapt este recunoasterea jidano-masonica), locuri caldute si bine-platite pe la diverese organizatii ale asa-zisei societati civile, ca si pentru o periere academica pe spinare de la Revista 22 sau Dilema sau … mai stiu eu ce alta revista cu pretentii sint in stare sa se intoarca pe dos, sa vinda tata – mama si tara. Adaugati la asta hoarde intregi de absolventi de la diverse facultati, cum este cea de Istorie din Bucuresti care erau recrutati pina nu de mult de Sorin Antohi si trimisi la studii in la Universitatea Central Europeana finantata de miliardarul evreu-american-ungur Soros. O parte dintre ei, cei mai inteligenti si mai bine-intentionati reuseau sa se desprinda de atmosfera de crunta ideologizare a acestei universitati si sa plece mai departe, altii insa, mai putini straluciti li s-a parut mult mai usor sa citne in struna evreilor cu lucrari de doctorat si masterat in care se “infiera” Holocaustul din Romania, in care Biserica Orotdoxa Romana era pusa la zid, in care se vorbeste de nnationalismul romanesc “daunator” intereselor “bietei” minoritati maghiare din Romania, in care se balacaresc oameni care au facut istorie in Romania (inclusiv istoria stiintei, si a culturii- de la Babes la Pavelescu si de la Eminescu la Mircea Vuilcanescu si Noica). si va asigur eu ca toti astia sint romani, nu sint evrei. O stiu pentru ca-i cunosc personal pe multi dintre ei. Si ei sint generatia tinara! au facut-o pentru ca au vrut sa acceada la pozitii academice bine-platite in strainatate si in tara.Unii dintre ei au devenit masoni. Ei sint cei “desteti”, cei care au stiu de unde bate vintul, cei care s-au facut frate cu dracul (fara sa stie ca e chiar literal) ca sa treaca puntea.De fapt si vorba asta tipic-romaneasca spune ceva de acele trasaturi negative ale mentalitatii romanesti. A, da, sigur ca sint si romani bine-intenionati, sigur ca sint si aboslventi interi care nu stiu inc e se baga atunci ind se duc la Central European University a lui Soros, si unul dintre ei a devenit si sfint (a)- vezi cazul fetei iradiate care a murit in chinuri crunte la Minastirea Petru Voda, sub numele de Maica Heruvimia. Dar din pacate nu ei sint majoritatea!

 7. Uitati-va la romanu’ de pe strada, la vecinu’ de bloc, la colegu’ de servici care a devenit ‘sef” de birou… uitati-va chiar la femeile care umplu bisericiel noastre ortodoxe in fiecare duminica… si ce vedem? Ca romanu’d e pe strada injura, scuipa, ride prosteste de ala si de aia (uite cum e aia imbracata si ala ce par are…), ca vecinu’ te spioneaza si te invidiaza ca ti-ai luat masina si el nu are si isi face socoteala cum sa-i sparga rotile noaptea… din invidie, la colegu’ care dupa ce a devenit sef de birou devine si el alt om, nu-i mai ajungi cu prajina la nas, universul (biroului) trebuie sa se invirte acum in jurul lui si… in sfirsit la femeile “evlavioase” si ‘sfinte” din biserica care arunca priviri pe sub baticuri la “aia cu pantaloni” si “aia cu fusta scurta” si la “aia care s-a asezat pe locul meu, in genunchi, ala din fata icoanei” si “uite la aia divortata… lepadata de barbat… ce daca a inselat-o barbatul! barbatul e barbat!” si “uite si la aia care nici acum nu s-a maritat- fata batrina” si “uite la aia si-a facut numai doua cruci in loc de 7” si……

 8. De ce credeti ca la noi in numai citiva ani am fost impinziti de tot felul de organizatii parazite care cer cu mult tupeu scoaterea icoanelor din scoli, introducerea unei legistaii prin care parintii pierd controlul asupra copiilor, educatie sexuala in clasa a 5-a?? Asta in timp ce in Grecia de Pasti, scrie pe toate autobuzele Hristos a Inviat si Paste Fericit si .. sa indrazneasca cineva sa aduca in discutie icoanele……!! Pai uite, de-aia!O fi clasa noastra politica cum o fi … adica cea mai nenorocita da’ problema este ca ea e in mic si concentrat ceea ce este societate romaneasca in mare si mai difuz. evident ca sint oameni care nu se inscriu in categoriile astea… da’ citi??
  O sa ma invinuiti de defetism! Nu! Chiar din contra! Ar trebui sa luptam impotriva chestiilor astora: a invidiei, a falsei piosenii si a pietismului, a prostiei care ne face sa credem ca tot ce vine din Vest e bun. Cred ca ar trebui sa incepem cu invidia… intre noi. Mie mi se pare ca asta este boala principala a romanului- invidia si pupincurismul!

 9. In legatura cu referendumul.Daca nu ne organizam foarte bine nu vom reusi sa stringem semnaturile.Ar trebui facute grupuri de lucru in toate judetele ,comunicare intre toti cei care coordoneaza actiunea.,mediatizare.,etc.Eu am inceput sa string semnaturi de citeva zile si merge destul de greu pentru ca oamenii nu sint informati si trebuie sa explic fiecaruia in parte pentru ce trebuie sa dea semnatura.

 10. @axa
  Cum sa ne comparam noi cu Italia?
  Tara noastra este inrobita, indatorata pana peste cap / au avut grija conducatorii nostri sa ne/o vanda. Noi suntem deja sclavi si pe noi se vor face toate experimentele posibile si imposibile.
  Eu cred ca solutia este o alta REVOLUTIE. si nu cred ca bravam. Oare tinerii din 89 au bravat?

 11. @Praslea
  In parte ai dreptate, dar nu despre asta e vorba. Este vorba despre simplul fapt ca LIBERTATEA FIINTEI UMANE nu are nationalitate.Si cum facem parte din acelasi Turn Babel , ma intreb de ce in tara mea “alesii neamului” fac o politica de lagar , pe cand celelalte tari nici macar nu-si permit sa se gandeasca la asa ceva.
  O sa repet la infinit: asasinii neamului sunt printre noi si sunt vorbitori de limba romana! Cozi de topor, slugi ,capuse, paraziti…chemati-i cum doriti.
  Sunt de acord cu John 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments
scroll to top