Semnaturile anti-cip sunt la Presedinte. Sa scriem cu TOTII, Presedintelui!

CAMPANIA ANTI-CIP merge mai departe! Semnaturile au fost duse la presedintele Romaniei si a fost inregistrata cererea de REFERENDUM. Orice alta varianta ar fi fost aleasa, tot de decizia presedintelui am fi depins. Presedintelui ii revine responsabilitatea de a organiza REFERENDUM-ul prin care poporul roman sa decida daca noile documente trebuie sa contina sau nu cip-uri. Presedintele trebuie sa cunoasca aceasta problema reala a unui numar foarte mare romani(dintre care aproape un milion si-au exprimat refuzul fata de microcip prin semnarea tabelelor anti-cip). Pe langa semnaturile stranse pana acum, trebuie sa adresam personal mesajele noastre PRESEDINTELUI fie prin scrisori, fie prin email.

Adresa presedintelui: Palatul Cotroceni,  Bulevardul Geniului nr. 1-3,  Sector 6 – Bucuresti – Romania,  Cod postal 060116
email: [email protected]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6HuBBzP80LY]

Toti cei care vor sa promoveze aceasta initiativa sunt rugati sa preia acest banner pe site-urile lor cu link catre aceasta pagina, cat si filmuletul de prezentare a campaniei. Mai jos aveti codul necesar pentru banner.

banner8

<p style=”text-align: center;”><a href=”https://apologeticum.ro/2009/09/30/semnaturile-anti-cip-sunt-la-presedinte-sa-scriem-cu-totii-presedintelui” target=”_blank”><img title=”banner8″ src=”https://www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2009/09/banner8.gif” alt=”banner8″ width=”172″ height=”86″ /></a>

Vedeti si: Mesaj al Parintelui Justin catre semnatarii tabelelor anti-cip

142 Comments

 1. Domnule Presedinte, va rogsa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri. EU REFUZ ORICEDOCUMENT CU CIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Singurul motiv pentru care l-as vota este organizarea referendumului ANTI-CIP in ziua alegerilor. Daca ne da ,,flit” pierde fotoliul pentru ca pana atunci se va mai fi informat alt milion de concetateni. Romanii nu sunt deloc prosti, de aceea se da ,,silentio stampa” in toata media, se organizeaza diversiuni ordinare, dezinformari, manipulari care mai de care mai ,,profesioniste”…Insa nu mor caii cand vor cainii…Dumnezeu Atotputernicul este in tabara noastra. Si fara apelul la EL nu putem reusi nimic durabil.

 5. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!!!!!!!!!!!!!!!!

  manuel a zis,
  09/30/2009 la 10:22 PM

 6. Daca Basescu va propune referendum pe tema actelor cu cip odata cu votul pentru presedinte cu siguranta va atrage de partea sa vreo cateva milioane de romani – in plus. 75% dintre romani sunt total scarbiti de politicienii romani si de aceea nici nu vor veni la vot pentru ca oricine ar iesi e acelasi kkt, DAR 50% dintre acestia nu sunt indiferenti la soarta lor si a copiilor acestora si tocmai de acea daca basescu propune referendum pe tema actelor cu cip VA IESI PRESEDINTE DIN PRIMUL TUR. G A R A N T A T.

 7. Domnule presedinte Basescu,va rog in numele meu si cel al familiei mele(date pe care o sa vi le trimitem prin mijloacele legale)sa ne respectati credinta stramoseasca si invataturile pe care le-am primit prin SFANTA EVANGHELIE de la BUNUL NOSTRU DUMNEZEU si in cele din urma apelez la dumneavoastra sa ne respectati drepturile cetatenesti stipulate in Contitutia Romaniei(drepturi obtinute cu jerfa de cei care au murit pentru credinta si pentru libertate) si sa organizati Referendum prin care poporul roman v-a decide daca noile documente de identitate vor contine sau nu vor contine cipuri.BUNUL DUMNEZEU sa va lumineze sa luati hotararea cea buna .

 8. EU SI FAMILIA MEA REFUZAM ORICE DOCUMENT CU CIP SI ORICE INSEMN,VACCIN ,INVATATURA care are insemnul fiarei.DUMNEZEU SA NE INTAREASCA SI SA NE AJUTE PE NOI PACATOSII!AMIN!

 9. Bine a zis nr.1 votant ! De ce presidency.ro si nu presedinte.ro sau presedintie.ro? Suntem americanizati ?

 10. Domnule Presedinte,
  Va rog, organizati referendumul pe care vi-l cer aproape un milion de romani, si veti avea un milion de voturi.
  Dau VOTUL meu pentru un document fara cip!

 11. Da sa-i scriem, eu am votat PDL, pentru ca parea a avea un presedinte anticomunist!
  Daca refuza sa faca referendum si sincer este foarte greu! De ce? Pentru ca fiara antihristica conduce UE prin legile anti-Dumnezeu-Sfanta Treime, o sa i-l oblige sa nu faca referendum.
  Asa ca acum o sa vad pe cine am votat: UN PRESEDINTE sau o papusa trasa de sforii cum spun adversarii sa-i!
  Sa fim uniti!!!

 12. Interesanta initiativa. Sper ca presedintele sa se trezeasca cu cateva sute de mii de mailuri si sa-si dea seama ca romanii nu sunt de acord cu ciourile. Eu am trimis un email presedintelui, dar si celor din lista mea de mail si de mess ca sa trimita si ei. Asa o sa mearga mesajul din om in om si o sa fie mai multe adresate presedintelui.
  Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti bun!

 13. Bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi, caci nu ei ne vor forta sa ne punem cip, ci doar necredinta noastra. Domnule presendinte, ajutati necredintei noastre si nu lasati poporul roman sa fie pecetlui de antihrist.
  Ce spune psaltirea:
  …Nu sunt aşa necredincioşii, nu sunt aşa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe faţa pământului. PS 1,4

 14. Buna ziua,

  Voi scrie pe adresa de posta obisnuita:
  Palatul Cotroceni, Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6 – Bucuresti – Romania, Cod postal 060116.

  Asta din cauza ca exista posibilitatea (nedorita) de a se sterge (“pe drum”) scrisorile electronice. Un alt motiv este legat de prezenta fizica a foilor (daca 1 din 2 din cei ce au semnat trimt scrisori – 500 de mii de ravase este ceva (destul de) mare. In rest obisnuit: post, rugaciune, infranarea de la pacate (pe cat se poate – caci uneori nu renuntam nici macar la mandrie, in toate cazurile). Doamne-ajuta!, Ionel

 15. Si al meu “s-a sters pe drum”, ba s-a mai si intors inapoi ! Nu fiti asa de increzatori ca Basescu va lua in considerare semnaturile anti-cip, pt ca exact atunci cand i-au fost duse si predate, a starnit referendumul lui pt parlament unicameral, mai stiu eu ce gaselnite, asa ca m-as mira !
  NUMAI RUGACIUNEA NE MAI POATE SALVA !

 16. Voi chiar ati vota un om care a propus legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri ? Chiar presupunand, prin absurd, ca ar organiza referendum-ul.

  Si chiar daca l-ar organiza, rezultatele unui referendum, oricare ar fi el, sunt consultative, problema respectiva ajungand, in final (presupunand iarasi ca s-ar prezenta 50% + 1 pentru a fi validat, etc.) tot pe masa parlamentului.

  Deci, aceasta initiativa este, din pacate, inutila. Pentru noi, cel putin. Pentru Basescu cred ca a fost oarecum utila, in sensul ca i-a dat ideea de a organiza un referendum in ziua alegerilor, dar cu alta tematica, bineinteles 🙂

 17. la mine se pare ca a functionat mail-ul,mesajul a plecat si a fost acesta:

  Domnule presedinte,

  Nu mi-a trecut prin gand vreodata, ca vor veni vremuri atat de complicate.Mai devreme sau mai tarziu toti vom da socoteala in fata lui Dumnezeu.Unii vom daca socoteala doar pentru sufletul nostru, altii pentru mai multe suflete. Domnule presedinte, nu stiu daca va dati seama, stiu pare incredibil,dar raspundeti nu numai pentru realitatile economice pe care le traim in viata aceasta, care e asa cum e.Ganditi-va ca daca veti cere ca toate actele noastre sa fie cu cip, ne pereclitati mantuirea si veti raspunde ,vreti nu vreti pentru sufletele noastre, care, fie nu contientizeaza pericolul, fie nu vor avea puterea sa refuze,iar cei care vor refuza nu le va fi tocmai usor. Ingaduiti va rog organizarea unui referendum pe aceasta tema.Suntem multi care nu dorim aceste documente biometrice.Dumnezeu sa ne ajute!
  Cu stima, Lorena.

 18. eu cred ca nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece…. nu trebuie sa ne punem prea multe sperante in nici un presedinte. Daca trimitem vreun mesaj presedintelui, este pentru a-l atentiona, dar sa nu ne asteptam la prea multe de la el. Are alte “prioritati”… Cui ii mai pasa de mantuirea poporului roman? Important este sa fim uniti noi, fratii ortodocsi si sa ne iubim unii pe altii ca vremurile ce-or sa vina sa ne fie mai usor de dus.

 19. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI !!!!!!!!!!

 20. Doar un dobitoc ar vota pe Basescu acum dupa ce a propus comisia lui .Cum poti sa te paca;lesti in halul asta .Omul asta este cel care a inspirat legalilizarea prostitutiei si a drogurilor,Cum te duci sa ii ceri ceva ce lui ii este strain?De vreo citeva luni va tot explic ca referendumul este o manevra gresita.trebuia insistat doar pe asigurarea libertatii INDIVIDUALE ale credinciosului , Aici era mai simplu.Documentele vechi cu valabilitate similara celor cu cip.Atit.Ati ajuns acum sa ii trimiteti |INDIVIDUAL mesaje.Nu vreau sa va descurajez dar ginditi . va.Nu cumva sapati intr-o directie gresita?

 21. Astazi e Acoperamantul Maicii Domnului! Sa ne rugam Imparatesei cerului si a pamantului si Maicii Domnului nostru sa ne acopere cu sfantul Ei Acoperamant!

 22. Domnule Presedinte, va rog sa-mi respecteti drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!

 23. Domnule Presedinte,

  Ma numesc M. L. si sunt cetatean al Romaniei, stat pe care d-voastra il conduceti si fac parte din acei semnatari anti-cip.
  In numele copiilor mei care sunt minori si consider ca eu ca mama a lor, pe care i-am tinut in pantece, i-am nascut si ii iubesc ca lumina ochilor mei ( asa cum si d-voastra ca tata va iubiti felele) si nu numai a lor, ci a tuturor copiilor din Romania si in numele intregii familii, va rog ca de la parinte la parinte, ca de la cetatean la presedintele pe care l-am ales si nu in ultimul rand ca de la om la om, va rog sa gasiti o solutie ingenioasa, chiar geniala (asa cum ne-ati obisnuit) in privinta documentelor biometrice, de-a nu avea aceste cipuri. Refuz categoric chiar si ideea de a avea vreun document cu cip biometric!
  D-voastra intelegeti si cunoasteti perfect de bine, ce inseamna si ce consecinte putem avea din cauza acestor cipuri. Cred ca nu va convine nici d-voastra personal aceasta perspectiva sumbra de a fi urmarit, de a fi controlat, de a fi manipulat si pana la urma de a fi la mana oricarui psihopat care doreste sa va faca vreun rau si cunoaste cate ceva din ale informaticii si it-urilor.
  Refuz aceste documente biometrice in primul rand pentru ca este impotriva credintei mele, de crestin ortodox. Cu riscul de a repeta lucruri pe care le-ati auzit sau pe care le stiti , am sa va marturisesc cu inima deschisa ca in credinta noastra de ortodocsi aceste cipuri reprezinta un real pericol in calea mantuirii noastre. Dumnezeu ne-a dat libertate, iar ingradirea ei si controlul nostru ca fiinte libere, ma fac sa refuz cu toata fiinta mea si toata puterea, cipurile biometrice.

  Va rog nu va lasati manipulat de puterile din afara tarii, care habar nu au cat sange a curs din acest neam romanesc pentru apararea credintei si a tarii noastre! Va rog, nu va lasati inselat! Scapati de toti cei care incearca sa va intimideze in vreun fel sau doresc sa va conduca! Nu uitati ca aveti o mare raspundere in fata lui Dumnezeu si a noastra, a urmasilor lui Stefan cel Mare, Neagoe Voda, Avram Iancu, Mihai Viteazu, Vlad Tepes, a multimilor de eroi si martiri!

  Imi plange sufletul cand vad cum tara noastra a ajuns ca o zdreanta cu care fiecare face ce vrea! Romania nu este asta! Romania este o tara din oameni vrednici si inca mai sunt oameni vrednici! Inca nu e timpul pierdut! Va rog inca si inca si inca o data demonstrati ca si d-voastra faceti parte din acea mana de urmasi vrednici!

  Domnul sa va intareasca in credinta si sa va lumineze mintea, inima si sufletul!

  Cu respect,
  M. L.

 24. Ii felicit pe toti cei care s-au implicat in aceste initiative pentru apararea libertatii si a crestinismului ortodox.

 25. Deja conducatorii tarii,guvernul,parlamentul au tradat si vandut tara si ortodoxia,vai de ei !!!

 26. Dragii mei,

  Sa nu uitam un lucru extrem de important : absolut tot ce se intimpla, absolut tot ce ni se intimpla este cu ingaduinta lui Dumnezeu ! Este foarte usor ca sa alunecam pe panta de a judeca aproapele ! Fiecare om este un suflet pe care Dumnezeu il iubeste si-l vrea iapoi pentru ca este al Sau ! Trebuie sa fim constienti de acest lucru. Trebuie sa primim toate ca si cum ar veni de la Dumnezeu ! Pentru ca Dumnezeu stie de ce si cum ! Dumnezeu vede peste toti si prin toti, peste toate si prin toate.
  Din ce este scris stim ca in vremurile din urma incercarile credintei oamenilor vor fi crincene ! Asa este Voia Sfinta a lui Dumnezeu ! Sunt vremuri de curatire ! E adevarat ca trebuie sa luptam, insa trebuie sa ne punem nadejdea in ajutorul lui Dumnezeu ca vom avea parte de Mila Sa ! Ca El este si va ramine cu noi ! Si atunci de cine ne vom teme ?!
  Adevarul este ca adevarata lupta o dam cu noi insine ! Indiferent de rezultatul referendumului, noi trebuie sa contam pe mai departe in ajutorul lui Dumnezeu ! Sa-I cerem sprijinul pentru a ramine alaturi de El ! Prin orice o fi sa trecem ! Trebuie sa raminem insa cu Dragostea, cu Mila, cu Iertarea ! Sa iertam si pe cei care ne fac sa suferim ! Ei sunt suflete chinuite de diavol ! Trebuie sa ne fie mila de ele si sa le iertam. Pe de alta parte, trebuie sa multumim lui Dumnezeu ca incercarile pe care ni le da sunt prilej de intarire in credinta ! Se poate vadi taria luptatorului in afara luptei ?! Nu se poate. Sa multumim neintrerupt lui Dumnezeu pentru fiecare clipa de viata pentru ca El pune sansa noastra de mintuire in fiecare clipa de viata ce noi o traim !
  Deci rivna pt. despatimire si lepadarea de pacate prin tainele Sfintei noastre Biserici Ortodoxe, ingaduinta si iertarea neputintelor aproapelui, rugaciunea cu umilinta si lacrimi de pocainta, vederea propriilor pacate si iubirea sincera pentru fiecare suflet vor face ca Hristos sa ramina in inimile noastre ! Viata va ramine in inimile noastre ! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu ! Amin !

  MINTUIESTE DOAMNE TOATE SUFLETELE ! STIU CA TU POTI DOAMNE PENTRU CA TU ESTI DUMNEZEU CARE TOATE LE POATE ! AMIN !

  sa ma iertati ca va spun lucruri pe care le stiti deja

  Mircea, un pacatos ortodox

 27. Este inutil sa spun cat rau au facut acesti oameni prin actele biometrice, prin legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri, prin introducerea importurilor si reducerea accesului producatorilor romani pe piata, si in special in hipermarketuri.

  S-a dorit falimentarea Romaniei, distrugerea agriculturii, economiei, industriei, lumea s-a grabit entuziasmata spre hipermarketuri, aburita de preturile mici, si se intorceau acasa cu produse made in China sau in EU, si in niciun caz romanesti. Acum ne miram ca se inchid fabricile si lumea este in somaj – este pretul pe care l-am platit pentru lacomia noastra de a avea carucioarele pline cu produse straine cu termen mare de valabilitate, cu aditivi, conservanti, si alte minuni cancerigene.

  Se vor inmulti bolile psihice ale oamenilor ramasi pe drumuri, Min. Sanatatii nu are fonduri din care sa asigure medicamente compensate pentru persoanele cu tulburari psihice, se vor inmulti jafurile si sa nu ne mai miram ca o vom tine din greva in greva.

  Hainele din Mall sunt vandute in tarile din restul Europei la preturi de 2-3 ori mai mici, produsele de lux chiar mai au reduceri in zona aceea, spre deosebire de magazinele din Romania care nici in perioada reducerilor nu reusesc sa scape de stocuri pentru ca mentin preturile foarte mari.

  Scopul UE este sa ne vanda produsele lor de mana a doua, iar industria si agricultura noastra sa nu mai aiba cautare, avand produse mai scumpe decat cele din import.

  Daca vrem sa ne mai salvam, ar trebui sa cumparam produse romanesti, pentru a nu lasa economia Romaniei sa moara, ar trebui sa fim mai prudenti la ce cumparam, si am fi constienti ca niciun hipermarket strain implantat in Romania nu vine aici pentru a face acte de caritate cu noi. Dati un search pe images.google.com la ID cards si veti vedea cam ce ne asteapta, cipuri si/sau coduri de bare, cum arata actele din statele europene le-au pus deja in aplicare.

  Basescu este un om satanic care prin masurile luate recent restrange puterea celorlalte partide, asigurandu-si dictatura mult-dorita.

 28. Consider ca singura metoda eficienta contra satanismului actual este unitatea in credinta noastra ortodoxa si refuzul in unanimitate a ori caror reforme care anuleaza libertatea individului.
  Un presedinte poate spune DA sau NU dar poate fi schimbat cu un altul cand decizia lui nu convine asa ziselor elite mondiale.Dar natiunea unita a unei tari nu poate fi schimbata cu o alta.Sa ramanem deci uniti in credinta noastra si bunul Dumnezeu ne va ajuta sa iesim din impas.

 29. Domnule Presedinte, va rog sa-mi respecteti drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!

 30. Domnule presedinte, nu uitati ca in calitate de conducator va trebui sa dati socoteala in fata voievozilor si a domnitorilor acestei tari care s-au jertfit cu dragoste pt ai apara hotarele. Daca de-a lungul timpului strainii ne-au invadat si au luat tot ce era mai bun din aceasta tara, iaca acum tot strainii vin si vor sa ne ia si sufletele prin aceste metode moderne puse la cale de vicleanul diavol. Daca sunteti roman adevarat, inseamna ca sunteti si crestin ortodox asa cum suntem si noi ceilalti inca de la inceputul istoriei acestui neam. destul ne-au umilit strainii, nu-i lasati sa ne ia si sufletul.

 31. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!!!!!!!!!!!!!!!!

 32. domnule presedinte fie va mila de copii, daca de noi nu va este mila, aveti si dv. copii , refuzam orice document cu cipuri

 33. Domnule presedinte Basescu,,sa aplecati urechile la glasul nostru cum si noi la al dvs! Cu dragoste si respect!

 34. eurosceptica, exacta, la obiect, si din pacate foarte adevarata scurta ta radiografie a societatii romanesti…de fapt se poate extinde la intreaga lume ce ai spus tu acolo…

  intr-adevar oameni buni, una din solutii ar fi sa boicotam produsele straine si in general toate porcariile cu E-uri!!! dar cu cine, ca din pacate majoritatea fratilor nostri nu vor sa creada lucrurile astea si daca incerci sa ii avertizezi, te cred nebun…ei nu vad nimic in neregula cu “sistemul”…majoritatea sunt “sclavi fericiti”, care se multumesc sa-si duca zilnic viata asta monotona seriviciu-televizor(minciuni)-somn-si de la capat…din pacate multi dintre noi, care scriem si discutam aici, suntem sclavi fericiti…e foarte greu sa ne rupem de sistem…

  dar sa speram ca, atunci cand va veni momentul decisiv, cand intr-adevar nu vom mai avea alternativa, cand vom fi pusi sa alegem intre sistem si Dumnezeu, sa speram ca atunci bunul nostru Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale si ale tuturor sfintilor sai ne va intari si ne va da puterea sa mergem pe calea cea stramta…

  Doamne ajuta!

 35. Singurul motiv pentru care l-as vota pe Basescu este organizarea referendumului ANTI-CIP in ziua alegerilor.

 36. Nu cred ca am inteles un aspect…Daca din punct de vedere juridic am fost obligati la strangerea unui milion de semnaturi pentru a organiza un referendum, de ce trebuie sa-l rog pe presedinte sa-l organizeze?
  Domnule presedinte, in fata acestui milion de semnaturi si in fata deciziei judecatoresti sunteti chemat sa respectati Constitutia: deci sa trecem fara discutii la referendum! Noi ne-am implinit “canonul” legal, dumneavoastra trebuie sa respectati legea. Punct.

 37. lasati cipuri si stampile personalizate romani mor de foame este criza ajutati oameni sa traiasca mariti alocatiile pentru copii nu avem locuinte suntem pe drumuri .

 38. Subscriu la cele spuse de “Axa”. Presedintele trebuie sa se supuna legii nu propriilor pofte. Acest personaj perfid care conduce Romania (prin jocuri de culise, se intelege, ca in mod direct nu-i permite constitutia) a ajuns atat de departe incat cauta sa obtina voturile curvarilor, homosexualilor si drogatilor pentru a beneficia de inca 5 ani de imunitate in fata legii. Este total nepermis sa negocieze organizarea referendumului anticip in schimbul unor voturi in favoarea sa si nici noi nu putem negocia asa ceva stiind bine in ce ape se scalda.

 39. DOMNULE PRESEDINTE VA ROG SA RESPECTATI DREPTURILE CETATENESTI ALE MELE SI ALE FIULUI MEU (IN NUMELE CARUIA MA ADRESEZ ) SI SA NU SEMNATI NICI UN ACORD IN FAVOAREA DOCUMENTELOR CU CIP ,A VACCINURILOR IMPOTRIVA ,,GRIPEI PORCINE,, CARE ESTE UN ATENTAT LA VIATA UMANA SI NICI A ALTOR PREVEDERI LEGALE CARE ADUC STATULUI VENITURI SI POPULATIEI NENOROCIRI .
  REFUZ CATEGORIC SA PRIMESC VREUN DOCUMENT CU CIP SAU VACCINAREA. DECLAR DESCHIS CA NU VOI VOTA UN PRESEDINTE CARE NU RESPECTA DREPTURILE SI LIBERTATILE CETATENILOR

 40. Buna ziua,

  D-le presedinte acea luminita de speranta e aproape de sfarsite la fel ca si mandatul dvs, vreau sa fie totul luminos, sunt sigur ca veti fi reales, daca va folositi de magia initierii referendumului pentru cipuri. Ne sustineti, va sustinem.

  Un crestin ce doreste, nu cipuri.

 41. Domnule Presedinte,
  Va rog sa-mi respecteti drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!

 42. Domnule Presedinte,
  Va rog sa-mi respecteti drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!

 43. nu sunt de acord cu implementarea cipurilor, datorita efectelor devastatoare asupra fiintei umane.
  sunt medic

 44. D-le Presedinte, va rugam organizati acest Referendum cu privire la implementarea sau nu a cipurilor, Referendum pe care foarte multi dintre noi il dorim…Eu impreuna cu toti membrii familiei mele, nu suntem de acord cu implementarea aceasta a cipurilor. Acum in pragul alegerilor, dand ascultare glasului poporului, poate reusiti sa mai castigati simpatia a catorva mii de alegatori. In speranta ca veti auzi glasul nostru, al tuturor, multumim.

 45. Vai noua ca vremurile lui anti crist leam ajuns si cei ce ne conduc sint Inselati de duhul ce stapinesteacest veac al sfirsitului crezind ca tot ce au adunat prin furt si jaf le va folosi la ceva dar le spun ca un amarIt si un pacatos ce sint ca tot ce au adunat nu le va folosi la nimic si va veni vremea si a si venit sa dea socoteala cu ce au facut in fata judecatorului ce nu partineste si drep judeca cai derptatea este cuel cu bani ce au adunat prin jaf de la sarmani si cu judecatile lor lumesti au sa cada in mare boli ce nu vor fi vindecatoare pentru iei cu nici un chip ca DOMNUL TATAL ORFANULUI SI AL VADUVEI A ASCULTAT GLASUL SI STRIGATUL DE DISPERARE AL CELOR NAPASTUII SI SA INCINS MIJLOCUL SAU SI VA LUPTA CU EI ARMELE LOR NU LE VOR FOLOST LA NIMIC SLAVA TIE DOAMNE SLAVA TIE

 46. D-le Presedinte, va rugam organizati acest Referendum cu privire la implementarea sau nu a cipurilor, Referendum pe care foarte multi dintre noi il dorim…Eu impreuna cu toti membrii familiei mele, nu suntem de acord cu implementarea aceasta a cipurilor
  Mai bine mucencia!

 47. CREDETI CA CRIN ANTONESCU ESTE IMPOTRIVA DOCUMENTELOR CU CIP ?TREBUIE SA-L VOTAM PE ACEL CANDIDAT CARE DORESTE O ROMANIE CRESTINA FARA SEMNUL FIAREI.

 48. Era o intrebare
  Din cate stiu eu este sustinut de Iulian Urban care a votat impotriva actelor biometrice.Daca nu este asa rog pe cineva care este mai bine informat sa ma lumineze.Doamne ajuta.

 49. NU cip-urilor,vaccinarii fortate,globalismului si New World Order-ului!!!MOARTE ILLUMINATILOR SI FRANCMASONILOR!!!!Romania tot va triumfa o data si o data!!!!Dumnezeu nu doarme!!!KEEP THE FAITH AND YOU’LL FIND THE VICTORY!!!

 50. CU FRICA DE DUMNEZEU TOT OMUL SE ABATE DE LA RAU,SI SI CEA MAI MARE INTELEPCIUNE A OMULUI ESTE DE A SI VEDEA PURUREA MORTEA IN FATA LUI..MOARTEA MOARTEA,MOARTEA.
  DOMNULE PRESEDINTE, SUNT CUVINTE SPUSE CU TALC CUGETATI UN PIC SI PUNETI VA IN LOCUL NOSTRU A CELOR CE NU DORIM ACEASTA DICTATURA ANTIHRISTICA.SUNTEM CRESTINI DE MII DE ANI ASA CU MULTELE NOASTRE PACATE DAR AVEM CEVA CE NU NE PUTEM VINDE PENTRU NIMIK IN LUME ESTE SUFLETUL.DACA VA MAI GANDITI DIN CAND IN CAND CA VETI MURI INTR O ZI ATUNCI CU SIGURANTA IN VEAC NU VETI PACATUI….ASA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU SI PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU SI SA LUATI DECIZIA CEA MAI INTELEAPTA SPRE A SALVA ACEST POPOR RUINAT DIN CAUZA LACOMIEI SI EGOISMULUI CELOR CE AU CONDUS ACEASTA TARA DE A LUNGUL CELOR 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE.NU VREM CIPURI!!!!! NU VREM SEMNUL FIAREI 666 PE DOCUMENTELE NOASTRE!!!!VREM LIBERTATE CACI PENTRU ASTA S AU JERTFIT INAINTASII NOSTRI.DOAMNE AJUTA NECREDINTEI NOASTRE SI NU NE PARASI PE NOI PACATOSII.AMIN

 51. Nu cred că infracţionalitatea va dispărea vreodată sau că o putem preveni altfel decât prin educaţie şi formarea conştiinţei omului.

 52. nu cipuri nu anticrist nu ne faceti sa fim manipulati ca robotii lasatine pe noi poporul roman cu credinta care am mostenito de la stramosii nostri credinta cea adevarata an hristos ,doamne ajutane nu vrem pasapoarte biometrice .

 53. in legatura cu ce am citit si ce am vizionat… mi se pare de-a dreptul infiorator… nu trebuie sa lasam masonii, iluminatii si alti adepti ai satanei sa ne supuna intru-totul.REFUZ categoric cip-urile si toata subjugarea lui. Domnule Presedinte, va rugam organizati acest referendum, altfel o sa pierim…NU acceptam semnul fiarei.va multumim!

 54. DOMNULE presedinte,DUMNEZEU VA AVEA GRIJA SA AJUNGETI IN FOCURILE IADULUI,DACA NU REFUZATI CIPURILE IN ROMANIA,O SA ARDETI IMPREUNA CU FAMILIA IN GHEMA IADULUI.BUNUL DUMNEZEU SA VA LUMINEZE MINTEA!DOAMNE AJUTA!

 55. Guvernul Mondial a scapat de sub control ultimile evenimente, oamenii s-au trezit la realitate suficient de mult ca sa poata decide in defavoarea acestor cip-uri, nu cred ca un cip ne popate imbunatati viata si ne poate face mai fericiti, EU VOTEZ IMPOTRIVA IMPLANTARII ORICARUI TIP DE UNEALTA CARE CONTROLEAZA MASELE!!!!!!!

 56. CU FRICA DE DUMNEZEU TOT OMUL SE ABATE DE LA RAU,SI SI CEA MAI MARE INTELEPCIUNE A OMULUI ESTE DE A SI VEDEA PURUREA MORTEA IN FATA LUI..MOARTEA MOARTEA,MOARTEA.
  DOMNULE PRESEDINTE, SUNT CUVINTE SPUSE CU TALC CUGETATI UN PIC SI PUNETI VA IN LOCUL NOSTRU A CELOR CE NU DORIM ACEASTA DICTATURA ANTIHRISTICA.SUNTEM CRESTINI DE MII DE ANI ASA CU MULTELE NOASTRE PACATE DAR AVEM CEVA CE NU NE PUTEM VINDE PENTRU NIMIK IN LUME ESTE SUFLETUL.DACA VA MAI GANDITI DIN CAND IN CAND CA VETI MURI INTR O ZI ATUNCI CU SIGURANTA IN VEAC NU VETI PACATUI….ASA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU SI PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU SI SA LUATI DECIZIA CEA MAI INTELEAPTA SPRE A SALVA ACEST POPOR RUINAT DIN CAUZA LACOMIEI SI EGOISMULUI CELOR CE AU CONDUS ACEASTA TARA DE A LUNGUL CELOR 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE.NU VREM CIPURI!!!!! NU VREM SEMNUL FIAREI 666 PE DOCUMENTELE NOASTRE!!!!VREM LIBERTATE CACI PENTRU ASTA S AU JERTFIT INAINTASII NOSTRI.DOAMNE AJUTA NECREDINTEI NOASTRE SI NU NE PARASI PE NOI PACATOSII.AMIN

 57. Domnule Presedinte, va rogsa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri. EU REFUZ ORICEDOCUMENT CU CIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 58. Domnule Presedinte sunteti buinecuvantat fiindca sunteti conducatorul unui popor ortodocs. Apelez in numele meu, al familiei mele si a aproapelui meu crestini ortodocsi si va rog sa ne respectati demnitatea noastra ca oameni creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu .Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va lumineze mintea si sa va dea intelepciune sa nu acceptati introducerea CIP-urilor pe actele oamenilor cetateni a-i acestui amarat dar demn popor Roman. Supuneti vointei acestui popor sa-si exprime optiune daca vor sa ramana cu Dumnezeu si sa refuze CIP-ul ori sa se lepede de El .Dar nu luati dumneavoastra decizia in locul acestui popor . Supuneti REFERENDUMULUI . Si ar fi bine sa va ganditi ca nu mostenim pamantul si va veni vremea cat de curand cand vom da socoteala in fata Domnului de faptele noastre . Aveti posibilitatea sa aparati acest popor Roman in fata celor care ne vor rataciti . Faceti o fapta buna placuta lui Dumnezeu !

 59. Domnule Presedinte, va rogsa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri. EU REFUZ ORICEDOCUMENT CU CIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 60. Naivi mai sunteti ! Hotaririle se duc la greu in Consiliie Guvernului Unic Mondial. De sedintele grupului Bilderberg ati auzit ? De Rockfeller ati auzit ? Statele astea mici ca Romania sau alte state care scheauna sa intre in Comunitatea Europeana nu au nici o sansa de a refuza deciziile luate de Elita care sta in spatele Guvernului Unic Mondial ! Degeaba vociferam noi ca nu vrem pasapoarte cu cip-uri . Odata intrati in Europa altii decid pentru noi.

 61. BAGATI-VA MINTILE IN CAP, oameni buni…
  M-ati disperat cu milogirile de aici si ploconirile si pupatul in cur si umilirea in fata presedintelui.
  Cuvinte frumoase si patriotice?
  Explicatii logice si justificari existentiale????
  In fata antihristului de Basescu?
  Ridicati-va capul sus si stati drept si nu va mai umiliti ca nu aveti in fata cui. Macar demnitatea sa ne mai ramana!
  Cat sa mai stam in prostia asta generala in care sa credem ca putem convinge pe un antihrist cu cuvinte frumoase?
  Ce tot dati inainte cu “VA ROG SA-MI RESPECTATI….”
  Dar chiar nu mai aveti minte deloc? Nu merita efortul nici unui scuipat!!!!!!!!
  La groapa de dunoi a istoriei trebuie sa ajunga Basescu!

 62. Domnule Presedinte,va rog sa ne respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente sa contina sau nu cipuri.ATAT EU CAT SI FAMILIA MEA REFUZAM ORICE DOCUMENT CARE CONTINE CIP SI NE INCALCA DREPTURILE CETATENESTI !!!!!!!!

 63. Care sunt argumentele celor care doresc,introducerea acestor date biometrce,in continutul pasaportului?Cand,cui si la ce servesc datele “BIO”?Sa fie,oare interesul MASONERIEI,CLUBULUI DELA ROMA,GRUPULUI DE LA BIDEBERG?Apropo,este cineva convins ca PROTOCOALELE SFANTULUI SION,se constituie intr-un FALS?Parerea mea este ca acestea din urma sunt atat de false ,incat azi se si intampla sub ochii nostri in ficare clipa si culmea ,”intamplarea”se da si in transmisie directa la televizor.UITATI-VA la balamucul din ultimii 20 de ani din ROMANIA,ca sa nu ma rezum numai la ultimile noua luni.DE CE OARE ESTE BASESCU, MASOCHIST?PARERE de dobitoc ,ce sunt:ARE ORDINE DE EXECUTAT.De la cine?De la cei enumerati,mai sus cu majuscule,din care imi permit sa mai adaug-F.M.I.-care este un produs si in acelasi timp un instrumen,o parghie de actiune a SATANEI.Se pare ca DUMNEZEU,trebuie sa recunoasca,ca momentan ESTE UN INVINS,in lupta cu “FIUL SAU”

 64. Bravo “parereamea” bun comentariu,ca doar nu am ajuns sa ne rugam de un inaintemergator al antihristului, si ar trebui sa avem un pic de demnitate crestina

 65. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.Eu refuz orce document cu cip!

 66. Domnule Presedinte,va rugam sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.Eu refuz orice document cu cip!

 67. Domnule Presedinte,
  Va rog, organizati referendumul pe care vi-l cer aproape un milion de romani, si veti avea un milion de voturi.
  Dau VOTUL meu pentru un document fara cip!

 68. Domnule Presedinte,
  Va rog, organizati referendumul pe care vi-l cer aproape un milion de romani, si veti avea un milion de voturi.
  Dau VOTUL meu pentru un document fara cip!

 69. Domnule Presedinte, va rogsa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri. EU REFUZ ORICEDOCUMENT CU CIP

 70. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIPURI!!!!!!!!!!!!!!!!

 71. D-nule Presedinte,va rog sa ne respectari drepturile cetatenesti;ignorindu-le ,ignorati Constitutia Romaniei!!!!Dv.TREBUIE sa aparati natiunea si statul pe care-l reprezentati!Nu TREBUIE sa uitati nicio secunda ca sunteti ROMAN si stramosii dv. apartin acestor meleaguri!!!!
  Ca si ceilalti cetateni ai acestui stat~INDEPENDENT~trebuie sa avem dreptul sa alegem!!!!
  Va rugam ,respectuos,ca prin functia pe care o detineti,in urma votului acordat de CETATENII ROMANI,sa ne respectati opinia!
  In numele familiei mele,a prietenilor si cunostintelor mele ,va aduc la cunostinta ca NU SUNTEM DE ACORD CU DOCUMENTELE CU CIPURI!!!!

 72. am citit toate comentariile de mai sus,unele pline de sfaturi si de blandete,altele pline de umilinta,unele pline de furie si trufie,altele cer respectarea drepturilor omului,etc…vreau sa va spun ca totul depinde de cum,cat si sincer suntem de
  credinciosi cu noi si cu cei din jurul nostru asa ne vom face karma individuala si colectiva fiecare dintre noi…toate cele ce se intampla astazi aici si in lume sunt semnale pe care DUMNEZEU le da oamenilor ptr.a intelege si ai determina sa se intoarca la credinta pe care au parasit-o ptr. materialism…oricum vremurile acestei epoci se apropie de sfarsit fff.curand si cei care forteaza nota acum ptr.acte cu cip,vaccinuri,si alte nenorociri stiu ca li se apropie si lor acest sfarsit de aceea si insista ptr.a fi implementate,dar au sanse redese ptr ca lumea a inceut sa se trezeasca din „somn„si sa reactioneze…daca nu avem noi grija de noi nimeni nu are,de aceea e bine sa ne unim in fata raului… sunt destule metode naturiste de a ne feri de multe rele si a ne intari sistemul imunitar…dar si legale… ptr. cipuri art.13/Legea46/2003,complectat cu instr.ale MS din 7 martie 2004,care spun ca poti refuza orice tratament din anumite motive(alergie,intoleranta,etc.)si fara consimtamant…ptr.vacinuri la fel…nimeni nu ne poate obliga sa facem ceea ce nu vrem…si ar mai fi multe de spus.

 73. Domnul Basescu este foarte disperat sa castige alegerile incat si-a pus toti consilierii la munca. Spun asta deoarece am primit raspuns la scrisoarea pe care am trimis-o la adresa administratiei prezidentiale.

 74. Domnule Presedinte, va rugam din tot sufletul eu si familia mea sa binevoiti organizarea unui referendum cu privire la cipuri ca fiecare crestin sa isi afirme opinia, conform constitutei Rominiei libertatea ne este garantata vreau sa respectati legiile tarii si constitutia. Cipuriile reprezinta numarul fiarei 666. Ginditi-va la stramosii nostri Stefan cel Mare si Sfint care si-a iubit tara si poporul si dragostea fata de Dumnezeu, Constantin Brincoveanu su cu fii flui nu au acceptat sa paraseasca credinta crestina ceea adevarata in Domnul nostru Iisus Hristos, asa si dumneavoastra urmatii pe inaintasii poporului nostru crestin ortodox, Eu su cu familia mea refuzam orce act cu cip, Dumnezeu, Iisus Hristos si Maica Domnului sa va Binecuvinteze si sa va lumineze ca sa salvati acest popor si aceasta tara Rominia din miinele fiarei de antichrist. Eu votez nu acte cu cipuri. Doamne ajuta.

 75. Dupa cum am scris mai sus,
  “Domnul Basescu este foarte disperat sa castige alegerile incat si-a pus toti consilierii la munca. Spun asta deoarece am primit raspuns la scrisoarea pe care am trimis-o la adresa administratiei prezidentiale.”

  in continuare prezint link-ul catre raspunsul administratiei prezindentiale in urma cererii mele in scris adresata pe 30 septembrie 2009.
  http://img695.imageshack.us/img695/4829/scan0001i.jpg

 76. multumesc, Elena! Am vazut si aici pe blog parca postat ceva asemanator. Speram sa fie un raspuns mai concret. Asa ambiguitate arata clar care va fi deznodamantul.

 77. Traim vremuri anormale, ciudate, sinistre.
  Mediocritatea este la conducere, prostul gust (si aici ma refer la toate domeniile) este peste tot, copiii nostri sunt schiloditi sufleteste de la varste fragede cu imagini scarboase pe tarabe si la tv, binele a devenit rau iar raul bine. Moravurile sunt usoare, banul la putere iar lumea se complace in aceasta cioba calduta. Ce credeti ca ar vota romanii la referendum, daca s-ar organiza asa ceva?
  A venit vremea sa se desparta graul de neghina.
  CIne nu are curaj sa refuze va primi actele cu cip, cine nu le vrea, sa la dea bunul Dumnezeu curaj si sa spuna NU cu orice consecinte lumesti.
  Eu si familia mea am decis: NU VREM DOCUMENTE CU CIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CU ORIC RISC.
  SA NE INTAREASC DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI IN CREDINTA CEA ADEVARATA SI SA DEVENIM DACA VA FI NEVOIE MUCENICI INTRU HRISTOS.
  AMIN.

 78. Prieteni,
  Va pierdeţi vremea. Băsescu este în predarea funcţiei. Referendumurile sunt bune numai dacă-i folosesc lui, lui Băsescu, nu vouă. Clipul video este unul cu mesaj subliminal. Băsescu ameninţat cu doua arme (!!!), vrea să vă inspire mila si să-i daţi votul… Haideti mai bine să-l ajutăm sa ne lase-n pace. MERGI CU DOMNUL FIULE! NU MERIŢI DREGĂTORIA!

 79. Cred ca e momentul sa iesim in strada in urmatoarele zile. Pina la alegerile din turul doi trebuie sa determinam ambii candidati sa faca cel putin promisiuni publice ca va considera problema. Toata agitatia noastra nu ramane decit pe internet – haide-ti in strada! Ati vazut cum Crin A a vindut mirsaveste tara( oricum semneaza aceeasi condica) si s-a aliat cu cei care au adus tara in haosul de astazi si care au guvernat genocidul de la revolutie si mineriade. Vaicareli si mesaje nu au nici un efect. Nu avem nevoie de raspunsuri, avem nevoie de fapte si actiune! Sa nu uitam exemplul de jertfa al legionarilor! Sintem datori cu un viitor copiilor pe care i-am facut! Haide-ti in strada! Nu va ginditi la vacante si sarbatori si lasati dracul sa isi impuna sistemul. Dumnezeu ajuta, dar nu baga si in traista- nu uita! Macar un pas!…

 80. Si eu sunt de acord cu domnul Cristian! Ar trebui sa protestam cu sutele de mii. Sa afle toata lumea ca nimeni nu-i paralel cu sistemul satanist de la Bruxelle.

 81. am aflat si eu de vreo cateva zile de acest site….de la un fin de-al meu….pe-aceasta cale ii si multumesc…pt k mi-a dat ocazia sa vad….niste lucruri nestiute….si nebanuite de mine pana acum…….am ramas..complet uimit si sincer.infricosat…..de ceea ce am citit si vazut.Sunt de-acord cu ce spune parintele….si cu toti cei care spun k basescu e o marioneta a marilor puteri( a diavolului).Ce e scris…..trebuie sa se intample…..si se v-a intampla……oare cati dintre noi vom fi cu-adevarat pregatiti……ma tem k foarte ,foarte putini…..suntem prea pacatosi.Sper totusi sa ne trezim in ultimul ceas……si sa facem ceea ce trebuie….indiferent de costuri…..sufletul e mai important decat trupul…..Dumnezeu sa ne-ajute pe toti….

 82. pff…daca se introduc cipurile …o sa iasa o revolutie mai mare ka in 89…..asa trebuie…..suntem un popor crestin …cu o puternica radacina semanata de Sf ANDREI…….sa nu uitam cine au fost stramosii nostri…si ce au fost ei….pamantul roman e plin de martiri..si noi ce facem acum….

 83. Iosif
  Naivi mai sunteti ! Hotaririle se duc la greu in Consiliie Guvernului Unic Mondial. De sedintele grupului Bilderberg ati auzit ? De Rockfeller ati auzit ? Statele astea mici ca Romania sau alte state care scheauna sa intre in Comunitatea Europeana nu au nici o sansa de a refuza deciziile luate de Elita care sta in spatele Guvernului Unic Mondial ! Degeaba vociferam noi ca nu vrem pasapoarte cu cip-uri . Odata intrati in Europa altii decid pentru noi.

  ESTE FFF ADEVARAT
  DACA CREDETI CA BASESCU CONDUCE SAU VREUN PRESEDINTE DIN ACEASTA LUME CONDUC TARILE LOR
  INSEAMNA CA VA MERITATI SOARTA
  DACA TACETI SI SUNTETI IGNORATI ASTEPTATIVA LA CE E MAI RAU
  NU MAI MIEUNATI PE FORUMURI CI MAI BINE HAI SA CAUTAM SOLUTII CA SUNT SIGUR CA SUNT
  CHIAR SI BANCILE NU VA POT FACE NIK DACA NU LE PLATITI
  NUMAI TREBUIE SA VEDEM BINE LEGILE

 84. cosmin
  pff…daca se introduc cipurile …o sa iasa o revolutie mai mare ka in 89…..asa trebuie…..suntem un popor crestin …cu o puternica radacina semanata de Sf ANDREI…….sa nu uitam cine au fost stramosii nostri…si ce au fost ei….pamantul roman e plin de martiri..si noi ce facem acum….

  COSMIN
  daca crezi ca o sa se revolte cineva te inseli
  ROMANIA E IN AMORTEALA SPRE ADORMIRE

 85. Am trimis si eu mesaj presedintelui. Sa vedem poate face ceva in tara asta…visez si eu….Doamne ajuta!

 86. Domnule presedinte luati seama si de noi, poporul care vam ales si faceti voia lui. NU ACCEPTATI SA FIM SUBJUGATI.

 87. Auziti fratilor acest eveniment este un lucru premergator care este ingaduit de Dumnezeu ,nu ne putem opune si daca tot suntem o tara credincioasa mai bine am sta in rugaciune sa ii cerem lui Dumnezeu puterea de a spune NU tuturor acestor lucruri care formeaza SFARSITUL ,atunci vom avea parte de Vesnicie alaturi de Dumnezeu si de cei ce au acceptat suferintza pentru El.

  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca.

 88. la cat suntem de vanduti,nu cred ca mai putem astepta ceva de la cineva.Dumnezeu sa ne ajute ,credinta noastra este singura care ne poate salva.un sfant parinte intrebat despre vremurile pe care le traim a spus:plecati genunchii la rugaciune.si cata dreptate are!

 89. fara cip … fara obligatzii… fara lucruri impuse… suntem o tzara libera shi avem dreptul de a alege asupra noastra… fara prejudecatzi … fara schimbari ce ar putea fi impotriva vointzei noastre .

 90. Oameni buni, sa nu ne lasam intoxicati de fabuloasa putere a tehnologiei ultra performante. Sa ne folosim de tot ce este tehnologie doar in scopuri care nu se impotrivesc lui Dumnezeu.
  Refuz orice fel de document cu cip si cu atat mai mult implanturile cu microcip despre care se stie (NU MAI ESTE SECRET DEMULT) ca vor fi
  folosite de un guvern mondial în
  scopul de a-i urmãri pe oameni si de a le controla
  viata… Existã multe dovezi cã se pun la punct
  cipuri care se pot integra în sistemul nervos uman,
  la nivelul creierului, dând celui care le controleazã
  posibilitatea de a controla gândurile si actiunile
  oricui are implantat un astfel de cip.
  Uriasul angrenaj demonic este deja pus in miscare dar daca ne opunem cat mai multi , ii putem pune bete in roate, il putem incetini si chiar stopa.
  Dumnezeu si Maica Domnului si toti sfintii sa ne ajute!

 91. Da! Acest eveniment este un lucru premergator care este ingaduit de D-zeu, dar trebuie sa ne opunem!! Sa facem ceva!! Sfantul Paisie spune ca trebuie sa ne opunem cat de mult putem, spune ca biserica trebuie sa ia o pozitie corecta, nu putem sta cu mana in san, pt ca stiti voi ” pietrele urla cand ortodoxii tac “!
  Grecii au putut sa le respinga, noi de ce nu?? Trebuie sa intelegem ca daca acceptam cu atata usurinta actele cu cip-uri , daca reusesc sa le introduca, vor avea putere si mai mare atunci cand vor veni sa implanteze cipul in corpul uman ( asa spune sfantul Paisie ).
  D-zeu sa ne pazeasca si sa ne lumineze mintea!

 92. D-le basescu va rog tine-ti cont de rugamintile romanilor, de dorintele celor cu suflet curat,a celor ce cred in Dumnezeu, a celor ce doresc sa fie condusi numai de Tatal Ceresc. Doamne Dumnezeule lumineaza mintile conducatorilor nostri !!! E firesc un referendum privind microcipurile. STOP RAULUI , STOP CIPURILOR. DOAMNE OCROTESTE_I PE ROMANI !!!

 93. Unde pot sa semnez contra actelor cu cip si cipului.Va rog sa-mi spuneti sa nu lasam Diavolul sa ne ispiteasca macar sa ajutam pe alti care inca dorm sa vada realitatea.

 94. NICI EU , DOMNULE PREŞEDINTE NU DORESC ACEL CIP VĂ RUGĂM RESPECTAŢI-NE CA CETĂŢENI AI ACESTEI ŢĂRI ŞI LĂSAŢI-L PE BUNUL DUMNEZEU SĂ NE CONDUCĂ ,RUGAŢI-L ŞI DUMNEAVOASTRĂ SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ PAŞII SPRE BINE.

 95. NOI NU VREM ACESTE CIPURI,DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU AJUTA-NE.AMIN.ARISTITA

 96. BUNA VIATA D-le PRESEDINTE,SA AVETI,ca noi………..D-zeu stie!… In primul rind sub nici o forma NU SUNT DE ACORD CU ASA CEVA,CU IMPLANTAREA CIPULUI lui antihrist………… VEDETI CE FACETI CA VE-TI DA RASPUNS LA INFRICOSATOAREA JUDECATA A LUI “DUMNEZEU”! Faceti tot posibilul si nu tradati neamul ROMANESC si pe STRAMOSII NOSTRI care si-au varsat SANGELE pt aceasta minunata TARA! DUMNEZEU SA VA LUMINEZE SI SA VA PAZEASCA SI PE NOI LA FEL! ……………………………………………………………………. Revenind la viata noastra de zi cu zi,v-as ruga sa luati in considerare urmatoarele aspecte: 1. din cauza la impozitul FORFETAR multe firme si-au inchis activitatea,ANULATIL si o sa revina la VIATA MULTE FIRME.
  2.Din cauza ca la un salar de 600ron eu ca angajator trebuia sa platesc 350ron si la salariat sa opresc din 600 minus celputin 50ron,plus ca mai vrea un liber,se mai inbolnaveste,lipseste nemotivat din .n.motive daca mai ramine cu jumatate,300 ron,omul nu mai vine iar EU cheltui bani pt angajare si demitere,el cum vine asa pleaca. Nici nu poti sa-ti bati joc de om,dar nici nu poti sa lucrezi pt stat,si atunci nu ne ramine sa lucram cu ziua,si statul pierde,se imprumuta la uniunea europeana,pe SPINAREA ROMANILOR,cheltuindui pe asa zisele autostrazi,drumuri,pensii PRIME SI BONUSURI NESIMTITE,iar maine poimaine,vine UNIUNEA SI NE SUBJUGA mai rau ca pe vremea TURCILOR. Ma intreb daca unii dintre hotii de la guvern si cateii lor pot DORMI in mai multe case si pe mai multe PATURI in acelasi timp. RUSINE SA LE FIE,ca altii nu au ce pune pe masa iar ei se lefaie pe banii nostri in LUX si noi,D-ZEU stie!
  3.Ar mai fi cu agricultura,care e cea mai IMPORTANTA!
  -de ce nu scoateti la munca toti puscariasii,ca multi dintre ei se pricep sa lucreze pe utilaje agricole,sau la curatat via ,pomii si multe altele. stau degeaba acolo si sa ma scuzati[se f…..in …c…],consuma mincarea si asta tot din banii publici….,iar JANDARMII care multi leaga ploile,sa ii pazeasca pt a nu EVADA. Care incearca sa evadeaze,i se v-or gasi metode pt a nu mai incerca sa fuga,sunt sigur.
  DACA S-AR FACE ACESTE LUCRURI,sunt sigur ca tara noastra ar iesi din criza mai repede decat ne-am imagina,plus ca am avansa cu cel putin 10 ani si am fi inaintea multor tari.
  4.Sa se scoata la licitatie productia de tevi pt IRIGATII,la care sa participe firme din tara sau strainatate pt producerea lor,dar sa sa produca in ROMANIA pt a se crea locuri de munca.
  -Toate astea se pot face daca DOMNII de la guvernare nu s-ar gindi numai la ei ci ar gindi,exact ca: LA FIMILIILE LOR,adica sa traga FOC la oala lor. ASA SA TRAGA FOC SI PT.TARA SA INFLOREASCA,precum se spune la carte,CA ROMANIA ESTE GRADINA MAICII D-LUI,HAI SA NE OCUPAM CI TOTII!
  _D-LE PRESEDINTE,luati nitel taurul de coarne si hai sa luptam pina la ULTIMUL,sa ramana ceva in urma noastra pt URMASII NOSTRI! Ar fi multe de spus dar sa o luam incet dar sigur,va MULTUMESC!

 97. Domnule Presedinte, va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri. EU REFUZ ORICEDOCUMENT CU CIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 98. Presedintele e MASON!!! NU va face NIMIC in favoarea crestinilor!!! Ba mai mult, guvernul actual a propus si sustinut semnaturile electronice!Un proiect care are acelasi scop! Manipularea si distrugerea crestinilor!!! Treziti-va dragii mei!! mai multe detalii http://www.mirelamita.wordpress.com

 99. Cea mai oribila forma de control demonic de pina acum. Mana Lui Hristos ESTE impotriva acestei lucrari.

  Doamne Ajuta.

 100. Fata mea cea mare a trebuit sa-si faca pasaport, pentru a putea participa la un curs in strainatate.
  Nu exista alta optiune in momentul acesta, decat pasaportul cu cip biometric.
  Sotia mea vrea sa mearga la Ierusalim, la Sfantul Mormant. si nu are pasaport. Ce sa facem ?
  Bancile folosesc carduri cu cip. Intr-adevar, bunicii si parintii si-au trait viata fara sa fie nevoiti sa lupte cu astfel de ispite :
  cariera, turismul bisericesc, dorinta de securitate absoluta, si au trait, cu alte greutati.
  Noua ni se sugereaza ca viata e usoara, dar de fapt nu traim cu adevarat. Traim in minciuna, ca-ntr-un vis urat din care nu poti sa te trezesti. intr-un fel prefiguram vesnicia pe care ne-am pregatit-o, cu zambetul pe buze. Ajuta-ne Doamne sa mai avem o clipa de trezie, inainte de-a muri de tot.

  1. exista varianta pasaportului alternativ valabil un an… altfel, dupa sfaturile Parintelui Justin Parvu, e bine sa renuntati la orice calatorie daca este nevoie de pasaport biometric.

 101. NU ACCEPTATI ACTELE CE CONTIN CIP BIOMETRIC…..NU VA LASATI CA SATANA SA VA INVINGA…….DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUESTE -NE PE NOI PACATOSI

 102. DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU IN CALITATEA MEA DE AMARAT CRESTIN ORTODOX VA CER VA IMPLOR NU FACETI JOCURILE UNIUNI EUROPENE SAU A NOII ORDINE MONDIALE ..DACA E SA MURITI …MURITI PENTRU HRISTOS SI NU FITI ATEU SAU MASON.IN CAZ DE SUNTETI BOTEZAT ORTOODX SPER CA DUHUL SFANT SA VA LUMINEZE .IN LUME NU TOATE SE CUMPARA CU BANII….SUFLETELE OAMENILOR NU LE PUTETI BAGA CIPURI…

 103. Domnule Presedinte,desi sunteti seful statului , sunteti om, nu uitati asta.Veti da socoteala ca noi toti.Dar fiind sef al statului D-zeu va cere socoteala ptr. fiecare suflet pe care il pastoriti.V-am votat si v-am aparat cu inversunare la referendum.Dar dupa acestea m-ati dezamagit.M-am simtit inselat mintit.In basmele noastre binele invinge intotdeauna. Oare de ce? Pentru ca binele este de la D-zeu.Veti avea multe raspunsuri de dat.Oare dormiti linistit noaptea?Nu va bintuie pensionarii care vor muri de foame si de frig.Dar atitia bugetari care trebuie sa dea de mincare copiilor lor.Si asta numai ca sa ajutati baroniiPDL sa se inbogateasca.Stiu ca sunteti parte din acest ghem securisto-activist dar puteti rupe cit nu e prea tirziu.Aveti friele.Folositi-le.Cit nu e prea tirziu. Istoria nu iarta.

 104. Nu stiu cit mai am de trait. Am slujit sub juramint ca ofiter statul roman si acuma primesc drept rasplata URA VISCERALA si DISPRETUL Statului roman si a guvernantilor . Va implor sa nu ne luati si ultima suflare de “simpli cetateni” ai planetei pamint.

 105. Sa nu ne ia ultima suflare? Cam mult cereti! Sa ne rugam sa suportam , sa ramanem credinciosi unicului stapan, Domnul IIsus Hristos!

 106. Domnilor a fost data stirea ca de anul viitor adika 2012 or sa apara noile “carduri” de sanatate care vor fi obligatorii. Eu nu tolerez asa ceva. Propun sa facem o petitie. Aveti idee cu cine trebuie sa vorbim??? Apropo inca un sfat citit “card” invers,acesta este motivul pentru care spaniolii ii spun Tarheta.

 107. Un NU hotarat sectei masonice, cu tot ce debiteaza. Sunt slujitorii diavolului.
  E adevarat ca in toate este voia lui Dumnezeu, dar Dumnezeu ne spune si ,,cere si ti se va da”; ,,bate si ti se va deschide”, deci sa facem front comun si sa nu-i lasam sa faca ce vor cu credinta noastra si cu Biserica Dreptmaritoare care am mostenit-o de la Hristos. Sa luam exemplu de la sfintii parinti si daca este nevoie sa si murim pentru Hristos si Bisarica Lui.

 108. Domnule Presedinte,va rog sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati Referendum prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.
  EU REFUZ ORICE DOCUMENT CU CIP

 109. Domnule Presedinte,va rugam sa-mi respectati drepturile cetatenesti si sa organizati un REFERENDUM prin care poporul roman sa decida daca noile documente vor contine sau nu cipuri.Eu refuz orice document cu cip!

 110. CE SE INTIMPLA CU VOI DE NU ATI MAI LASAT NIOCI UN COMETARIU ,VIS A VIS DE CIP?CRED CA ATI AUZIT CA S-A TREZIT NENOROCITUL DE PRIGOANA SI VREA SA ADOPTE LEGEA PROSTITUTIEI.OARE PARINTII LUI NU SUNT ORTTODOXI CA SI NOI EL UITA CA NU ARE PICIOR CA I-A MURIT NEVASTA ,IAR CEA DE A DOUA NU A DUS O SARCINA LA CAPAT ?NU-I ESTE FRICA DE DUMNEZEU ?SA MILITAM TOTI ANTI CIP ANTI CURVE SI CURVARI CACI ESTE PLINA LUMEA DE CURVARASARAIE CHIAR ACUM O SA TRIMIT UN MAIL LA DL PRESEDINTE

 111. Daca suntem un popor liber,daca suntem o tara libera ar trebui sa se tina cont de parerile atator oameni dar din pacate deja suntem in lanturi si tare asi vrea sa vad cati cu adevarat vor renunta la acte .Eu cred ca multi din cei care acum se bat cu pimnul in piept vor renunta pentru-ca este vorba de suferinta de prigoana….

 112. Tot degeaba… incep sa cred ca Boc e de fapt foarte destept, si ca el detine puterea, si a facut lumea sa creada ca Basescu il controleaza pe el cand de fapt este invers. De ce ? BOC a bagat buletinele cu cip.
  Am vazut o emisiune la Nasul, vor sa faca CARD MEDICAL cu cip. Nu o sa mai poti lua medicamente de la farmacie, nu o sa mai poti vizita doctorii fara acest card. Iar poporul roman traieste in negare, cautand scuze pe care chiar ei le stiu false: “Nuu dom’le, e doar pentru aia nushcum, nu pentru toti” “O sa fie la alegere, daca nu vrei, poti si fara cip” si nu vor sa accepte adevarul. Trezeste-te, romane !
  Iar cand o sa vada ca toate documentele cu RFID o sa fie combinate intr-un cip implantat, ce-o sa mai zica ? O sa se resemneze. Unii o sa inghita galusca vanduta de guvern, ca e “pentru siguranta noastra”.
  Semnaturile trimise presedintelui nu sunt de ajuns. Trebuie organizate proteste anti-RFID cat mai dese si cat mai mari, mediatizate, sa se informeze cetatenii.

  Sper ca pana la urma natiunea romana sa se trezeasca.

 113. In filmulet am vazut o pancarda cu “Coalitia impotriva statului politienesc”. Aceasta pancarda trimite un mesaj gresit – Romania nu este (inca) stat politienesc. Uitati-va la protestele din SUA, acolo vedeti stat politienesc. Am vazut la TV protestele de la Palatul Parlamentului, e de 10000000 de ori mai bine fata de cum e in SUA. Acolo esti bombardat cu LRAD, gaze lacrimogene, tazere, si multe altele, pe care politaii le folosesc abuziv. Mai sunt si imbracati in negru, fara insigne, cu cagule, sa nu cumva sa-i recunosti.
  Din ce am vazut, la noi jandarmii doar se apara cand da lumea in ei. In SUA, daca scapi ne-batut si ne-gazat de la protest, ai foarte mare noroc.
  In plus, adunarea aia ar fi trebuit sa fie anti-rfid! Nu anti-statul-politienesc, pentru ca inca nu e cazul in Romania.

 114. eu am trimis o petitie la adresa d mail a presedintiei cu peste 5000 de semnaturi contra actelor,cu argumente dpdv legislativ,religios,tehnic,medical…am primit acelasi raspuns pe mail k si Elena!cica noul ministru d interne a propus k romanii sa poata opta intre acte normale sau biometrice.trebuie sa speram ca Hristos Dumnezeu si Sfanta Fecioara si ingerii si sfinti sa ne ajute in lupta cea buna. Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

142 Comments