Rugaciune pentru Parintele Justin

Parintele Justin in prima zi a Nasterii Domnului

Celor iubitori si ascul­ta­tori ai cuvan­tu­lui Par­in­telui Justin, ca si pelerinilor care pas­esc cu dragoste si nade­jde pragul man­a­s­tirii noas­tre, facem rugam­intea de a ni se alatura in rugaci­une si oste­neala dupa put­ere pen­tru insanatosirea cat mai grab­nica a Par­in­telui Justin.

Avem incredere in ingaduinta si bunavointa dum­neav­oas­tra ca sa intelegeti nevoia sfin­tiei sale de repaos tem­po­rar, intru bucu­ria unei reved­eri cat mai apropiate.

In urma supra­so­lic­i­tarii noas­tre, a tuturor, dar mai ales in urma obosi­toarelor iesiri din man­a­s­tire, in ved­erea slu­jirii Sfan­tu­lui Maslu, Par­in­tele a cap­atat o usoara pneu­monie si slabirea organ­is­mu­lui. Medicii i-au pre­scris un trata­ment care tre­buie urmat cu strictete si care, in pofida dor­in­tei Par­in­telui de a primi cred­in­ciosii spre sfat si folos duhovnicesc, ii interz­ice insa orice solic­itare, toc­mai pen­tru a grabi implinirea aces­tei dorinte.

Va astep­tam in con­tin­uare cu dragoste in sfanta noas­tra man­a­s­tire, sa luati parte la sfin­tele slu­jbe, avand incred­intarea ca Par­in­tele Justin veg­heaza din chilia sfin­tiei sale in duh de rugaci­une pen­tru fiecare.

Mul­tumim pen­tru dragoste, rugaci­une si intelegere, nu inainte de a va dori un an binecu­van­tat, cu impliniri duhovnicesti, si cu toate cele de folos spre mantuire.

Man­a­s­tirea Petru-Voda

preluare dupa: ATITUDINI.COM

18 Comments

 1. Sarut Mâna Sfintia Voastra Justin!
  Domnul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos si Prea Sfânta
  Nascatoare de Dumnezeu sa va aiba în paza!

 2. Ne rugam Bunului Dumnezeu sa-l intareasca pe Parintele Iustin, Parintele romanilor, spre ajutorul nostru si spre linistea noastra. Amin!

 3. Da! Asa e ! Au dreptate cei din Petru Voda. Prea mult au exagerat unii din “ucenicii” Parintelui care l-au tarat pe Parinte pe toate drumurile, numai sa aiba ei privilegiul de a le sfintii casele lor. Sunt cate unii care saptamanal il cheama pe parintele sa le faca rugaciuni, iar Parintele, din bunatatea lui, nu poate refuza, pt ca majoritatea din ei sunt sponsori ai manastirii. Oare ce am putea face ca pe viitor sa evitam astfel de situatii? Mi se pare normal ca noi sa venim la manastire si la Parintele Justin, nu invers, sa taram un batran neputincios cu trupul pana la casele noastre. Evanghelia ne arata ca sutasul a primit vindecare pt fiica lui, dar cu un cuvant al Mantuitorului de la mare distanta. Si degeaba ne sfinteste casele daca nu avem credinta curata. …Doar asa ca sa ne gadile orgoliul?

 4. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu si al Preacuratei Fecioare Maria,ai mila de noi nevrednicii si de sufletele noastre, si da grabnica insanatosire Parintelui Justin de a carui dragoste si indrumare avem atat de mare nevoie! Apara Doamne si binecuvinteaza pe Duhovnicul neamului romanesc!

 5. Doamne al cerului şi al pământului, ocroteste pe robul Tau, Parintele nostru, Justin! Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, nu ne lasa pe noi cei ce ne rugam Tie! O, Maica a noastra, insanatoseste-l pe Parintele nostru, Justin! Doamne, Doamne, nu ne lasa pe noi!…

 6. CU AJUTORUL DOMNULUI,SE VA FACE BN!NOI TOTI TREBUIE SA NE RUGAM LA DUMNEZEU PT PARINTELE NOSTRU IUSTIN PARVU!INSANATOSIRE GRABNICA!
  CU DUMNEZEU INAINTE!

 7. Saru-mana Sfintia Voastra si multumim pentru tot ajutorul.
  Rugam pe Bunul Dumnezeu sa trimita vindecarea Lui asupra Sfintiei Voastre si sa ne iertati ca v-am necajit.
  Doamne ajuta!

 8. Prea Sfanta Treime si toti Sfintii,va imploram sa-l inzdraveniti pe Martirul nostru,parintele Iustin,pentru toti crestinii si pentru mine,ticaloasa.
  Slavit sa fie Domnul si Maica Domnului in veci,AMIN.

 9. fie ca acoperamintul maicii domnului sa-i fie de aparare si invingere asupra bolii, intru marea bunatate a sfintiei sale parintele iustin. doamne ajuta!

 10. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de lupta pentru inca multi ani de acum inainte Parintelui Iustin! Sa pomenim mumele lui in toate rugaciunile noastre pentru grabnica insanatosirea sa.
  Ar trebui verificat atat diagnosticul cat si tratamentul de catre mai multi medici pentru a nu permite o tragedie ca in cazul Parintelui Teoctist. Trebuie monitorizata in permanenta starea de sanatate (respectiv evolutia bolii sub tratament) si reactia organismului la tratament de catre personal calificat sub supravegherea calugarilor apropiati Parintelui Iustin. Cred ca un supliment de vitamine si o alimentatie sanatoasa va ajuta foarte mult la insanatosire.
  Doamne ajuta!

 11. Eu, pentru a scapa de pneumonie, mi-am preparat o cataplasma cu argila (de la Favisan). Am pus un sfert de pachet (25 de grame) intr-un pahar de sticla si am turnat apa atat cat sa obtin o pasta consistenta si am lasat-o doua ore acolo.

  Apoi pasta respectiva am asezat-o in strat de 0,5 cm pe o folie de plastic (o punga subtire) si am asezat-o pe spate. Dimineata am aruncat-o. In seara urmatoare, ca sa nu sensibilizez pielea spatelui, am preparat alta cataplasma si am aplicat-o pe piept. Dupa patru astfel de sedinte am simt acelasi efect ca si dupa multe antibiotice.

  In plus, consum catina, polen si hrean cu miere. De asemenea e buna tinctura de rasina.

  Dumnezeu sa-i daruiasca sanatate si sa-l ocroteasca de rele.

 12. Da, într’adevar, cataplasmele cu argila sunt foarte bune. Trebuie sa se testeze, mai întâi, reactia organismului. Daca, dupa aplicarea cataplasmei, persoana are o senzatie de frig, este mai bine sa nu foloseasca aceste cataplasme cu argila.

  Se pun doi pumni buni de argila într-un vas de ceramica sau de sticla( NU metal si nici plastic) si se acopera cu apa, fara sa se mestece. Se asteapta cel putin 30 de minute ca argila sa absoarba apa. Se face o cataplasma ( strat de 0,5 cm), si se aplica pe locul dureros. Este bine ca argila sa se puna într-un pansament, sa se evite plasticul. Peste cataplasma se pune un prosop pentru a mentine caldura. Cataplasma se tine chiar si o noapte întreaga sau numai câteva ore, depinde de felul cum suporta fiecare.

  ATENTIE! Cataplasemele cu argila nu se aplica NICIODATA pe cap.

  Un alt remediu natural este varza alba. Se iau 2-3 frunze de varza se strivesc cu facaletul, si se aplica pe partile dureroase. Se acopera bine, si se tin toata noaptea, a doua zi se pun noi frunze, s.a.m.d..
  Trebuie evitate: carnea, sarea, zaharul, drojdia ( acestea fiind cele mai mari otravuri pentru organism.

  Usturoiul ( sa se înlature partea germinativa) este un adevarat antibiotic.

 13. Aveti grija ca medicul ce i-a prescris tratamentul parintelui sa nu fie sub influienta “sfintului”patriarh Daniel !

 14. BUNUL DUMNEZEU SA-I DEA PARINTELUI IUSTIN SANATATEA SI PUTEREA NECESARA SI ANI MULTI INTOCMAI CA SF. SINION SA POATA CONDUCE TURMA DOMNULUI PE CAILE DOAR DE EL STIUTE. LA MULTI SI SANATOSI ANI PARINTE IUSTINE !!! SI HARUL DOMNULUI PRIN SFINTIA TA SA SE REVERSE PESTE NOI SI PESTE TOT POPORUL CEL BINE CREDINCIOS ! AMIN !

 15. Ma rog la bunul Dumnezeu sa-i aline suferinta parintelui Iustin si sa-i intareseasca sanatatea.Ma rog si ptr crestinii care-l ajuta in aceste momente .
  Doamne ajuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 Comments
scroll to top