Minunea se repeta la Iasi. A izvorat din nou mir din moastele Sfintilor de la Aiud

SLAVA LUI DUMNEZEU!

Va anuntam cu bucurie ca in cadrul conferintei tinuta de fratele nostru Danion Vasile, azi 19 martie la Iasi, in care au fost prezente si sfintele moaste ale Sfintilor Inchisorilor de la Aiud, a izvorat din nou mir cu buna mireasma din sfintele moaste. La aceasta ora(22:45) are loc citirea Acatistul Sfintilor Inchisorilor.

Parintele Justin afland despre aceasta minune a zis ca Sfanta Parascheva este cea care vrea sa confirme sfintenia mucenicilor de la Aiud.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=S5kkbXII-gY]

Descarcati conferinta in format audio :

14 Comments

 1. Sfinților mucenici și mărturisitor, rugați-vă pentru noi, netrebnicii robi, care nici în timp de pace nu știm să ne rugăm ca voi, cei care numai în suferință ați petrecut viața! Doamne trimite necazul tău peste noi ca prin el să putem deveni Sfinți!

 2. Doamne-Ajuta! Adevarat. Am fost in sala si la sfarsit asteptam sa ma inchin la Sfintele Moaste, eram abia in dreptul intrarii in sala cam la 20 de metri de scena, cand am simtit miros puternic de mir, si parintele Hrisostom ne-a spus ca se intampla din nou, iar izvorasc Moastele mir.
  Toate s-au intamplat in mod firesc si toata lumea era in pace. Erau familii cu 2 copii sub un an si inca vreo 2 mai marisori dar sub 4 ani, pe care de la 6:30 cand a inceput conferinta si pana la (in jur de 11, 11:20), nici nu i-am auzit, nici un scancet sau tipat atatea ore, care spune foarte mult despre atmosfera din sala. Asta desi vorbitorii au abordat teme grele si dureroase pentru majoritatea credinciosilor.
  Sa-i dam slava lui Dumnezeu pentru minunea aratata si sa multumim Sfintilor Marturisitori din inchisorile comuniste pentru mijlocirea care o fac inaintea lui Dumnezeu pentru iertarea pacatelor noastre.
  Ma iertati.

 3. Sa ne bucuram caci Hristos ne arata inca odata ca e alaturi de noi in vremuri atat de subrede….
  Slava Cerului ca m-a invrednicit sa iau parte si eu la minunata Conferinta a lui Danion Vasile…
  Sa ne rugam pentru fratia sa,ca Dumnezeu sa-l tina sanatos si indelungat in zile , sa ne deschida ochii si sa simtim cu inima minunea de zi cu zi…

 4. DOAMNE ce bine!!!!!!

  Mi s-a umplut inima de bucurie cand am citit, mai ales ca anul trecut, din mila lui Dumnezeu si a Sfintilor Mucenici de la Aiud, au ajuns si la noi, la Biserica (Bucuresti), aceste Sfinte Moaste.

  SLAVA LUI DUMNEZEU pentru toate!!

 5. Minune la IASI – Moastele Sfintilor Inchisorilor izvorasc mir, repetandu-se minunea savarsita anul trecut:

  http://panteaclaudiu.blogspot.com/2010/03/conferinta-danion-vasile-

  Se pot vedea fotografii de la aceasta minune…
  Dupa ce m-am inchinat si le-am vazut uscate, ma gandeam, mai ce uscate sunt, cand vreodata vor fi fost acestea cu mir?
  Si la cateva minute dupa ce m-am inchinat, undeva aflat pe la iesirea din sala simt miros de mir insa nu-mi atrage atentia deloc. Eram prins intr-o discutie si nu am dat importanta desi imi placea mireasma…
  Apoi se aude vocea parintelui care marturiseste prezenta mirului pe moaste….
  M-am intors precum un copil… pai erau uscate… cum sa fie acum altfel? Si intradevar mirul lucea pe Sfintele Moaste…

  Doamne ajuta.

 6. Doamne ce mare bucurie a umplut sufletul meu aseara la ora 22:20 , cind sora mea care era la conferinta mi-a dat telefon si mi-a spus ca ii pare rau ca nu am fost si eu acolo, ca din nou a izvorat mir de la Sfintele Moaste, ca si anul trecut cind am fost si eu la conferinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Comments
scroll to top