Imagini noi cu Parintele Justin. Sa ne bucuram!

In dupa amiaza zilei de 10 mai 2010, Parintele Justin a coborat din spitalul de la manastirea Paltin si a stat de vorba cu obstea de maici, bucurand sufletele celor prezenti. Va oferim cateva imagini, cu multumiri pentru fratele Mihail.

[slideshow]

sursa: Atitudini.com

24 Comments

 1. Iata sfintii nostri! Suflet si fata luminata de Hristos!
  Slava Tie Doamne intru sfintii Tai!

 2. Slavit fie Dumnezeu , intr-u sfintii Sai ! Iar parintele Iustin mi se pare ca este un sfant in viata . Dumnezeu sa-l vegheze cu Duhul Sau cel Sfant ca sa ne fie in continuare stalp de nadejde al scarii noastre spre Imparatie .

  Doamne , ajuta-ne !

 3. Doamne fii laudat ! Ca ni l-ai adus pe Parintele Iustin acasa, zambitor, si pe picioarele lui !
  O, cata nevoie avem de el acuma, ca sa ne incurajeze; acuma cand incepe lupta noastra de rezistenta !

 4. Hristos a inviat!
  Multumim Bunului Dumnezeu si Maicii Sale pentru insanatosirea parintelui Iustin! Cata bucurie in suflet!Sanatate multa, putere si nevointa frumoasa intregii obsti! Slava Lui Dumnezeu pentru toate!
  Doamne ajuta tuturor!

 5. Multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul primit.
  Sa-l ocroteasca Dumnezeu si de acum inainte.

 6. Parintele Iustin este acasa la dansul si ne zambeste cu lacrimi ascunse , gandindu-se ce mare este Dumnezeu in adancul dragostei Sale pentru oameni …
  Cu zambet smerit ,cu puteri iradiate de prezenta Duhului Sfant ,cu bunatatea si blandetea ce-i razbate din toti porii ,Parintele ne vorbeste cu toata fiinta sa despre pace si bucurie ,despre nevointa trupeasca si sufleteasca neintrerupta ,despre suferinta ,despre lepadare de sine , despre daruire …
  Sa multumim in continuare Maicutei Domnului si Sfintilor ca l-au pomenit in rugaciuni pe Parintele Iustin ca pe unul de-al lor ,aratandu-ne si noua , pacatosilor ,ca din buzele noastre intinate si din inimile noastre patimase ei au adunat diamante de lacrimi prefacute prin sensibilitatea lor divina…
  Sa ne rugam si sa plangem ,sa ne rugam si sa plangem…(sau cum spune soacra mea :Doamne ,Iisuse Hristoase ,pupa-Ti- as talpile !)

 7. e greu intr un moment de rascruce sa mai primi raspunsuri dulci. E momentul in care vom astepta timpul sa treaca si clipele grele sa le putem depasi …asteptati raspunsuri acum ?? cand le a ti primit nu a ti raspuns !!! Dupa Inaltarea Domnului ne asteapta zile grele:(

 8. Doamne ajuta, frate!
  am inteles ca parintele Petroniu e noul staret al manastirii Petru Voda, ar fi anuntat azi p. Iustin la sinaxa. Este adevarat?

 9. Multumesc, nu am stiut de aceasta traditie locala. Oricum, cineva care a fost ieri de fata la anuntul p. Iustin a spus ca parintele Petroniu a fost numit staret, probabil este o confuzie.
  Doamne ajuta!

 10. Aceasta numire ca egumen al manastirii Petru Voda a parintelui PETRONIU se face doar verbal sau va fi urmata si de o ceremonie in acest sens?

 11. Încă o mare bucurie ne-a făcut Părintele Iustin.
  Ne rugăm în continuare pentru sănătatea Sfinției Sale.

 12. Hristos sa inaltat !Slava lui Dumnezeu. !Cinste sfintilor inchisorilor comuniste.Traiasca legiunea si capitanul !

 13. HRISTOS S- A INALTAT
  Multumin lui Dumnezeu pentru ca PARINTELE IUSTIN ESTE UN DAR AL LUI DUMNEZEU PENTRU NOI PACATOSII .
  VA rog sa o puneti la rugaciune pe nepoata mea IULIA IOANA care este bolnava .
  Am fost cu ea si la parintele IUSTIN , si dupa ce s-a imbolnavit am fost singura si m-am rugat, am participat la Sf Maslu si stiu ca rugaciunea de la SFANTA BISERICA PETRU VODA ajuta in mod exceptional .
  Daca puteti va rog sa scrieti un pomelnic cu numele IULIA- IOANA si sa il dati parintelui .
  Cred ca rugaciunea sfintiei sale face minuni
  Doamne ajuta
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 Comments
scroll to top