NU vizitei papei in Romania! Pustnicul Rafail Berestov avertizeaza Rusia de vinderea Ortodoxiei la viitorul sinod talharesc. Valabil si pentru ierarhia BOR

Incepem o serie de articole, prin care argumentam pericolul vizitei papei Ratzinger in Romania, vizita aprobata chiar de sinodul BOR. Aceasta vizita face parte dintr-un program mai amplu de obisnuire a oamenilor cu ideea de dialog, colaborare si in final comuniune euharistica a ortodocsilor cu papistasii. Se lucreaza foarte subtil si cu rabdare, renuntandu-se a mai pune in discutie diferentele evidente dintre invatatura cea dreapta a Bisericii Ortodoxe si blasfemiile  cultului papistasesc. “Sabia Ortodoxiei trebuie scoasa, sa se vada ca este ascutita, iar de va fi nevoie vom taia si din capete! Traim un moment istoric” si vom fi martori multor uraciuni savarsite in Biserica, insa nu trebuie sa ne inspaimantam, nu suntem singuri, aparam Adevarul si El pe noi! Biruinta va fi a celor ce se tin de Dreapta Credinta! Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti!

Iubiti Arhipastori si Pastori ai Bisericii Ortodoxe Ruse, ma adresez catre voi, eu, nevrednicul monah Rafail (Berestov)

Dusmanii mantuirii noastre, vrajmasii lui Dumnezeu, au trecut cu toata hotararea la atac. Ei pregatesc unirea (cu „bisericile” eretice – n.n.) si prin actiunile lor decisive vor sa directioneze Biserica Ortodoxa pe calea pieirii, calea unirii. Vremurile in care traim sunt bantuite de diferite invataturi gresite si talmaciri teologice false, pentru ca noi, intreaga omenirea, suntem afectati de inselare. E o mare inselare, cand cineva vrea sa stearga dogmele, sa stearga hotarele bisericesti, e o foarte mare inselare diavoleasca, acum acestia nu vad cu desavarsire hotarele si nu se supun nici canoanelor, nici dogmelor bisericesti, intarite la cele sapte Soboare Ecumenice si care sunt stalpul si temelia adevarului (I Tim. 3, 15).

E razboi, razboi duhovnicesc, razboi al satanei cu Dumnezeu prin Biserica, pentru a schimonosi adevarul si pentru ca Duhul Sfant, Duhul Adevarului sa plece din Biserica atunci cand se va savarsi unirea cu ereticii. Pentru aceasta si pregatesc ei acum unirea. Este prima etapa de unire a Sfintei Biserici Ortodoxe cu ereticii-catolici pentru a-l recunoaste pe papa cap al Sfintei Biserici. Ereticul sa fie capul Sfintei Biserici?

Este o erezie catolica, papistasa! Si ca urmare – Duhul Sfant, Duhul Adevarului va pleca din Biserica, si toti cei care o vor primi si il vor pomeni pe papa, nu vor mai fi ortodocsi, ci eretici-catolici. Sau o vor face cu viclenie, zicand: „Pomeniti-l pe patriarhul vostru”, iar patriarhul il va pomeni pe papa. Este o mare viclenie. Daca patriarhul il va pomeni pe papa, inseamna ca el este catolic si nu ortodox. Noi, insa, crestinii ortodocsi, nu-l vom pomeni pe patriarhul-catolic.

Ma adresez cu toata fermitatea, stapanii mei: mitropoliti, arhiepiscopi si episcopi ai Bisericii Ortodoxe Ruse, a batut ceasul! Nu se mai poate tacea, ci cu tarie trebuie sa spunem NU: NU – ecumenismului! NU – unirii! NU – papismului! NU – catolicismului! NU – globalizarii! NU – serghianismului! NU – renovationismului si neorenovationismului!

Va sfatuiesc sa convocati Soborul Local al Bisericii Ortodoxe Ruse, fara acei ierarhi care sunt infectati de erezii si sa se osandeasca toate ereziile pe care le-au acumulat unii reprezentanti ai Bisericii. Biserica este sfanta, de aceea in ea nu se pot contine pareri gresite.

Faptul ca reprezentantii oficiali ai Bisericii vor la aceasta etapa sa se uneasca cu papismul si sa-l recunoasca pe papa drept cap al Bisericii, este doar inceputul caderii. In viitor ei, vrajmasii lui Dumnezeu, vrajmasii mantuirii noastre, nu se vor opri, ei neaparat se vor uni cu toti cei auto-intitulati „crestini”. Insa, dupa ce se vor uni cu toti protestantii, uniatii, tot felul de monoteliti, monofiziti, baptisti, care chipurile marturisesc crestinismul, ei nu se vor opri. Ei pregatesc „biserica” satanei. Mai departe se vor uni cu religia musulmana, cu religia satanista iudaica, cu cea budista si chiar cu satanistii de tot soiul si cu vrajitorii, dupa cum deja au practicat la adunaturile ecumeniste.

Asadar, va chem cu toata hotararea, stapanii mei, Preasfintiti ai Bisericii Ortodoxe Ruse, sa stati pentru adevarul bisericesc, ca nu se mai poate tacea. „Nu avem unde da inapoi!”. A ne retrage inseamna a pieri. Stiti oare ca putem pierde Biserica Ortodoxa Rusa, dupa cum intreaga Europa a pierdut Ortodoxia. Ortodoxia se va duce in catacombe, ea va ramane, invatatura Ortodoxiei e de nebiruit.

Biserica lui Hristos este stalp de nebiruit al adevarului (1 Tim. 3, 15), dar cati oameni, cate milioane vor nimeri in labele dracilor… Intelegeti…?

Asadar, va chem pe voi, iubiti Arhipastori, sa va ridicati intru apararea credintei ortodoxe impotriva tuturor ereziilor si dezbinarilor.

Daca insa veti tacea cu voi se va judeca Sf. Serafim de Sarov, si Hristos infricosator va va acuza daca nu va veti ridica intru apararea Ortodoxiei:

Mie, nevrednicului Serafim, Domnul mi-a deschis, ca pe pamantul Rusiei vor fi mari nenorociri. Credinta Ortodoxa va fi calcata in picioare, arhiereii Bisericii lui Dumnezeu si alte fete duhovnicesti se vor lepada de curatia Ortodoxiei si pentru aceasta Domnul ii va pedepsi cu asprime. Eu, nevrednicul Serafim, trei zile si trei nopti L-am rugat pe Domnul ca sa ma lipseasca pe mine de Imparatia Cereasca, iar pe ei sa-i miluiasca. Dar Domnul a raspuns: „Nu ii voi milui, pentru ca ei invata invataturi omenesti si cu limba lor ma cinstesc pe Mine, iar inima lor departe de Mine sta”…

Orice dorinta de a introduce schimbari in pravila si invatatura Sfintei Bisericii este erezie, hula asupra Duhului Sfant, care nu se va ierta in veac. Pe aceasta cale vor merge arhiereii pamantului rusesc si mania lui Dumnezeu ii va rapune pe ei…

Pocaiti-va, cat Domnul mai rabda.

Si poporul rus nu va va sustine in lepadarea voastra. Veti fi ca niste tradatori, ca niste iude. Si doar acei Arhierei, care vor ramane credinciosi Bisericii si lui Hristos, vor fi in Biserica Sfanta, Ortodoxa.

Este necesar sa fie convocat Soborul Ortodox Local, daca reprezentantii oficiali vor accepta al 8-lea Sobor „talharesc” si vor primi ideile eretice de unire cu catolicii, vor recunoaste intaietatea papei si ecumenismul si daca vor incalca asezamintele Apostolesti despre aceea, ca preotul este barbatul unei femei si nu ii este permis sa se insoare de doua ori.

Acest sobor poate fi convocat de trei episcopi, sau de zece, sau de douazeci… Aceasta va fi Biserica prigonita, insa noi vom da marturii pentru ea, toti crestinii ortodocsi. Credinciosii, care-L iubesc pe Domnul nostru Iisus Hristos, vor ramane in Biserica.

La Sfantul Sobor sabia credintei va curata toate ereziile. Aceasta Biserica va fi Sfanta, Adevarata, Biserica Ortodoxa a lui Hristos curatita. Iar ereticii vor fi osanditi si alungati afara impreuna cu toate ereziile. Acea „biserica” a satanei, zidita de apostati, care nu se va smeri in fata sfantului Sobor si va recunoaste intaietatea papei in Biserica, si nu a lui Hristos, se va uni cu celelalte confesiuni. Aceasta „biserica” este a lui antihrist, fiind acea desfranata, care sade pe fiara (Apoc. 17, 3). Iata incotro se indreapta reprezentantii oficiali ai Biserici, iata incotro merg – la satana.

Soborul Ortodox, adunat din episcopi, preoti, diaconi, calugari si mireni, este un instrument canonic corect al Bisericii. Cu lama credintei el curata toate ranile canceroase de pe trupul Sfintei Biserici Ortodoxe. Sfantul Sobor trebuie sa osandeasca toate ereziile si toate vatamaturile din constiinta omeneasca: si sionismul, si masoneria, si socialismul, si comunismul, si democratia ca fiind lepadari de Dumnezeu ce provoaca daune imense omenirii.

Din istorie cunoastem ca Imparatia Ortodoxa nu a daunat Bisericii si omenirii, ci a contribuit la largirea imparatiei si intarirea Bisericii. Istoria demonstreaza ca Monarhia este oranduirea politica patriotica si folositoare Bisericii. In Rusia Imparatii erau persoane sfintite. Monarhul este stapan in casa sa si el construia, nu distrugea si nu provoca haos in propria tara.

Iubiti Arhipastori, noi, preotii ortodocsi, calugarii si mirenii vom fi cu voi, cand va veti ridica intru apararea adevarului si va vom sustine.

Asadar, va zic ferm, stapanii mei, iubiti episcopi, in sfarsit, daca vreti sa va mantuiti, ridicati-va, adunati Soborul Local in Biserica noastra Ortodoxa Rusa. Chiar si in taina, insa este necesar sa fie cativa episcopi, cativa preoti, diaconi, calugari si mireni. E bine sa fie reprezentanti ai presei, jurnalisti, oameni credinciosi Ortodoxiei, pentru a da marturie si a povesti despre acest Sobor tuturor crestinilor ortodocsi.

Iertati-ma, iubiti Prea Sfintiti, pe mine, pacatosul.
nevrednicul monah Rafail (Berestov)

34 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa luam si noi exemplu de la Par. Rafail Berestoi si sa inaintam o petitie Sinodului. Chiar daca nu se rezolva nimic, macar sa stie ierarhii nostri ca suntem treji, nu adormiti ca sluga cea nevrednica din cantarea Miezonopticii.

 2. Anonimul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Papa cum vine, asa pleaca. Nu vad care e probleme ca vine papa in Romania. De altfel, Patriarhul nostru merge si el in vizita la ortodocsii din Italia, de la Roma si din celelalte orase.
  Traim intr-o lume deschisa. Sa ne pastram dreapta socotinta. Sunt lucruri mult mai grave cu noi si in jurul nostru.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "... Si ca urmare – Duhul Sfant, Duhul Adevarului va pleca din Biserica, si toti cei care o vor primi si il vor pomeni pe papa, nu vor mai fi ortodocsi, ci eretici-catolici. Sau o vor face cu viclenie, zicand: „Pomeniti-l pe patriarhul vostru”, iar patriarhul il va pomeni pe papa. Este o mare viclenie. Daca patriarhul il va pomeni pe papa, inseamna ca el este catolic si nu ortodox. "
  Asadar.... ajungem la cuvintele lui Danion Vasile (conferinta de la Oradea), cand a zis ca suntem eretici daca ii pomenim pe episcopii eretici (ecumenisti)... la cat de usor au cedat preotii in fata ecumenismului, ma indoiesc ca se vor gasi preoti care sa refuze sa-l pomeneasca pe papa sau pe capul bisericii ecumeniste (cei putini care vor avea curajul sa spuna NU, probabil vor fi scosi din biserica, vor fi numiti schismatici, inapoiati, habotnici, fundamentalisti...)

 4. Catalina Alexandra Radian

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cred ca trebuie sa ne ferim de extremism cu orice pret, sa pastram invatatura simpla, curata cu indemnurile sale, la rabdare, mila, ingaduinta, si sa nu asuprim pe aproapele nostru , indiferent de ce hram poarta.
  Adevaratele suferinte, care au impanzit lumea tind sa fie ocultate de acest spirit extrem de daunator, care poate face mult rau celor slabi de inger.
  Atentie mare, la felul cum pastoriti turma lui Dumnezeu, va rog nu ascundeti in spatele unor ierarhi de buna credinta, un fariseism prost inteles.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa se uneasca dar pentru si intr-una soborniceasca si apostoleasca biserica Ortodoxa.Sa lase ei biserica lor eretica si sa se intoarca la dreapta credinta Ortodoxa.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Anonimul ortodox, vorbești prostii. Satana când vine profanează locul. La fel și cu papa. De ce să vină? Să țină un discurs ecumenist? Să scuipe erezii? Să țină o împreună slujire cu ai noștri?

  Nu frate, să stea acasă la Roma, nu avem nevoie de mutra lui de eretic.

 7. Tardea Raluca Diana

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu vizitei papei in Romania si nici intr-o tara ortodoxa!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daniel masonul e mai periculos decat papa.. Si e aici la noi acasa.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Aceasta lupta se da de 2000 de ani. Holocaustul produs de Mussolini si Hitler (care au fost ,, marionetele masoneriei") si au omorat evreii din Europa, doar pentru ca au inceput sa se crestineze (sa creada in Hristos ceea ce nu a placut iudeo-masoneriei din Israel, care au fost copartasi la savarsirea holocaustului). Nu evreii l-au omorat pe Hristos (cum sa-i doreasca moartea lumea simpla careia i s-au facut atatea minuni?) ci sinagoga acelui timp care avea puterea in mana. Tot ei au infranat si credinta in Hristos. Vor sa smulga din radacini crestinismul. Se vor lupta cu Dumnezeu. Biserica suntem noi cei care o umplem duminica de duminica si in restul zilelor. Chiar daca preotii (o parte) sunt manipulati, sau pusi in functii mari doar cei care asculta de puterea masonica, pe noi ,,Biserica lui Hristos" nu ne vor birui. Sa facem front comun si cu ajutorul lui Dumnezeu vom fii vii, Dumnezeu va triumfa din nou!
  Cititi Biblia de la 1688. Aceasta nu este modificata deloc. (restul aparitiilor au fost modificate in decursul anilor tot mai mult. Dumnezeu sa fie cu cel care a lansat aceasta Biblie pe internet!
  De ce nu se leaga de sectanti sau alte culte antihristul prin adeptii lui? Noi suntem pe drumul cel bun si cu credinta adevarata in SFANTA TREIME!
  Daca vor sa fim toata omenirea o singura credinta, un singur cuget in Dumnezue, sa treaca catolicii si restul la ortodoxie, ca ei s-au rupt de noi, nu invesr. AMIN!

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Asta e cine are credinta ve pricepe ca nu e nici un pericol adevaratul pericol vine din alta parte ati vazut cum obliga indirect ca oamenii sa ia cipul biometric prin cardurile C.N.S.A.S PRACTIC TOATA LUMEA ARE NEVOIE DE MEDIC SI NU VEI MAI PUTEA MERGE LA MEDIC DACA NU-L ACCEPTI .

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  lacramioara, da-mi te rog o adresa de unde pot descarca biblia 1688. mersi

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ lacramioara:

  Ce anume s-a modificat din 1688 incoace in Bibile? In ce sens "s-a modificat"? Spune lucrurile intregi.

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Salutare ! Cred ca e necesar sa ne adunam sau macar sa depunem impreuna , toti ortodoxii, o petitie. Nu putem sta cu mainile in san si sa asteptam ca toate aceste nereguli sa se intample !!! Avem nevoie de initiativa. Haideti sa ne facem dorinta auzita. Nu am avut niciodata simpatie fata de papi si nu vreau sa ii mai vad vreodata pasind in Romania. Deci, cine face petitia? CUm trebuie facuta si cui trebuie trimisa? Eu ma bag....Voi?

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  file:///E:/Biblia_Bucuresti_1688.pdf

  nu ma refer la schimbarea lingvistica (gramaticala)

  capitolele lui "Iosif", din -vechiul testament-, nu mai apar in Biblia de azi,

  exemple; psalmul 1, verset 5 (s-au nu mai credem in invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie?)

  psalmul 75, verset 5, 9 (judecata de apoi inca nu a avut loc; ,,cand se va ridica la judecata Dumnezeu")

  Schimbarile nu sunt "majore", dar de multe ori un cuvant sau o prepozitie, doua, poate schimba intelesul unei idei, unui mesaj. Am primit de putin timp Biblia veche. Citesc mereu Psaltirea si din intamplare am comparat. Prefer sa ma rog mai mult decat sa fac un studiu comparativ.

  Recomand "audienta la un demon mut" de ieromonahul Savatie Bastovoi celor care n-au citit, si in general ce scrie el.

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  despre petitie poate ne spune Aurora.

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  se întâmplă ce a mai fost şi ceea ce are să ma fie, o vizită care să acopere cu o cortină de fum alte măsuri care trebuiesc luate peste capul românilor...

  ... papa vine, ierarhii nalţi îl vor plimba cu x6 personalizat, îi vor arăta macheta cu catedrala neamului, probabil vor trage o chermeză a la golden blitz departe de ochii enoriaşilor iar de ochii naţiunii române supuse birului şi robiei vor ajunge şi la a cataloga eretic ecumenismul şi buna înţelegere drept ceva firesc...

  pe vremea vizitei guvernanţii vor duce planul bine stabilit de ocultele discrete / secrete devenite de interes public în continuare cu sârg şi trădare a naţiunii

  http://fanu.wordpress.com/2010/07/25/bozgorii-si-clasa-politica-marioneta-pun-bir-si-robie-romaniei/

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ Lăcrămioara

  Într-adevăr, Biblia sinodală e un amestec de surse, în multe locuri e prost tradusă şi Biblia de la 1688 e mai aproape de textul Sfinţilor Părinţi în multe privinţe.
  Totuşi, capitolele lui "Iosif", cum spui tu, nu sunt canonice, e o scriere apocrifă a lui Iosif Flaviu care nu a fost primită de Sfinţii Părinţi ca scriptură sfîntă. De aceea nu se mai află în Biblia de azi. La fel, versetul din psalmi, 1,5, pe care+l dai ca exemplu, este mai prost tradus în Biblia 1688 ("nu vor învia necredincioşii la judecată") decît în alte traduceri. Evident, necredincioşii vor învia şi vor fi judecaţi... Corect este "nu se vor scula", adică nu vor avea câştig de cauză, vor rămâne căzuţi...
  Îţi recomand Biblia de la 1916, a apărut o ediţie anastatică nouă. E mult mai clară. Şi mai ales, nu te grăbi să judeci singură Biblia. Întreabă duhovnicul, citeşte comentariile Sf Părinţi...

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ne putem intalni ,cei care vor sa semneze petitia , undeva?
  Sau se vor aduna semnaturile pe net ?
  Doamne ajuta!

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru cei care au cerut Biblia de la 1688: http://www.archive.org/details/Biblia1688 si click pe "Read Online" (sau direct http://www.archive.org/stream/Biblia1688/Bbiblia1688 ) - sau se poate download-a pe calculator in format pdf: http://www.archive.org/download/Biblia1688/Bbiblia1688.pdf

 20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ Vasile

  (Iosif Flaviu s-a născut doar la cătiva ani de la moartea lui Isus. Este cunoscut ca fiind cel mai mare istoric antic al evreilor.)
  Am gasit ceea ce spui in Biblia de la 1795. si este numit ,, a lui Iosif Flavie".
  http://www.scribd.com/doc/3964480/Biblia-de-la-Blaj-Traducerea-din-1795
  Am citit si citesc in continuare despre sfintii parinti. Nu cutez a interpreta singura biblia. Nu am studii teologice s.a.m.d. sunt doar o credincioasa.
  In legatura cu versetul 5 din psalmul 1; tot vb. a invia este folosit si in Biblia de la 1914 pe care am cumparat-o de la libraria Filarmonicii din timisoara. in traducerea din 1795 tot asa. Multumesc pentru lamurire. Esti teolog?

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slava lui Dumnezeu, si pe pamant pace!

  Astazi este in joc soarta crestinilor, a Bisericii lui Hristos, si nu trebuie sa stam deoparte. Noi suntem madularele lui Hristos si pe Hristos il doare orice nepasare si orice sustragere din partea oricui de la a-L marturisi, de a-L iubii. Si mai trebuie ceva: multa rugaciune adusa in fata lui Dumnezeu pentru toti crestinii, pentru ca El sa-si reverse mila Lui asupra noastra.

  Este adevarat ca sunt preoti corupti, Noi suntem Biserica lui Hristos, cei care o umplem, si acolo unde simtim coruptia ar trebui sa nu mai intram, daca nu avem curajul sa le-o spunem (bland) in fata. Sunt destule biserici astazi. Poate in felul acesta isi vor da seama ca gresesc si nu vor mai incerca sa ne amageasca.

  Slava lui Dumnezau, si intre oameni bunavoire!

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  n-am putea urma exemplul cipriotilor care s-au opus vehement vizitei papei? sau sa lansam o marturisire de credinta impotriva ecumenismului , la fel ca parintii de pe muntele athos? cred ca administratorii de la apologeticum , fiindca acesta este un blog f citit, ar putea sa vina cu o idee . la fel cum a fost si campania anticip, am putea porni o campanie antipapa, dar sa fim atenti pt ca vom fi catalogati de mass media ca intoleranti, bigoti, extremisti, etc. pe mine ma doare cel mai tare ca ff multi ortodocsi nu percep pericolul papistas ( am constatat ca si mama mea, desi e o femeie f credinciosa, in adevaratul sens al cuvantului, considera ca nu e nimic rau la catolici, ca tot la acela si Dumnezeu se inchina).
  asta me deranjeaza, ca ortodocsi NU stiu despre erezia papistasa si despre ratacirile lor. poate ar trebui sa vorbim mail mult despre asta, ca sa se inteleaga de ce nu vrem sa vina papa in romania. Doamne-ajuta!

 23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa vina Papa Benedict al XVI-lea !
  Noi catolicii il asteptam de mult timp
  Hai sa fim frati catolici si ortodocsi 🙂

 24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  PAPA???SA SE DUCA LA IERUSALIM DE PASTELE NOSTRU SA VADA CU OCHII LOR ADEVARUL.
  AM VAZUT Sf.Lumina si Norul Sfant de pe TABOR.
  DOARla SFANTA NOASTRA LITURGHIE,NIMIC LA CATOLICI .BA DA ,PE GOLGOTA...MAICA DOMNULUI STATUETA,ERA CU CAPUL INTORS SPRE ALTARUL ORTODOX SI PLINGEA
  IN VINEREA MARE SI ZAMBEA LA INVIERE.E STATUETA LOR.
  SA TINEM CU PRETUL VIETII ORTODOXIA
  DUMNEZEU ARATA DREPTATEA SI NE VA AJUTA ASA CUM NUMAI EL O STIE...TAINIC DAR ATOTPUTERNIC.
  SA TREMURAM CA FRUNZA DE FRICA SA NU-L PIERDEM PE DUMNEZEU,,SF.TREIME,, SI MAICA DOMNULUI CA EI POT TOTUL,RESTUL,MINCIUNA SATANICA,FEREASCA NE DUMNEZEU!

 25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Aceasta vizita a papei sa aiba vreo legatura cu cel de-al 8-lea sinod ehumenic care se pregateste, Unirea bisericilor, globalizarea? Nu vedeti fratilor ca acum se lucreaza la scena dschisa totu? Cardurile de sanatate sunt obligatorii pina la sfirsitul anului, cardurile BCR, carnetele de sofer cu cip deja le avem, la anul cartea de identitate biometrica, cit de naiv sa fii sa nu iti dai seama despre vremrile astea apocaliptice in care deja suntem. Preotii de mir nu spun nimic, parca sunt platiti sa taca, iar daca amintesti de subiectul asta la servici, iesti luat ne nebun. Ce este de facut? Dumnezeul sa ne ocroteasca, ca pastorii nostrii ne vind cu totul, stiti voi la care ma refer..

 26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Vizitele papei au mereu un scop, el nu vine doar sa paseasca in Bucuresti ca daca era vorba doar sa mearga pe o strada ar face-o la el in Roma. Eu i-l vad ca pe o fiara salbatica neobosita a satanei care lucreaza la maxim la distrugerea Bisericii lui Hristos cu cea mai mare manie si cu orice pret distrugand orice gadeste in cale. Cei care nu stiu de dreapta credinta de ex ateii din strainatate, cand aud de crestinatate, ei mereu se gandesc la catolicism, la Papa ca numai de asa ceva se aude in lume, asa de mult a otravit si a umbrit in fata altora biserica adevarata a lui Hristos. Asta este scopul lui cu toate vizitele, ca atat de multe vizite face cand este vorba de pacea lumeasca si asa zis binele care il are ca scop, ca lumea numai de el aude.
  Asa ca cei care nu stiu nimic de adevarata credinta, il vad pe papa ca pe un mare salvator al lumii si ca pe un demn exemplu dar binenteles ca ei habar nu au ce scop are el intradevar si acela fiind distrugerea mantuirii lumii ducand-o la iad.
  Mai nou am gasit un video precum biserica catolica accepta si crede in extraterestri si in ozn-uri, astea fiind doar aratari ale diavolilor si uite asa biserica catolica pregateste lumea spre halucinatiile satanei care o pregateste spre aratarile diavolesti care o sa se arate celor insemnati cu 666 drept extraterestri, al celor dragi trecuti la cele vesnice si al fslselor minuni. Si asa se dovedeste ceea ce spunea si parintele Cleopa Ilie cum ca diavolii o sa se arate sub fel de forme dar numai cei insemnati or sa le fie ochii si mintea inselata iar cei care n-o sa fie insemnati or sa-i vada pe diavoli in toata uraciunea lor.

 27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bietul papa nu-si vede inselaciunea draceasca in care se afla.

  Bietii ierarhi ortodocsi daca ar constientiza inaltimea raspunderii ce o poarta pentru noi, crestinii, nu s-ar mai grabi sa pupe mana papei. Cei care vor face acest lucru sunt de compatimit, caci sunt orbi duhovniceste. Banii si avantajele materiale ne pot orbi pe toti. Aceasta este ca o boala care se ia! Nu e de ras, ci de plans. Numai Dumnezeu ne poate da puterea de a lupta cu noi insine pentru a sti ce sa alegem in aceste vremuri.

  Dumnezeu sa le ilumineze mintea preotilor si ierarhilor pentru a ne putea arata Calea, Adevarul si Viata si pentru a face nu voia papei si a diavolului, ci voia lui Dumnezeu. Dumnezeu sa ne ilumineze si noua mintea pentru a alege avantajele vesnice, nu pe cele vremelnice.

  Sa speram ca vor exista si preoti si ierarhi si credinciosi care vor mentine vie flacara Ortodoxiei. Doamne ajuta sa ne putem pregati duhovniceste prin post si prin rugaciune ca sa putem rezista duhovniceste in vremurile care vor urma. Deocamdata inca mai putem spune: NU!

 28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  noi vom ramane tot ortodocsi.

 29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  mai bine aparati-ne de criza asta care ne aduce in sapa de lemn.

 30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  depinde pentru ce vine papa !

 31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cuvînt drept şi de întărire spus la timp de Pr. Rafail. Nici un eretic, nici un papă, nici un funcţionar de stat să nu să se încreadă că ne poate despărţi de Hristos fără de voia noastră. Iar voia noastră este a rămîne mereu în Biserica Adevărului, aici, acum şi pururea şi în vecii vecilor, mereu nedespărţiţi de Hristos. papa vine, papa pleacă, dar ce ne rămîne în urmă? Să ne ştie toţi duşmanii că nu acceptăm nici o urîciune din partea oricărui om slăvit pe nedrept în viaţa asta. Să ştie papa şi toţi şovăitorii, că nu are loc în ţara asta, cît mai trăim noi. Să stea acolo la el, stăpîn peste gunoiul său. Să ne ierte Dumnezeu că ne lepădăm uşor de El prin tăcere şi prin lipsa de mărturisire dreaptă la timpul necesar şi să ne întărească să-L mărturisim în faţa duşmanilor şi prietenilor în duhul învăţăturii pe care ne-a păstrat-o şi A Avut grijă să ne-o transmită prin Sfinţii Prooroci, Sfinţii Apostoli şi Sfinţii Părinţi pînă astăzi. Să ne lumineze minţile şi să ne îndrepteze către toată lucrarea cea bine plăcută Domnului Dumnezeului nostru, Cel ÎnTreit Sfînt. Amin.

 32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  imi este mila de cei care spun aberatii despre catolici. sint ortodoxa din familie mixta (ortodocsi + catolici).preotul meu duhovnic e dispus sa se roage impreuna cu catolicii,la fel si PF Daniel.pt cei care ii vorbesc de rau pe catolici .......am sa ma rog la D-ZEU sa va dea intelepciune ca nu aveti.

 33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Anca tu esti ortodoxa aşa cum sunt eu papă... dacă erai ortodoxă ai fi cunoscut canoanele clare ortodoxe în privinţa rugăciunii împreună cu ereticii... Ai fi dobândit duhul Sf Părinţi, de care tu nu ai habar.
  Eu am mari rezerve nu doar că ai fi ortodoxă, ci chiar că ai fi româncă, scrisul te trădează.
  Cât despre ultima ta afirmaţie despre superioritatea înţelepciunii tale, ne-ai lămurit. Totuşi eu unul nu mă voi apleca în faţa atot-înţelepciunii tale.
  Hotărăştăte de partea cui eşti, a Lui Hristos sau a lui veliar, Adevărul e unul singur, ORTODOXIA! Asta o spun eu, un fost romano-catolic, până acum 3 ani. Şi aşa ca fapt divers, nu am fost adus la ortodoxie de discursurile fariseice dxe pace şi iubire, ci tocmai acele blânde MUSTRĂRI, şi mărturisiri ale lui Pr Arsenie Papacioc, Justin Pârvu, Pr Proclu, Pr Visarion, Amfilohie Brânză şi alţii.
  Doamne ajută celor binecredincioşi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*