Neseriozitatea actualului presedinte. Nici dupa un an nu a dat un raspuns solicitarii de a organiza un REFERENDUM referitor la actele cu cip

Clasa politica din Romania este subscrisa altor interese, diferite de cele ale poporului; si asta indiferent de coloratura doctrinara. Toti o apa si un pamant. Actualul presedinte a sfidat UN MILION de cetateni ai acestei tari, care cereau un drept prevazut de constitutie. Iata raspunsul primit de la consilierul de stat, ce demonstreaza ca nu are cuvant de om serios si responsabil:

Altceva inafara acestei hartii, pe care au primit-0 toti care au facut o astfel de solicitare, presedintele nu a facut nimic concret. El nu este presedintele tuturor romanilor. El este presedintele propriilor interese, ca sa nu zicem ca e doar o marioneta ..semi-oarba.

sursa imaginii: atitudini.com

18 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  pai...l-a mai intrebat cineva despre raspuns? ca se face ca uita. eu una i-am scris de multe ori, sa vada ca n-am uitat. si ce daca ma iau la ochi baietii inalti? macar sa stie ca nu dormim chiar toti romanii. pe blogul meu chiar invit oamenii sa-i scrie ( binenteles, nu lasii care se tem sa nu fie deconspirati, ci cei carora nu le e frica pt ca Hristos este cu ei).
  stiu ca sanse sa se organizeze referendumul nu sunt, dar macar sa-i scriem ca sa vada ca nu am uitat si ca ne preocupa aceasta problema. cred ca,daca am fi mai uniti ( s-a dovedit in ultimul timp si dupa cele 2 atacuri ca ne e f greu noua, romanilor , sa fim!!!) poate am reusi sa obtinem alternative. eu nu cred ca trebuie sa ma resemnez. imi place sa incerc orice varianta si sa lupt pana la sfarsit.
  o fi solutie lumeasca sau nu, nu-mi dau seama, dar cred ca putem incerca, macar.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/08/dar-unde-i-credinta-daca-primesti-cipul.html
  par Ioan de la rarau despre cipuri, ecumenism si alte probleme actuale

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @danutza ,
  Da , edificatoare raspunsurile parintelui Ioan dar si foarte adanci :
  " Niciodată nu trebuie să te miri de cei ce cad. Să te miri de cei ce stau. De căzut e uşor. "
  "Unde să te duci? Asta e o înşelăciune. Mă duc să mă retrag, să mă ascund. Unde? După care copac? Acelaşi lucru l-a spus şi părintele Iustin . Măi, staţi acolo, şi mărturisiţi . ... le-a spus Maica Domnului: „Eu vă apăr pe voi, nu voi pe mine". Ce, noi îl apărăm pe Dumnezeu? Dumnezeu ne apără pe noi. "

  Danutza , ai vorbit personal cu parintele Ioan sau ai preluat de undeva toate acestea ?

  Doamne , ajuta-ne !

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Danutza,nu sunt miscat ci imi da lacrimile gandind cat de "barbate"sunt femeile Crestin Ortodoxe!
  Multumesc Bunului Dumnezeu ca ne mai da astfel de exemple ca sa cunoastem cat de slabi suntem noi cei care credem ca suntem barbati!Doamne ajuta!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Danutza,
  ai fost la dezbaterea de vineri de la MAI?

 6. Vulturul Legionar

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ne zbatem sa incetinim Apocalipsa, si din pacate unii dintre dau inapoi si cauta pretexte ca sa mai traiasca si cum vor ei, nu cum ne spune Hristos prin gura alesilor Lui-preotii ortodoxi, cum spune si Danutza.
  Ce mi-a fost sa aud: ba ca parintele Iustin e cenzurat si sechestrat de cei care pun comentariile pe blog, ba ca cipul nu e lapadare, etc. Ce denota asta? Frica omului de a trai dupa Hristos.
  Pana acum ba mergea si cu Hristos ba mai se faceau un compromis doua...cu necuratul, dar acum, sa alegem intre Hristos si lume? Astai de tot! Si asa bietii muritori in frica lor sa-si conserva trupul si viata asta trecatoare cauta pretexte sa nu se decida, ori cu Hristos ori cu necuratul.
  Si mie imi este frica, da frica dar de pacatele mele, si cat priveste cipuirea ce pot face? Sa ma cipuiesc? DOAMNE FERESTE-MA!
  Frica ii determina sa devina lasii pe oamenii, mai bine zis compromisurile ne fac sa ne fie frica, nu pot cere ca un om sa nu-i fie frica de viitor, ce pot face e sa strig: DOAMNE AJUTA NECREDINTEI MELE!
  Chiar daca unii dau inapoi, sa nu-i judecam, sa privim inainte la telul nostru Hristos si astfel o sa biruim frica.
  Din cati am fost, am mai ramas putini pe baricade in prima linie. Asa sa fie?

 7. utilpentrutoti

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ROMANIA ESTE O TARA CRESTINA SI TOCMAI DE ACEEA
  Consideram ca ar trebuii ca reprezentantii Bisericilor
  Sa inainteze catre parlament cea ce trebuie schimbat in legeai divortului,deoarece e foarte permisibila incurajarea curverasela provocand instabilitatea familiara si multe altele
  TOATE ACESTEA SE INTAMPLA DEOARECE
  Cand se prezinta cei doi la divort
  Nu se cauta acel vinovat care pe langa faptul ca trebuie sa raspunda pentru faptele sale isi pierde dreptul la partaj si la custodia copiilor,asa cum se intampla in alte tari.Am inceput sa dezbatem acest subiect pe w.w.w.utilpentrutoti.wordpress.com
  dar aceasta nu este tot propunem ca orice divort care e provocat de violent a in familia infidelitate drog si alcool cel ce va fi gasit vinovat sa nu aiba dreptul la partaj si la custodia copiilor.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Neseriozitate e putin spus.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  oameni buni, exista o lege 233/2002 si ordonanta 27/2002 care reglementeaza modalitatea de solutionare a petitiilor
  de asemenea, exista o hotarare care reglementeaza solutionarea petitiilor de catre administratia prezidentiala, care face trimitere in parte la aceleasi acte normative sus mentionate

  il puteti da in judecata in contencios administrativ
  nu s-a conformat dispozitiilor legale, si puteti cere si daune pentru asta

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  eu cred ca gresiti.. ca presedintele nu isi face datoria... sunt sigur daca face chesti asta o sa fie alti nemultumiti (mass-media). O sa interpretze ca sa baga peste biserica, ca alta treba in afara de referendum nu are, ...si multe alte...traim intr-o lume in care ne lasam dusi de mass -media...

  Parerea mea este ca MASS-MEDIA omoara romania

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Danutza

  I-am scris si eu presedintelui acum doua zile, dar pe adresa [email protected] (o aveam de pe vremea alegerilor). Acum i-am scris si pe adresa [email protected], pe care am gasit-o pe blogul tau. Ma indoiesc insa ca va raspunde. Oare macar citeste mesajele? Sau le triaza cineva inainte de a-i parveni?

 12. Tardea Raluca Diana

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu ma mai mira nimic in privinta "presedintelui".Pentru ca a permis jidovilor sa faca manevre militare pe teritoriul tarii noastre.
  Si inca o bomba masonica:s-a creat anume haos in administratie,creind astfel cozi interminabile pentru ca intr-un viitor apropiat sa se faca o propaganda diabolica pentru sistemul e-romania si cipuri, in genere.Acum tac, de cateva zile autoritatile,cu privire la cartile de identitate biometrice.Mai pe urma...Domnul sa ne ajute in lupta noastra si mai ales in rugaciune!Vremurile par ireversibile(sa dea Domnul sa ma insel),de aceea cred ca este bine sa ne ducem crucea cu demnitate!

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Presedintele este mason. Credeti ca va face ceva pentru crestinism.
  Crestinismul le pune cele mai multe probleme.

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ...Am mai citit pe undeva ca presedintele nostru are radacini jidanesti...ca si cel al Frantei,etc.Dovada ca pe noi romanii ne-au invadat jidanii in foarte multe domenii.Mare dreptate avea maresalul Antonescu ,ca jidanii sunt precum raia capreasca(greu mai scapi de ei daca le-ai intins o mana sa-i ajuti),dar asta e ...Slava lui Dumnezeu

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  astfel se explică vizita jidanului perez la fratele său pe jumate băsescu, acum se explică luarea măsurilor de bir şi robie de către întreaga "clasă politică" mijlocitoare spre cel rău, acum se explică multe dintre măsurile ieuropene anticreştine şi globale de înşelătorie cu ecumenismul

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dragi Frați,

  Vă vine sau nu să credeți, aceste card-uri cu CIP au menirea de a ne pierde legătura noastră cu Dumnezeu și a ne da mamonei. Cum asta? Toate atributele tale care țin mai înainte de toate de cele ale Lui Dumnezeu ți le încredințezi oamenilor sau, mai rău, mamonei. Trebuie să conștientizăm mai întâi că prin aceste card-uri asociem VOIT niște daruri de la Dumnezeu, cu mamona și cădem în înșelare.

  Astfel sănătatea este „asigurată” către un calculator unde omul e redus la număr, prin card-ul de sănătate, tu ca om îți dai grija sănătății tale din mâna Lui Dumnezeu… „asigurării”. Bineînțeles că s-a lucrat subtil la asta, companiile de asigurare îmbrăcând în miere termenul de „asigurare”, astfel că, acum când a devenit obligatorie, să ni se pară ceva „firesc” ba chiar „salvator”…

  Asigurarea de viața, ce sminteală, de când a ajuns viața unui om ceva cuantificabil?!? Asigurarea de viață tocmai asta face, îți dă un card de asigurat și primești o sumă de bani dacă pățești ceva iar daca mori primesc beneficiarii… au nu tocmai asta a nascut cele mai grozave crime dar ei nu se întreabă de ce ci continuă în orbirea lor… Iarăși se „elimină” Dumnezeu (de parcă s-ar putea) și se îndreptățește omul…Când, de fapt, ce spune Biblia despre viață: Ioan 14: „6. Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.” De asemenea când iei credit negarantat trebuie să îți asiguri viața… vedeți cum merg „mână în mână împreună”…

  Asigurarea de studii de la ING e de departe cea mai perfida. Adicătelea pui bani într-un cont și copilul poate să îi folosească după 18 ani. Până aici nimic spectaculos, însă copilul la cele câteva luni dacă te-a dus mintea să îl asiguri primește….ați ghicit… un card cu CIP pe numele lui pe care doamnele zâmbitoare te roagă… să îl activezi!!! Să nu spună nimeni că aici nu e ceva putred… adicătelea eu pun niște bani pentru economii și ei îmi fac card la copii pe care eu să îl activez… Bineînțeles că copii au numarul de cont IBAN unic în lume pentru fiecare cont deschis fiind o combinație alfanumerică de 24 de caractere…

  Grija zilei de mâine, care tot Dumnezeu îți asigură hrana și cele necesare traiului după cum El Însuși ne asigură, le-am dat în seama card-ului de credit, cu CIP, evident… Bineînțeles că și aici s-a lucrat mult la substrat, astfel companiile fiind stimulate prin tot felul de „facilități” să îsi plătească angajații pe card, mergand până la șantaj subtil de genul „îți dăm creditul dacă faci card-uri la angajați”…. Bineînțeles că angajații au numarul de cont IBAN unic în lume pentru fiecare cont deschis fiind o combinație alfanumerică de 24 de caractere… Bineînțeles că există tot felul de „facilități” care te „îndeamnă” să renunți la a mai folosi numerar cum ar fi durata mare de extragere de la bancomat RĂU VOIT facută, comisioanele mai mari la retragere dar atunci când platești tu cu card-ul pierde comerciantul 3% in loc să pierzi tu la extragere 0,5% deci banca câștigă 2,5% mai mult pe spinarea comerciantului…

  Grija de casă și de cămin, așa cum știm din Ortodoxie, are grijă Dumnezeu dacă noi avem grijă să păzim Poruncile Lui, iar nenorocirile nu sunt deloc întâmplătoare. Această grijă o transferăm, ați ghicit, companiilor de asigurări care în caz de mari cataclisme mai dau și faliment sau mai mori și atunci chiar nu mai are importanță dacă te mai despăgubește cineva sau nu… cu excepția dacă s-ar plăti din asigurare niște sărindare și să se facă milostenie la sărmani dar nu am auzit să existe facilitatea asta… Și la cum merg toate vom ajunge să stam cu chirie cu toții în propriile noastre case căci asta se urmărește, falimentarea poporului (dar și poporul o merită ca urmare a păcatelor…) De asemenea când iei credit și garantezi cu un imobil trebuie să îl asiguri… vedeți cum iarăși merg „mână în mână împreună”…

  Telefonia mobilă a ajuns înspăimântător de răspândită și folosită, toate afacerile (vânzările și cumpărările) au ajuns să nu se mai poată desfășura fară ea. Iubirile la fel… Dacă te uiți peste tot sunt oameni cu telefonul în mâna sau la ureche. Aproape că am putea să o asociem cu „semnul de pe mână sau frunte fără de care nu poți vinde sau cumpăra” descris in Biblie. Dar omul odată cu telefonia mobilă a mai pierdut o facultate a sa de la Dumnezeu… LIBERTATEA. Tu nu mai ești al tău, ești al telefonului tău, mai exact al numărului tău de telefon (unic în lume), acolo te găsesc rudele, prietenii, se supără dacă nu răspunzi, TU NU MAI EȘTI AL TĂU, NICI A LUI DUMNEZEU ai ajuns sclavul telefonului tău (numărului) care poate fi de la individ la individ, fie viciu, fie închisoare (așa cum mi-a fost mie) numai ceva firesc NU!!! În loc să depeni rugăciunea neîncetată (cazul ideal !) trebuie să „stai drepți” că te sună sau trebuie să suni (comportament indus în special prin media). Telefonia mobilă acționează pe două fronturi: ține persoanele fizice ocupate să nu vadă realitatea de zi cu zi prin planuri tarifare și „promoții” (nu mai au timp de gândire – ce e aia?!?) și e foarte costisitoare pentru firme prin „înlesnirile” creeate, astfel punând osul alături de banci la prăvălirea IMM-urilor și deci a economiei… (vorbesc din proprie experiență). Nu mai amintim cât de dăunătoare este celulelor nervoase ale creierului asezonată și cu harababura din sănătate am putea spune că suntem „pe val”…

  Televiziunea aproape că ar forma un subiect separat dar acum voi aminti doar atât: digitizarea televiziunilor face ca fiecare posesor de decodor TV să aibă numele său asociat cu un card cu CIP, mai exact atunci când ți se dă respectivul card alaturi de semnătura ta se notează și numarul lui care în lumea televiziunilor e de asemenea unic, ba mai mult, dacă dorești două decodoare (pentru două camere) trebuie să semneze altcineva (soția, copii) cu nume, CNP și semnătură!!! Deci tu lași o parte din bucuria căminului tău din mâna Lui Dumnezeu în mâna unui card cu CIP (televizorului) care transmite la centrala tot timpul la ce te uiți, ce-ți place…știe tot… Și, după cum s-a văzut și în filmul Imagine de ansamblu, are rol HIPNOTIC care nu ține de tehnologie ci de atracție, creierul în timpul privirii la televizor având starea caracteristică rugăciunii și astfel toți cei din televizor îți invadează sufletul devenindu-ți pe neștiute IDOLI… și mai încalci o Poruncă… Tu când te uiți la televizor inconștient te și rogi iar dacă la televizor sunt războiaie, războaie „ceri” și știind că rugăciunea e puternică, și știe și necuratul asta… de aici deduceți și voi că televizorul e duhul necuratului. De ce credeți că sunt știrile asa cum sunt? Nu pot să nu citez dintr-un sfânt părinte: „Nu în biserică, ci în fiecare casă. În colțul unde stau acum sfintele icoane vor sta mașini ademenitoare, care vor însela oamenii. Mulți vor spune: trebuie să vedem și să auzim noutățile. În aceste noutăți se va arăta Antihrist”
  Înțelegeți ce rol central de control multidirecțional are televiziunea ?!?

  Identitatea noastră, care de fapt și de drept aparține neamului și prin neam Lui Dumnezeu, o vom avea în semnătura electronică (nu vă mai faceți iluzii cei ale căror buletine expiră în 10 ani), dublată de card-ul cu CIP zis buletin pentru nefericiții care își fac buletine de la anul… Și aici, după cum s-a mai arătat prin creearea de false probleme, birocrație excesivă, semnătura electronică e ceva indispensabil și dacă poți să o asociezi cu buletinul, cu atât mai bine…

  Vedem deci cum „se iau din ale Lui Dumnezeu” CU PROPRIA NOASTRĂ ACCEPTARE, făra să fim siliți și se dau în grija oamenilor/lumii/mamonei (veți vedea de ce). Și ce spune Mântuitorul?!? „Isaia 31: 1. Vai de cei ce se coboară în Egipt după ajutor şi se bizuie pe caii lor şi îşi pun nădejdea în mulţimea carelor şi în puterea călăreţilor, dar nu-şi aţintesc privirea către Sfântul lui Israel şi nu caută pe Domnul.”, Psalmul 146,3. „Nu vă încredeţi în cei mari, în fiii oamenilor, în care nu este ajutor.”… Iată deci cum subtil sunt înșelați dacă se va putea și dintre „cei aleși”. Iată cum sănătatea, viața, familia, grija zilei de mâine, adăpostul, libertatea, bucuria ba chiar pe noi înșine (identitatea) ne-o dăm de bună voie mamonei (să nu fie) și nici măcar nu ne dăm seama. Dar cum asta?!? Pentru că, așa cum am arătat, totul se întâmplă gradual și toate acestea ca și păcatele și împreună cu ele atrăgându-se unele pe altele duc la orbirea sufletului, conștiinței care știm că este vocea Lui Dumnezeu în om. Ați văzut că nu atacă deodată, ci precum o broască nu sare din oala cu apă rece pusă la fiert, așa fac și ei cu noi și nu numai cu CIP-ul, dar aici e cel mai dureros E VORBA DE VIAȚA VEȘNICĂ!!!

  Ce au în comun toate acestea?!?
  1. „Delegerea” atributelor care sunt în mod firesc în grija Lui Dumnezeu către grija lumii/mamonei (veți vedea de ce)
  2. Toate formele de asigurare sunt legate de existența unui cont care la rândul lui se „asortează” vrei nu vrei cu un card cu CIP…firește…
  3. „Frica e de la diavol” spunea Părintele Arsenie Boca… În fiecare implementare a CIP-ului regăsim o exploatare a fricii: frica de a-ți pierde sănatatea, frica de a-ți pierde viața, frica de a nu avea cum să întreții copii în școală, frica de a nu avea bani, frica de a rămâne fără casă, frica de a nu fi singur, frica de a fi nefericit, frica de terorism și toate se completează unele pe altele formând un crec vicios al fricii…
  4. Specific pentru România și deloc întâmplător e faptul că nu s-a tradus termenul de „card”. E cunoscut faptul ca sataniștii se folosesc de citirea inversă a cuvintelor. Astfel am ajuns sa avem fiecare cate un „drac” cu CIP (Doamne Iartă-mă!) pentru fiecare din cele care ar trebui să le lăsăm în grija Domnului. Nimic nu e întâmplător. „Cine are minte să ia aminte” – Pr. Arsenie Boca

  Card-ul cu CIP până la urmă, la fel ca și buletinul cu cip, reprezintă o identitate virtuală a ta, un șir alfanumeric care e unic pe glob, asociat persoanei tale… Și ce e rău în asta?!? E CEL MAI MARE RĂU, ALTUL MAI MARE CA ACESTA NU EXISTĂ!!! Aici e capcana. Această virtualizare a identității fie prin card bancar, fie prin card de sănatate, fie prin card de identitate, fie prin orice fel de card cu CIP, prin PORTABILITATEA informației, poate să te asocieze ca individ în numele globalizării, luptei antiteroriste sau oricărui alt motiv, unor scopuri pentru care inițial nu ai fost avizat. Mai pe românește spus tu azi ești cetățean român și ții de București, mâine te trezești că ții de Bruxelles și trebuie să te supui ălora, TU NU MAI EȘTI A NEAMULUI TĂU AȘA CUM A LĂSAT DUMNEZEU ORÂNDUIALA. Identitatea ta e virtuală, nu mai contează atât suportul fizic al actului… Vor să virtualizeze totul pentru a manipula și controla totul, vor să se substituie Lui Dumnezeu, iar dacă acceptăm îi ajutăm și păcătuim asemenea lor!!! Nu mai aduc aminte de posibilitățile de control care sunt nenumărate dar și de posibilele de abuzuri…

  După cum ați văzut totul e cât se poate de logic și un păcătos ca mine, cu ajutorul Lui Dumnezeu își poate da seama, deci, fiecare ar trebui să deschida ochii la cât mai multă lume că riscurile la care se supune tăcând, sunt mult mai mici decât slava viitoare. Personal am fost prea multă vreme „orb și surd” pentru a fi „mut” acum. A trebuit să cunosc iadul de pe Pământ pentru a-mi da seama unde ne aflăm și ce trebuie să facem pentru ca, nădăjduind la Dumnezeu, să fie printr-o minune… bine… Să NU acceptăm actele cu CIP și să ne lepădăm degrabă și pe cele pe care le avem iar la taina Spovedaniei să marturisim posesia CIP-urilor ca și păcate. Nu sunt vrednic să știu asta dar aduce o mare despătimire sufletului renunțarea la toate cele de mai sus, cunosc pe cineva care, mergând la un Duhovnic mai sporit, duhovnicul l-a întrebat dacă a ținut 7 zile de post negru deși nu ținuse decât ziua respectivă. La o așa despătimire se poate ajunge prin renunțarea la „plăcerile” lumii acesteia arătate mai sus și plângerea păcatelor (pocăința sinceră). Contrar, senzațiile sunt caracteristice celor mai grele păcate, nu doresc nici celui mai rău dușman să treacă prin iadul deschis, încă din lumea asta, de respingerea Lui Dumnezeu, că până la urmă asta reprezintă CIP-urile asezonate, „firește” cu cele mai variate păcate (știu din experiență proprie deosebit de dureroasă).

  Un citat relevant din spusele Părintelui Arsenie Boca:
  ,,Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.
  Regele David, înzestrat deodată cu darul stăpânirii şi cu darul proorociei, a căpătat o straşnică pedeapsă, numai fiindcă a îndrăznit să numere poporul (2 Regi 24). Darul proorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70 de mii de oameni – şi doar el greşise, nu poporul (2 Regi 24, 17).
  Deci înaintestătătorii şi deţinătorii puterii au să dea seama, chiar de venirea săbiei după dreptate, după cum ni se destăinuie aceasta prin Iezechiil, văzătorul tainelor.” (Arsenie Boca, Cararea imparatiei, Deva, 2006, p.296)

  Refuzul actelor cu CIP și virtualizarii persoanei, spovedania, postul si rugăciunea neîncetată să ne fie temelie pentru o bună veșnicie !!!

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ma intreb de ce prin adunarile ecumenice NU se trateaza aceasta problema? De ce acolo se spune ca pericolul este doar pecetluirea propriu-zisa, pe mana sau pe frunte, si ca.....daca te opui din timp ajungi sa nu te mai opui la ultima etapa???? Cum ii numea Hristos pe aceeia care stiau sa judece fata cerurilor dar semnele vremurilor ba???De ce Papa care are o influenta politica COVARSITOARE NU face nimic impotriva acestei infierari a identitatii omului de catre clubul cocosatilor uratori de Dumnezeu si de oameni care conduce acesta lume? Ecumenismul a fost un vis frumos mai ales pentru unii dintre sfintii inchisorilor noastre comuniste care, unii dintre ei chiar credeau intr-o unire in credinta care sa stea impotriva duhului nelegiuirii care comunizase o parte din lume. Realitatea este din pacate ca dupa caderea comunismului fiara s-a ridicat o fiara mai indrazneata care a vindecat repede rana celei dintai si ii face pe toti sa i se inchine acesteia. Acesta fiara nelegiuita este in dimensiunea ei politica globalizarea sau o noua treapta de comunizare a lumii, si are si o latura spirituala, un miel pe dinafara, lup rapitor pe dinauntru care ii trambiteaza "bunele" intentii de rasturnare "desavarsita " a ordinii Lui Dumnezeu. Aceatsa fiara stie ca e pe moarte pentru ca nii o rasturnare NU este fara ingaduinta Lui Hristos pentru vadirea nelegiuirii si lepadarii oamenilor.

 1. Pingback: Neseriozitatea actualului presedinte. Nici dupa un an nu a dat un raspuns solicitarii de a organiza un REFERENDUM referitor la actele cu cip - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*