19 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ei, dragii, ne spun sa nu primim, dar noi...nu si nu. le acceptam ca ne e mai comod asa. inchidem ochii, spunem Doamne-ajuta! si gata: le-am luat!
  ne mintim ca nu e pacat, c anu e lepadare, ca nu putem trai fara acte. dar fara Dumenzeu putem trai?
  nu vrem sa vedem adevarul! asta e! nu vrem sa acceptam ca si primirea acestor acte constituie tot o lepadare de Hristos, chiar daca nu e lepadarea finala. luand actele cu cip, il accepti automat pe satana, ii accepti pecetea. e tare trist ca la nivel inalt, nici patriarhul, nici politicienii nu sunt ingrijorati de asta.
  iar populatia...doarme.
  in rusia si moldova sunt mai activi. au luat atitudine si impotriva vaccinurilor. ei au introdus religia ca materia in scoli, noi...am scos-o. e optionala. adica nu se va preda. e tare trist...

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dragii mei,

  "chiar daca nu e lepadarea finala"-stim noi ca nu e asa ?! Eu, tare ma tem ca ACCEPTAREA DOCUMENTELOR DE IDENTITATE CU CIP RFID ESTE LEPADAREA FINALA !
  Eu asa simt ! Si mi-a spus-o si ucenicul unui mare duhovnic, un adevarat stilp al Ortodoxiei, un parinte vazator cu duhul, parinte de o uriasa forta duhovniceasca ! LEPADARE DE CREDINTA, LEPADARE DE HRISTOS ! ASTA E ! Sa nu ne amagim ca satana ar fi oarecum indulgent, ca poate diavolul nu-i chiar atit de negru, ca poate nu-s chiar vremurile de pe urma ...Ginduri de la vrajmas, dragii mei !

  Acceptarea documentelor de identitate cu cip produce in mod perfid si ascuns, inevitabil, o modificare launtrica, o transformare ireversibila a inimii omului-scoaterea lui Dumnezeu afara, rastignirea Lui ! Poate fi ceva mai rau decit asta ?!

  Este vremea cernerii ! Trebuie ales Hristos ! Trebuie sa credem in sfirsit, sa credem in Puterea Lui ! Trebuie sa credem in Dragostea Lui pentru fiecare suflet ! Trebuie sa credem in Cuvintul Sau ca va fi cu noi pina la sfirsitul veacurilor !
  Hristos Iertarea trebuie sa ramina Viu in inimile noastre ! Hristos Iubirea, Mila trebuie sa ramina Viu in inimile noastre ! Hristos Adevarul trebuie sa ramina Viu in inimile noastre ! Astfel Hristos Viata va ramine Viu in inimile noastre ! Si nu ne vom teme de cele trecatoare ale acestei lumi ! Doar aici in lumea aceasta, noi suntem numai in vizita !

  Eu, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa resping acele acte nenorocite. O sa le resping pentru Hristos ! Si o sa-L chem in ajutor pe Hristos, Dumnezeu care a invins moartea ! El va fi cu mine si ma va intari si ma va ajuta sa trec prin toate si sa-L pastrez pe El in inima mea ! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu la toti ! Amin !

  Mircea

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Mircea:

  Va impartasesc intru totul parerea in legatura cu actele cu cip:

  ESTE LEPADAREA CEA DE PE URMA!

  Sa ne rugam pentru noi si pentru toata lumea, si pentru oamenii care inca se mai auto-iluzioneaza ca viata lor va fi asa cum si-au inchipuit-o de ani de zile!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @iustin si Mircea
   O fi lepadarea cea de pe urma, insa actele cu cip nu sunt pecetea finala, care stim ca va fi pusa pe mana si pe frunte, dupa cum ne zice Sf. Scriptura.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In cazul acesta inseamna ca vorbim despre 2 tipuri de peceti:

  PECETEA INITIALA
  si

  PECETEA FINALA!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ...Bancomatele au in PARTEA DREAPTA locul de insertie a cardului

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Parerea mea personala este ca intervalul dintre impunerea celor 2 tipuri de peceti va fi FOARTE SCURT!

  DACA PE PRIMA O MAI PUTEM REFUZA DE BUNAVOIE, ULTIMA VA FI PUSA CU FORTA!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  IN Apocalipsa 16, 2 se spune:

  ,,Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei."

  Deci o buba rea se iveste pe oamenii care ,,aveau semnul fiarei".
  Nu se spune unde anume in corp, sau cum anume: in acte sau prin implant sau laser.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oricum ar fi, mie mi-e clar ca traim vremuri apocaliptice, si nu ne ramane decat rugaciunea din suflet unul pentru celalalt, si a tuturor catre sfintii lui Dumnezeu, si mai ales catre cei mai aproape de noi, catre sfintii inchisorilor si prigoanei comuniste!

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oare buba cea rea se iveste pe oamenii care doar ,,au" semnul fiarei, tocmai pentru ca acestia sa nu ajunga in situatia de a ,,fi" totuna cu semnul fiarei, adica de a-l avea pe corp?
  Si aici ma refer la comparatia cu adulterul, si cu desfarnarea care se face in propriul trup.

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si totusi, daca cipul nu este pecetea, atunci cum se explica schimbarile de comportament si influentele demonice pe care marturisesc ca le-au avut persoanele care si-au pus semnatura pe diferite acte cu cip, toate acestea intamplandu-li-se fara ca ei sa stie initial despre ce pericol este vorba?
  Ce li se va intampla atunci celor care le vor accepta cu buna-stiinta?
  Pentru ca, pana la urma, eu observ ca nu este vorba la aceste persoane doar despre o chestiune de constiinta, care ar putea presupune mai multa sau mai putina vinovatie, ci este vorba chiar de influente reale, obiective, care le intersecteaza vietile acestor persoane cu realitatea iadului inca de aici si de acum...

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Iustin,
  Cred ca nu e vorba de desfranati si alti pacatosi, ci de cei pecetluiti propriu-zis, dar desfranatii, betivii, si toti pacatosii vor fi probabil usor de pecetluit, datorita patimilor lor la care s-au facut robi de bunavoie. Deci, asa cum spun mai multi cuviosi parinti, pacatosii bolnavi de patimi grele sunt ca si pecetluiti, ei au vointa atat de slabita datorita viciilor lor, incat nu va fi nici o dificultate pentru antihrist sa-i stampileze. De exemplu betivul se va duce sa stea la coada sa-i puna pecetea ca sa-si poata cumpara litra de votca, drogatul va avea si el nevoie de pecete ca sa-si ia doza de metamfetamina s.a. Este doar un scenariu pe care mi-l imaginez eu, dar sa nu uitam ca si cele imaginate de Jules Verne s-au cam adeverit. Departe de mine gandul de a ma compara cu genialul scriitor, vreau sa spun doar ca ceea ce azi pare fictiune, peste putin timp poate fi realitate. Vin insa cu un amendament la cele spuse de mine in legatura cu lepadarea finala, pecetea. Tu faci referire la desfranare care este un pacat savarsit in corpul celui in cauza. Toate pacatele sunt uriciune inaintea lui Dumnezeu si desfranarea este unul dintre ele, dar mila Domnului este mare. Sa nu uitam de Maria Magdalena sau Maria Egipteanca si atatea altele, cum s-a milostivit Dumnezeu de aceste fiinte care pareau definitiv pierdute si totusi Dumnezeu le-a ridicat la rang de sfinte ! Nu este exclus ca marii desfranati, oricat de degradati moral ar fi ,sa-si recapete pentru o secunda demnitatea de om primita la botez si sa refuze pecetea lui antihrist si sa devina marturisitori. Nu spun ca va fi asa, dar poate macar unul dintre ei ar spune ca si talharul de pe cruce :"destul am pacatuit, macar in ceasul acesta sa marturisesc cat de ticalos sunt. Eu toata viata mi-am cheltuit-o in betii si desfranari, dar in ultima clipa a vietii mele vreau sa-l marturisesc pe Hristos." Si ar fi ca in romanul lui Sienkiewici, cei mai rai vor deveni cei mai buni. Dar sa nu ne amagim ca ne vom mantui indiferent de gravitatea pacatelor noastre, pe motiv ca Domnul este bun si iarta pe oricine. Sa ne curatim de patimi, sa ne iertam dusmanii, sa-i privim cu mila pe cei cazuti in pacate grele si sa ne rugam pentru ei ca astfel sa ne mantuim si noi.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  În măsura (smerenie) în care Sfânta Treime și trăirea personală a prezentului lui aici și acum decid mântuirea ortodocșilor, orice concesie, orice pact faustian este apostazie, antihrism, experiență a iadului, moarte sufletească. Nu pașapoartelor biometrice care pregătesc implementarea cipurilor. Să nu îmi spună nimeni că savanții în IT sunt atât de imbecili încât să nu poată monitoriza niște pârliți de haeckeri. Asta e o mascaradă. Haeckerii sunt lăsați să își facă de cap ca să pregătească nici mai mult nici mai puțin decât controlul lumii prin cipuri!

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Aurora:

  Nu ati inteles, eu nu ma refeream la desfranarea cu trupuri, ci la cea cu duhul lui Antihrist.
  Adica la tradarea Mantuitorului si la iubirea lumii antihristice

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta !

  Frati crestini. S-a discutat foarte mult pe seama cipului din actele de identitate.

  Am si eu o intrebare: Cum procedam cu CIPul din telefonul mobil ? Acela nu e periculos.

  Astept un raspuns, daca cineva ma poate ajuta.
  Multumesc.

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dragii mei,

  "Sa ne curatim de patimi, sa ne iertam dusmanii, sa-i privim cu mila pe cei cazuti in pacate grele si sa ne rugam pentru ei ca astfel sa ne mantuim si noi." Frumos, de-a dreptul minunat ! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu ! Amin !

  Bineinteles ca, marturisirea hotarita a Adevarului, marturisirea dreptei credinte ortodoxe si a Domnului nostru Iisus Hristos ca Dumnezeu adevarat si respingerea lucrarii si a duhului antihristic este bineinteles vitala pentru noi, cei care dorim sincer sa facem parte, cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu, sa facem parte din turma mica a Domnului nostru Iisus Hristos ! Cei care conduc lumea aceasta si care vor sa scoata pe Dumnezeu afara din inimile noastre, sunt de fapt suflete orbite si inrobite de diavol ! Ele sunt suflete care sufera indepartarea de Dumezeu ! Nu este vina lor ! Ne vine greu a crede poate acest lucru ! Diavolul este de vina ! Acela este tatal minciunii, acela este facatorul raului ! Pe acela trebuie sa-l dispretuim cu toate puterile noastre ! Sufletele sunt suflare din Suflarea de Viata a lui Dumnezeu ! In credinta noastra este fundamental sa intelegem acet lucru ! In credinta noastra este vital sa intelegem ca Dumnezeu iubeste absolut toate sufletele si le vrea inapoi pentru simplul fapt ca sunt ale Lui !

  sa ma iertati,

  DOAMNE AJUTA !

  Mircea

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Se intimpla o mare Taina, dragii mei ! Cu noi, in noi, in afara noastra, peste tot ! Taina aceasta este Lucrarea lui Dumnezeu de mintuire a lumii !

  Pentru curatirea inimii de patimi este vital sa acceptam Viata aceasta ca pe o Jertfa din Dragoste pentru aproapele ! Taina care se intimpla-Domnul nostru Iisus Hristos ni se daruieste noua in fiecareclipa de viata ! Hristos este de fapt Viata aceasta care ni se ofera noua ca o Jertfa din Dragoste ! Calea smereniei este Jertfirea din Dragoste pentru aproapele ! Nu este curios cum uiti de tine insuti atunci cind vezi pe aproapele tau fericit ca l-ai scapat de o mare grija, durere, suferinta ?! Nu este curios cum alinarea suferintei aproapelui aduce pace in sufletul nostru ?! Cu cit Jertfa este mai adinca cu atit curatirea inimii de moarte este mai puternica !

  sa ma iertati, daca v-am spus ceva bun, nu este de la mine netrebnicul, ci este de la Dumnezeu si Lui trebuie sa-i multumim din tot sufletul, din toata inima

  Mircea

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ANUNT IMPORTANT! Am fost duminica 5-12-2010 la manastirea Frasinei dar nu am putut urca decat pana la prima manastire unde au voie femeile deoarece o parte din drum s-a surpat si nu se mai poate urca decat cu masini foarte mici ( tico, matiz...) dar este foarte periculos deoarece drumul se poate rupe din cauza greutati masinii.Mai sunt si alte portiuni de drum care nu cred ca o sa mai reziste mult de aceea va recomand sa va interesati de starea drumului inainte de a pleca la drum.Ar fi de mare folos pentru credinciosi daca ati publica cat mai curand in presa despre starea drumului. Doamne ajuta. Nicolae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*