“Lumina si bucurie” in iadul cel vesnic! Dedicatie pentru ecumenisti!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=oVC3obuD2wc]

Acesta este un colaj din cele mai reprezentative momente ale interpretarii cantecului “Svet i radost'” (“Lumina si bucurie”) de catre formatia “Tsvety” si echipa sincretista formata din reprezentanti a celor cinci religii mari a Federatiei Ruse pe 6 martie 2010, in Postul Mare, in ajunul Duminicii Sfintei Cruci. Din partea Bisericii Ortodoxe Ruse, cu incuviintarea Arhiepiscopului Ioan de Belgorod si Starooskolsk, a evoluat corul arhieresc al Eparhiei de Belgorod. In vreme ce iudeii, musulmanii, budisdii si indusii isi cantau „simbolurile de credinta” (“On namah Shivaya”, juramantul catre Budda, “Allahu akbar”, “Shma Israel” si lecturi din texte oculte cabalistice), ortodocsii de la Belgorod au cantat „Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururi si in vecii vecilor”, confirmand astfel ca toti participantii la concert se roaga unui „dumnezeu” comun. Cu toate astea, declaratia oficiala a Departamentului de Misionarism al BORu spune ca „scopul participarii corului a fost in a marturisi credinta ortodoxa” si ca in varianta de studio cantecul se termina cu rugaciunea ortodoxa fara nici un amestec sincretist (minciuna neacoperita, iata cantecul in varianta studio, unde e chiar mai grav decat la concertul live).

Cine atunci e totusi ortodox: Sfantul Constantin Brancoveanu mucenicit pentru ca nu a vrut sa primeasca islamul sau corul arhieresc din Belgorod (si implicit Departamenul de „Misionarism”), care are acelasi „dumnezeu” cu musulmanii?

sursa: Toaca.md

10 comments

 1. Singur Ortodoxia

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu am vazut acolo nici un ortodox. Mai bine orb, decat intre serpii aceia.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne, ce lucru ingrozitor sa vezi cantari ortodoxe amestecate cu atata paganatate ! Uraciune ! Rusine ! Este blasfermiator ! Acest clip spurcat face parte din seria "Toate religiile sunt bune ".Asa lucreaza vrajmasul. Putin cate putin sapa la temelia Ortodoxiei astfel incat oamenii sa nu-si dea seama cand s-au unit in marele ghiveci ecumenist - religia lui antihrist.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si diavolul ia chipul lui Hristos, si paganii s-au infiltrat in biserica ortodoxa.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa nu ne vindem Ortodoxia pentru un blid de linte. Pestele de la cap se impute, dar se curata de la coada. Poate ca in aceste vremuri, pentru pacatele lumii, Dumnezeu a ingaduit aceasta lucrare de inselare. Trebuie sa avem mare grija sa nu ne lasam dusi de val si sa pastram credinta ortodoxa asa cum am primit-o de la inaintasi.

  Traim vremurile lui ,,Scapa cine poate, dupa cum spune un duhovnic contemporan." Pentru a ne mantui in aceste vremuri chiar va trebui sa luptam cu noi insine. Pur si simplu trebuie sa ne ostenim sa cautam cuvantul pur al lui Dumnezeu si sa-l pastram apoi in inima noastra. Intoarcerea la Scrierile Sfintilor Parinti, calea recomandata de Sfantul Paisie de la Neamt, este benefica si in zilele noastre.

  Asa cum spunea Sfantul Lavrentie de Cernigov, noi, crestinii, nu avem ce cauta in bisericile ecumeniste. ,,Acolo va fi toata adunarea satanica.'" - spunea Sfantul Lavrentie. Acum cativa ani, cand am citit despre acest sfant, nu-mi inchipuiam cum s-ar putea infaptui asa ceva...

  Doamne, Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine , pacatoasa!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am vazut(greu de tot de urmarit acele secvente filmate ) cum i-a fost taiat capul Sfantului Evgheni Rodionov( nu ii spun eu ci chiar este)ptr. ca nu si-a dat jos crucea de la gat si nu a trecut la mahomedanism, care in timp ce i se taia gatul,spurcaciunile de ceceni zbierau "alah ekber";martirii Sfinti Brancoveni atunci cand li s-au taiat capetele erau tot langa musulmanii care urlau "alah ekber" iar acum noi Crestin Ortodocsii sa mergem si sa cantam alaturi de ei slavind pe cine,pe satan? NICIODATA ! Nu ma numesc nici strul sau itic, nici liao tzu,nici ahmed sau gingis han, eu ma numesc Stefan si sunt frate cu Ion,Mihai,Gabriela, Elena, Gheorghe si alti frati si alte surori din Romania si alte tari Crestine iar si daca vom ramane putini in fata urgiei si dezmatului ce va fi provocat de ecumenism,nu are importanta pentru motivul : "Cu noi este Dumnezeu"!
  ORTODOXIE sau Moarte!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Diavolul Îl maimuţăreşte pe Dumnezeu, promiţând ape limpezi şi păşuni verzi pe care, însă, nu le poate oferi. De aceea trebuie să se prefacă. Şi cu cât poate să ofere mai puţin, cu atât trebuie să se prefacă mai mult. Pentru a câştiga încrederea oamenilor, se ascunde sub aparenţe înşelătoare şi cultivă atitudini binevoitoare care, însă, nu duc decăt la mizerie, moarte şi distrugere.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  No comment!
  Caci,ce ar mai fi de comentat?Si cand te gandesti ca sunt atatia care au ochi,dar nu vad,sau care au urechi,dar nu aud!
  Dar putinii crestini care vor ramane cu adevarat crestini,chiar si in ceasul de pe urma,au promisiunea Mantuitorului Hristos:"Nu te teme,turma mica,pentru ca Tatal vostru a binevoit sa va dea voua imparatia!"

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ORTODOX nu inseamna sa fii imbracat in negru!!!

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  canta fain!

 1. Pingback: Cu tot “Colectivul” spre Apus | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*