Conferinta “Minunile Sfintilor inchisorilor” – Iaşi, 19 martie 2011

Sambata, 19 martie 2011, la ora 18.00, la Teatrul Luceafarul din Iasi va avea loc conferinta: Minunile sfintilor inchisorilor. Vor vorbi parintele Alexandru Sabau, Ciprian Voicila, Danion Vasile, Ioan Vladuca si alti invitati.

Se implinesc doi ani de cand dintr-o racla cu sfinte moaste de la Aiud a izvorat mir in fata credinciosilor, dupa o conferinta care a avut loc in aceeasi sala. Anul trecut, in aceeasi zi, minunea s-a repetat. Nu organizam o conferinta la care lumea sa vina sa vada o minune. Minunile nu sunt pe banda rulanta. Dar organizam o conferinta in care se va prezenta cartea Marturisitorii din inchisorile comuniste. Minuni. Marturii. Repere, in care se va vorbi despre multimea de minuni care s-au intamplat deja (un capitol este doar despre minunile facute cu sfintele moaste care au izvorat mir la Iasi).

Va rog sa postati acest anuna pe site-urile sau blog-urile dvs. si, daca se poate, retransmiteti aceste mesaj cunoscutilor dvs.

2 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Iata spre ce ne indreptam:
  SA NU MAI FIM EXTREMISTI, SA ACCEPTAM PEDOFILIA, FEMEILE PREOT, HOMOSEXUALITATEA, SA INTRODUCEM LITURGHIA CU PREOT IMBRACAT IN CLOVN CA SA FIM EUROPENI. DE CE SA NU FOLOSIM IN LOC DE TAMAIE ETNOBOTANICE! [Europeanul Tolerant] 17/03/2011 11:17
  DE CE SA NU SCOATEM ICOANELE SI CRUCILE DE PE BISERICI CA SA NU DERANJAM PE MUSULMANI SAU SECTELE NEOPROTESTANTE, SA SCRIEM PE CATAPETEAZMA, IN LOC DE ICOANE: IISUS II IUBESTE PE POPONARI!

  IN SECOLUL XXI CINUL CALUGARESC NU ISI MAI ARE SENSUL, FACE PARTE DIN PRAFUITELE CARTI VECHI, RUGAM TOTI MONAHII SA SE CASATOREASCA, SA REPRODUCA, PENTRU CA ALTFEL SUNT UN NONSENS !LUMEA FARA MONAH E CA PESTELE FARA BICICLETA! [Europeanul Tolerant] 17/03/2011 11:33
  CAMPANIA PENTRU O BISERICA MAI TOLERANTA A INCEPUT: MOTTOUL NOSTRU: LUMEA FARA MONAHI E CA PESTELE FARA BICICLETA!
  CAMPANIA PENTRU INTERZICEREA ORICAROR INSEMNE RELIGIOASE IN INSTITUTII CAT SI IN LOCURILE PUBLICE! NU PUTEM RANI CONSTIINTA EVREILOR MUSULMANILOR SAU MARTORILOR LUI IEHOVA!RUGAM CA PREOTII SA NU MAI POARTE REVERENDA PENTRU CA POT DERANJA PE DRACU ! [Europeanul Tolerant] 17/03/2011 11:45
  RUGAM CA SA SE SCOATA CRUCILE DE PE BISERICI SI SA SE SCOATA DIN CARTILE DE CULT ORICE REFERINTA LA CUVANTUL ERETIC, ANATEMA, MONAH. TREBUIE INTERZIS A SE PRONUNTA NUMELE SFANTULUI GRIGORIE PALAMA , FOTIE CEL MARE, MARCU EUGENICU, CA SA NU RANIM PE… RUGAM CA SA SE SCOATA CRUCILE DE PE BISERICI SI SA SE SCOATA DIN CARTILE DE CULT ORICE REFERINTA LA CUVANTUL ERETIC, ANATEMA, MONAH. TREBUIE INTERZIS A SE PRONUNTA NUMELE SFANTULUI GRIGORIE PALAMA , FOTIE CEL MARE, MARCU EUGENICU, CA SA NU RANIM PE PAPISTASI. ESTE TIMPUL CA DISCRIMINAREA SA FIE OPRITA. MISIUNEA DELTA ESTE MISIUNEA DE EPURARE A TUTUROS CALRTILOR DE CULT SI A MANUALELELOR DE DOGMATICA SI ISTORIE BISERICEASCA. DICTATURA A INCEPUT! CEREM CA PENTRU FOLOSIREA TERMENULUI ERETIC SA PRIMEASCA O PEDEPSA DE 7 ANI INCHISOARE. ROG A FI INCURAJATA PEDOFILIA SI HOMOSEXUALITATEA, PRIN PREDICA SE POATE FOLOSI EXPRESIA: FRATILOR, DUMNEZEU II IUBESTE SI PE POPONARI!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Legat de subiectul intalnirii fata catre fata a celor care cred, simt, gandesc si traiesc in acelasi sistem de valori, acela al ortodoxiei, gasesc o oportunitate aceasta conferinta, pentru cei din zona Moldovei.
  Cu ajutorul Domnului, vom fi acolo!
  Cum ne-om recunoaste nu stiu, sper sa gasim o posibilitate.
  Doamne-ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*