Din nou moastele sfintilor inchisorilor au izvorat mir in conferinta de la Iasi

Frati si surori in Domnul, cu bucurie mare va marturisesc ca am foast martor al minunii de la Iasi din acest an, care a avut loc la sfarsitul conferintei “Minunile Sfintilor inchisorilor”, in timp ce participantii la conferinta se inchinau sfintelor moaste, iar parintele Ioan Sismanian de la manastirea Petru Voda ii miruia. De data aceasta au fost prezente doua raclite cu sfinte moaste, una fiind cea din anii trecuti, iar cealalta de la manastirea Paltin, Petru Voda, ce continea tot sfinte moaste de la Aiud care cu putine zile inainte de Duminica Ortodoxiei izvorasera mir cu un miros foarte puternic.De aceasta data am fost prezent la conferinta si am vazut cum sfintele moaste erau uscate la inceput, iar cand a inceput sa se simta miros puternic in sala, am vazut cum lumea s-a inghesuit in jurul mesei pe care se aflau sfintele moaste, exclamand: Au izvorat mir! Minune! Atunci m-am apropiat si eu de multime si prinvind moastele am vazut clar mirul ce acoperea o portiune din oasele sfinte aflate in ambele raclite. Intreband pe cei prezenti cum a fost momentul cand s-a produs minunea, toti au spus mirul a aparut ca din senin, intr-o clipa. Un alt fapt foarte important este ca mirosul era deosebit de puternic, iar pe multi care miroseau sfintele moaste ii ametea si simteau cum mireasma le patrunde in ochi.

Aproape nimeni nu se astepta ca si in acest an sa aiba loc minunea. Din experientele anteriore, fratele Danion a realizat ca dupa asemenea binecuvantare, vor veni si incercari foarte grele si a cerut celor prezenti rugaciune unul pentru altul ca sa trecem cu bine de ispitele si incercarile, ingaduite de Dumnezeu pentru indreptarea noastra si iertarea pacatelor.

Iata ca din nou sfintenia martirilor din temnitele comuniste se cere recunoscuta si slavita de catre Biserica.

Seara s-a inceiat cu citirea Acatisului Sf. Mc. Valeriu  Gafencu, intarirea celor prigoniti pentru Hritos.

revenim cu imagini

 

19 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DOAMNE AJUTA! Am ascultat si vizionat conferinta in direct si nu m-am indoit nici o clipa ca anul acesta moastele de la Sfintii Marturisitori din Rapa Robilor nu vor mai izvori Mir. Am asteptat cu sufletul la gura ca minunea din acest an sa fie transmisa in direct dar n-a fost sa fie. Oricum sa multumim Bunului Dumnezeu , Maicii Domnului si Sfimtilor Marturisitori pentru acest dar care ne mai intareste in credinta si pe calea marturisirii in aceste vremuri de prigoana. Iertati-ma pe mine pacatoasa! Dumnezeu sa ne intareasca!Amin!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Mirela
   Sincer sa fiu nu ma asteptam sa se intample. E intr-adevar o lucrare dumnezeiasca, daca la aceeasi data si in acelasi oras se intampla aceeasi minune. Daca Domnul ingaduie minunea, ar trebui sa se schimbe si ceva cu noi.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne fii laudat !

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slava Tie, Doamne!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  A fost intradevar o minune, desi pacatoasa nu credeam, dupa toate zvonurile care au fost. O bucurie mare mi-a umplut inima! Dorem sa o impartasesc cu toti.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am participat la conferință și trebuie spus că, Iașii ca oraș, este binecuvântat de Bunul Dumnezeu. O ființă foarte luminoasă și evlavioasă îmi spunea că această citadelă este locul cel mai frumos pe care îl cunoaște în această lume. Avea dreptate! O minune repetată, pentru a treia oară la aceiași dată și în același loc, înseamnă foarte mult în iconomia (ca plan al iubirii dumnezeiești) creștină. Aliniem Iașii locurilor cu minuni repetate : Ierusalim (coborârea Luminii Sfinte), Muntele Tabor (minunile ce se petrec pe 6 august) și Iordan( minunile ce se petrec pe 6 ianuarie) Sfinții închisorilor trebuie canonizați cât se poate de repede. Este și cerința lor, este și obligația noastră de a cere preoților și duhovnicilor noștri să ceară protopopiatelor ca acestea să prezinte ierarhiilor BOR, această solicitare a poporului creștin ortodox român.
  Fie, ca data de 19 martie, să reprezinte pecetea divină de recunoașterea a sfințeniei martirilor și mărturisitorilor, care au spălat cu sângele și suferințele lor păcatele noastre!
  Veșnicărecunoaștere și pomenire!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne iti multumim ca esti cu noi pacatosii in tot ceasul! Ajuta-ne si ne miluiueste!
  Acesti marturisitori sunt sfinti fie ca BOR ii canonizeaza sau nu. Firesc ar fi ca BOR sa faca acest lucru drept si sfant: canonizarea sfintilor inchisorilor comuniste.
  Vesnica lor pomenire!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Da, am fost si eu de fata! Slava Domnului, minunea s-a repetat!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumim,multumim Doamne Iisuse Hristoase,pentru Darurile pe care le faci noua,nevrednicilor in tot timpul! Insusi Domnul i-a sfintit pre ei,ca doar de aceea,noi,cu totii ii chemam asa cum se cuvine lor:SFINTII INCHISORILOR! Miluieste-ne si mantuieste-ne Doamne pre noi! P.S.Desi la Iasi s-a nascut mama mea,desi mi-am dorit intotdeauna,nu am reusit inca sa ajung acolo,in minunata Cetate de Scaun a Sfantului Voievod al Neamului Romanesc,Stefan cel Mare! Anul acesta,daca Domnul va voi...Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Aici,raspunsul unor romani la afrontul adus Romaniei si romanilor,prin "spanzurarea" lui Avram Iancu,Craisorul Muntilor: http://salwatiromania.wordpress.com/2011/03/20/hackerii-romani-au-dat-un-sut-in-fund-ungariei-si-minoritatilor-maghieare-din-romania-daca-tot-aveau-o-mancarime/ Doamne ajuta!

 10. Marian Maricaru

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am fost de fata si dau si eu marturia mea pentru aceasta minune repetata mai apoi peste cateva ore. Slava lui Dumnezeu pentru toate! Pomeniti-ne!

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oare cum as putea sa fac si eu rost de putin untdelemn din candela Sfintilor de la Aiud?Poate se va petrece o minune si astfel, omul drag inimii mele, va scapa si de alcoolism, si de cancer. Poate scapa si mama mea de depresia care o chinuie de atatia ani.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  pentru Admin
  Comunicați-ne dacă și anul acesta se va mai ține această conferință binecuvântată de Bunul Dumnezeu! Locul data și ora! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta!
  As dori si eu s astiu daca se va tine si anul acesta conferinta pt ca 19 este saptaman viitoare si nu am vazut nici un afis, nimic! Multumesc

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   se tine conferinta
   dar jandarmii au oprit afisele pe motiv ca sfintii inchisorilor au fost legionari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*