Mai exista FOR-ul ortodox roman sau a fost supus la tacere?

De ceva luni, FOR-ul ortodox nu-si mai face auzita vocea. Cu toata anemia si putina reactie pe care o avea, totusi reprezenta un punct de vedere al laicatului ortodox din Romania. Dar FOR-ul acum tace, tace si iar tace, nici macar site-ul forul.ro nu mai este activ. Ce se intampla? A fost creat acest FOR pentru a “ingropa” reactia ortodocsilor odata cu inactivitatea sa? Ar fi trebuit ca sub organizarea FOR-ului sa se desfasoare multe actiuni impotriva pericolelor ce ameninta credinta si neamul romanesc: ecumenismul, vizita papei in Romania, homosexualitatea, pretentiile teritoriale ale ungurilor, indatorarea Romaniei la FMI etc. Toate acestea si multe altele pun in pericol integritatea duhovniceasca si teritoriala a poporului roman si necesita o opozitie din partea noastra. Speram sa se faca auzita cat de curand vocea FOR-ului ortodox roman referitor al marsul homosexualilor. Asta, daca au ceva impotriva…

9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor de la Apologeticum ,va citez :"ecumenismul, vizita papei in Romania, homosexualitatea, pretentiile teritoriale ale ungurilor, indatorarea Romaniei la FMI ",sunt realitati cotidiene iar acest FOR nu cred ca mai exista decat in amintire ! Am remarcat acest lucru si la alte evenimente unde ar fi trebuit sa fie in linia intai ! Dar Bunul Dumnezeu ne arata ca si noi,atat cat si cum putem,trebuie sa demonstram ca suntem vii si nu morti pentru Neamul Romanesc si ca suntem vii pentru a ne insusi atributul de ostasi ai Lui Hristos ! Am ramas numai noi impotriva pegrei masonice si antihristice? Avem bucuria sa fim noi atunci in linia intai,noi astia care suntem facuti in toate felurile,chiar si de catre cei care ar trebui sa ne apere,si pot spune ca eu nu merit sa port numnele de Crestin Ortodox atata vreme cat nu pot dovedi desi va veni timpul cand va fi voia Domnului,insa am taria sa afirm ca sunt neam cu Decebal,sunt neam cu Stefan cel Mare,Neagoe Basarab si Mircea cel Batran,Sfintii Brancoveni si Mihai Viteazul,sunt neam cu Legionarii si Capitanul,si sunt neam cu voi cei de la Apologeticum,fratele Saccsiv,precum si cei care sunt la fel ca si mine,sabie pentru dusmanii Romaniei si toti alogenii cu pretentii teritoriale si unul dintre ultimii ostasi ai Lui Hristos,dar cu pecetea Sfantului Botez pe frunte si nu cu cipul satanic ! Dumnezeu sa apere pe tot poporul sau si tarile Crestin Ortodoxe !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Forul Ortodox Român se aude ?
    Ce mai asteptati? Tara arde, de ce ati amutit ?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Stefan

    HRISTOS A ÎNVIAT !

    Sunt de acord cu fiecare rând pe care îl scrii, simt dragostea ta pentru Mântuitorul nostru IISUS HRISTOS si pentru Neamul Românesc. Sunt alaturi de tine si de toti cei ce gândesc si actioneaza ca tine.

    ORTODOXIE sau Moarte, frate Stefan !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ADEVARAT A INVIAT !

    Nu am atat dragoste pentru Hristos cat mi-as dori pentru ca nu suport dusmanii ce ne sunt dati de Bunul Dumnezeu ,dar e bine frate Ioane sa fim cu totii impreuna pana la capat ca numai asa si nu altfel avem puntea de legatura intre generatii,numai prin marturisirea Lui Hristos,si nu sub o forma sau alta decat asa cum au facut-o si trait-o pana la capat taranii si voievozii Romani si acum cateva decenii martirii Legionari adica : ORTODOXIE sau Moarte !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In Moldova inca mai exista Atitudine .Bravo lor http://aparamortodoxia-aparamortodoxia.blogspot.com/ Bacaul zguduie Romania

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Stefan

    Traiasca Legiunea si Capitanul !
    Traiasca România Legionara !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor,se pare ca a disparut si forumul http://ortodoxia.it.cx/ ,nu chiar de mult timp creat...Ce se intampla?!?Unde au disparut cu totii?!? Il citez si eu pe fratele Stefan: "sunt realitati cotidiene iar acest FOR nu cred ca mai exista decat in amintire ! Am remarcat acest lucru si la alte evenimente unde ar fi trebuit sa fie in linia intai !" Si astept sa imi raspunda cineva! Traiasca Legiunea si Capitanul !
    Traiasca România Legionara !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @GabiM
      Parintele ne-a bucurat astazi cu prezenta sfintiei sale si iradia de lumina si bucurie sfanta. Era si foarte emotionat cand i s-a cantat La multi ani! Slava lui Dumnezeu pentru toate!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT! Iti multumesc si va "invidiez" pe voi,cei care v-ati putut impartasi de aceasta sfanta bucurie! Multi ani intru mila Domnulului dragului nostru PARINTE,iar fratilor si Parintilor,"Mantuire!" ! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*