Ministrul comunicatiilor declara ca fiecare roman va avea o identitate virtuala. Cat de mult va corespunde aceasta cu cea reala?

Fiecare roman va avea propriul avatar – Ochiul Fiscului ii va urmari pe romani si in lumea reala si in cea virtuala

Ministrul Comunicatiilor. Valerian Vreme, spune ca toti romanii vor fi prezenti in lumea virtuala. Institutiile statului vor dezvolta un soft ce va include date despre toti cetatenii Romaniei iar platforma va fi functionala in cel mult un an.

“Avem proiecte in implementare – si astazi am prezentat in fata membrilor AMR Sistemul National de Plata cu cardul bancar, un sistem dedicat platii taxelor si impozitelor locale de catre cetateni prin intermediul cardului bancar, folosind o platforma web. In faza de proiectare si foarte important pentru alfabetizarea Romaniei este proiectul managementului identitatii”, a explicat, azi, ministrul Comunicatiilor, intr-o conferinta de presa de la Targu Mures, scrie incont.ro.

Proiectul va folosi o platforma soft, finantata din fonduri europene. Aceasta va fi operationala in aproximativ un an, dupa care va urma o perioada de implementare. Prin intermediul aplicatiilor dezvoltate, platforma va include informatii despre intreaga populatie a Romaniei.

“Practic, orice cetatean al Romaniei, pe langa identitatea pe care o are, cu buletinul de identitate, va trebui sa aiba si in lumea virtuala o identitate, care sa ii permita sa acceseze aplicatiile care la ora actuala sunt destul de bine conturate in cadrul institutiilor statului”, a spus Vreme.

sursa: cotidianul.ro

3 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Înainte am avut Politia Comunista care ne îngenunghea cu bastonul, acum avem Politia Fiscala care ne baga la zdup daca nu declaram si ultimul banut si mai ales banutul pe care nici nu l-am posedat vreodata.....
  Politia comunista dupa 1989 continua sa lucreze sub alte denumiri.... cei care încearca sa spuna Adevarul li se închide gura de Politia Gândirii, Politie care este mâna în mâna cu Politia Fiscala.......
  Esti crestin, spui Adevarul, gata Politia Gândirii va avertiza Politia Fiscala si om te-au facut, de la o zi la alta.........

 2. STOP RFID 666

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Acesta este sfarsitul libertatii. Daca omul este bagat in calculator isi pierde numele si va fi un simplu numar cu care se va juca stapanul. Vom devenii niste marionete numai bune de prostit si manipulat. Prevad rationalizarea a tot si toate. Si sa vedeti atunci cozi, prosteala si indobitocire. Si bineinteles ca totul se va cumpara cu cartela cu cip. Vedeti cum joaca cel rau,la extreme? Daca in trecut se facea apologia consumului fara margini acum consumul este defaimat. Si lucrul acesta se intampla pentru ca sa se distruga proprietatea privata. Daca nu mai este consum economia cade si nu mai sunt nici locuri de munca. De ce credeti ca au scazut salariile? Pe noi se fac teste ca sa vada cum reactionam la masuri dure. Si apoi totul se va exporta in alte tari mai civilizate.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  STOP RFID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*