11 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  păi da şi vor zice că mai bine cu cipu împlant decât pe buletin...

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa speram ca D-zeu ne va ajuta si pe noi ortodoxii sa scapam de ele. Si poate or da gres si cu cardurile de sanatate cumva,sa le scoata apoi din circulatie.Stiu ca pare o copilarie ceea ce gandesc,dar multi dintre noi nu cred ca suntem atat de pregatiti sufleteste sa renuntam chiar la tot dintr-o data.Cu atat mai mult cu cat cei apropiati nu vad nici un pericol in aceste lucruri,credinta e o chestiune superficiala pt ei,iar la o adica iti mai pun si bete in roate. Ferice de cei din familiile care sunt uniti in aceasta directie.
  Doamne ajuta!

 3. STOP RFID 666

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  A zis si el asa ca sa mai aiba putina popularitate. In scurt timp o sa se razgandeasca.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dupa umila mea parere interventia acestui individ este una pozitiva, dar mi-e greu sa cred in sinceritatea lui care mi se pare una aparenta , si chiar daca este intradevar un luptator pentru drepturile noastre, cei care vor implementarea sclavagismului modern prin cipuri au luat in calcul si astfel de reactii.
  Asadar parerea mea personala este ca planul lor este bine pus la punct si asteapta doar motivatia cea mai potrivita pentru implementarea lui.
  DUMNEZEU SA NE AJUTE SA FIM TREJI SI SA NE INTOARCEM LA EL.... CREDINTA SI RUGACIUNEA SUNT ARMELE CELE MAI PUTERNICE.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  SE PREZINTĂ O ȚINTĂ FALSĂ ....se aruncă momeala....dar EI MERG TOT ÎNAINTE CU PLANURILE LOR....

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @fanu

  HRISTOS A ÎNVIAT !

  Draga Fanu mi-ai citit gândurile, mi-ai luat-o înainte, asa este tineretea, mai rapida.........nu mai am nimic de adaugat.
  Astia îsi bat joc de bietii oameni..........

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu e exclus sa fie doar o momeala aruncata in vant. Si cu toate interventiile acestea care se fac impotriva lumii islamice sa se incerce de fapt izbucnirea altor noi revolte, din care cu siguranta vor avea de suferit si tarile ortodoxe, fiindca parte din ele s-au angajat sa contribuie cu militari in operatiunile lor militare zis "anti-teroriste". Cu totii stim cine conduce de fapt America, si nu e vorba de americani. Si vor avea de suferit si crestinii ortodocsi si heterodocsii. Cam asa se vrea pornirea noilor razboaie. Noi sa fim atenti si la ce se intampla in spatele acestor declaratii, ca de fapt se atrage atentia de la ce se intampla de fapt in culise. Eu sunt sigur ca multi din romanii din regiunea Nord-Est nu vor accepta cardul de sanatate cu cip, asa cum nici eu nu o voi face.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Adrian
   nu exista crestini heterodocsi... ori crestin ori ortodox e acelasi lucru... eterodocsii nu cred in Hristos, ci in propriile lor talcuiri ale Bibliei, fara ajutorul Sfintilor Parinti

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  corect admin.. am scris heterodocsii la plural si inainte nu am scris crestinii heterodocsi ci am scris crestinii ortodocsi si heterodocsii la plural.. scuze de confuzie..

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  CARD NOMINAL RATB ABUZIV SI NELEGAL
  Va chemam sa actionati in limita atributiilor dumneavoastra de serviciu pentru a obliga RATB sa renunte la comercializarea CARDURILOR NOMINALE care permit utilizarea mijloacelor RATB de transport in comun.

  Chiar daca nu utilizati mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti si mergeti cu masina de servicu sau masina personala va chemam sa va alataurati eforturilor celorlalti cetateni care sunt obligati sa utilizeze RATB de-a impiedica aceasta grava incalcare a Drepturilor Omului Directiva CE/95/46, precum si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  Asa cum METROREX comercializeaza abonamente fara datele personale ale calatorului, abonamentul reprezentand contravalarea calatoriei indiferent cine efectuaeaza sau plateste calatoria asa si RATB TREBUIE sa comercializeze carduri(abonamente) fara datele personale ale utilizatorului.
  Va intrebam cum sunt pretejate conform legii datele fiecarei persoane de catre fiecare chiscarita cu patru sau opt clase de la fiecare colt de strada de unde suntem obligati sa ne cumparam abonamentele sau sa le incarcam?
  SOLICITAM MINISTERULUI ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR - DIRECTIA PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE PRECUM SI ORICAREI INSTITUTII SA SE AUTO SESIZEZE SI SA OBLIGE RATB SA COMERCIALIZEZE ABONAMENTE FARA DATELE PERSONALE ALE UTILIZATORUI.
  Aceasta regie nu are ce face legal cu –numele si prenumele, CNP, Seria si Nr CI, adresa cumparatorului .
  RATB este o regie ca oricare alta si pentru activitatea ei nu are nevoie de datele personale a le clientilor sai.

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cand o sa aibe aceasta atitudine si Basescu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*