INTERVIU cu Părintele Justin – Scopul satanic al cipului. Gazele de şist. Curajul de mărturisire al ierarhilor greci. Minunea izvorârii de mir de la Iaşi. Mesaj de Sfintele Paşti

Au început de la animale – cipuri în urechi, le-au pus peceţile acestea, nişte clame agăţate de urechea animalului. M-am gândit îndată: dacă cipul acesta e aşezat la vaca asta care dă laptele din care mâine se hrănesc copiii de toate vârstele, bătrânii, oamenii, nu cumva drăcovenia asta are efect şi asupra hranei, a circulaţiei sângelui, prin laptele, pe care apoi îl mănâncă omul? Apoi au evoluat cu cipul la om şi au zis că trebuie să aibă copilul mic cip ca nu cumva să fie furat… Aşa că îi pui cip acolo şi îl găseşti îndată. Şi astfel, ani la rândul, obişnuiesc poporul cu aceste cipuri care au, chipurile, efecte benefice. Ei bine, toate drăcoveniile acestea au cu totul un alt scop. În niciun caz unul bun. Pentru că noi am trăit de atâtea amar de veacuri pe aici şi n-am avut nevoie de cipuri. A trebuit să apară aceşti tovarăşi gentili care au grijă să nu ne pierdem şi să ne ofere ei această pază. De ce păzesc populaţia prin cipuri şi nu vin să vadă unde sunt tinerii noştri care au plecat de la casele lor din ţară şi s-au dus argaţi în Occident? Unde sunt aceşti tovarăşi care să poarte de grijă de nenorociţii copii care sunt aruncaţi pe străzile oraşului şi stau în tuneluri şi sub poduri şi dorm acolo, săracii, fără adăpost? Iar ca să înfiezi un copil din acesta amărât, e atâta lege şi atâtea rânduieli încât trebuie să faci un proces de trei, patru ani să-l poţi avea în braţele tale.
Dar nu cipurile vin în ajutorul nostru. Acolo vine satana să ajute, pentru că omul acesta devine o cifră, un număr. A transferat cifra aceasta în satanizarea lui. I-l pui pe frunte, i-l pui pe mână, i-l pui unde vrei şi unde nu vrei. Oare de asta are nevoie ţara noastră? Noi avem de format caractere, avem de făcut educaţie spirituală pentru a realiza omul liniştii, omul păcii, al dragostei, al unităţii, omul bunătăţii, pentru a avea o societate sănătoasă bazată pe jertfă şi dăruirea creştină. Cu cipurile nu realizăm nimic decât să ne îmbolnăvim şi noi. Pentru că ei prin cipuri nu te stăpânesc ca pe animal, ci urmăresc să îţi stăpânească fiinţa, ca spirit, ca suflet. Te perverteşte încât nu mai gândeşti. E ca şi cum cineva te-ar pune la curent electric, te aşezi pe scaun şi te aruncă de vreo trei, patru ori în sus şi în jos şi în felul acesta devii un om care ţi-ai pierdut şi memorie şi cap; nu mai ai nimic.
În 1949–1950 era o metodă venită din Răsărit, folosită la anchetele care se făceau în puşcării, căl punea pe scaunul electric pe deţinut şi acolo te trezeai că începeai fără să vrei să declari pe placul lor. Omul devenea o epavă, o cârpă care nu mai gândea, rob al unor atei comunişti. Acesta este scopul cipului: desfiinţarea gândirii omului în profunzime, să devină fără Dumnezeu, fără Hristos, adică omul satanizat. Un lucru trebuie judecat după scopul pentru care este creat. Acest cip nu este rău în sine, dar este creat spre a fi implantat în corpul uman, spre satanizarea omului. După scopul pentru care a fost creat, acest cip este demonic.

apărut în nr. 22 al revistei ATITUDINI. Citiţi integral pe site-ul ATITUDINI.

50 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Banuiesc ca dulceata asta a cipului e la fel ca dulceata pacatului inainte e dulce si pe urma mori .

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a inviat! Fratilor , am intalnit un tanar roman, foarte sincer, care a trecut de la catolici la Ortodoxie si care mi-a marturisit ca a avut pasaportul cu cip.Dupa ce am discutat cu el si am incercat sa-i spun tot ce stiu dela Parinti despre primirea actelor cu cip a intrebat ce poate sa mai faca acum. Parintele Paisie zice ca primirea actelor cu cip inseamna lepadarea de Hristos, iar eu cred acest lucru dar nu sti-am ce raspuns sa-i dau. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca s-a introdus cipul si in buletine. Al meu scade in noiembrie. Multumesc si Doamne ajuta.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu ma bag un pic mai mult in seama decat ar trebuii , dar problema asta cu cipul este o probleme 'veche'. Inima omului este schimbatoare azi e cu Dumnezeu maine e cu dracu si apoi iar vezi ca azi e cu dracu maine se poate pocaii si poate fi din nou cu Dumnezeu, insa un duhovnic bun se poate lamuri mai repede sau mai incet despre inima omului asa cum face medicul , vede imediat ce boala oare omul dupa simtome si asa si primeste tratamentul. Sunt si boli rare si noi aparute asa ca o stare inalta de rugaciune salveaza multe suflete de la amaraciune si de la chin.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru "awalter" : daca ai primit cipul pe documente fara sa stii, atunci cauta un duhovnic bun si te spovedeste iar acele acte cu cip nu le mai folosi, chiar arunca-le...numai ca de acum mare grija cu aceasta "nestiinta" caci si parintele Iustin bine zicea asa : "si nestiinta poate duce la lepadare"...de acum nu mai poate fi o scuza nestiinta, acum stim multe, asa ca multa atentie...care nu stiu de fapt nu au cercetat...mare atentie fratilor, se poate merge la iad foarte usor, lepadarea nu-ti mai da nici o sansa la judecata, de fapt te duci direct in iad...mare grija si multa priveghere unita cu rugaciune. Mila Domnului cu noi !!! pr Cristian

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc Parinte Cristian. Nu eu am luat pasaportul cu cip ci un prieten ce il cunosc de putin timp. L-am indrumat sa mearga la Parintele Iustin. El se intoarce in Romania in vara.I-am sugerat sa mearga la Pasapoarte sa renunte la cel cu cip legal, nu stiu daca se poate si sa ia pe cel pt un an fara cip.Dar nu stiu ce alt sfat duhovnicesc sa-i dau ca adevarata problema este lepadarea prin acceptarea documentelor cu cip. Daca spuneti ca Spovedania poate rezolva in acest caz o sa-i transmit. El a fost indrumat de mai multi... sa ia pasaportul ca nu se intampla nimic. Dar ca sa nu ocolesc pt ca este bine de stiut ce se intampla , multi preoti l-au sfatuit sa-l ia.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Acest cip nu este rau in sine" , ci dupa scop.
    Asa este de ex. si cutitul, e bun sau rau in functie de scopul dat.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pe langa cip avem de luptat cu gazele de sist.
    http://apologeticum.ro/2012/04/04/exploatarea-gazelor-de-sist-in-romania-va-va-aduce-cutremure-poluare-si-amenzi-uriase-sa-cerem-demisia-ministrului-mediului-laszlo-borbely/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Reblogged this on lenalina and commented:
    Add your thoughts here... (optional)

  9. un fir de praf

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pt admin as dori sa am o copie a raspunsului de la presidentie referitor la semnaturile stranse imporiva actelor biometrice am nevoie la avocatul poporului in tg mures [email protected]

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @un fir
      http://atitudini.com/scrisoarea-de-raspuns-a-presedintelui-la-solicitarea-de-a-organiza-referendum/

  10. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ptr Alex ,
    nu te supara dar o tot dai inainte ca nuca in perete -" acest cip nu este rau in sine" ci dupa scop -ma intreb nu faci parte din categoria alora care slujesc la doi domni ,trezeste-te pina nu va fi prea tarziu ! ,caci n-ai cum sa slujesti si luminii si intunericului sau si lui HRISTOS si lui satana (cipul) mare atentie nu exita compromis cu dracul ,caci va pune gheara pe tot ce crezi tu ca mai ai sfant in tine si intr-adevar ai sa ajungi sa strigi din tot sufletul "Ma unesc cu tine Doamne iisuse Hristoase !"si " ma lepad de tine satan,mergi inapoia mea in numele lui IISUS HRISTOS !" caci nu avem voie sa fim "caldicei " tot lepadati se numesc si vor fi chiar varsati din gura lui DUMNEZEU IISUS HRISTOS ,vz apocalipsa!
    sper ca acest mesaj sa ajute la zidirea sufleteasca a fiecaruia din noi ,a BISERICII NEVAZUTE IN HRISTOS ZIDITA LA BOTEZUL FIECARUIA DIN NOI dupa nastere SI SA FEREASCA DUMNEZEU DE A FI DARAMATA ACEASTA BISERICA CACI ATUNCI DUMNEZEU SE VA LEPADA INTR-ADEVAR DE NOI !
    AMIN!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT VA IUBIM PARINTE IUSTIN

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mama lui de cip.;.renuntati fratilor.la ideea de cip.nu puteti sluji la 2 stapani.nu merge sa fii caldicel

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca cipul iti conduce vointa insemna ca nu mai esti responsabil de faptele tale si atunci nici Dumnezeu nu te poate judeca, mai ales ca nu esti obligat ca prin cip sa te lepezi de Hristos. E pur si simplu un document care te pune sub control. Cred ca pr iustin exagereaza vizibil problema si face rau, pentru ca multi vor spune: mosul asta nu stie nimic, asa ca sa imi iau cip ca e bun! Intelege-ti ca exagerand problema se ajunge la efectul invers. Parintele Efrem din Arizona care e vazator cu duhul spune ca cipul nu e semnul fiarei, dar ca e ceva pregatitor, sa te pregateasca cu aceste lucruri ca sa poti accepta, atunci cand va veni antihrist semnul fiarei, care semn va fi dat cu conditia lepadarii libere si nesilite de Hristos!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca acest cip contine informatii la care eu ca si posesor al cipului nu am acces, atunci este o problema, pentru ca eu nu stiu de scrie despre mine in acest document, la fel a doua problema este faptul ca esti urmarit prin acest cip, dar suntem urmariti si prin telefonul mobil. Deci problema cipului este strict O PROBLEMA SOCIALA, IN NICI UN CAZ DE LEPADARE DE HRISTOS! Pentru ca orice lepadare se face constient, nu inconstient. Diavolul te ispiteste, dar nu te obliga sa intri in ispita, tu trebuie sa alegi intrarea in ispita, altfel e anulata vointa libera si atunci nu poti sa fii judecat. Ideea ca cipul ar anula vointa omului este o exagerare clara.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca atunci cand mergi la directia pasapoarte ti-ar fi spus: semneaza aici cum ca te lepezi de Hristos, de Biserica si de Botez si astfel primesti pasaportul cu cip, atunci era clar lepadare, pe cand asa, nimeni nu iti cere lucrul acesta, nici inchinare la satana sau antihrist, etc, deci din punct de vedere duhovnicest cipul e inofensiv. El este ofensiv din punct de vedere social, pentru ca devii urmarit, devii sclav intr-un sistem totalitar.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Vrei sa ne lasi cu teoria asta inselata? Adica Parintele Justin spune ca scopul este satanic, ca duce tot la lepadare si ai obraznicia sa-l contrazici? Daca devii sclav de buna voie intr-un sistem totalitar, care-ti va impune lucruri antihristice, ce inseamna, daca nu lepadare?

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parinte Timotei si ce sfat dati cu toata raspunderea?

  17. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru Par Timotei :
    "piei ,Inapoia mea satan in numele LUI IISUS HRISTOS SI NU MA ISPITI " sau
    "IAI SFINTE ILIE IN PRIMIRE CU FOC PE VRAJMASII LUI HRISTOS , AI BISERICII SFINTE ORTODOXE ,pe antihristi si satanisti "
    Amin!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Par Timotei :
    Din pacate, iarasi "anumiti cunoscatori" ii vor "infasa" pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. "Aceasta nu are importanta". "Nu-i nimic, este destul sa credeti launtric". Si, desi vedem ca Apostolul Petru, care s-a lepadat numai la exterior de Hristos, i s-a socotit aceasta cu adevarat lepadare, acestia se leapada de Sfanta pecete a lui Hristos, ce le-a fost data la Sfantul Botez, care este "Pecetea darului Sfantului Duh", prin primirea pecetii lui antihrist si mai spun apoi ca il au pe Hristos inlauntrul lor.

    http://www.razboiulnevazut.org/articol/51/Scrisoarea-Parintelui-Paisie-Aghioratul-referitoare-la-semnele-vremurilor-666

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am refuzat categoric cardul bancar de salariu, dupa o disputa de 15 minute cu angajatii si directorul bancii Piraeus, timp in care mi s-a spus ca NU pot sa renunt la card (drac - citit invers).
    Nu am cedat nici o clipa, si am cerut sa vorbesc cu directorul general al institutiei (pe tara) moment in care toti s-au inmuiat, si mi-au spus ca DA, am dreptul sa renunt.

    Normal ca am dreptul: intr-un sistem democratic, ai dreptul la a alege. Trebuie sa fie doua, sau trei alternative, altfel daca ti se impune, nu mai exista democratie, nici dreptul de a alege.
    Asadar, imi scot salariul cu buletinul. De ce ? R: pentru ca am dreptul de a alege, si pentru ca altfel ar fi sclavie (in care ti se impune, si nu ai dreptul la alegere)

    Abia astept sa vina si cu buletinele si cu permisele, si cu tot ce vor ei. Sunt examene pentru care ma pregatesc din timp. Nu-mi este teama, pt ca in momentele acelea nu de la mine voi vorbi ci Insusi Dumnezeu imi va pune in minte si pe limba cuvintele care trebuie sa le rostesc, impotriva slujitorilor inchisoarei electronice de tip CIP/ CARD/ MICROCIP.

    Singurul lucru material care accept sa-l port in trup, suflet si minte este : SFANTA CRUCE.

    Frati crestini, va doresc nadejde si curaj.
    HRISTOS A INVIAT !!!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca Pr Iustin se insala. Parintele Arsenie Papacioc ne-a spus altceva!Si muti alti parinti, atoniti, etc. Parintele Iustin nu e guru si nici atotstiutor, de cand au aparut guruismele in ortodoxie?
    Este un element de baza al teologiei, pe care nu o cunoaste-ti. Parintele Iustin nu e un teolog, si avea anumite greseli, de exemplu pomenea la sfanta Liturghie pe eretici, colegii lui de temnita, dar cand i s-a explicat ca nu e corect si ortodox a renuntat. deci parintele nu e infailibil.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noi fugim de papism si ne creem noi papi, vad ca unii il transforma in papa pe pr Iustin Parvu.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru ca am fost intrebat personal daca sa luam cipul sau nu, raspunsul meu este sa nu il luam, sa ne opunem, dar sa nu cadem in extrema ca daca il luam ne-am lepadat de Hrisots. Asta este erezie si cadere, sa consideri ca un cip amarat, care intradevar e facut ca sa iti stopeze libertatea, poate sa te arunce in iad, fara ca macar sa faci o lepadare consitenta de Hristos! E absurd din punct de vedere teologic. Dar, repet, trebuie ca sa luptam impotriva cipurilor, impotriva acestei indosarieri. Oricine poate gresi. ma iertati daca gresesc, este opinia mea, ca teolog, dupa ce am studiat mult problema. Dar repet nu sunt infailibil.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Nu zice nimeni ca e lepadare acum, dar duce la lepadare. Deci?

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma iertati! A fost o umila parere. Aveti libertate!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dupa cum vad treaba, unii "crestini" vor ucide pe cei care vor avea acte cu cip, ca oricum "sunt lipsiti de har si merg in iad" . Este exact caderea stilistilor, un amanunt nesemnificativ pentru mantuire e transformat in dogma! Vai! Vai ! Vai!

  25. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    catre Pr TIMOTEI :
    iarasi "PIEI , INAPOIA MEA SATAN , IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS CACI AL LUI IISUS HRISTOS DOMNUL SUNT SI LUI VOI SA-I SLUJESC , PIEI UCIGATE-AR SFANTA CRUCE "

  26. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    IAR CRESTINII ORTODOXI CARE AU ACTE CU CIP SA SE LEAPADE DE ELE CAT MAI REPEDE POSIBIL !
    SA LE ARDA CUM LE-AM ARS EU ! SAU SA LE ARUNCE INTRUCAT DUMNEZEU CU HARUL SAU NU MAI ESTE LANGA ACEL CRESTIN ESTE ALTUL LINGA EL ,GROAZNIC SI URAT ...

  27. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...INTRUCAT DACA TIN ACTELE CU CIP LINGA EI DUMNEZEU CU HARUL SAU ....

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cipul nu este haragma- care insemna tatuaj pe mana dreapta sau pe frunte, deci incorporat in om, primit prin libera vointa prin inchinare la antihrist, deci lepadare de Hristos. Fratilor antihrist inca nu l-am vazut si inca nu e in coronat. Asa ca poti sa iei cipuri peste cipuri. Ma iertati, e o umila parere a unui umil preot, nu trebuie sa ma bagati in sema, face-ti asa cum va spun duhovnicii.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Umilele si absurdele matale pareri despre cipuri mai bine ti le tii in taina si nu le mai spui spre ratacirea altora. Nu vezi ca strecori viclean lucrurile satanei? Inca o astfel de parere si iti promit ca nu vei mai scrie pe acest blog. Oare cat de tamp tre sa fie cineva ca sa nu priceapa ce tot zice Parintele Justin de 10 ani de zile incoace?

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In cartea Cuviosul Paisie Aghioritul, marturii ale inchinatorilor – scrisa de Nicolae Zurnazoglu si tradusa in romana de Parintele Ieroschimonah Stefan Nutescu Schitul Lacu – Sfantul Munte Athos.
    La pag.73 Marturia Monahului Aghiorit Isaia, face o mica introducere la Semnele vremurilor- 666 scrisa de Parintele Paisie si accentueaza 6 puncte importante din aceasta lucrare a parintelui.
    La punctul 4 spune:
    …Declara fara ocolisuri – intemeindu-se pe Apocalipsa Sfantului Evanghelist Ioan si pe scrierile Sfintilor Parinti – ca cel ce primeste pe 666 primeste pecetea lui Antihrist si ca prin aceasta se leapada de PECETEA SFANTA A LUI HRISTOS ce i s-a dat la Sfantul Botez, alungand astfel dinlauntrul sau pe Hristos – chiar daca, amagindu-se pe sine, sustine ca are inauntrul sau pe Hristos,- se dezbraca de puterea Cinstitei Cruci, facandu-o nelucratoare.
    Lucrarea este cunoscuta si se gaseste pe internet.
    La pag. 85 sunt redate fragmente inregistrate din convorbirea cu Staretul Paisie, unde la intrebarea:
    Adica se usureaza lucrarea lor prin pecetluirea persoanelor dorite de ei?
    Parintele raspunde: Se leapada de Hristos. Cei ce primesc pecetluirea se leapada de Hristos. Chiar si atunci cand primesc buletinul electronic, tot se leapada de Hristos. Daca, de pilda, nu mi-ar fi cerut sa semnez pe buletin, pot sa spun ca… mi-ar fi dat o hartie. ti-ar fi spus: Acesta este buletinul tau. Sa zicem ca nu ar fi contat.
    Dar atunci cand are pe el simbolul diavolului si este vorba de identitatea mea, oare voi semna?
    Iar aceasta , adica a primi buletinul in acest fel, nu este un lucru neinsemnat. Prin urmare, arăt că primesc acest lucru, se refera la simbolul diavolului 666.
    Dar Evanghelistul Ioan ce spune?
    Sfintii Parinti ce spun? Ai citit cat de putin? Lucruri foarte clare! Este lepadare!
    Intrebare:
    Oare este posibil ca un numar sa joace un rol atat de important in mantuirea omului?
    P: Paisie: mai raspicat si cu multa durere. Bre, fiul meu!… Ia asculta!… De vreme ce acest 666 este simbolul diavoluluisi Evanghelistul Ioan spune ca acesta este pecetea lui, tu il primesti pe buletin, imi spui ca nu are rol in mantuirea ta?
    Oare pana acum am dat importanta acestui lucru?
    Dar acum cand il vedem ca il pun acolo…, fac astfel incat sa nu poti cumpara, nici vinde… vor anula banii… toate acestea…, pregatesc…
    Oare nu vom da nici acum importnta?
    Va recomand cartea este foarte interesanta.
    Hristos a inviat!

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deacord cu administratorul siteului, dar intrebarea mea umila este, acest buletin cu cip contine numarul 666? Cum putem verifica daca il contine sau nu. Stiu ca Sinodul Greciei a cercetat acest aspect cu informaticieni ortodocsi si persoane de stiinta din cadrul Bisericii care au aratat ca cipul respectiv de pe pasapoartele lor nu contine numarul 666. Am dreptul sa ma lamuresc NU?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      In Biblia matale scrie cumva ca buletinele, actele vor contine 666? Sau cumva scrie ca pecetea va contine 666? Si pana la pecete, sa primim tot ce este premergator ei?

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        @Pr Timotei
        Chiar se bucura antihristii cand vad mintea dumitale colturoasa, care cugeta peste cele ce ni le comunica Dumnezeu prin Marii Duhovnici, in cazul nostru Parintele Justin. Daca nu printr-un Parinte precum Paintele Justin ne vorbeste Dumnezeu, atunci prin cine? Eu zic sa faci ascultare, ca are Dumnezeu grija sa-ti descopere si cum stau lucrurile cu 666, ce tot il cauti prin pasapoarte.

        • Traiasca Legiunea si Capitanul!

          @Pr. Timotei
          Parintelui Justin ii poate descoperi Dumnezeu, iar unui teolog nu prea cred.

  31. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare ,nu vezi par Timotei ca te contrazici singur !!!!! "dar ca e ceva pregatitor, sa te pregateasca cu aceste lucruri ca sa poti accepta, atunci cand va veni antihrist semnul fiarei, care semn va fi dat cu conditia lepadarii libere si nesilite de Hristos!" si ce mai menajezi , mata si cu acel "sfant "nu stiu care si din arizona , pe dracul ! oare in slujba carui domn te afli mata ,parinte? oare nu esti cumva un lup imbracat in blanita de oaie! si inca ceva Parinte , raul nu trebuie taiat de la radacina ??? inainte de a face mari distrugeri si a inghiti fiinta omeneasca , din propria experienta iti spun necuratia sau spurcaciunea numai un deget mic sai dai dracului ca el nu ca iti va lua intreaga mana ,ci totul si corp si suflet si atunci VAI , VAI, VAI si AMAR ! DE ACEL SUFLET OMENESC ! si ce te face pe mata sa crezi ca cipul respectiv de pe pasapoarte are sau nu 666 nu e nevoie sa ti-l arate antihristii vicleni parinte ,ti-l pune diirect pe frunte sau pe iris , pupilele ochiului far sa stii sau sa ai habar caci viclean este dracul ,vz si rugaciunea domneasca TATAL NOSTRU CARELE ESTI IN CERURI ,SFINTEASCA_ SE NUMELE TAU , VIE IMPARATIA TA , FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER ASA SI PE PAMINT, PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE O NOUA ASTAZI SI NE IARTA NOUA GRESALELE NOASTRE PRECUM SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRI SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA SI NE <<>> !!!!
    AMIN!

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine zice sa il luam? NU sa nu il luam! Dar sa prezentam lucrurile corect teologic. Daca vom exagera cum exagereaza unii, atunci efectul va fi exact invers. Acest act de identitate nu este numai al crestinilor ortodocsi practicanti, nici cei care nu merg des la Biserica nu trebuie sa accepte acest card, dar pentru ca sa nu accepte trebuie aratat cu acrivie care este pericolul, nu exagerat, nu minimalizat. Ci aratat cu acrivie: Privarea de libertate care este Darul lui Dumnezeu. Nu vreau sa fiu urmarit de nici un sistem, suntem liberi, de aceea nu putem accepta nici un cip sau paracip sau orice sistem de urmarire. Sfanul Nicodim Aghioritul face referinta intr-una din scrisorile sale despre fatul ca cineva violase corespondenta lui si modificase textul si spune ca acestia care au facut asta cad sub anatemele Sinoadelor Ecumenice. La fel si cei care ne asculta telefoanele, ne citesc mailurile, ne urmaresc cu cipurile, etc. Dar pentru asta trebuie captata toata populatia, sau in mare parte din ea, pentru ca daca doar se agita unii nu se va face nimic.
    Trebuie foarte bine pusa problema socio teologic si apoi raspandit in mass media, fluturasi etc, altfel totul cade in derizoriu si antihristii se bucura ca ne-au prostit.

  33. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    inca odata catre adm.. "...ne izbaveste de cel viclean" la TATAL NOSTRU AMIN!

  34. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TATAL NOSTRU !
    TATAL NOSTRU ,CARELE ESTI IN CERURI ,SFINTEASCA-SE NUMELE TAU ,VIE IMPARATIA TA ,FACA-SE VOIA TA ,PRECUM IN CER ASA SI PE PAMINT,PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE O NOUA ASTAZI SI NE IARTA NOUA GRESALELE NOASTRE PRECUM SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRI SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA CI NE IZBAVESTE DE CEL VICLEAN.
    CA A TA ESTE IMPARATIA A TATALUI ,A FIULUI SI A SFANTULUI DUH
    AMIN

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce insemna teolog?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Teolog inseamna sa stii despre Ortodoxie mai mult din carti, pe cand un mare duhovnic stie de la Duhul Sfant. Si nu mai pui intrebari! Incerci sa faci ce-ti spune. Cipurile pregatesc pecetea. Consideram ca e mult mai greu de respins pecetea, daca esti prins din toate partile de cipuri. Plus ca esti parasit de Duhul Sfant, tocmai pentru ca faci neascultare de Dumnezeu, care vorbeste prin astfel de Duhovnici. Mai urmareste inca o data aceasta inregistrare:
      http://www.youtube.com/watch?v=9zTPynVsrbc
      Cat si citirea acestor doua articole:
      http://apologeticum.ro/2010/09/10/cei-care-se-leapada-azi-de-marii-duhovnici-maine-se-vor-lepada-de-hristos/
      http://apologeticum.ro/2010/09/12/intrebare-se-inseala-sau-nu-marii-duhovnici-in-privinta-actelor-cu-cip/

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pr Arsenie: E un inceput periculos! Are dreptate Parintele Justin! Pr Adrian: Sunt vicleni, vicleni vicleni! Bravo Bartolomeu Anania!Are Mare Dreptate! Foarte bine zine arhiereul lui Hristos Iustinian Chira!!! Asa este! Dar e nevoie de lupta sistematica! Sunt perfect deacord, in acest duh trebuie spus! Intrebarea mea este cum se duce campanai anticip? Asa usor s-au demoralizat asociatiiile ortodoxe? Aici trebuie o lupta sustinuta si pr Iustin Parvu chiama la lupta, nu la stat ! Aici avem nevoie de avocati in drepturile omului, trebuie luptat pe toate planurile, ca vad o amorteala duhovniceasca, oamenii sunt sedati, drogati! Nimeni inafara de pr Iustin si inca cativa nu mai au curajul sa vorbeasca, desi nu le mai face nimeni nimic!

  37. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar ,dumneata spui ca esti Preot atunci " de ce ne smintesti pe noi care suntem mici" ?, noi crestinii ortodoxi de ce nu ne dai exemplu prin dumneata parinte ,de ce te bazezi mata pe asociatiile ortodoxe cand ai putea foarte simplu sa arati adevarul , si sa marturisesti pe HRISTOS cum au facut-o DREPTII SI SFINTII MUCENICI pentru CREDINTA IN HRISTOS si sa nu mai pui la indoiala LUMINA IN HRISTOS, si aratand pe fata catre acest neam "drogat si sedat " sa fie unit si statornic in credinta ortodoxa si sa-si lepede putoarea asta nesuferita a suflarii fiarei din apus care la propriu spus ameteste pe cei slabi cu credinta in HRISTOS dar tari cu credinta in duhul materiei paminturi, case ,masini, confortul de toata ziua , "unde totul se vrea si incepe sa fie spurcaciune "crezul meu este urmatorul l oamenii de rand trebuie sa fie uniti ,poporul acesta 'sedat,drogat ' de massmedie -televizorul cu stiri infecte ,emisiuni cu propaganda catre desfranare,emisiuni cu propaganda catre necredinta,emisiuni cu lauda si ardoare pentru - SISTEMUL DIABOLIC CONGREGATIA UE ,FMI ; vine dracul si flutura bani multi in fata ROMANIEI DE PARCA PAMINTUL TARII NOASTRE NU AR AVEA POATE INZECIT SUMA PE CARE O FLUTURA SUB NASUL NOSTRU ANTIHRISTII -mormoni de la fmi care sunt " draci fara coarne " cum bine le spunea PARINTELE CLEOPA si ASTFEL TREBUIE SA FIM SCLAVII LOR !!!! IAR CEI CARE CONDUC SI CARE " NE REPREZINTA ROMANIA " EI NE SPUN FATIS "e de privatizare " dom'le = "E DE VANZARE" ASTFEL CE_A MAI RAMAS ???CA DUMNEZEU ADEVARAT si MAICA DOMNULUI SA CONDUCA ROMANIA iar noi oamenii de rand sa fim uniti in HRISTOS , IN ISTORIA ADEVARATA SI SA SPUNEM NIMIC NU_I DE VANZARE ,nici TARA , nici neamul adica ! noi nu suntem de vanzare romanii de rand ,crestini-ortodoxi !!!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pt crestin ortodox>Sf. Lavrentie de Cernigov: “Vor fi multi surzi si multi orbi>http://www.crestinortodox.ro/comunitate/group_discussion_view.php?group_id=660&grouptopic_id=5436

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai fratilor, despre ¨dreapta masura¨ati auzit? ca din ce am citit aici pana acum doar extrme: ca ne mananca iadul daca la acceptam, ori ca sa nu le luam in seama. Sfatul meu acesta este: sa ne vedem de mantuire, ca Dumnezeu nu se ocupa nici cu cibernetica si ingerii nu sunt licentiati la facultatea de calculatoare. Sfarsitul lumii vine atunci cand suna glasul Arhanghelului la vrerea Tatalui. Punct si CLAR. Nu vine sfarsitul lumii cand ii este pus cip-ul ultimului crestin, fiti seriosi.
    Vedeti-va de mantuire si Dumnezeu ne va mantui.

  40. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ori esti turc si nu intelegi , ori...
    cipul ESTE LEPADARE DE DUMNEZEU si pierzi Harul Sfant de la Botezul Crestin Ortodox , ori esti lup in piei de oaie si te pui contra Marilor Duhovnici si Sfinti Parinti ce au spus acestea ....
    Apocalipsa o grabesc antihristii care se leapada de DUMNEZEU si apoi lupta impotriva lui DUMNEZEU pentru ca asa -i indeamna necuratu ala cu coarne , carora i se inchina prin acceptarea cipurilor in acte si pe corp ;
    CERUL SI PAMINTUL VOR TRECE DAR CUVINTELE MELE NU VOR TRECE , iar Apocalipsa Sfantului Ioan Evanghelistul este Cuvantul Lui DUMNEZEU , Cuvantul Sfant !
    http://www.youtube.com/watch?v=gAsX10WpJGE&feature=related
    amin!

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prietene - crestin ortodox - cipul in sine nu este lepadare de Hristos, NU ESTE PECETLUIRE. Si sa te luminez si de ce - PECETLUIREA, LEPADAREA DE HRISTOS este o problema religioasa deci lepadarea trebuie sa aiba un substrat religios. Ori Cip-ul este un act ADMINISTRATIV. Lepadarea prin pecetluire nu vine in urma unui act administrativ ci se va face in mod constient. Si-ti dau marturiile unor preoti de-ai bisericii in acest sens. Asa ca, ia aminte: Pecetluirea nu se va putea sa nu aiba un substrat religios. Adica nu va fi un act administrativ – ma duc la Politie si primesc cipul si am fost pecetluit. Ea trebuie sa aiba un substrat religios, adica ea va trebui sa fie insotita, implicit sau explicit, de un fel de o marturisire de credint a. Adica odata cu primirea pecetluirii sa-l marturisesc, implicit sau explicit, pe Antihrist ca Domn si Mantuitor al meu, ca Salvator al lumii. Pentru ca Antihrist inseamna “in locul lui Hristos”. El va avea o ura, o invidie groaznica impotriva lui Hristos, nu va suferi prezenta Lui in mintile, in sufletele oamenilor. Va dori ca el sa stapaneasca inimile oamenilor, pe el sa il considere Salvatorul. Se va inalta pe sine, spun profetiile, mai presus de tot ceea ce este inchinat. Deci el va cere aceasta inchinare, sa i se dea lui ceea ce se da lui Dumnezeu. Deci pecetluirea trebuie sa fie cumva insotita de un fel de marturie de credinta, asa cum noi cand ne botezam rostim Crezul, ne marturisim credinta in Dumnezeu cel Unul in Treime inchinat, ne marturisim credinta in persoanele Sfintei Treimi. Asa si pecetluirea, probabil, va avea acest substrat, fie ca va fi foarte explicit sau fie ca va fi cumva implicit.
    Parintele nostru duhovnic, parintele Macarie [Cuviosul Macarie Ionita, duhovnicul de la Man. Pasarea, plecat la Domnul in 2007, n.n.], care a adormit nu de mult, spunea ca, de fapt, atunci cand vor fi lucrurile, ele vor fi evidente pentru toti, toti oamenii vor sti ce se intampla si ce fac. Dar din interese materiale, din diferite motive isi vor imbrobodi fiecare constiinta, vor alege sa faca pasul acesta, dar toti vor sti ce fac.
    Intr-adevar, se creeaza asa, ca o psihoza, oamenii sunt cu atentia atat de indreptata spre lucrul acesta, incat isi pierd toata linistea – ca vor fi pecetluiti pe ascuns, ca acolo e o cursa, se simt panditi din toate partile. Si Parintele Porfirie Bairaktaris era suparat pe duhovnici ca au introdus un fel de panica in oameni. Parintele Porfirie tot la modul simplu s-a exprimat. Vedeti cum este si cuvantul Sfantului Apostol Pavel: Antihrist nu se va arata pana nu va veni mai intai lepadarea de credinta.
    Deci eu nu trebuie sa am atentia catre Antihrist, ci catre lepadarea de credinta. Ca el nu se poate arata pana nu va veni lepadarea de credinta! Daca nu pleaca Hristos din viata mea, el nu are loc sa se apropie sau sa intre in viata mea. El nu intra in viata mea decat daca din viata mea pleaca Hristos.Iar ca sa plece Hristos din viata mea, asta tine numai si numai de mine. Nu tine de Guvern, nu tine de vreo conspiratie, nu tine de Masonerie, nu tine de tradatori ai credintei din Biserica, nu tine de nimeni. Ca sa plece Hristos din viata mea tine numai de mine. Aste e si maretia omului! Este o maretie a omului, ca este totul intre el si Dumnezeu. Daca eu Il pastrez pe Hristos in viata mea, pentru ca vreau sa Il pastrez pe Hristos in viata mea, eu in El cred, pe El Il marturisesc, pe El l-am cunoscut ca Dumnezeu al meu, in El este viata mea si daca eu nu vreau sa ma lepad de El, nimeni nu poate sa mi-L ia, tine totul de mine. Deci Antihrist nu se va arata pana nu va veni mai intai lepadarea de credinta.
    E adevarat lucrul acesta, ca lepadarea de credinta imbraca forme foarte subtile in vremea noastra. Ea se deghizeaza chiar in hainele credintei, adica se pastreaza o spoiala de credinta, cum zice Sf Teofan – vor fi peste tot biserici, slujbe, dar nu vor fi decat parelnicie, nu va fi o angajare in Hristos, ci numai fatada, numai fast, numai ritual, nu va fi o daruire a vietii in Hristos. Asta este primejdia! Si pe asta trebuie sa ne concentram, nu pe conspiratii, nu pe tradarea nu stiu cui, nu pe cipuri, nu pe altceva… Ca pecetluirea va imbraca si o forma concreta, a cipului sau alta, poate ca va imbraca si o forma concreta. Dar noi sa ne pregatim. Nu stim cand va fi momentul acela, dar daca noi suntem cu constiinta treaza vom simti, va fi limpede pentru toata lumea”.
    MAI CLAR DE ATAT NU SE POATE!!!

  42. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Vedeti cum este si cuvantul Sfantului Apostol Pavel: Antihrist nu se va arata pana nu va veni mai intai lepadarea de credinta. "
    oare ma intreb intelegi ce vor sa spuna Marii Duhovnici si Sfintii Parinti sau te faci ca nu intelegi ?
    'daca mi-ar fi dat un act simplu , pe care nu era trecut numele meu " alaturi de codul de bare , marcat cu 666 , numarul fiarei , aratat si in apocalipsa "poate semnam daca nu era trecut numele meu acolo ' Cuviosul Paisie Aghioritul ;asa ca prin aceasta semnatura idem cu cea cand te-ai zapisui necuratului , cum a si facut acel boier ce dorea multa faima si averi ca nimeni si a semnat pe hartie alaturi de numele sau vanzandu-se necuratului si unde l-a salvat numai Sfantul Vasile Cel mare din ghearele necuratului ce venise pentru suflet sa-l ia pe vesnicie ...
    citeste prietene , inainte de a vorbi despre Sfintii Parinti , citeste-l pe Sfantul Laverentie de Cernicov ...si apoi vii sa rastalmacesti Un Adevar Curat , prin neadevar si rataciri in numele adevarului ...
    "Vedeti cum este si cuvantul Sfantului Apostol Pavel: Antihrist nu se va arata pana nu va veni mai intai lepadarea de credinta. "

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*