Fotografia Părintelui Justin a izvorât mir exact la 40 de zile de la trecerea sa la Domnul

Părintele Justin ne încredinţează de sfinţenia şi ocrotirea să cerească

Ieri seară, în jurul orelor 23, aproape de ora la care Părintele a trecut la Domnul, chiar la împlinirea a 40 de zile de la adormirea sa, Părintele Justin ne-a mângâiat cu o minune, în chilia sfinţiei sale din mănăstirea de maici, unde a petrecut ultimii 3 ani din viaţă şi unde şi-a dat obştescul sfârşit. Chilia memorială a Părintelui a fost deschisă spre vizitare începând cu ziua de ieri, 25 iulie. Pe fotoliul Părintelui de unde obişnuia să miruiască pelerinii în ultimii ani de viaţă, este aşezat un tablou cu imaginea Părintelui Justin, în mărime naturală, binecuvântând credincioşii. Aseară, în timp ce un ieromonah şi câţiva credincioşi mireni se rugau în chilia părintelui, tabloul părintelui a izvorât mir din mână cu care binecuvânta credincioşii.

Minunea s-a repetat şi a doua, zi, dimineaţa, în timp ce pelerinii vizitau chilia şi muzeul memorial închinat Părintelui Justin Pârvu. Aceştia nu doar că vizitau, ci zăboveau câteva minute rugându-se în genunchi în fața fotoliului unde părintele obişnuia să petreacă cea mai mare parte din zi, ascultând necazurile şi durerile oamenilor. Iar Părintele, parcă să ne încredinţeze că şi acum ne ascultă şi ne poate ajuta, ne-a trimis acest semn minunat spre credinţă şi mângâiere.

Sfinte Părinte Justin, roagă-te pentru noi, păcătoşii!

| Mănăstirea Paltin – Petru Vodă

4 comments

 1. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sfinte Părinte Justin, roagă-te pentru noi cei păcătoşi si ocroteste-ne prin Binecuvantarea Sfanta ce ne ai dat , pe acest pamint
  amin!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  EU AM STIU SI NUMA AM ASTEPTAT ASA CEVA-ASTA NUMA CONFIRMA INCREDEREA MEA -DAR O FI NENUMERATE- CA ESTE SFANT-AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN SF.JUSTINE PRVU-NOULE MUCENIC SI MARTURISITOR-ROAGA-TE PT TOTII ROMANI TAI DE PRETUTINDENI-SI PT MINE CEL MAI PACATOS-AMINNNNNNNNNNN

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este un mare Sfant si trebuie sa ascultam de el, adica sa nu acceptam cipul pe acte sau pe mana si frunte;sa ne rugam Sfintilor din temintele comuniste dar sa cerem ajutorul si mila la Parintele Iustin care acum este un SFANT MARE...ESTE SFANTUL IUSTIN IZVORATORUL DE MIR !DOAMNE AJUTA!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DOAMNE, iti multumim pentru ca ne-ai harazit sa avem printre noi un MARE DUHOVNIC, MARE IUBITOR DE ORTODOXIE, PATRIE SI NEAM, IUBITOR DE APROAPELE SI ACUM, IATA, UN MARE SFANT!
  SA NE IERTI SFINTE PARINTE JUSTIN SI SA TE ROGI PENTRU MANTUIREA NOASTRA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*