Programul slujbelor în Mănăstirile Petru Vodă şi Paltin de Miercuri, 24 iulie, până Duminică, 28 iulie 2013

manastirea-petru-voda

La Mănăstirea Petru Vodă, începând cu seara zilei de astăzi, Miercuri, 24 iulie 2013, până Sâmbătă seara, 27 iulie 2013, în fiecare zi vor fi slujbe de Priveghere între orele 20-23:30 (ora Bucureştiului), iar dimineaţa, începând cu ora 8 vor fi Acatistul zilei, Ceasurile, Sfânta Liturghie şi Slujba Parastasului.

Joi seara programul va fi obişnuit, adică se va săvârşi Privegherea Acoperământului Maicii Domnului şi apoi Taina Sfântului Maslu, începând cu ora 22 a Bucureştiului.

Sâmbătă dimineaţa în Mănăstirea Petru Vodă se va săvârşi Liturghie arhierească şi Slujba Parastasului la pomenirea a 40 de zile de la trecerea din viaţa aceasta a Părintelui Justin Pârvu.

La Mănăstirea Paltin Vineri seara, începând cu ora 23 (a României) până la ora 4:30 dimineaţa se va face slujba Privegherii şi apoi Sfânta Liturghie, pentru ca maicile şi surorile să poată participa la buna organizare a pomenirii din Mănăstirea Petru Vodă.

| PetruVoda.ro

3 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Off topic:
  CARNAJ PE DRUMUL MÂNTUIRII. Peste 50 de oameni AU MURIT PE EL CAMINO, calea unuia dintre cele mai mari pelerinaje creştine (sa fie oare un sacrificiu ritual facut de ocultati?)
  http://bit.ly/16696hW

 2. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  sau
  sa fie un semn prin care se adevereste tot ce a spus Parintele Elpidie ...

  si dupa ce va fi intronat profetul mincinos ...o sa auziti de cataclisme cu pierderi de vieti omenesti de schimbari ale vremii si climatice , de multe ...
  si a inceput a-si savarsi lucrarea spurcata acest profet mincinos numindu-se pe sine propovaduitor al Adevarului in lume dara nu este decat un slujitor al balaurului din adancuri ... si cand porneste pentru savarsirea lucrarii diabolice in lume ... vom vedea si " rodul " acestei lucrari spurcate
  INTOARCETI-Va La ADEVARUL Cel Curat spre izbavirea de lucrarea celui rau ca Doar in ORTODOXIA ADEVARATA aflam Calea , Adevarul si Viata , aflam pe HRISTOS
  Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*