Petru Vodă a fost, este și va fi Părintele Justin!

parintele-justin_2010

Cu durere și cu toată sinceritatea, tuturor celor care asistați de câteva zile la scandalurile josnice de la Mănăstirea Petru Vodă, fratele Gabriel – administratorul principal al blogului Apologeticum –  vă cere iertare și vă cere rugăciunea. Cred că acolo sus, în slava în care se află, iubitul și sfântul nostru Părinte Justin este foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă în ctitoria sa. Așteptăm un semn de la el, dacă mai merităm, însă de două lucruri să fiți siguri:
1. Petru Vodă a fost, este și va fi Părintele Justin!
2. Blogul Apologeticum va merge mai departe, oriunde aș fi!

Restul… vedeți și singuri! Să-i certe Dumnezeu!

22 Comments

 1. SFINTE Parinte Arsenie Boca pe cei Ce batjocoresc Ortodoxia calcand peste Sfintele Canoane Apostolice si Sobornice ale Sfintei BISERICI a acestui Neam Crestin Ortodox pe cei ce batjocoresc Sfintele Locasuri spre dezbinare si sminteala cerceteaza-i si mustra-i cu Puterea Ta Ce Sfanta
  Sfinte Parinte Iustin cerceteaza-i si mustra-i pe cei ce arunca batjocura si sminteala
  amin.
  http://www.youtube.com/watch?v=IT_QjNVJBQE

 2. Pe admin.-ul blogului, nu-l cunosc si NICI NU CRED ceea ce s-a spus despre el!

  N-ai de ce sa-ti ceri iertare, admin.al blogului, DECAT daca ai gresti cu ceva fata de noi! Si, cum nimeni nu este fara de pacat, ai duhovnic, exista iertare1

  Spui “blogul Apologeticum merge mai departe, oriunde as fi’ – detaliaza un pic, te rog!

  Daca estti amenintat pe nedrept, daca exista o problema voit defaimatoare in ceea ce te priveste, ori exista o exagerare, poate te putem ajuta, nu?

  Monahul Teodot – prin ceea ce spune – MI-A PLACUT!

  1. vreau sa spun ca interntul este inca liber, iar constiinta noastra cu ajutorul lui Dumnezeuv va fi vesnic libera, asa ca nimeni nu ne poate interzice cuvantul

 3. Suntem alaturi de fratele Gabriel. Stim ca “se lucreaza” la denigrarea/desfiintarea/prigonirea fratilor, calugarilor, preotilor, sfintilor nostri si Sfintei noastre Biserici Ortodoxe. Insa nimeni si nimic nu ma va putea impiedica sa CRED si sa SUSTIN ADEVARUL, cu tot ceea ce reprezinta el. Nimeni nu ma va putea determina in vreun fel sa renunt sau sa decad din Sfanta mea Credinta Ortodoxa. Asa sa-mi ajute Dumnezeu. Amin!

  VOI RIDICA ORICAND DE LA PAMANT UN PREOT BEAT SI II VOI CERE SFATUL! Harul de la Duhul Sfant nu poate fi luat nicicand de un iuda, de un slujitor al satanei.

  Mergem cu Dumnezeu inainte fratilor. Nu renuntati!

 4. Totusi! Sa-i certe Dumnezeu… nu este in duh ortodox.
  Iar din inregistrarea cu parintele Iustin acest staret a fost ales de Domnia Sa. Mi-as dori un raspuns scurt.

  Toate cele bune!
  Doamne ajuta!

  1. Da, a fost ales si a fost sustinut. Nu este vorba de sf. sa, ci doar de cei care fac lucrarea satanei. De aceea nu trebuie bagati in seama, ci lasati la judecata Domnului.
   Toate cele bune si tie!

  2. Ba este in duh ortodox 100%: in Epistola sobornicească a Sfântului Apostol Iuda, 1:9 [Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: “Să te certe pe tine Domnul!”]

 5. PARINTELE nostru drag,STIA(!!!) ce se va intampla dupa ce Sfintia Sa nu va mai fi…Aici ne spune la ce trebuie sa ne asteptam,dar nu doar aici…: http://www.youtube.com/watch?v=5xwrliW2jQg Apara-i Doamne Iisuse Hristoase pe fratele nostru Gabriel si pe Parintele Teodot !!! Sfintite Parinte Justin,roaga-te pentru fratii nostri ! Asa sa ne ajute Dumnezeu impreuna cu Maicuta Sa,Preacurata Fecioara Maria !!!

 6. Frate personal nu cred ca ai cunostiinta de mine chiar daca ne-am rugat impreuna la SFINTI INGHISORILOR(la Poarta Alba-GALESU) dar lucrurile nu vor ramane asa. Toti sfinti inclusiv Parintele IUSTIN PARVU(de care ma fac vinovat si nu am reusit sa-mi cer iertare ca un MARE pacatos ca s-a bagat in iad “arhipiscopia Tomisului” de unde i se trage si savirsirea) care sunt in ceruri si vegeaza la cei (BINE)CREDINCIOSI nu vor lasa lucrurile asa. Totul e sa ne facem pravila POST SI RUGACIUNE. DUMNEZEU E CU NOI. DOAMNE AJUTA SI MANTUIRE.

 7. Nu cunosc situaţia actuală a Mânăstirii Petru-Vodă, dar titlul articolului spune totul.
  “Petru Vodă a fost, este și va fi Părintele Justin! ”

  Mulţumim strădaniei fraţilor ce ţin Apologeticum în picioare. Lupta aceasta nu va fi în zadar. Dumnezeu să miluiască!

  Vom ţine şi respecta până la ultima picătură de sânge avertizarea ANTI-CIP a Sfinţilor BinePlăcuţilor şi Purtători de DUMNEZEU Părinţi, Justin Pârvu şi Paisie Aghioritul.

  Aşa să ne ajute PreaBunul Dumnezeu !

 8. Frate Gabriel,multumim ;noi te citim cu incredere si recunostinta inca de la primul Apel al Parintelui Iustin.Am strins si noi semnaturi anti-cip.Am vorbit si vorbim despre cite sint de vorbit acum ca sa se trezeasca oamenii-care mai vor sa auda…Nu ne-ai gresit cu nimic,sint convinsa!Ce sa mai spunem de dragul nostru patinte Teodot!Voi ati marturisit Adevarul.Ca ei cu El se lupta,de fapt.De aceea s-a pornit prigoana impotriva voastra.Si nu asupra altuia…Ne rugam cu dragoste frateasca pentru voi si toata obstea sfintelor manastiri Petru – Voda si Paltin.
  Era de prevazut ca dupa ce pleaca Parintele Iustin se vor repezi ca haitele de lupi in manastire.Maica Domnului sa va ocroteasca! Ne gindim la voi.

 9. Dupa, cum se vede, au intrat rau in ispita daca se contrazic si iar se contrazic si iar se contrazic. Fereasca Bunul Dumnezeu de mai rau, sa nu o ia razna de tot… probabil pacatul impotriva Sfintilor e mare… si au de tras, saracii!
  Este neaparat necesar sa va rugati pentru acesti ( acest) prigonitor al Dvs. Eu il cunosc de 20 de ani.
  Inainte asculta de bine de rau de Parintele Justin, dar acum cine il mai salveaza, caci e prea sus sa mai asculte de cineva.
  Singurii care au putere sunt Parintele Gheorghe si Dvs. Rugati-va pentru fratele vostru. Mai devreme sau mai tarziu (dar se pare ca degraba, dupa cum se precipita ei, Parintii nu dorm) va iesi la iveala, sa avem rabdare.
  Iertati.

 10. Frate Gabriel, ai tot sprijinul nostru. Cei care am invatat multe lucruri de pe blogul d-tale ne vom ruga sa te apere Maica Domnului de serpi.

 11. As vrea sa pun o singura intrebare. Daca aa nu ar fi exzistat Sf. Pr. Iustin tu unde te ai fi aflat acum? Eu fara Acest Pr. Nu as fi avut nici macar un reper de viata. Sa nu mai zic de pacatele mele si de alegerea mea propie.Deci sa avem ceea mai mica decenta. Sa nu intram cumva in disputa cu Dumnezeu. Sa fereasca Dumnezeu pe cel mai rau dusman de mania Lui Dumnezeu . Nu vreau sa zic mai multe sa nu cumva sa impovarez pe cineva. Dar a c unoscut cineva inima Pr. Iustin?

 12. Ce articole neortodoxe au fost publicate pe acest site?

  Ce este mai usor sa spui ” Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale” sau sa treci la fapte prin “Apologeticum” ?

 13. Și-au facut suma: tabăra ortodoxă e învrăjbită, divizată, sterilizată. Toți îi acuză pe toți de securism și subversiune. În spate e lupul!

 14. Ar fi mare pacat ca Sf. Manastire Petru Voda sa se indeparteze de calea Parintelui Justin!
  Cat despre blogul Apologeticum, are o menire clara de desteptare a constiintelor romanilor. Am aflat multe de pe acest blog si sper sa isi poata continua activitatea.
  Sunt sufleteste alaturi de fratele Gabriel, si ma voi ruga pentru ca el sa isi poata continua lucrarea.

 15. candva va spuneam antihristii nu bat pasul pe loc .. lucreaza la foc continuu spre distrugerea acestei Tari spre lepadarea de Credinta DREAPTA si Sfanta …spre iadul ce se vrea cascat pe acest pamint …
  fiara este in guvernarea acestei Tari … si totul se face sub control demonic … pregatirea terenului pentru antihrist
  va incepe urgia peste acest pamint pentru ca …ce sa-i faci cand cainii pusi sa pazeasca turma dorm atunci cand fiarele vin si mana turma spre hau …
  numai poate suporta pamintul acesta Sfant atata spurcaciune si asemeni pe cei care se inchina la spurcaciune cea mare numita ministru agriculturii
  ” pentru statul mamona numai blestemele Sfantului Vasile Cel Mare ” spunea candva un Mare Duhovnic si Intelept , Nicolaie Steinhardt

  incepe DEVASTAREA si DARAMAREA ROMANIEI la propriu si nu la figurat …ce s-a intamplat la Izvoare-Galati a fost Aratat de la DUMNEZEU , a fost un inceput la cataclismul distrugator ce va urma cand pamintul va urla sub picioarele noastre si are sa curme mii ci mii de vieti … pentru ca nu am vrut a ne apara ORTODOXIA , Neamul Stramosesc Cel SFANT si Tara Aceasta sau acest pamint stramosesc ce se intinde de la Nistru pin’la Tisa
  daca vrei cu Adevarat , lupti si poti apara cu ” armele” date
  Aperi ORTODOXIA
  Aperi Neamul Stramosesc Cel SFANT
  Aperi aceasta Tara numita Romania
  prin talantii dati
  amin.
  http://www.youtube.com/watch?v=nURVe9W1_nU#t=19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 Comments