Staretul HARITON NEGREA retrage articolul anti cip de pe site-ul Manastirii Petru Voda, „In urma reacțiilor negative avute la adresa mea” …

Staretul HARITON NEGREA retrage articolul anti cip de pe site-ul Manastirii Petru Voda, „In urma reacțiilor negative avute la adresa mea” …

Citiți și:

14 ianuarie 2009 – 2014: Cinci ani de la APELUL Părintelui Justin împotriva actelor cu cip – apel ce a lovit puternic în oculta mondială:

4 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Te-au judecat multi Gabriel. Acum au cam dato in bara. Asa se va intimpla cu toti dusmanii lui Hristos sau in viata asta sau mai rau pentru ei in vesnicie. Parintele Iustin, om bolnav de cancer sa luptat sa spuna ca actele sunt lepadare de Hristos. Parintele a avut descoperire, mie mi-a spus un apropiat al parintelui. Atunci cand a fost parintele in spital de l-au chinuit medicii de era sa moara. Acel om a spus ca parintele Iustin a spus: "Voia lui Dumnezeu este ca noi sa nu primim aceste acte". Asa mi-a spus, astea au fost cuvintele.
  Dupa parerea mea mari dusmani ai lui Hristos s-au aratat aceia care se luptau impotriva celor care incercau sa lupte contra cipurilor. Adica cei care luptau impotriva acelora care faceau voia lui Hristos, daca credem in parintele nostru. Unii or sa spuna ce ei sunt de alta parere. Oricum din cate am invatat si eu de la unul de la altul, Hristos nu o sa ii ierte pentru ca au alte pareri. A avea alta parere nu este o scuza. Dumnezeu din cate am invatat descopera adevarul acelora care au inima curata, deci daca am inteles eu bine este cam greu ca cineva sa aiba alta parere daca are inima curata. Vad ca sa cam demodat lupta asta impotriva cipurilor. In mod sigur voia lui Dumnezeu a ramas aceasi.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=svKtCltvLuk&feature=player_embedded

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cu tot respectul dar eu nu inteleg ce legatura are acest filmulet cu tema articolului. Daca aceasta postare vrea sa arate ca lucrurile astea cu drogurile sunt mai importante ca cipurile atunci eu personal consider aceasta postare ca o insulta si lipsa de respect fata de cei care sunt foarte ingrijorati de problema cipurilor.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slava Domnului ca Parintele Staret Hariton are aceeasi parere despre actele cu cip ca si Sfantul Parinte Justin!
  Ma tot intrebam cine o sa tina iar sus steagul luptei impotriva acestor acte. In curand se va implini un an de la ultimul miting anti-cip, despre care am scris pe blogul meu, aici: http://potecilemele.wordpress.com/2013/03/15/si-eu-am-fost-acolo/ .
  Dupa acest miting minunat, nu s-a mai intamplat nimic semnificativ pe frontul luptei noastre, sau eu nu stiu.
  Iar acum, dupa ce ne asigurasera ca vor fi trei tipuri de documente, din care puteam alege pe acelea mai simple (fara cip), acum, guvernantii nostri hotarasc, in taina, sa ne puna cip pe toate documentele de identitate. Pai, noi nu am mai iesit sa protestam tocmai pentru ca aveam alternativa. Acum, ca nu ne mai lasa nici una, cred ca ar trebui sa reluam protestele (pasnice, bineinteles, si in duh crestin, cum a fost si cel de pe 14 martie 2013).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*