Slugile sionismului din Senat au votat legea prin care pro-legionarii și cei care minimalizează Holocaustul vor face închisoare

Miscarea Legionara 16

Senatorii au adoptat, marţi, o iniţiativă legislativă care prevede ca persoanele care minimalizează în mod evident, prin orice mijloace, în public, Holocaustul ori efectele sale să fie pedepsite cu închisoare de la 6 luni la trei ani sau cu amendă, propunerea fiind iniţiată de Crin Antonescu.

Prin proiectul de lege se mai propunea ca persoanele care participă la constituirea unei organizaţii cu caracter legionar sau aderă la o astfel de organizaţie să fie pedepsite cu închisoare de la 3 la 15 ani, însă această prevedere a fost eliminată de Comisia juridică, membrii acestei comisii invocând intrarea în vigoare a noului Cod Penal.

Proiectul de lege a fost semnat, alături de Antonescu, de deputaţii liberali Andrei Gerea şi George Scutaru.

Potrivit iniţiativei legislative, confecţionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri legionare se pedepsesc cu închisoarea de la 3 luni la trei ani.

Cu aceeaşi pedeapsă se va sancţiona şi utilizarea în public a simbolurilor legionare – drapele, insigne, uniforme, sloganuri, formule de salut, precum şi orice alte asemenea însemne. Acestea nu constituie infracţiune dacă fapta este săvârşită în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei şi interesul este exprimat în sensul protecţiei drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale şi al prevenirii şi combaterii incitării la ură naţională, rasială sau religioasă, la discriminare şi la săvârşirea de infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Senatul a dezbătut în calitate de primă Cameră sesizată propunerea legislativă pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului unor persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii. Deşi senatorii au aprobat proiectul, Camera Deputaţilor este for decizional.

| realitatea.net

Dar să fie clar, așa cum ne-a învățat Părintele Justin:

Cât despre comemorarea, cinstirea și închinarea la Sfinții închisorilor, marea majoritate fiind legionari, să fim demni și fără frică, căci dacă ei au știut să moară pentru Hristos, noi măcar să-i cinstim. Sioniștii să comande la ei în Knesset.

Mai jos e lista slugilor sioniste care au votat proiectul nenorocitului de Crin Antonescu.

Iovescu Ioan
Păunescu Teiu
Ilieşiu Sorin
Marian Valer
Pelican Dumitru PC
Mihai Cristian-Dănuţ PC
Anghel Cristiana-Irina PC
Nistor Vasile PC
Niţă Mihai PC
Vâlcov Darius-Bogdan PSD
Donţu Ovidiu-Liviu PSD
Tămagă Constantin PSD
Coca Laurenţiu Florian PSD
Bereanu Neculai PSD
Rotaru Ion PSD
Marin Nicolae PSD
Cadăr Leonard PSD
Isăilă Marius Ovidiu PSD
Bodog Florian-Dorel PSD
Mutu Gabriel PSD
Mihăilescu Petru-Şerban PSD
Voinea Florea PSD
Agrigoroaei Ionel PSD
Filip Petru PSD
Sârbu Ilie PSD
Creţu Gabriela PSD
Federovici Doina-Elena PSD
Cristache Iulian PSD
Andronescu Ecaterina PSD
Lazăr Sorin-Constantin PSD
Deneş Ioan PSD
Bumbu Octavian-Liviu PSD
Stuparu Timotei PSD
Popa Florian PSD
Butnaru Florinel PSD
Pop Liviu-Marian PSD
Silistru Doina PSD
Dumitrescu Florinel PSD
Badea Leonardo PSD
Bădălău Niculae PSD
Dumitrescu Cristian-Sorin PSD
Moga Nicolae PSD
Nicolae Şerban PSD
Bujor Dumitru-Marcel PSD
Savu Daniel PSD
Anghel Adrian PSD
Fifor Mihai-Viorel PSD
Vasiliev Marian PSD
Saghian Gheorghe PSD
Pop Gheorghe PSD
Firea Gabriela PSD
Croitoru Cătălin PSD
Bota Marius-Sorin-Ovidiu PSD
Cordoş Alexandru PSD
Severin Georgică PSD
Frătean Petru-Alexandru PSD
Coste Marius PSD
Arcaş Viorel PSD
Belacurencu Trifon PSD
Duruţ Aurel PSD
Suciu Matei PSD
Chiriac Viorel PSD
Popa Constantin PSD
Mocanu Victor PSD
Drăghici Damian PSD
Mohanu Nicolae PSD
Oprea Ştefan-Radu PSD
Mihai Neagu PSD
Purec Ion-Simeon PSD
Butunoi Ionel-Daniel PSD
Tătaru Dan PSD
Pavel Marian PSD
Constantinescu Florin PSD
Ioniţă Dan-Aurel PSD
Mitu Augustin-Constantin PSD
Nicula Vasile-Cosmin PSD
Vochiţoiu Haralambie PSD
Valeca Şerban-Constantin PSD
Chelaru Ioan PSD
Toma Ion PSD
Corlăţean Titus PSD
Klárik László-Attila UDMR
Markó Béla UDMR
Vegh Alexandru UDMR
Pataki Csaba UDMR
László Attila UDMR
Tánczos Barna UDMR

20 Comments

 1. Asteptam o lege in care cei care isi bat joc de Sfintii Inchisorilor Comuniste, sa plateasca, cu inchisoarea. Cred ca la conducerea acestei tarisoare nu mai este niciun roman pur. In curand ne vom boteza copii in Itic, Strul, Rasela, etc. Doamne apara-ne de SACALII acestei lumi.

 2. Cât timp încă nu este votată legea și la camera Deputaților, ar merita să ne unim în rugăciune contra ei, ca să ne facem datoria. Să facem un pact de rugăciune, după cum a spus Mântuitorul, că dacă doi sau trei se vor înțelege să ceară de la Tatăl ceva, li se da. Așa să ne unim cât mai mulți, dacă suntem Orthodoxi, chiar dacă la altele avem opinii diferite. Ar trebui, cred, fratele Saccsiv să dea apelul, sau fratele Apologeticum, cineva mai cunoscut, ca să aibă impact. Apel național. Timpul este scurt.

 3. Realitatea e total diferita pentru ca holocaustul nu poate fi declarat pe probe pentru ca a fost o operatiune a Securitatii pentru arderea actelor despre ,, evreii morti in al doilea razboi mondial pentru evitarea impartirii despagubirilor de razboi intre israelieni si sovietici”. In fapt nici macar 10% din morti nu pot fi justificati pe actele din arhivele romanesti mai ales ca dupa asta a venit in Romania anului 1953 comisia aliatilor pentru crime de razboi si nu a gasit probe care sa justifice impartirea despagubirilor. Cifra actuala de morti e fixata la mica intelegere si nu poate fi justificata.

 4. Crin Antonescu: Camarazi, la arme!
  Hai sa ne aducem aminte putin cum sarea lejiunea intr-un picior la lozinca asta a lui Crin inconjurat de Snekar si toata gasca de evrei liberali. Magnific! Acum va da teapa, adica inca o data luind pozitia strutului timp de 25 la biografiile gri ale acolitilor liberali.
  PS: Urarea ,, Paste fericit!” nu e copiata de la americani? Inainte nu era folosita!

  1. cum adică nu era folosită înainte, adică e ceva rău de fapt introdus tot de comuniști ?

 5. HRISTOS A ÎNVIAT!
  În seara asta am urmărit din întâmplare emisiunea ,,Cultura și credința azi” pe Trinitas TV. Era pe tema Învierii și la o oră de maximă audiență. Cine credeți că, în calitate de invitat a făcut o mare mărturisire de credință? Nimeni nu s-ar aștepta. Este Dan Puric. A vorbit foarte convingător, deși îl știam că, cochetează cu masoneria, cu Clubul de la Roma, că a luat pașaport de tip nou diplomatic cu cip, avusese disensiuni cu părintele Iustin Pârvu.
  Nu pot să cred că a putut să se joace cu cuvintele într-un mod atât de magistral, să condamne comunismul și oculta mondială, să-i mărturisească pe Sfinții Mucenici din închisorile comuniste, chiar și pe părintele Iustin…
  Să fi jucat din nou un spectacol? Să aibă oare vreun interes să se erijeze într-un lider al dreptei creștine din România pentru a bloca accesul altcuiva? Sau poate se teme în actualul context al votării legii antilegionare, pentru că a vorbit adesori de Sfinții Închisoriilor comuniste?
  Emisiunea este extrem de interesantă prin conținutul ei, mai ales prin ce mărturisește Dan Puric, care nu este tratat cu menajamente de Vasile Bănescu, ci mai mult încurcat cu întrebări irelevante…

  Unde aș putea găsi înregistrarea ei de astăzi, 20 aprilie 2014? O recomand tuturor fraților ortodocși pentru analiză. Să se fi convertit cu adevărat domnul Dan Puric la DREAPTA CREDINȚĂ? Ar fi o minune dumnezeiască.

  Doamne ajută! SĂRBĂTORI FERICITE ÎN PACE ȘI BUCURIE!

 6. HRISTOS A ÎNVIAT!

  MĂRTURISIRE A ADEVĂRULUI. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul!
  Am vizionat astăzi cu mare atenție un film documentar de altfel foarte bine făcut și frumos, despre Mănăstirea Curtea de Argeș (după ce am urmărit filmul Biserici din România), primite de pe site-ul ziarului Natiunea (cărora le mulțumesc din suflet).
  Nu este deloc o simplă întâmplare. Eram realmente interesat de istoria acestor meleaguri, știind că în acest loc a fost îngropați la cererea lor testamentară regii României, aparținând Casei de Hohenzollern, una dintre cele mai bogate familii din nobilimea neagră (masonică).
  Ceea ce mă preocupă este acum sacrilegiul făcut de regele Carol I (de confesiune catolică), căsătorit cu regina sa de (confesiune protestantă), care prin ,,restaurare” a distrus de fapt întregul complex inițial din jurul frumoase Biserici (care cuprindea o clopotniță înaltă și clădiri de două etaje cu chilii, ce puteau primi sute de monahi), transformându-le pe toate în actual parc din jurul Bisericii și în reședința de vară a regelui (acum Palat arhiepiscopal) construită după planurile unui arhitect francez Andre le Conte de Nouille (nu știu dacă am scris ultimul nume corect) și ajutat de doi pictori francezi.
  Pictura în stil bizantin din Biserică (capodoperă arhitectonică ctitorită de domnitorul Neagoe Basarab și în prezent monument istoric protejat de UNESCO), aparținând pictorului Dobromir din Târgoviște (cel care a pictat și Mănăstirea Tismana), adus de domnitorul Radu de la Afumați, care a continuat opera începută, A FOST ÎNLĂTURATĂ LA ORDINUL REGELUI CAROL și înlocuită cu o pictură de factură mai mult renascentistă și catolică!
  Aceste date de mai sus, în mare parte sunt mărturisiri făcute de fostul egumen al mănăstirii, Ieromonahul ILARION CRAIOVEANU și sunt spuse cu durere în acest film.

  Ceea ce m-a intrigat cel mai mult pe mine personal este propaganda subtilă care se face chiar la final regilor României, în frunte cu Carol I, care a și lăsat ca să se scrie pe piatra funerară cât de bine s-a simțit la noi. Redau textual finalul acestui film documentar (pe care vi-l recomand și frățiilor voastre):
  ,,Viața monahală, slujbele religioase și pelerinajul din toate mănăstirile României vorbesc despre o vocație profund creștină a poporului român (până aici toate sunt frumoase și adevărate! – n.a.). Căci voievozi ȘI REGI AI ROMÂNIEI ȘI-AU ÎNCEPUT ÎNTOTDEAUNA DOMNIILE CU PRIVIREA AȚINTITĂ SPRE DUMNEZEU.”…
  Mă întreb de ce a ales oare regele Carol I tocmai acest loc de îngropăciune pentru regii României…
  Pentru că aici era un loc de mare rezonanță pentru sufletul românilor (prima Mitropolie a Țării Românești, picturile cele mai frumoase și mai vechi de la noi, mănăstire care avea înainte mulți monahi) și voiau să aibă mai multă popularitate?
  Sau doar fiind atras din cauza acestei bijuterii arhitectonice care este Biserica mănăstirii Curtea de Argeș? Sau din cauza masonilor care au confiscat legenda populară a Meșterului Manole, spunând că este a lor?
  Știm că există o Lojă sau mai multe cu această denumire…
  Doamne ajută!

 7. Cer iertare. Eu am votat ce scria aici: http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L724EM.pdf
  Efectiv nu am stiu ca textul ordonantei a fost modificat la modul acesta. Stiu ca Miscarea legionara din Romania nu a fost condamnata la procesul de la Nurnberg. Stiu, de asemenea, ce si cati oameni de cultura au sustinut aceasta miscare cat timp a fost condusa de Capitan.
  Va recomand sa cititi si avizul Consiliului legislativ: http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L724LG.pdf
  O lectie pentru viitor: nu voi mai vota nimic daca nu sunt corect si complet informata.

  1. incredibil, deci cei care votează acolo nu sunt puși la curent cu nimic din ce votează, vin niște mincinoși și zic – ăia sunt criminali trebuie să votăm toți împotriva lor…. și toți votează acolo, pentru că istoria adevărată nu este lăsată liberă – e sufocată.
   aici la min. 14.00 – 14.30 zice
   http://www.youtube.com/watch?v=TFFg_JyroTY

   despre istoria care nu se cunoaște și că aceia care o știu și o țin sub obroc nu au foloase de pe urma canonului și a pravilei făcute.

   Despre ierarhi e vorba, ca propagă false valori în învățământul teologic și de la teologie pleacă toate celelate – istoria, neamul, familia, economia, sănătatea, educația și nu mai zic …. mântuirea …

   Adică ierarhii învață pacea cu lumea, nu mărturisirea contra ereziei… f. subtil, f. ascuns lucreaza taina fărădelegii, o văd și eu acu după ce am urmărit conferința asta de acuma 10 ani , de 3 ori am urmărit-o în ultima vreme, azi, ieri și acum câteva săptămâni.

   Deci cum sunt eu acu, un fel de simpatizant legionar, ca nu am cum să mai intru în nici o frăție de cruce, că la ora actuală au desființat tot ce făcuse Corneliu Zelea Codreanu, dar … numai așa, pentru simpatia mea față de niște patrioți credincioși risc să fiu luat în colimatorul autorităților.
   Deci comunism e tot ce se vede din această lege.

   Pentru că vrei să ții neamul alături de credință și te opui alipirii sufletului românesc de masonerie și de iad…
   Iata ca Doamna aceasta ne-a zis – nu știam ce votez – credeam că votăm ceva și acum am aflat că am făcut o greșală.

   Ce știu ei acolo ? Nu știu despre ce e vorba . Ei văd o serie de nebuni , bezmetici, reacționari care se opun formării Statelor Sovietice ale Europei…. un nou Comunism de fapt, care vrea chiar girul și binecuvântarea Ierarhiei Bisericii Ortodoxe Române…. Atenție la blesteme dragi conducători, dragi români de jos și dragi frați din orice nivel. Blestemele sunt și ele realități pentru că au murit mulți oameni nevinovați pentru acest neam, acu 70 de ani, 60, apoi după ce au ieșit acu 50 de ani din temniță au fost supravegheați sau în arest la domiciliu cu sănătatea distrusă, terminați pe viață, compromiși unii dintre ei care au semnat sub presiune și amenințări sau torturi, batjocoriți sau chiar puși ei înșiși să fie torționari și batjocoritori.
   Pentru asta să nu mai votați dragi parlamentari acest tip de inițiative – pentru jertfa curată mai ales a unora dintre noi – a unor români de-ai noștri Hristos a înviat!

   1. Legea este la Camera deputatilor. Interesati-va când este la Comisii si puteti sa depuneti amendamente astfel incat termenul de legionar sa fie sters din propunere. Este o sansa reala.

   1. Nu se poate anula daca a intrat pe circuitul parlamentar. Si nici nu pot propune eu ceva, deoarece eu sunt senator, camera diferita.

   2. Astazi depun la Comisia juridica din Camera Deputatilor urmatoarele documente:

    Argumente pentru eliminarea termenului “LEGIONAR” din propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, însoţită de expunerea de motive.
    Initiatori: Crin Antonescu, senator PNL, Andrei Gerea, deputat PNL, George Scutaru, deputat PNL
    Atasez un tabel (56 de pagini) cu peste 400 de personalitati ale culturii si stiintei romanesti, membri ai Miscarii legionare.

    Atasez un capitol al unei carti (72 de pagini) in care se face vorbire despre mari personalitati ale Romaniei despre care ni se va interzice sa vorbim, in curand, urmare a acestei initiative de modificare a ordonantei.
    Atasez decizia Tribunalului International de la Nurnberg, care, prin Comisia de ancheta, a scos de sub acuzare Miscarea Legionara. (8 pagini)
    Atasez o hotarare a Curtii de Apel Bucuresti care demonstreaza clar persecutiile la care au fost supusi membrii Miscarii Legionare si faptul ca nu poate fi incadrata miscare in randul organizatiilor fasciste sau vinovate pentru crime impotriva umanitatii.
    Atasez un extras din memoriul privind Proiectul legislativ de completare a OUG 31/2002, semnat de presedintele Asociatiei „NEAMUL ROMÂNESC“, Vasilica Militaru
    Atasez studiul:
    Miscarea legionara nu a avut o doctrina fascista, ci nationalista.
    Comisia Juridică din Senat a emis un raport negativ.
    Punctul de vedere al Guvernului a fost de asemenea negativ la propunerea introducerii cuvântului legionar în OUG 31/2002.

   3. Astazi depun la Comisia juridica din Camera Deputatilor urmatoarele documente:

    Argumente pentru eliminarea termenului “LEGIONAR” din propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, însoţită de expunerea de motive.
    Initiatori: Crin Antonescu, senator PNL, Andrei Gerea, deputat PNL, George Scutaru, deputat PNL
    Atasez un tabel (56 de pagini) cu peste 400 de personalitati ale culturii si stiintei romanesti, membri ai Miscarii legionare.

    Atasez un capitol al unei carti (72 de pagini) in care se face vorbire despre mari personalitati ale Romaniei despre care ni se va interzice sa vorbim, in curand, urmare a acestei initiative de modificare a ordonantei.
    Atasez decizia Tribunalului International de la Nurnberg, care, prin Comisia de ancheta, a scos de sub acuzare Miscarea Legionara. (8 pagini)
    Atasez o hotarare a Curtii de Apel Bucuresti care demonstreaza clar persecutiile la care au fost supusi membrii Miscarii Legionare si faptul ca nu poate fi incadrata miscare in randul organizatiilor fasciste sau vinovate pentru crime impotriva umanitatii.
    Atasez un extras din memoriul privind Proiectul legislativ de completare a OUG 31/2002, semnat de presedintele Asociatiei „NEAMUL ROMÂNESC“, Vasilica Militaru
    Atasez studiul:
    Miscarea legionara nu a avut o doctrina fascista, ci nationalista.
    Comisia Juridică din Senat a emis un raport negativ.
    Punctul de vedere al Guvernului a fost de asemenea negativ la propunerea introducerii cuvântului legionar în OUG 31/2002.

    Nu stiu daca va ajuta, dar incerc.

 8. Atasez studiul Cum incalca drepturile omului legea contra legionarilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 Comments