Rusia: Cipizarea tuturor elevilor din Moscova, în 2015

cipuriPuţini oameni cred: că de la 01.09. 2014  s-a introdus în Moscova  de bunăvoie “cipizarea” copiilor şcolari din regiune,  iar  din 2015 “cipizarea”  tuturor şcolarilor din întreaga țară ca fiind obligatorie. Motivul fiind unul de securitate pentru ca părinţii să ştie unde să află copii lor atunci când doresc.

Totul și nimic, dar sub masca acestei afaceri, se  vede lucrul care a fost respins de societate . Dar s-a găsit eşire –  dacă nu doresc adulţii , vom implanta asupra copiilor . Pare că ideia nu-i rea, dar generaţia tânără de mică se educă pentru a fi în deplină supunere. Adăugăm aici încă o „noutate” –  curicculum de învățătură aprofundata  nu va fi,  întrucît nu va fi obligativitatea de învăţătură, aceasta rămânând la „cererea elevului”. Cîţi copii vor alege  să înveţe algebra, geometria sau fizica? Toate acestea intră în stardatele justiţiei juvenile – „totul la cererea elevilor” .

Cine vor fi de fapt copii nostri? Ce vor şti? Cui vor mai fi de folos? Ei vor fi o pată neagră a societății, care nu vor ști carte, neintelectuală, nu se vor accede în învăţămîntul superior. Vor fi obişnuiţi și mulțumiți cu ceea ce au.

Apare concluzia că se termină cilcul gimnazial de învățământ.  Și va crește o societate amorfă, care v-a pierde doar timpul în fața televizoarelor și a jocurilor „intelectuale” care propagă doar violență și cruzime .

Nu se va mai discuta, şi nu se va accepta – interzicerea propagandei la violență și perversiuni sexuale. Chiar și la posturile de televiziune nu se mai vorbește despre problema pedofiliei, motivând că nu este într-atât de majoritară și des întâlnită, deaceea nu trebuie făcută multă zâzanie și trebuie lăsată în seama societății. Dar nu ne dăm seama , că toate acestea distrug societatea și ne face să degradăm!

| episcopia-ungheni.md via aparatorul.md

9 comments

 1. Iacoboaie Radu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Această cipuire a elevilor într-o țară ortodoxă este un mare semn rău. Înseamnă că respingerea homosexualității este de formă...

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Una spunem , alta facem! Putin face ce vrea, asigura dictatura totala pe cai indirecte! Incep sa cred ca yankeii sunt mai " corecti" ... Si se stie , drumul pavat cu bune intentii duce spre....

 3. Valentin Dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  EU am o întrebare. Dacă e cip şi e introdus în organism, obligatoriu la toţi, nu înseamnă atunci că e pecetea lui antihrist ?
  Se implanteaza cumva si la nivelul mainii drepte?

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Lantul ,, DIAVOLESC ,,este masiv ,instalat in societati ,EL lucreaza rapid ,datorita tehnicii create de oamenii fara Dumnezeu ,fara mila . Ei sant majoritatea , in acest ,, CERC,, , cu voiea lor ,s-au fara ,lucratorii lui SATANA si lucreaza,, NON STOP ,, , OMUL singur nu poate face nica , dupa mintea , puterea lui si neunirea cu HRISTOS ,toti vom suferii enorm. Putini vor scapa cu sufletul .....

  • Baltag Lică

   Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Așa este .S-a creat în timp o asociație ,dacă o putem numi așa,care activează în toate țările,având la bază bani nu fără număr ci cu număr(numărul fiind asociat celui rău-Satana),adică putere lumească foarte mare,care să ducă la îndeplinire planul cel mare al lui Satana,acela de a pierde ,dacă se va putea,Domnul zice că nu,pe toată lumea.Cei răi,sau rău intenționați ,vor crede în astfel de plan ,chiar fără să-și dea seama că prin lucrarea lor nu fac decât să înainteze planul Satanei.Ete cazul celor care promovează introducerea controlului total prin sistemul cipurilor. Vedeți ce zice Scriptura: ,,Și de aceea Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire,ca ei să creadă în minciuni,ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul,ci le-a plăcut nedreptatea".Acest plan îl îngăduie Dumnezeu ca să vadă credința fiecăruia.Acest plan se va derula dar asta nu înseamnă că noi ,cei puțin credincioși,nu-l vom combate.Noi care credem că deslușim acest plan diabolic,trebuie să facem cunoscute aceste lucruri ,cu mare atenție însă ,celor care nu știu.Nu trebuie să îngropăm talanții.Cel care tace să nu cumva să fie considerat trădător de Dumnezeu.Dacă vrei să te mântuiești tu ,ajută cu știința ta și pe alții să se mântuiască.Asta nu înseamnă că ne împotrivim voii lui Dumnezeu ci că ne aducem aportul ,după putere, la mântuirea celorlalți frați.Deci,să ne rugăm să ne întărească Domnul și Dumnezeul nostru Iisus Hristos să fim următori vrednici ai Mărturisitorilor din perioada care tocmai a trecut(comunismul).Așa să ne ajute Dumnezeu !

   • Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SCOPUL FINAL ȘI ASCUNS AL COMUNISMULUI A FOST SĂ NETEZEASCĂ CALEA ECUMENISMULUI.

    MULȚI PREOȚI, STAREȚI ȘI IERARHI AU FOST ALEȘI DE CĂTRE COMUNIȘTI ȘI MONITORIZAȚI ÎN PERMANENȚĂ...

 5. Hazazup George

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este o situatie foarte grava.Putin face ce vrea,se crede pe plantatia lui acolo la Moscova.ESTE PECETEA LUI ANTIHRIST.Domnul sa ne binecuvanteze pe toti si buni si rai.

 6. marian popescu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Domnul sa ne izbaveasca de cei rai.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu se stie exact daca acesata stire este adevarata sau falsa pentru ca nu a aparut nimic oficial. Cine cunoaste rusa poate cerceta site-urile unde apare aceasta stire in rusia sant doar 2-3 site-uri. Din textul de aici si acolo nu apare nimic clar despre microciparea elevilor in moscova in 2015.

  Articolul sursa.

  http://3rm.info/48199-chipizaciya-vseh-shkolnikov-moskvy-v-2015-godu.html

  traducere google translator

  http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&u=http://3rm.info/48199-chipizaciya-vseh-shkolnikov-moskvy-v-2015-godu.html&prev=/search%3Fq%3Dhttp://3rm.info/48199-chipizaciya-vseh-shkolnikov-moskvy-v-2015-godu.html%26biw%3D1787%26bih%3D852

  ————————————————————————————————————————————————–

  http://gifakt.ru/archives/index/chipizaciya-detej-shkolnikov-v-moskve-s-1-sentyabrya/

  traducere google translator

  http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&u=http://gifakt.ru/archives/index/chipizaciya-detej-shkolnikov-v-moskve-s-1-sentyabrya/&prev=/search%3Fq%3Dhttp://gifakt.ru/archives/index/chipizaciya-detej-shkolnikov-v-moskve-s-1-sentyabrya/%26biw%3D1787%26bih%3D852

  ————————————————————————————————————————————————–

  http://maxpark.com/community/politic/content/1398721

  traducere google translator

  http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=ro&prev=/search%3Fq%3Dhttp://3rm.info/48199-chipizaciya-vseh-shkolnikov-moskvy-v-2015-godu.html%26biw%3D1787%26bih%3D852&rurl=translate.google.ro&sl=ru&u=http://maxpark.com/community/politic/content/1398721&usg=ALkJrhg6gyo2POcnnciKJLgvdERg7WfnxA

  Cu google translator nu se intelege nimic din traducerea din rusa in romana.

  Cine stie rusa daca poate sa ne explice ce scrie pe aceste site-uri rusesti ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*