Ecumeniştii şi papistaşii: Întâlnire pe tema primatului papal

Momentul trădării Ortodoxiei se apropie tot mai mult. Dialog a dus mereu la compromisuri. Papa trebuie botezat în primul rând, cum zicea Sf Părinte Justin Pârvu, și apoi să mai aibă pretenția de dialog. Dar cine să-i zică că e eretic? Ierarhii noștri fac rabat de orice canon și nu mai țin cont de mărturia Sfinților Părinți și a Sfinților Mucenici care și-au dat cu dragoste viața pentru păstrarea Dreptei Credințe neîntinată. Țineți minte: doar putregaiul cade.

COMISIA MIXTĂÎntrunirea Comisiei mixte internaționale de dialog teologic între Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-catolică, Amman, 15-23 septembrie 2014

În perioada 15-23 septembrie are loc la Amman, Iordania, cea de-a XIII-a întrunire a Comisiei mixte internaționale de dialog teologic între Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-catolică. În cadrul acestei etape a dialogului este analizat raportul dintre sinodalitate și primat. Comisia studiază modul în care aceste realități au fost trăite înainte de Schisma cea Mare pentru a identifica modalități concrete de apropiere între cele două Biserici. Delegația Patriarhiei Române este constituită din IPS Sa Mitropolitul Iosif, al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale și Pr. Conf. Patriciu Vlaicu.

| Centrul de studii BB

22 comments

 1. valentin dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne Ajută să-i aducă la Hristos!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - FOARTE IMPORTANT!

  Doamne ajuta,
  Luni incepe, la Bucuresti, Festivalul Stiintei, organizat de ASUR.
  "Sexul vs. Barza" este programat vineri, 26 septembrie, la Aula Magna a Universitatii Bucuresti - la Facultatea de Drept (intre orele 12 - 14) si la Libraria Bastilia (intre orele 18.30 - 20). Sunt invitati tineri (?) intre 10 si 18 ani. Mai mult ca sigur, organizatorii n-au habar de continutul programului.

  Programul complet aici
  http://www.bucharestsciencefestival.ro/evenimente/

  Va atasez un material care ar putea fi, eventual, distribuit la fata locului, spre informarea celor prezenti. De asemenea, va puteti implica difuzand mai departe acest mesaj celor care ar putea impiedica, intr-un fel sau altul, desfasurarea de forte homosexuale.

  Ganduri bune,
  Irina N.

  2 Attachments View all
  Download all

  pliant.doc
  Download View

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Papistasii nu vor renunta la primat si nici la celelalte erezii. Nu lor li se poate reprosa ceva, ci "ortodocsilor" care negociaza in numele Bisericii cele Una si unica, tradand Sfanta Ortodoxie si mintind pe eretici ca sunt o biserica.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/24/daca-victor-ponta-ajunge-presedintele-romaniei-vom-fi-cu-totii-la-cheremul-masoneriei-radu-iacoboaie-24-septembrie-2014/

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   ADĂUGIRE LA ULTIMUL ARTICOL:

   Cum s-ar putea explica altfel și numirea de către Victor Ponta a unui senator independent și exclus din PNL precum masonul notoriu Călin Popescu în funcția de președinte al Senatului? I-a fost impus cumva din Washington, de la Casa Albă, care a devenit astăzi Înalta Poartă pentru politicienii români? Pentru că, deși avem un parteneriat strategic cu SUA, România este tratată ca o colonie, cetățenii români nu beneficiază nici astăzi de vize pentru SUA, de doi ani americanii nu au ambasador în România ș.a.m.d.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/24/despre-ereziile-sectei-adventistilor-radu-iacoboaie-25-septembrie-2014/

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si un sfert daca este adevarat, este oribil.
  Iata traducerea:

  Papa Francisc, gasit vinovat pentru trafic de copii,viol si crima

  Ieri,(19 iulie 2014) papa Francisc, iezuitul catolic Adolfo Pachon si arhiepiscvopul de Cantebury Iustin Welby au fost gasiti vinovati de viol, tortura si trafic de copii.
  Cinci judecatori ai Curtii Internationale de Justitie din Brussels au stabillit faptul ca crimele au avut loc in anul 2010.
  . Din martie anul trecut au fost audiati peste 48 martori oculari in legatura cu activitatile cultului sattanic “Al noualea cerc”.
  Se spune ca acest cult face sacrificii umane ( de copii) in catedrale catolice din Montreal, New York,Roma, Scotia, Londra, castelul Carnarvon din Wales,un castel nedescoperit (French Chateau ) din Olanda si la Scolile catolice canadiene catolice si anglican/indiene din Kamloops, Columbia Britanica si Brantford, Ontario, Cnada.
  Se crede ca acest cult folosea paduri private din SUA, Canada, Franta si Olanda, pentru partide de “ vanatoare de oameni” , pentru elitele lumii, care includeau membrii familiilor regale europene.Copiii erau obtinuti cu ajutorul mafiei, dezbracati, violati, “vanati” si apoi ucisi.
  Procurorul sef a afirmat :”biseica catolica este cea mai mare corporatie a lumii si pare a fi in legatura cu mafia, guvernele, politia si justitia globului.
  O adolescenta le-a spun judecatorilor ca papa Franmcis a violat-o in timp ce participa la sacrificiul unor copii.Alti opt martori oculari au confirmat acest lucru.
  Ritualurile satanice au avut loc intre 2009 si 2010 in Olanda si Belgia.
  Papa Francis a fot gasit vinovat de crime ritualice cu copii cand era preot in Argentina si episcop (releva un document gasut la Vatican). Un alt document, denumit “Privilegiul magisterial “ , datat in 25 dec. 1967 arata ca fiecarui papa i s-a cerut sa participe la acest cult , la sacrificiul unor nou nascuti , al caror sange era baut de ei..
  Luna trecuta, un investigator din politia irlandeza a declarat sub juramant ca au fost gasite osemintele a aproape 796 copii, intr-o fosa septica a unei manastiri catolice de calugarite, care indicau ca s-au facut sacrificii ritualice.. Nou nascutii au fost decapitati si dezmembrati ritualic.
  Un alt martor a spus ca , in timpul juntei militare din Argentina, din 1970,, au fost traficati cam 30000 copii de ai prizonierilor politici, , copii triimisi spre o astfel de exploatare.
  Documente de la vatican arata ca, de secole intregi, iezuitii au avut planuri premeditate de rapiri de copii si de consumare a sangelui acestora.Ideea era de a castiga “energii spirituale” si “putere” pentru papalitate.Din 1773, iezuitii au institutionalizat acest genocid pentru fiecare papa.
  Cei 48 martori oculari i-au identificat pe urmatorii criminali:papa Francisc Brgoglio, Ioan P, Joseph Ratzibnger,Ioan Paul II, Adolfo Pachon,,regina Elisabeta a Angliei si printul Philip,, arhiepiscopul anglican de Canterbury Justin Welby.In Olanda:cardinali si membri ai familiei regale, inclusiv printul Alfrink Bernhard,regele Hendrik, consortul reginei Wilhelmina a Olandei., regina Beatrix, tatal sau ,printul Johan Friso, sotia sa Mabel Wisse Smit, ministri, varfuri ala armatei olandeze, oficiali canadieni,australieni si americani, membri CIA,judecatori, politicini, oameni de afaceri din Belgia, olanda, Canada, Australuia, Franta, Irlanda, UK.
  Au fost emise mandate de arestare pe 19 iulie 2014.Au fost date verdicte de vinovatie, inclusiv pentru regina Elisabeta . Aceasta , impreuna cu consortul Philip,a mai fost acuzata de disparitia a 10 copii din scoala rezidentiala Kamloops din Columbia britanica, in 10 octombrie 1964. Acest eveniment are legatura cu retragerea papei Ratzinger.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Si au curaj sa-i aresteze? Sau de teama ca vor fi ucisi sau altele vor abandona?

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Feriti-va de ierarhii mincinosi!
  Sf. Pavel sau unul dintre apostoli mai atrage atentia - "Feriti-va de 'fratii' mincinosi!"

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  RĂSPUNSUL PRIMIT DE ,,O OARECARE” DE LA ANDREI DINU, ADMINISTRATORUL BLOGULUI ORTODOXIE TRADIȚIONALISTĂ ȘI THEOLOGIE PATRISTICĂ:

  In problema pecetlurii trebuie ascultata Biserica. Marii duhovnici au avut pareri impartite. Haideti sa nu mai selectam ce “mari duhovnici” ne convin noua si sa urmarim ce ne spune Biserica.
  Iar in ce tine de documentele cu cip trebuie sa le respingem fara a ne apuca sa dam sentinte de “lepadare” si “cadere din har” sau “pecete 666″. In Apocalipsa scrie clar cum e cu pecetea si antihrist si mai ales scrie ca totul va fi la aratare, nu pe ascuns.

  Frați ortodocși, vă întreb ce părere aveți?

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - NOU ARTICOL POSTAT

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/25/interviu-cu-parintele-justin-forta-satanica-a-stapanilor-lumii-va-fi-invinsa-de-blandetea-si-smerenia-crestinilor-tehnica-lor-se-va-risipi-ca-fumul-dar-principiile-morale-crestinesti-nu-vor-putea-f/

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/26/cea-mai-mare-realizare-a-lui-victor-ponta-introducerea-cardurilor-de-sanatate-radu-iacoboaie-26-septembrie-2014/

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  tanase commented on IPS Serafim de Pireu despre cipuri si despre lepdare. Lepadarea se face constient!.

  in response to Theologie Patristica:

  Care Apocalipsa prietene? Cea in care spune ca pecetea si lepadarea vin dupa inchinarea la fiara si sunt puse de frunte sau pe mana dreapta? Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente? In Apocalipsa e un avertisment: “Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va [...]

  Theologie Patristica on 22 septembrie 2014 la 2:02 am said: “Deci cipurile au implicatii sociale, in nici-un caz teologice sau apocaliptice” – Gresit! Cipul are implicatie TEOLOGICA, ECONOMICA si SOCIALA. Caci chiar Apocalipsa spune ” Încât nimeni SA NU POATA (obstructionare) CUMPARA sau VINDE (comert – economie), DECAT (conditionare) numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”.
  Cipul ARE implicatie teologica – ceea ce nu intelegi tu cat si ceilalti ierarhi este faptul ca VOI (unii preoti si ierarhi eretici) nu priviti la INTENTIA PE CARE O ASCUNDE in realitate ACEST CIP. Tine minte bine acest cuvant; INTENTIA! Parintele Proclu spunea ca “cipul asta are si cornite”, pai cine e atat de naiv sa caute “cornitele” din cip? S-a referit la INTENTIE, evident!
  Parintele Cleopa, printre altele mai spunea; “Ce vreau să vă mai spun! În treapta a doua a păcatului, când facem fapta bună cu SCOP rău, fapta bună nu este bună.” Cipul poate sa aiba aplicatii bune nenumarate dar, … SCOPUL, in final care e SCOPUL acestor “fapte bune”?
  “Aste-s inselarile cele mai mari: sa faci pe haiducul si sa crezi ca l-ai gasit pe antihrist si pecetea lui.” – Comparatia asta cu “sa faci pe haiducul” sau “haiducie” e de la unii ierarhi eretici citire! Cuvinte de genul “haiduc”, taliban”, “fanatic”, “habotnic”, “bigot” etc. fac parte din arsenalul lingvistic al ierarhilor si popilor “iecumenisti”. “Asta nu e altceva decat un SEMN al SLABIRII credintei celei adevarate.” – Ai hotarat tu cum ca ACESTA e un SEMN de slabire in credita sau il pui din stomac? “Sfintii Parinti nu aveau pasiuni de genul”. – Serios? Ia mai documenteaza-te! “Pentru ei primordiale erau dreapta credinta si dreapta traire care te feresc si de antihrist, nu sa demonizeze tot ce le iesea in cale”. – QED! Tragi concluzii pripite, gandire premeditata tipica unui eretic. Dupa mintea ta, acesti “voi” nu fac altceva decat ca “demonizeaza TOT CE-I IESE IN CALE”? Adica fara a exista nici un fel de discernamant, tu esti de fapt “pastratorul tezaurului credintei”, ce mai… Exagerezi!
  Mai sus zici; “Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente?” – sapa si tu un pic mai mult si roaga-te lui Dumnezeu sa-ti descopere si tie cu ce scop se fac in realitate toate aceste documente biometrice, poate Bunul Dumnezeu se va milostivi si de unul ca tine.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/28/frati-romani-treziti-va-pentru-ca-vine-mare-urgie-peste-noi-radu-iacoboaie-28-septembrie-2014/

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/28/cum-se-folosesc-unii-de-vorbele-parintelui-porfirie-kavsokalivitul-radu-iacoboaie-28-septembrie-2014/

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC IMPORTANT

  DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

  Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
  Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

  Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
  – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
  – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
  – numărul cardului naţional de sănătate;
  – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
  – grupa sanguină şi RH-ul;
  – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
  – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
  * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
  Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

  Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
  – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
  – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
  – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
  drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
  – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
  – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
  – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
  – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
  – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
  – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
  – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
  – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
  – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
  – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
  – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
  – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
  – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
  – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
  – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
  – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
  – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
  – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
  – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
  – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
  – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
  – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
  – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
  – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
  Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
  – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
  Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

 14. radu iacoboaie

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/01/ar-trebui-ca-ortodocsii-sa-se-implice-mai-mult-in-viata-cetatii-si-in-politica-din-romania-radu-iacoboaie-1-octombrie-2014/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*