IPS Serafim de Pireu la Mangalia – Predică devastatoare împotriva masoneriei

[youtube=https://youtu.be/oH-DP_UovfM]

32 Comments

 1. Este interviu in care elogiaza bucuros colaborarea fructuoasa dintre persoana sa si Clubul Rotary. Si dovezi ar mai fi. Totusi Dumnezeu sa-i ajute lui IPS Teodosie, sa mearga pe Calea cea dreaptă.

 2. IPS Streza a infiintat loja Ordinul Fecioara Maria in Brasov..cu Pandele..mare comandor..pffffffffffff…astia s eretici, nici pomeneala de pomenire la Sf. Liturghie…Tot mai multi preoti adera la masonerie..e trist..
  IPS Streza nu a fost primit in Muntele Athos, la Schitul Lacu, fiind numit eretic de calugarii de acolo..

  1. foarte bine că l-au dat afară.

   SĂ ȘTIE DE LA ATHOS TOT POPORUL CĂ ȘI LAURENȚIU STREZA – FALS PREA SFINȚITUL IERARH ESTE ERETIC

 3. Cinste Leului Ortodoxiei! Ce a zis Arhiepiscopul Tomisului despre masonerie, cum ca prostimea nu stie de masonerie si de ceea ce promoveaza ea, mi-a facut greata!

  1. Da, e crede că lumea e proastă… lăsăm să zică, că doar de zis poate zice oricine orice, nu-l doare gura.

   1. dar cred că s-a prins mitropolitul serafim de pireu despre ce e vorba.

    Dar tâlharul de pe cruce s-a întors în ultima clipă.

    Iar atâta timp cât Snagoveanu nu e dovedit de erezie nu se poate lua prea mare măsură împotriva lui.

    Dacă ela adus pe Mitropolitul Serafim pentru a aduce și românilor aceste îndemnul și a le atrage atenția înseamnă că l-a învrednicit Dumnezeu de asta. Doamne Ajută!

    1. Aveti rabdare. In curid multe fete bisericesi se vor cutremura. GRECIA nu e ROMANIA. Se asteapta multe decizii care ii vor afecta chiar si pe mitropolitii rusi, ucrainieni. Am inteles ca urmeaza TEOFAN, STREZA … la analiza bineinteles. Cu SPAGOVEANU E CLAR. Blasfemia uni Sfint ca STEFAN CEL MARE a ajuns si la ATHOS dar si la MOSCOVA.

     1. Sper sa nu fiu iarasi CENZURAT. Eu fac ascultare pentru ca trebuie sa fim uniti in CREDINTA SI ADEVAR. Iar daca grabim lucrurile ca altii din sistem se v-a alege praful. Adica jucam dupa planurile lui SATAN. Doamne ajuta si mantuire.

 4. A fost prezent si episcopul Siluan al Italiei, ca trimis al patriarhului Daniel. El a incercat sa obstructioneze atitudinile anti-ecumeniste ale celorlalti, luand apararea apostatului patriarh ecumenist al Constantinopolului, Bartolomeu I.

 5. V-as ruga sa reveniti cu un articol despre cardul de sanatate. E nevoie de intarire duhovniceasca. Oamenii sunt derutati de pozitia oficiala a BOR. Nicio mama ortodoxa nu si-ar arunca copiii in foc. BOR o va face?

  1. Părerea mea, dacă pot să intervin puţin, este că TREBUIE REFUZATE. Nu trebuie să semnăm pentru primire. Cardurile de sănătate nu sunt inofensive. Să se întoarcă de unde au venit, la minister. Toate actele cu cip, CARE IMPLICĂ DATE DESPRE PERSOANA NOASTRĂ ŞI SEMNĂTURA NOASTRĂ, trebuie refuzate! Una este când un produs are codul barat, şi cu totul altceva este când acceptăm de bunăvoie simbolul sau pecetea demonică, care este 666. Activiştii pro cip sunt cei care trimit în ridicol acest aspect atât de important şi menţionat în Apocalipsa după Ioan.
   Şi chiar este nevoie de scrierea unor articole în blogosfera ortodoxă pe această temă atât de importantă. Doamne ajută!

   1. iar pe la sihastria si pe la secu sau stiu eu unde mai mergeam noi nu se zicea nimic sau daca cineva insista il punea pe o pista oarecum diferita, dar la Petru-Voda s-a zis mereu adevarul cat a trait pe pamant Parintele Iustin

    1. inclusiv putna, care e o mare mânăstire și nu doar o mare mânăstire, a atins aceste puncte cu o vedere diferită, un înțeles oarecum schimbat față de cele redate de părintele Iustin

 6. Nou-material de colectie !!! Predicile IPS Serafim de Pireu și IPS Teodosie la Mangalia despre masonerie, rotary, lions, cercetași, etc. VREDNICI SUNT!!!

  -Roamânia, Mangalia 7 Septebrie 2014-

  Material de colectie în care sunt prezentate predicile ierarhilor despre masonerie audio și scris precum și imagini fotografice despre ramificațiile masonice

  Predicile IPS Serafim de Pireu și IPS Teodosie la Mangalia despre masonerie, rotary, lyons, cercetași, etc.

  VREDNICI SUNT!!!

  http://graiulortodox.wordpress.com/2014/09/08/predicile-ips-serafim-de-pireu-si-ips-teodosie-la-mangalia-despre-masonerie-vrednici-sunt/

 7. Ce este cu tăcerea aceasta penibilă a ierarhilor noştri faţă de discutarea deschisă în Biserică şi bisericile noastre ?
  Până când ne vor trata ca pe nişte îndobitociţi, robi ai burţii şi TV-ului ?!
  Nu auzim la predicile duminicale vreun preot să vorbească deschis despre înşelarea diabolică a sincretismului religios, a ecumenismului şi presiunii la care este supusă Biserica ortodoxă pentru a renunţa la dogmele apostolice şi ale sinoadelor , pentru a trece la ghiveciul drăcesc al ,,religiei unice universale, new-age”.
  O să rămână bisericile astea goale sau cu două-trei babe somnolente şi surde. Restul ortodocsilor o să plece scârbiţi , căutând prin munţi şi pustiuri pe puţinii păstori creştini adevăraţi.
  Ierarhi şi păstori ce încă vă temeţi de forţele ecumeniste externe şi interne, noi , turma creştinilor suntem cu sfinţiile voastre, nu vă mai temeţi, vorbiţi , spuneţi-ne Adevărul care ne va face liberi ! Nu dogme inventate de schismatici şi eretici deghizaţi în ,,piei de oaie ” ! Ce-i lipseşte Ortodoxiei , de are nevoie să adauge de la alte credinţe sau să scoată ?!

  1. pentru că ei nu sunt ai lui Hristos, nu sunt ai Bisericii și nu vor să lupte pentru mântuirea noastră

 8. http://www.youtube.com/watch?v=HSDWUYRUx1Y

  http://www.youtube.com/watch?v=HSDWUYRUx1Y

  Cand a vorbit acest om ,in urma cu 7-8 ani ,multi mireni , preoti si ierarhi ,l-au facut nebun ,bolnav si fanatic . As dorii macar sa fie 50 ca EL ,la un popor atat de mare ,dar sant ,,CALDICEI ,, ,tare rau de tot si comozi si plini de sine ,dar si fricosi . Va spun voua eu pacatosul ,sa alergati catre duhovnicul vostru fiecare sa va spovediti ,daca NU ati facut-o pana astazi ,aceia care la-ti judecat . Pt. ca ,totul a fost si ramane ADEVAR . P. Amfilohie Branza , venise din Muntele ATHOS si traise ceva timp acolo in IZVORUL ORTODOXIEI . Inf. a venit de la altii care traiesc cu adevarat in DUHUL SFANT ,nu cei care traiesc pt. mancare ,bautura si comoditate …. Ori ne apropiem in ultimul ceas cati mai multi de duhovnici si Bunul DUMNEZEU ,sa aparram cu sfintenie DREAPTA CREDINTA , ori ne vom pierde in,, MASA,, cu tot cu suflete . Intrand in istoria LASILOR , VANZATORILOR ,NEPASATORILOR ,FRICOSILOR SI MAMALIGARILOR CU BURTILE MARI … Dumnezeu sa ne miste catre unire si ADEVAR .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 Comments
scroll to top