21 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne,ajuta!

  Admin, te rog sa faci posibila si descarcarea cuvantului de folos al parintelui Valica.

  Multumesc!
  Har si bucurie!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   OFF TOPIC - NOU ARTICOL POSTAT

   http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/25/interviu-cu-parintele-justin-forta-satanica-a-stapanilor-lumii-va-fi-invinsa-de-blandetea-si-smerenia-crestinilor-tehnica-lor-se-va-risipi-ca-fumul-dar-principiile-morale-crestinesti-nu-vor-putea-f/

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - FOARTE IMPORTANT!

  Doamne ajuta,
  Luni incepe, la Bucuresti, Festivalul Stiintei, organizat de ASUR.
  "Sexul vs. Barza" este programat vineri, 26 septembrie, la Aula Magna a Universitatii Bucuresti - la Facultatea de Drept (intre orele 12 - 14) si la Libraria Bastilia (intre orele 18.30 - 20). Sunt invitati tineri (?) intre 10 si 18 ani. Mai mult ca sigur, organizatorii n-au habar de continutul programului.

  Programul complet aici
  http://www.bucharestsciencefestival.ro/evenimente/

  Va atasez un material care ar putea fi, eventual, distribuit la fata locului, spre informarea celor prezenti. De asemenea, va puteti implica difuzand mai departe acest mesaj celor care ar putea impiedica, intr-un fel sau altul, desfasurarea de forte homosexuale.

  Ganduri bune,
  Irina N.

  2 Attachments View all
  Download all

  pliant.doc
  Download View

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/24/daca-victor-ponta-ajunge-presedintele-romaniei-vom-fi-cu-totii-la-cheremul-masoneriei-radu-iacoboaie-24-septembrie-2014/

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   ADĂUGIRE LA ULTIMUL ARTICOL:

   Cum s-ar putea explica altfel și numirea de către Victor Ponta a unui senator independent și exclus din PNL precum masonul notoriu Călin Popescu în funcția de președinte al Senatului? I-a fost impus cumva din Washington, de la Casa Albă, care a devenit astăzi Înalta Poartă pentru politicienii români? Pentru că, deși avem un parteneriat strategic cu SUA, România este tratată ca o colonie, cetățenii români nu beneficiază nici astăzi de vize pentru SUA, de doi ani americanii nu au ambasador în România ș.a.m.d.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/24/despre-ereziile-sectei-adventistilor-radu-iacoboaie-25-septembrie-2014/

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si un sfert daca este adevarat, este oribil.
  Iata traducerea:

  Papa Francisc, gasit vinovat pentru trafic de copii,viol si crima

  Ieri,(19 iulie 2014) papa Francisc, iezuitul catolic Adolfo Pachon si arhiepiscvopul de Cantebury Iustin Welby au fost gasiti vinovati de viol, tortura si trafic de copii.
  Cinci judecatori ai Curtii Internationale de Justitie din Brussels au stabillit faptul ca crimele au avut loc in anul 2010.
  . Din martie anul trecut au fost audiati peste 48 martori oculari in legatura cu activitatile cultului sattanic “Al noualea cerc”.
  Se spune ca acest cult face sacrificii umane ( de copii) in catedrale catolice din Montreal, New York,Roma, Scotia, Londra, castelul Carnarvon din Wales,un castel nedescoperit (French Chateau ) din Olanda si la Scolile catolice canadiene catolice si anglican/indiene din Kamloops, Columbia Britanica si Brantford, Ontario, Cnada.
  Se crede ca acest cult folosea paduri private din SUA, Canada, Franta si Olanda, pentru partide de “ vanatoare de oameni” , pentru elitele lumii, care includeau membrii familiilor regale europene.Copiii erau obtinuti cu ajutorul mafiei, dezbracati, violati, “vanati” si apoi ucisi.
  Procurorul sef a afirmat :”biseica catolica este cea mai mare corporatie a lumii si pare a fi in legatura cu mafia, guvernele, politia si justitia globului.
  O adolescenta le-a spun judecatorilor ca papa Franmcis a violat-o in timp ce participa la sacrificiul unor copii.Alti opt martori oculari au confirmat acest lucru.
  Ritualurile satanice au avut loc intre 2009 si 2010 in Olanda si Belgia.
  Papa Francis a fot gasit vinovat de crime ritualice cu copii cand era preot in Argentina si episcop (releva un document gasut la Vatican). Un alt document, denumit “Privilegiul magisterial “ , datat in 25 dec. 1967 arata ca fiecarui papa i s-a cerut sa participe la acest cult , la sacrificiul unor nou nascuti , al caror sange era baut de ei..
  Luna trecuta, un investigator din politia irlandeza a declarat sub juramant ca au fost gasite osemintele a aproape 796 copii, intr-o fosa septica a unei manastiri catolice de calugarite, care indicau ca s-au facut sacrificii ritualice.. Nou nascutii au fost decapitati si dezmembrati ritualic.
  Un alt martor a spus ca , in timpul juntei militare din Argentina, din 1970,, au fost traficati cam 30000 copii de ai prizonierilor politici, , copii triimisi spre o astfel de exploatare.
  Documente de la vatican arata ca, de secole intregi, iezuitii au avut planuri premeditate de rapiri de copii si de consumare a sangelui acestora.Ideea era de a castiga “energii spirituale” si “putere” pentru papalitate.Din 1773, iezuitii au institutionalizat acest genocid pentru fiecare papa.
  Cei 48 martori oculari i-au identificat pe urmatorii criminali:papa Francisc Brgoglio, Ioan P, Joseph Ratzibnger,Ioan Paul II, Adolfo Pachon,,regina Elisabeta a Angliei si printul Philip,, arhiepiscopul anglican de Canterbury Justin Welby.In Olanda:cardinali si membri ai familiei regale, inclusiv printul Alfrink Bernhard,regele Hendrik, consortul reginei Wilhelmina a Olandei., regina Beatrix, tatal sau ,printul Johan Friso, sotia sa Mabel Wisse Smit, ministri, varfuri ala armatei olandeze, oficiali canadieni,australieni si americani, membri CIA,judecatori, politicini, oameni de afaceri din Belgia, olanda, Canada, Australuia, Franta, Irlanda, UK.
  Au fost emise mandate de arestare pe 19 iulie 2014.Au fost date verdicte de vinovatie, inclusiv pentru regina Elisabeta . Aceasta , impreuna cu consortul Philip,a mai fost acuzata de disparitia a 10 copii din scoala rezidentiala Kamloops din Columbia britanica, in 10 octombrie 1964. Acest eveniment are legatura cu retragerea papei Ratzinger.

 5. preot matei vulcanescu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  IPS Serafim de Pireu - Homeopatia este demonica si numita "magie simpatetica"
  https://www.youtube.com/watch?v=2sZzjFW0Tkg

  IPS Serafim de pireu demasca homeopatia la Scoala Brancovewneasca!!!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  RĂSPUNSUL PRIMIT DE ,,O OARECARE” DE LA ANDREI DINU, ADMINISTRATORUL BLOGULUI ORTODOXIE TRADIȚIONALISTĂ ȘI THEOLOGIE PATRISTICĂ:

  In problema pecetlurii trebuie ascultata Biserica. Marii duhovnici au avut pareri impartite. Haideti sa nu mai selectam ce “mari duhovnici” ne convin noua si sa urmarim ce ne spune Biserica.
  Iar in ce tine de documentele cu cip trebuie sa le respingem fara a ne apuca sa dam sentinte de “lepadare” si “cadere din har” sau “pecete 666″. In Apocalipsa scrie clar cum e cu pecetea si antihrist si mai ales scrie ca totul va fi la aratare, nu pe ascuns.

  Frați ortodocși, vă întreb ce părere aveți?

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ” Iata cel mai pretios dar lasat de Iisus omenirii. Avem ca Mama spirituala pe insasi Mama Lui, Fiica Tatalui si Sotia Duhului Sfant. ” (ieromonah Arsenie Boca)

  ESTE TEOLOGICO-DOGMATIC PARAGRAFUL?

  sursa:

  http://cuvintecezidesc.wordpress.com/2013/03/06/despre-rugaciunea-prin-intermediul-maicii-domnului-parintele-arsenie-boca/comment-page-1/#comment-95

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   tanase commented on IPS Serafim de Pireu despre cipuri si despre lepdare. Lepadarea se face constient!.

   in response to Theologie Patristica:

   Care Apocalipsa prietene? Cea in care spune ca pecetea si lepadarea vin dupa inchinarea la fiara si sunt puse de frunte sau pe mana dreapta? Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente? In Apocalipsa e un avertisment: “Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va [...]

   Theologie Patristica on 22 septembrie 2014 la 2:02 am said: “Deci cipurile au implicatii sociale, in nici-un caz teologice sau apocaliptice” – Gresit! Cipul are implicatie TEOLOGICA, ECONOMICA si SOCIALA. Caci chiar Apocalipsa spune ” Încât nimeni SA NU POATA (obstructionare) CUMPARA sau VINDE (comert – economie), DECAT (conditionare) numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”.
   Cipul ARE implicatie teologica – ceea ce nu intelegi tu cat si ceilalti ierarhi este faptul ca VOI (unii preoti si ierarhi eretici) nu priviti la INTENTIA PE CARE O ASCUNDE in realitate ACEST CIP. Tine minte bine acest cuvant; INTENTIA! Parintele Proclu spunea ca “cipul asta are si cornite”, pai cine e atat de naiv sa caute “cornitele” din cip? S-a referit la INTENTIE, evident!
   Parintele Cleopa, printre altele mai spunea; “Ce vreau să vă mai spun! În treapta a doua a păcatului, când facem fapta bună cu SCOP rău, fapta bună nu este bună.” Cipul poate sa aiba aplicatii bune nenumarate dar, … SCOPUL, in final care e SCOPUL acestor “fapte bune”?
   “Aste-s inselarile cele mai mari: sa faci pe haiducul si sa crezi ca l-ai gasit pe antihrist si pecetea lui.” – Comparatia asta cu “sa faci pe haiducul” sau “haiducie” e de la unii ierarhi eretici citire! Cuvinte de genul “haiduc”, taliban”, “fanatic”, “habotnic”, “bigot” etc. fac parte din arsenalul lingvistic al ierarhilor si popilor “iecumenisti”. “Asta nu e altceva decat un SEMN al SLABIRII credintei celei adevarate.” – Ai hotarat tu cum ca ACESTA e un SEMN de slabire in credita sau il pui din stomac? “Sfintii Parinti nu aveau pasiuni de genul”. – Serios? Ia mai documenteaza-te! “Pentru ei primordiale erau dreapta credinta si dreapta traire care te feresc si de antihrist, nu sa demonizeze tot ce le iesea in cale”. – QED! Tragi concluzii pripite, gandire premeditata tipica unui eretic. Dupa mintea ta, acesti “voi” nu fac altceva decat ca “demonizeaza TOT CE-I IESE IN CALE”? Adica fara a exista nici un fel de discernamant, tu esti de fapt “pastratorul tezaurului credintei”, ce mai… Exagerezi!
   Mai sus zici; “Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente?” – sapa si tu un pic mai mult si roaga-te lui Dumnezeu sa-ti descopere si tie cu ce scop se fac in realitate toate aceste documente biometrice, poate Bunul Dumnezeu se va milostivi si de unul ca tine.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/26/cea-mai-mare-realizare-a-lui-victor-ponta-introducerea-cardurilor-de-sanatate-radu-iacoboaie-26-septembrie-2014/

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pilde pe care nici un politician roman nu le-ar urma!
  E greu sa-ti iubesti neamul si sa fii vertical!

  Acum câţiva ani regele Arabiei Saudite l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.
  “Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”.
  “Nu se poate” spuse arabul.
  “De ce?” a întrebat Putin.
  “Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.
  “Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.

  ESTE FORMA DE A INFRUNTA PE ACEIA CARE VOR SA-SI IMPUNA OBICEIURILE LOR, IN SPECIAL IN TARILE SUBDEZVOLTATE.

  Minoritatile si religiile

  In 4 August 2013 liderul rus, Vladimir Putin, s-a adresat parlamentului ţării sale cu acest discurs despre tensiunile cu minorităţile etnice:
  “In Rusia se trăieşte ca ruşii ! Oricare minoritate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusa şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…
  Rusia nu are nevoie de minorităţile musulmane, aceste minorităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.
  Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune . Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia.
  Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creieze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că minorităţile musulmane nu sunt ruse”.

  Membrii Parlamentului Rus ridicaţi în picioare l-au ovaţionat pe Putin timp de cinci minute.

  Răspunde

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ȘTIE CINEVA DE FRATELE VASILE DE PE SACCSIV? VĂ RUGĂM.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/03/ovidiu-ohanesian-adevarul-despre-premierul-victor-ponta-care-ne-zbarleste-parul/

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/28/frati-romani-treziti-va-pentru-ca-vine-mare-urgie-peste-noi-radu-iacoboaie-28-septembrie-2014/

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/28/cum-se-folosesc-unii-de-vorbele-parintelui-porfirie-kavsokalivitul-radu-iacoboaie-28-septembrie-2014/

 14. radu iacoboaie

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/01/ar-trebui-ca-ortodocsii-sa-se-implice-mai-mult-in-viata-cetatii-si-in-politica-din-romania-radu-iacoboaie-1-octombrie-2014/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*