Broșura misionară și apologetică ortodoxă: Un arhiereu al lui Hristos vorbește poporului român

01 - CopyDragi români, cu bucurie vă anunțăm că am editat broșura care conține predicile Înaltpreasfințitului Serafim, Mitropolitul Pireului (Grecia), pe care le-a rostit în România, la începutul lunii septembrie a acestui an.

Am strâns o sumă de bani și am tipărit 4.000 de exemplare. Ele se dau GRATUIT. În București le veți putea găsi și la librăriile de pe lângă Facultatea de Teologie Ortodoxă.

Titlurile celor cinci predici sunt următoarele:

1. „Noua Eră” cea veşnic tânără a lui Hristos şi vechea „Nouă Eră” a antihristului

2. Panerezia ecumenismului intercreştin sincretist

3. Masoneria

4. Panerezia ecumenismului interreligios sincretist

5. Infiltrarea «Noii Ere» a antihristului în (sistemul de) învăţământ

DOWNLOAD: Predici IPS Serafim de Pireu

Sunt ADEVĂRURI pe care puțini îndrăznesc să le spună sau să le apere, însă ortodoxul fără conștiință misionară și apologetică nu este decât un biet înșelat. De aceea, nădăjduim ca această broșură să mai trezească măcar câteva conștiințe, căci poporul ortodox a fost întotdeauna APĂRĂTORUL ȘI GARANTUL DREPTEI CREDINȚE !

Ortodoxia nu este nici a Patriarhului Ecumenic, care l-a sărutat pe frunte acum câteva zile pe arhiereziarhul papă Francisc, nici a papilor din ortodoxie, lupi în piei de oaie, ci Ortodoxia este a celor care o trăiesc, o apără și o mărturisesc cu curaj, spre a lor mântuire și sfințire!

Cine dorește mai multe exemplare, să mă contacteze la numărul de telefon 0740788876 sau pe adresa de e-mail – [email protected].

Să dea Dumnezeu să mai fie nevoie măcar de un nou tiraj ! Știu că setea curată de Hristos a ortodocșilor depășește furia demonică a ecumeniștilor, urmași ai Iudei și ai blestemului lui!

Vă oferim, de Moș Nicolae, acest dar, cu toată dragostea, care nu are nimic de-a face cu înșelarea numită iubire ecumenistă!

Mulțumim tuturor celor care au sprijinit – material și duhovnicește – apariția acestei broșuri (ierarhi ai Sinodului Bisericii Ortodoxe Române, monahi athoniți și din România, preoți și credincioși ortodocși din țară și din diaspora românească).

 Să ne fie tuturor spre întărirea în credință și Dumnezeu să îi întoarcă pe toți la Adevărul sfințitor și Unic al Ortodoxiei, Trupul lui Hristos!

„Nu ne vom lepăda de tine, iubită Ortodoxie, nu te vom tăgădui pe tine, credință moștenită de la Sfinții Părinți. În tine ne-am născut, în tine trăim și în tine vom muri. Și, dacă vremea ne-o va cere, de mii de ori vom muri pentru tine.” (Cuviosul Iosif Vriennios)

 

pr.dr. Ciprian-Ioan Staicu, traducător
Președintele Asociației Prietenii Sfântului Efrem cel Nou
Sf. Gheorghe, Covasna

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca puteti posta continutul brosurii va rugam ca sa-l putem descarca si imprima si cei care suntem in afara tarii.
    Va multumesc!

  2. valentin dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mulțumim lui Dumnezeu că mai există creștini ortodocși.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate CIPRIAN. Felicitari pentru gestul tau "de astringe bani si a oferi GRATUIT". Gest asemanator cu AJUTORUL LEGIONAR insa eu am cumparat brosura cu 5 LEI. Tare bucuros as fi ca MACAR 1 LEU sa se intoarca la initiator si sa TIPAREASCA nu 4 mii de exemplare ci 4 MILIOANE. Eu personal am fost la predicile SF. SERAFIM DE PIREU (LEUL ORTODOXIEI GRECESTI) si am cerut binecuvintarea de a distribui PREDICA LEGATA DESPRE MASONERIE. Lucru care a deranjat FETELE BISERICESTI ALE ARHIPISCOPIEI TOMISULUI. Ba mai mult acesta s-a transformat intr-un RAZBOI tacit INTRE MIRENI SI IERARHI. De aceea propun ca sa ne comunici un cont unde putem livra bani pentru tiparirea altor exemplare. Ele trebuie sa ajunga la MIREANUL ADEVARAT AL BISERICI IN CATUNE UITATE DE LUME. Asa sa ne ajut DUMNEZEU. DOAMNE AJUTA.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Putem vorbi la telefon 0740788876.
      Doamne ajuta
      Deja in doua zile am distribuit 2.000 de exemplare
      Slava Domnului pentru toate
      Pr Ciprian

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu o puneti in format pdf undeva intr-o sectiune download pe internet ?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi exprim si eu recunostinta fata de gestul dumneavoastra si sunt foarte bucuros in acelasi timp, ca incet, incet noi mirenii cei simpi si nebagati in vreun fel in seama de multime de cler (desi suntem si noi madulare ale Bisericii celei Una), luam cunostinta si suntem pusi in garda prin astfel de fapte mantuitoare ale unor ortodocsi adevarati, traitori in Duhul Sfintuilor Parinti - cei considerati invechiti si lipsiti de dragoste, de catre ecumenistii inselati si inselatori.
    Ma alatur solicitarii d-nei Ramona si bine ar fi daca s-ar putea distribui gratis patru milioane de exmplare asa cum propune d-nul Partizanu.
    Ma bucur pentru dumneavoastra Parinte Ciprian !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am cautat brosura la librariile de langa Facultatea de Teologie din Bucuresti, dar nu auzisera de ea. Cand apare ?
    Multumesc anticipat.
    Bogdan

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://www.youtube.com/watch?v=xWP25GnGMBM

    Hai sa facem blasfemie impreuna cu ADEVARAUL ,sa-l murdarim . S -au , nu cum-va ati ajuns prea departe .... Cam asa ar veni .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*