Cu tot “COLECTIVul” spre APUS

colectivul bor

La o săptămână de la atentatul de la clubul Colectiv, încep să se limpezească adevăratele motive pentru care a fost creat acest eveniment în laboratoarele băieților cu ochi albaștri. Primul pas a fost făcut prin punerea în funcția de președinte al României a marionetei lui Angela Merkel, Klaus Werner Iohannis, și tot atunci s-a stabilit și rețeta: manevrarea maselor prin rețeaua de socializare a CIA, facebook. Exerciții în acest sens au mai fost făcute de ong-urile soroșiste și cu alte ocazii, cum ar fi: protestele împotriva exploatărilor de la Roșia Montană și de la Pungești. Și a funcționat, ieșind la iveală lipsa de unitate a poporului român, manipulat și obstrucționat în a-și apăra drepturile, chiar de instituțiile statului (jandarmerie, prefecturi, primării), inclusiv de instituția administrativă a BOR. Totul bine și frumos pentru ei, doar că mai rămăseseră câteva elemente anti-occident (numite de soroșiști, pro-ruse; și pe bună dreptate dacă ne gândim la vectorul bolșevic, Victor Ponta). Pe Ponta l-au executat pas cu pas, întâi prin excluderea de la șefia PSD, apoi din funcția de prim-ministru. Cu singuranță, micul Titulescu nu-și îndeplinise întocmai prerogativele dictate de Bruxelles și cam încurca exodul imigranților în România, doar din invidie că mutul Iohannis a fost preferat la cârma coloniei România.

Rămăsese problema eternă a dușmanilor țării noastre: Biserica Ortodoxă Română. Și cum Biserica ca entitate spirituală nu poate fi biruită nici de porțile iadului, lupta lor s-a concentrat pe controlarea puterii instituționale a BOR, ce-l are în frunte pe patriarhul Daniel Ciobotea. Desigur, și acesta, ca și Ponta, este ales de ei (oculta binențeles). Doar că patriarhului i-au mai scăpat niște lucruri, datorită presiunii laicatului ortodox, ce mai suflă când i se dă voie. Printre aceste lucruri în dezacord cu valorile occidentale s-ar număra: interzicerea ritualului Halloween în școli, ora de religie, boicotarea orei de educație sexuală. În rest, patriarhul corespunde tiparelor Noii ordini mondiale, fiind un promotor exemplar al ecumenismului, adică a secularizării Ortodoxiei.

Și cum pe plan politic variantele sunt din plin, în cel religios trebuia respectată tradiția ca viitorul patriarh să fie mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Această variantă se pare că nu le convine, din falsul motiv că se află sub influența Rusiei, ce nu promovează ecumenismul. Nimic mai fals, căci și în Rusia și în cadrul MMB ecumenismul merge înainte, în ciuda liniei Sfinților Părinți păstrată de marii duhovnici în viață sau trecuți la Domnul. Ceea ce primează în preferarea lui Daniel Ciobotea pe noul drum este autoritatea sa totalitară și pregătirea teologică, mijloace prin care impune întregului sinod măsurile noii religii mondiale, a lui antihrist. La aceste capitole mitr. Teofan Savu stă foarte prost, mai ales la pregătirea teologică, căci de fricos îl știm cu toții. Așa se explică zdruncinarea din temelii a singuranței cu care își subjuga patriarhia, ss Daniel, fiind lăsat în mâinile străzii să simtă ce-l așteaptă dacă nu se conformează. Și se va conforma, zic portavocile soroșiste. Iată de ce considerăm că patriarhul Daniel nu reprezintă Biserica și că ar trebui să demisioneze. Demisia sa este binevenită oricând, căci ss Daniel nu mai reprezintă de mult o garanție pentru Ortodoxie. Cine-i să-i ia locul, e deja subiect pentru alt articol…

Prin urmare, frați ortodocși, vom asista la a doua colectivizare, dacă nu vom rupe rândurile și dacă nu ne vom uni într-o “unitate a dragostei“, cum ne cerea voievodul Ortodoxiei românești – Sf. Părinte Justin Pârvu. Dar probabil știind că “poporul român e bleg măi, nu se trezește nici de i-ar vorbi îngerii din cer”, Părintele Justin ne-a avertizat să fim atenți la cine organizează aceste proteste, cu pretenție de revoluție. Rămâne să luptăm pentru Biserică, în cadrul ei, făcându-ne datoria de ortodocși fiecare în parte, punându-ne pe noi la punct, încât capetele hidrei ecumeniste să fie tăiate din fruntea BOR.

Vom asista în următoarele săptămâni, cum tot echipajul navei România se va întregi ca să ne ducă, în colectiv, cu toată viteza spre Apus, sau dacă preferați, Occident, vii și morți…

22 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa mai si radem:

  ”Stire de ultima ora: Patriarhul Daniel cedeaza Catedrala Mantuirii Neamului omului de afaceri George Soros.

  Dandu-si in sfarsit seama in al treisprezecelea ceas ca poporul suveran este impotriva sa, IPS Daniel a luat dreapta decizie de a ceda proprietatea Catedralei Mantuirii Neamului.

  " Imi cer scuze fata de poporul roman ca am vrut sa construiesc unica mare catedrala ortodoxa din Bucuresti. Marile capitale europene nu au deloc catedrale, ar fi fors absurd sa avem si noi una. Am fost surd pana acum la dorinta poporului suveran de a-i dona catedrala lui George Soros. Abia astazi cand am realizat ca sute de angajati ai fundatiilor lui George Soros protesteaza pasnic in piata Universitatii, militeaza pe fb, bloguri si mass media impotriba Bisericii Ortodoxe am hotarat ca trebuie sa cedez catedrala. George Soros este un intreprinzator mult mai experimentat decat mine,el vrea cu adevarat binele poporului si de aceea sponsorizeaza protestul din Piata Universitatii, sunt sigur ca se va pricepe sa administreze catedrala mai bine" a declarat IPS Patriarhul Daniel.

  Surse din cadrul patriarhiei au declarat ca 20 dintre fundatiile lui George Soros in frunte cu "Uniti Salvam" au si preluat deja cladirea catedralei stabilindu-si sediul in ea. Numai turnul central , cel mai inalt , a ramas liber urmand a fi amenajat ulterior pentru a-i servi ca apartament privat lui Nicusor Dan , secretarul omului de afaceri George Soros.

  In sfarsit abuzurile bisericii au fost pedepsite si poporului i s-a facut dreptate!”

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   http://www.petitieonline.net/petitie/transformarea_casei_poporului_in_spitalul_poporului_-p16804150.html

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pana una-alta, noi, ortodocsii ne spalam intre noi rufele. Una e sa-i atragem atentia Patriarhului daca greseste intr-un loc sau in altul si alta e sa ne asociem cu latratorii platiti sa spurce tot ce se poate spurca, sa arunce cu pietre in bisericile ortodoxe si sa-l denigreze pe Patriarh. Cu ei nu ne putem asocia. Acestia nu ne reprezinta. Daca strada loveste si Biserica si Patriarhul, eu nu ma pot asocia cu strada, chiar daca nu-mi place de patriarh.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   a cere demisia patriarhului, nu inseamna a te asocia cu strada, caci motivele nu sunt aceleasi... in acest context am cerut demisia patriarhului pentru ca ne-a facut de ras si a avut Biserica de suferit, adica noi toti... a gresit ca nu si-a asumat rolul de cap al bisericii neamului si i-a luat-o inainte un papistas, sfatuit mai bine de catre servicii... se pare ca Danila a fost indus in eroare in acest sens, tocmai ca sa fie strans cu usa... deci ramane valabila "demisia patriarhului" pe motive de ecumenism, sa nu ne duca pe "noul drum", parasind Calea

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate papistasul nu a fost sfatuit de sevicii. Era în plan, Rugacunea ăn comun, biserica intr-un loc unde a fost templu satanist dupa ritual MASONIC punerea in plan a SOLIDARITATI EUROPENE in caz de accidente. Dupa episodul cu imigrantii. Si toate astea s-au intimplat dupa vizita PAPEI LA ROMA și a intilniri din 21 octombrie lui TONTA cu Albrecht Freiherr von Boeselager, Mare Cancelar al Ordinului Suveran de Malta. http://www.amosnews.ro/ponta-primit-vizita-lui-albrecht-freiherr-von-boeselager-mare-cancelar-al-ordinului-suveran-de-malta#sthash.mRzVQYiO.dpuf. Ce nu va e clar. Deci ORDINUL IEZUITILOR. Daca nu ati stiut citiți aici http://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/41915-ordinul-iezuit-si-masonii-stiai-de-ei.html.
    Doamne ajuta.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Absolut de acord! Sa nu lovim in proprii slujitori si sa nu-i judecam. Are Dumnezeu grija, nu-si lasa turma. Asa ne invata Sfintii Parinti. Doamne ajuta!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Se doreste un haos si in Biserica. Daca pleaca actualul patririarh, nu vine cine vrem noi in locul, ci vine cine corespunde cerințelor altora. Asa ne putem trezi cu cip implantat obligatoriu. Am auzit ca rusii fac deja publicitate implantarii cipului. Un patriarh agreat de rusi ar putea ,,binecuvânta" si la noi asa ceva. Patriarhul actual e o fire puternica, iar, daca Dumnezeu il ajuta, poate face lucruri deosebite. Eu nu cred ca e bine sa cerem demisia patriarhului, desi uneori l-am criticat si eu. E mult mai intelept sa facem presiuni pentru fiecare inventie ecumenista care ii este impusa sa fie înlăturată. Muntii inalti sunt loviti ce multe trasnete.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  semnati petitia transformarii Casei Poporului in Spitalul Poporului in locul Catedralei:

  http://www.petitieonline.net/petitie/transformarea_casei_poporului_in_spitalul_poporului_-p16804150.html

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Vad printre crestinii ortodocsi o atitudine de compromis, cum ca nu trebuie sa vedem nimic din greselile facute de patriarh, cum ca ni se distruge unitatea daca cerem retragerea sa...
  Se fac slujbe la Patriarhie in care sunt mobilizate manastirile obediente patriarhului...fratilor... asta mai este ortodoxie? Este o activitate e cosmetizare si de ascundere a realitatii care seamana cu mitingul organizat de Ceausescu pentru sustinerea lui personala in 1989!
  Se vehiculeaza un soi de isterie(inclusiv pe saccsiv), cum ca ar trebui sustinut patriarhul.
  AM UITAT CE I-A FACUT EL PARINTELUI IUSTIN PARVU,SAU PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU?
  AM UITAT CE ATITUDINE A AVUT EL I PRIVINTA CARDULUI DE SANATATE SI A CIPURILOR?
  AM UITAT CUM A REACTIONAT PATRIARHUL IN PRIVINTA CONSTRUIRII MOSCHEII?
  Iubirismele acestea de tip papistas ne invadeaza si pe noi ,de parca am avea si noi un papa infailibil.
  Sa stam drepti, sa luam aminte, sa recunostem ca ortodoxia schioapata si, ca multi ierarhi s-au abatut de la invatatura Sfintilor Parinti!
  Sa analizam cine face parte din Sinodul BOR si sa cerem sa avem reprezentanti alesi de noi, nu numiti ,cum ar fi sorin frunzaverde si balaceanu stolnici (ce cauta acesti impostori acolo?!!!)
  SA ne gandim ca , ortodoxia inseamna mai mult decat savarsirea ritualului religios, inseamna transformarea din interior a omului!!!
  Sa luam exemplu de la Sfintii nostril ,sa nu ne multumim cu lucruri de suprafata!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  As dori sa se scoata antetul "Traiasca legiunea si capitanul "de la postarea mea.Nu sunt adepta acestor lozinci,indiferent de optiunile mele.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   nu se poate scoate separat.. apare automat la toate comentariile

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   „LUANA”, Trăiască Legiunea și Căpitanul nu este un antet și nici o lozincă, ci un salut. Cine vrea răspunde la el, cine nu, nu. Admin, pentru Dumnezeu, Neam și țară,

   Traiasca Legiunea si Capitanul!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Soros si Iohanis sunt capul demonstratiilor stradale din Bucuresti:
  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/11/george-soros-este-finantatorul.html

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  O, țărână fără milă
  https://www.youtube.com/watch?v=ig6x2Fa1LaI

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Fratilor , pastorii turmei sunt responsabili pentru orice suflet, care se pierde si care este botezat pentru ca un om botezat este nascut din nou si un suflet nascut din nou este Fiul Lui Dumnezeu. Un pastor care nu are grija de suflete si le pierde este responsabil de Moartea Domnului, in potriva Lui Dumnezeu pacatueste si Domnul Iisus Hristos va cere acel suflet din mana LUI . Daca pastorii dorm si nu le pasa si oile se pierd acela este un HOT si nu este Pastor. Pastorul isi pune viata pentru oile Lui ..nu poti sa spui ca ai ungere apostolica si tie sa nu ti pese de sufletele pierdute. NU MERGE UNGEREA APOSTOLICA CHIAR ASA.. SA NU NE IMBATAM CU BAUTURII TARI... SA FIM TREJI SA FIM RESPONSABILI ......NU VA JUCATII CU SFINTENIA LUI DUMNEZEU!!!!

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Citesc de ceva vreme blogul tau si nu intotdeauna articolele tale mi au fost pe plac de pilda cel de astazi. Intre tine si cei din stada nu este nicio diferenta pentru ca sunteti cazuti in ratacire. Biserica Ortodoxa nu este un partid politic unde faci campanie electorala si denigrezi oponentii ba chiar cateodata ii si otanjesti cu vreo scurtatura. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane nu a venit in fruntea Bisericii daca Bunul Dumnezeu nu ar fi vrut. Nimic pe lumea asta nu se misca fara voia Lui. Mai ales voi ca si traitori in manastirile Romaniei ar trebui sa stiti asta. Cel mai de pret lucru al calugarului este ascultarea .Nu prin trufie ci prin smerenie va aratati credinta. Patriarhul nu este vesnic si in istorie poate au mai fost ierarhi rai sau voievozi rai si nu sa risipit nici tara si nici Biserica. Cat priveste Catedrala in spiritul marilor ctitori din istoria romaneasca nu pot avea decat cuvinte de lauda. Acolo pe veci ca va fi sau nu liber acest neam se va sluji si ea va apartine Bisericii Ortodoxe Romane.Intre 1916 -1918 in Bucuresti in dealul Patriarhiei sa slujit romaneste desi era cucerit de nemti si austrieci iar locul se numea Patriahia Romana.Aceasta Catedrala este darul intregului popor pentru bunatatea cu care Dumnezeu ne-a rasplatit.O vorba romaneasca spune sa ti vezi paiul din ochiul tau nu barna din ochii altuia.Asa cum bine zice parintele Proclu la judecata de apoi pe nimeni din noi nu ne va intreba Bunul Dumnezeu ce a facut Patriarhul ci te va intreba ce ai facut tu. Poate gresesc si i mi cer iertare dar asa vad eu lucrurile.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   ca sa-ti dai seama ca nu a fost voia lui Dumnezeu alegerea acestui patriarh, vezi ce patriarh isi doreau unii din slujitorii Domnului
   https://www.youtube.com/watch?v=BZCF5i1Wtw0
   https://www.youtube.com/watch?v=QklW0MU_G7M
   https://www.youtube.com/watch?v=SUfOtShXI6Q

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   N-as fi vrut sa mai intervin , dar ,"san "m-a determinat sa revin .
   Eu nu sunt calugar ,nici preot (probabil tu esti ), sunt un mirean care vrea sa se tina strans legat de Biserica ortodoxa.
   As dori sa fie pusa in discutie tema "äscultarii ", care nu inseamna spalare pe creier!
   Atata vreme cat noi nu simtim sustinerea patriarhului , cand constatam ca , intai refuza sa trimita preoti, apoi isi cere iertare (pentru ce?) si TRIMITE preoti,pai asta nu e este in ordine.
   Poate era bine sa-si ceara iertare pentru ca nu a fost alaturi de noi in problem care ne-au framantat, ne-au preocupat, iar el ne-a indemnat strict "la rugaciune", fara sa catadicseasca sa ia atitudine transanta in spatial public.
   Eu... nu prea stiu care este ratacitul, "san".

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   San hai sa lasam putin deoparte pe patriarh.
   Ai auzit de oameni care nu au ce cauta in diferite functii? De exemplu il luam pe Iohannis. Crezi tu ca Dumnezeu l-a dorit pe Iohannis presedinte?
   Ba nu, Dumnezeu doreste sa fim condusi de un om cu adevarat credincios, dar daca poporul asta cere Dumnezeu nu ii incalca libertatea si ne lasa la mana noastra. Asa este si cu patriarhul, pana sa vina acest patriarh poporul era ecumenist, si acum majoritatea populatiei este ecumenista sau tolereaza ecumenismul si din acest motiv Dumnezeu doar a ingaduit exact ce vrea poporul. Dar Dumnezeu nu vrea un patriarh ca Daniel ci un patriarh care sa duca pe popor cu adevarat in Rai. Ceea ce actualul nu face.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  mutati voi paiul si barna

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   laso balta cu barna si cu paiul. In alt context este valabila asta, aici nu. Cand credinta este periclitata Sf parinti ne spun clar sa atentionam pe cat mai multi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*