Homosexualitatea – politica Vaticanului. Urmează pedofilia…

Iar patriarhul Bartolomeu de Istanbul vrea prezența apostaților catolici la sinodul panortodox din 2016, mai degrabă pan-eretic.

4 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Acesta este contestat chiar si de catre multi catolici. Pina si acestia sau scarbit de acesta

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Totul este scos din context,traducerea este infidela,sunteti de plans voi..!Cei care il contesta pe Papa sunt atei,ceilalti sunt ortodocsii.Papa incearca sa faca "curat" in Biserica ,nu este usor caci are multi opozanti.Noi,catolicii practicanti,il iubim pe Papa,nu de el depinde mantuirea noastra,ci de noi insine."apologeticum" este cumplit cum cautati sa dezbinati,de cand va citesc,doar 2,3 postari decente si reale am vazut,mare pacat!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stimata cucoana, acesta este cazut in ierezie si ca atare este profetul mincinos al antihristului si din pacate va trage miliarde de suflete dupa el in iad. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca vaticanul prin papi ce sau perindat pe acolo asi doresc cu ardoare guvern mondial, oare cati dintre dv catolici constientizati lucrul acesta, ?!, oare ati uitat cate milioane si milioane de victime a facut vaticanul dea lungul timpului in special in vremea inchizitiei si al cruciadelor ?!, oare ati auzit ce patesc preotii catolici ce nu oficializeaza casatorii gai, nu oficializeaza incinerari, si nu fac chestii ce contavin sf. Scripturi cum sunt excomunicati si supusi la tot felul de presiuni?!, aveti dreptate intr- o singura privinta si anume ca nu trebuie noi oameni ca sa judecam, dar acest papa sia dat arama pe fata, este si dovedit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*