Către organizatorii Marșului pentru viață: Avort înseamnă și folosirea anti-concepționalelor și a altor metode de evitare a sarcinii

statistica avorturi la nivel mondial romania locul doi

EFECTELE SECUNDARE ALE MIJLOACELOR ANTICONCEPTIONALE

[După dr. med. Rudolf Ehmann, Mijloacele anticonceptionale. Efecte secundare fatale despre care nu se vorbeste, articol publicat în revista “Porunca iubirii”, nr 4-6, 2000; 1, 2001.]

Incepând din secolul trecut, folosirea mijloacelor anticonceptionale a devenit foarte răspândită. Aparent, acestea nu aveau nici un efect secundar. Reclama bine organizată le prezenta ca si inofensive. Dar, precum a arătat utilizarea lor îndelungată, ele nu sunt asa de nevinovate pe cât par. Efectele lor s-au putut observa pe mai multe planuri, începând de la sănătatea fizică si psihică a femeilor care le foloseau, până la modificări dramatice în structura demografică a tărilor în care sunt utilizate pe scară largă.
Asa cum remarca un medic englez, dr. med. Ellen Grant, în cartea sa “The Bitter Pill” (Pilula amară): “Sănătatea femeilor a fost jertfită pe altarul planificării populatiei”.

Efectele în plan demografic au dus la îmbătrânirea populatiei tărilor occidentale, unde copiii si tineretul ocupă procente din ce în ce mai mici. Dacă tări ca Germania, Franta etc. nu îsi vor schimba politica, se va ajunge, urmând evolutiile demografice prezente, ca populatia autohtonă să dispară sau să fie înlocuită de imigranti din alte zone ale lumii.

De asemenea, dacă se vor urmări doar interesele de moment si de satisfacere a plăcerilor, efectul logic al lipsei de responsabilitate fată de copiii nenăscuti, va fi transferul acestei mentalităti si asupra celor bătrâni. Dacă cei care iau decizii nu vor mai considera necesară întretinerea bătrânilor din tară, atunci se va lua în calcul si introducerea unei pilule a mortii (eutanasia).
Mijloacele contraceptive :

Spirala sau steriletul a apărut la începutul sec. XX. Ea este în primul rând un mijloc avortiv timpuriu. Prin producerea intentionată a unei congestii de iritatie în tesutul conjunctiv uterin, implantarea embrionului este împiedicată si acesta moare. Ca si efecte secundare se pot cita infectiile, perforatii ale uterului cu pericolul rănirii intestinului, sângerări, dureri. Incepând din 1987 datorită proceselor intentate companiilor producătoare, în SUA s-a renuntat la folosirea spiralelor, acestea fiind fabricate doar pentru export.

Prezervativul
S-a constatat statistic că el nu oferă protectia care o pretinde, atât în ceea ce priveste contraceptia, cât si în evitarea propagării SIDA.

Spermicide – supozitoare, săruri alifii, spray-uri, tampoane.

Incertitudinea împiedicării fecundării prin acest procedeu nu este nevoie să mai fie scoasă în evidentă. Au tot un efect avortiv timpuriu.

Sterilizarea se realizează pe cale chirurgicală. Interventia nu este lipsită de riscuri si aceasta mai ales în cazul femeilor, la care este necesară anestezia totală si deschiderea abdomenului. Urmările pe termen lung ale sterilizării sunt sarcini extrauterine, tulburări ale ciclului menstrual, tulburări psihice. In 1986-1987 ginecologii americani si-au afirmat deschis consensul de a aplica deosebit de restrictiv sterilizarea.

Pilula anti-baby a început să fie comercializată la începutul anilor ’60, beneficiind de multă reclamă care o prezenta ca nevătămătoare. Luată de femei fără prea multă gândire si prescrisă fără grijă de medici, ea a devenit mina de aur a vânzătorilor de pilule si medicamente. Nu a trebuit să treacă multă vreme pentru ca să se constate efectele importante asupra întregului organism pe care le avea pilula, care de fapt intervenea în ciclul de reglare hormonală a corpului feminin, deconectându-l de la ritmul natural.

La 10 ani de la introducerea pilulei apăruseră deja 600 de lucrări stiintifice despre efectele colaterale ale acesteia La sfârsitul anilor ’60 una dintre cele mai bine vândute cărti din SUA a fost cea a Barbarei Seamon – “Procesul doctorilor împotriva pilulei”, în care se descriu toate efectele secundare mai importante pe baza unor anchete pe lângă ginecologi americani de renume. Intre acestea se mentionau: efecte secundare cardiovasculare si cerebrovasculare (infarct cardiac, îmbolnăviri ale sistemului circulator, hemoragii cerebrale, tromboembolii), favorizarea de infectii (urmare a libertinajului sexual care a devenit posibil prin utilizarea pilulelor), riscul de cancer (cancer de sân în special cancer de piele, cancerul ficatului cancer al tesutului mucoasei uterine) tumori benigne, modificări în aparatul digestiv, tulburări oculare, tulburări psihice (înrăutătire a afectivitătii, dezechilibru, depresie, modificări de personalitate), sterilitate.

In concluzie, se poate spune că niciodată până acum nu s-a mai administrat un produs farmaceutic atât de puternic, cu atât de multe efecte necunoscute, unor oameni sănătosi, fără ca să existe necesitate din punct de vedere medical. Niciodată până acum nu s-a mai permis prezenta în comert a unui produs farmaceutic cu atât de multe si grave efecte secundare cunoscute ca si aceste pilule. Niciodată până acum un produs farmaceutic nu a adus atâtia bani industriei farmaceutice. In SUA pilula este desemnată ca si cel mai mare furnizor de bani pentru farmaceutică. Asa cum constata un cercetător, Joyeux:

“Dacă apar una sau două publicatii stiintifice care arată pericolele legate de pilulă, atunci în mod sigur în luna urmatoare se dau publicitătii luări de pozitie care sustin exact contrariul, pentru a neutraliza urmările prea periculoase pentru industria farmaceutică”.

Pe de altă parte, desi era prezentată ca un inhibitor al ovulatiei, s-a putut constata că pilula este tot un mijloc de avort timpuriu, potrivit studiilor independente întreprinse de medici germani, olandezi, americani etc. Adeseori ovulatia are loc si atunci copilul moare, fiind lipsit de hrană, deoarece pilulele usucă glandele care ar trebui sa i-o asigure. In SUA, la Congresul “Federatiei Nationale a Avortului” din 1985, cu ocazia discutiilor asupra planificării familiei, s-a ajuns la următoarea formula adoptată de congres: “Nu vă faceti iluzii. Pilula si spirala sunt avortive”. Astfel, adevărul a iesit la iveală, desi multi ani s-a căutat să se ascundă efectul de avort timpuriu al pilulei si spiralei, stiindu-se foarte bine că o divulgare promptă a acestui fapt ar fi determinat multe femei să se abtină de la folosirea lor.

| Sfaturi ortodoxe

parintele Nicolae TanasePărintele Nicolae Tănăse despre metodele contraceptive

– Unde se fac astăzi cele mai multe avorturi? Nu se fac la spital, nu la ginecologie, nu la cabinete particulare, ci în biserică. Asa să stiti dvs. care trebuie să plecati de acum cu această veste tristă, că cele mai multe avorturi se fac în biserică.

In biserica de zid, nu în biserica spirituală, să nu intelegem gresit. Bise rica este de zid, de lemn, de materie si biserica sufletelor. Aici înăuntru se fac. Vă arăt. Vă dovedesc. Femeia se poate afla în fata altarului si în momen tul acela se face în ea un avort. Poate că preotul este cu mâinile în sus pentru sfintirea Darurilor, si în burtile femeilor se săvârsesc avorturi. Ne-o spun medicii. Medicii ne spun că după zămislire copilul, timp de sapte zile, merge din trompă în uter. In alte sapte zile, încearcă să se lipească de uter si se face placenta sau casa copilului. Si în alte sapte zile, total 21, are loc prima zvâcnire a inimii, dar până atunci a fost viu, cu sistem nervos. Medicii ne-o spun. Stiinta ne-o spune.

Dar tot ei ne spun că un om poate vietui nelipit de uter 14 zile, 7+7, după aceea moare. De aceea trebuie să se lipească de uterul mamei, de sânul matern, ca să înceapă să se hrănească din mamă.

Ei, bine! Steriletul împiedică lipirea copilului de uter si copilul moare si se produce avortul.

Anticonceptionalele fac acelasi lucru prin toxicitatea care se creează.

Sunt sigur că părintele Nicodim ar fi tunat si ar fi fulgerat aici acum dacă ar fi stiut asta. Si ar fi scris un maldăr de cărti împotriva acestui păcat, la care duhovnicul nu mai stie ce să facă. Acum noi întrebăm o femeie: “Câte avorturi ati făcut?” Si răspunsul poate fi: “Nici unul, unul, două, trei, treizeci…”. Poate să spună o cifră. Si în functie de asta si de căinta ei, si de canonul pe care i-l dăm, noi stabilim când se împărtăseste. “

Acum urmează noi, duhovnicii, să punem întrebarea: “Câte avorturi ati făcut?” si să primim răspunsul: “Nici unul!” Si să revenim cu întrebarea de care vorbeam si să ne spună: “Nu stiu”, că n-are de unde să stie, că nu stie că se produce, că nu se produce.

Si atunci să stim noi, că acuma urâciunea pustiirii stă în locul cel sfânt, pentru că se omoară om în biserică. Asta-i problema.

Am venit aici la mormântul părintelui. Brazi; drum; peste munte; frumusete. La ce folos? Fetele noastre merg la doctor si împiedică nasterea copiilor, folosind anticonceptionale. Sunt avortive.

O să strigăm la Dumnezeu: “Doamne, dă-ne apă!” Dumnezeu va zice: “Nu”. “Doamne, dă-ne aer!” Dumnezeu va zice: “Nu. Nici aer n-aveti voie!”

De aceea, asa urmează să ne stin gem. De ce? Pentru că: înainte de a te fi urzit tu în pântecele maicii tale, te-am cunoscut Eu, Si înainte de a iesi din pântece, te-am sfintit, zice Dumnezeu în cartea Proorocului Ieremia 1,5.

Acesta este textul din Scriptură care-ti arată că cine luptă împotriva vietii este criminal. Nu numai cine omoară, ci si cine luptă. De aceea vă spun aceste putine cuvinte în speranta că veti duce aceste cuvinte mai departe. Pentru că nu ne mântuim dacă facem numai noi binele, ci si dacă determinăm pe altii să facă binele.

Contraziceti medicii! Contraziceti tinerele care cred că au scăpat fără să facă crimă! Ele fac crimă, si riscul este a face crimă în biserică. Nu stim când, pentru că nu stim când se zămisleste, pentru că Dumnezeu este prezent în momentul zămislirii, căci în momentul acela dă sufletul care se uneste cu trupul.

De aceea ne permitem să vorbim aici lângă biserică si bisericii sufletelor dvs. despre aceste lucruri, care nu sunt lucruri secrete, nici lucruri rusinoase, sunt lucruri care arată măretia creatiei lui Dumnezeu.

Savantii au ajuns la concluzia că aparitia vietii, zămislirea, este o minune mai mare decât universul. Când mari oameni au descoperit galaxiile, constelatiile, au spus: “Iată măretia creatiei lui Dumnezeu”. Dar există o măretie mai mare: zămislirea, la care noi suntem împotrivă.

Ne plângem de sectanti, ne plângem de satanisti, ne plângem de buletinele cu semnul lui antihrist, ne plângem de discoteci, ne plângem de lipsa la biserică. Acestea sunt probleme mici.

Aceasta-i marea problemă a Bisericii Ortodoxe: omorârea copiilor în pântecele mamelor în biserică. Si precum Dumnezeu plouă peste cei drepti si peste cei nedrepti, tot asa Dumnezeu ne va rade pe toti, drepti si păcătosi. De ce? Pentru că iată, ne silim ca fata noastră să devină învătătoare, să devină profesoară.

Pentru ce atâta silintă? Costă mult. Meditatii cinci ani, patru ani. De liceu, de scoală, de facultate, de întretinere, de internat, o anumită îmbrăcăminte, că nu poti trimite copilul oricum acolo între altii. La ce acest efort? Cui vor preda aceste profesoare? Cui? Brazilor? Bătrânilor? Cui?

O scoala din Bucuresti, în toamna anului 1998 a dat sase clase de-a-ntâia. In toamna anului trecut, 1999, au intrat în clasa întâi patru elevi. Cui o să predea aceste fete care ne silim să devină învătătoare si profesoare? Dar medicii care se formează, cu ce o să se ocupe? Cu bătrânii.

Stiti că 86 din 100 de copii abandonati, fără mamă, fără tată, sau în orfelinate, pleacă în afara tării si numai 14 râmân în tară?

De ce noi românii nu tăbărâm pe orfelinate si pe crese? Pentru că suntem ortodocsi. Pentru că ne batem continuu în piept: dreapta credintă. Ce dreaptă credintă este asta când tu stai acasă si putin te interesează? Si citesti Psaltirea o dată în zi, de patru ori pe zi faci pravila. Ce ortodox esti tu, si lasi copiii să devină americani, să devină baptisti, să devină evanghelisti, să devină mormoni? Tu care te rogi. Tu ce faci? Ortodocsi crestini.

Unde sunt copiii dvs. care i-ati luat din crese? Să vă văd alături de doi copii, de sase copii, de opt copii; unde sunt? Unde e verificarea Ortodoxiei? Asta este verificarea Ortodoxiei.

Vă spuneam acum un an. Am vrut să botezăm 12 copii, doi i-am botezat si zece nasi au rămas cu pânza albă în mână, în brate. Au făcut si ei efort si au cumpărat lumânare si hăinute si pânză si au rămas asa, în maternitatea Polizu. De ce? Pentru că asistenta sefă a spus:

– Nu. Ăstora n-aveti voie să le dati un nume.

– Dar cum la ăstia am avut voie si la ăstia nu?

– Prima conditie a înfierii lor, a fost nebotezarea lor.

– Dar cine a pus această conditie?

– Baptistii americani.

Deci: “Ortodocsilor, mergeti voi în rai si copiii la baptisti! Mergeti!”

Asaltati cresele, asaltati orfelinatele, asaltati leagănele si luati copiii de acolo, înfiati-i sau cresteti-i, faceti orice, numai salvati România! Că România piere. Are 11 milioane de copii avortati din 22 de milioane populatia tării. Are peste 40 de milioane copii avortati, asa cum v-am spus, copii care au fost avortati fără să se vadă, prin anticonceptionalele care se găsesc la orice colt, la orice farmacie si ieftin.

Să stiti că producerea anticonceptionalelor este scumpă. Dar precum ati văzut în anii trecuti că se făcea compensare la unele alimente, tot asa se face compensare si finantare din afară, pentru că nu putem intra în Europa un popor ortodox care naste, care perpetuează. Nu se poate asa! Ni se impune să admitem homosexualitatea, si aproape am admis-o; Ni se impune să admitem divortul rapid, si l-am admis. O familie fără copii si fără partaj pleacă dimineata la opt la tribunal si la 12 este deja divortată. Vă aduceti aminte că înainte dura sase luni, opt luni. Oamenii se mai împăcau, se mai gândeau, nu prea mai aveau bani. Iar acum nici nu există taxă pentru divort, e nimica toată.

De ce? Ca să ne distrugem. Dar asta cu voia noastră si nu acuzăm pe nimeni. Si ce mai trebuie să mai facem ca să intrăm în Europa? Trebuie să acceptăm căsătoria de probă. Si am început s-o acceptăm. Si noi dăm de mâncare fetelor noastre care trăiesc curve. Oficial e cu el la brat. E oficial. Tot satul vede, dar nimem nu zice nimic.

Noi dăm de mâncare si ajutăm. Nu ne debarasăm. Nu ne unim sus părintii să vedem: “Măi, ce facem cu copiii nostri? Uite, ăstia se încearcă, se probează!”

Căsătorie de probă! Auziti dvs. ce-am împrumutat noi de la Occident. De ce n-am împrumuta noi de la Occident ordinea? De exemplu: vă dăm anafură si dvs. vă îngrămăditi. De ce vă îngrămăditi? De ce n-am împrumuta noi de la Occident ordinea? Punctualitatea?

De ce-am împrumutat aceste lucruri rele, distrugătoare neamului? Si atunci că vă dati seama că nu ne-am adresat dvs., că sunteti de două zile pe drum, dvs. tot veniti aici, că mormântul acesta ne tot aduce lângă el – ne-am adresat celor cărora dvs. le veti vorbi începând de mâine. Dumneavoastră acum veti deveni niste predicatori.

Dar nu niste predicatori care spuneti lucrurile puternic, ci niste predicatori care duceti numai cuvântul. “Uite ce-am auzit! Nu mi-a venit să cred. Uite. Chiar asa este? Să verificăm, este? Să mergem!” “Domnule doctor, poftiti crucea în mână, poftiti icoana, fotografia mamei dvs. sau ce aveti mai drag. Ce mai aveti drag? Sotie, copii. Bine. Puneti mâna pe tot, si spuneti-ne ce sunt anticonceptionalele? împiedică formarea omului, conceptia, sau ucide după 14 zile de la conceptie?”

Si doctorul dacă atunci o să aibă frică, cu mâinile pe cruce, pe Evanghelie, pe ce are el mai scump, o să ne spună adevărul. Nu minciuna care-i vinde marfa. Nu minciuna cu care a făcut contract cu farmacia. Pentru că el dacă spune asa, farmacia vinde.

Am călătorit la o conferintă împotriva avortului si am văzut, ceea ce cred că o să apară si la noi, că noi luăm tot ce-i rău. Am văzut niste cutii imense si băgai bani, putini bani, cât pentru o pâine, si-ti veneau sase prezervative pe loc. Cum sunt automatele de cartele pentru telefon. Si de acolo le luau.

Dar zic: “Dar de ce a fost nevoie de aceste automate si nu le vindeti la farmacie?” Zice: “Unii copii se jenează, părinte, si ca să nu se jeneze au astea în gară, la scoală, în curtea scolii”.

Am văzut cu ochii mei. Nu am auzit, am văzut! Ce facem? Ne schimbăm sau nu? Dacă nu ne schimbăm, nu ne mai întâlnim la anul. Nu mai putem. Se va întâmpla ceva.

Am trecut în anul 2000, nu am predicat asta până acum, pentru că este o psihoză. Avem de-a face cu o psihoză. Am avut de-a face cu psihoza anului 2000. Sfârsitul lumii e în mâna noastră. Dacă ne îndreptăm, îl depărtăm de la noi. Dacă nu ne îndreptăm, îl apropiem. Dacă nu ne îndreptăm, sfârsitul lumii poate să fie în orice moment.

Cuvânt rostit la mormântul
Părintelui Nicodim Mândită, în anul 2000

27 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Da,….e o actiune foarte bine venită….dar nimeni nu vede că în ciuda acestor multime de avorturi pe toate drumurile sîntem îndemnati la această DEASĂ ÎMPĂPĂRTĂSANIE….Oare pe cine chiamă oare acesti îndrăzneti?PE CELE CARE FAC ATÂTEA CRIME?!!…nu mai vorbim si de celelate metode de protectie,mai ales prin mijloace moderne ca : sterilet , injectii anticonceptionale ,fertilizari in vitro,si altele care sant avortive.

  PAZA DE A NU AVEA COPII CU ORCE METODE DE CONTRACEPTIE ESTE INTERZISA DE SF BISERICA SI SE CANONISESTE CONFORM SF CANOANE LASATE DE SFINTII PARINTI PENTRU MULTI ANI DE OPRIREA DE LA SF IMPARTASANIE.

  deci cu atâtea si atâtea avorturi si cu atâtea mijloace de protectie care sânt avortive ei au îndrăzneala să îndemne la Trupul Domnului?!

  MIJLOACE ANTICONCEPŢIONALE
  1. Spirala (sterilet n.n.) sau IUD (Intra-Uterin-Device)
  2. Condom-ul sau prezervativul
  3. Spermicide sub forma de supozitoare, săruri, alifii, spray-uri, tampoane
  4.pilula anti-baby
  5. Sterilizarea bărbatului şi a femeii
  Este cunoscută de mult timp. Se realizează pe cale chirurgicală, deseori fără o indicaţie medicală, şi constituie un mijloc radical de evitare a sarcinii.
  Există două tehnici operaţionale:
  -laparotomia, deschiderea cavităţii abdominale, şi
  -laparoscopia, intervenţie realizată prin examinarea vizuală a cavităţii abdominale .
  Penetrarea cu succes a abdomenului este asigurată în mare măsură de tehnica nouă a laparoscopiei, care face superfluă laparotomia.

  Paza de a nu avea copii e un pacat f.f.f grav aratat de Sfinitii Parinti,si care astazi majoritatea famililor prin diferite metode de paza se protejeaza de a nu avea copii….Ca daca nu s-ar pazi….ar fi Bisericile pline de copii.Sa ne uitam la un singur lucru…cati copii aveau familiile crestine inainte?si cati au astazi familiile crestine?Nu mai vorbim de cei ce traiesc in concubinaj,sau cei care sant in casatoriile de proba,sau tinerii care se duc cu cine apuca … …sau cate alte relatii ocazionale care MAJORITATEA se pazesc…..!!

  24 de milioane de avorturi nu mai vorbim de cele care se fac cu anticonceptionalele si alte tipuri de protectie care sînt cu mult mai multe decît cele făcute în spital....SI NOI MAI INDRAZNIM SA MAI CHEMAM LUMEA LA SFINTIRE?!!!!…LA CARE SFINTIRE?!!…

  SFINTII SPUNEAU CA „femeia care a facut avort,pe patul de moarte sa se impartaseasca”…si dacă majoritatea au facut asa păcate(crime)…pe cine mai chemăm la deasa Impărtăsanie?!!

  concluzie:MAJORITATEA SE PAZESC PRIN DIFERITE MIJLOACE MODERNE DE A NU AVEA COPII

  Cele ce fac avorturi cîtva ani buni nu au dreptul la Trupul Domnului ….dar cu toatea astea duhovnicii zilelor noastre,fac mari pogorăminte,după mintea lor si le dezleagă, că vezi doamne să nu le piardă!!generozitatea diavolului ca să încalce cuvîntul Domnului ,adică Sfintele Canoane si să le osîndească…. nu să le cîstige.Pun la bază cîteva lacrimi de căintă si alea poate false, fără să aibă roada căintelor,….faptele.

  ADICĂ SFINTII LE LEAGĂ PE ANI BUNI OPRIRE DE LA TRUPUL DOMNULUI SI EI SÎNT MAI GENEROSI SI LE DEZLEAGĂ?PE CINE?PE CELE CARE FAC ZECI DE CRIME?

  De ce oare să nu iesim si noi în stradă să protestăm împotriva acelor duhovnici care DEZLEAGĂ PĂCATE OPRITOARE si îi împărtăsesc pe nevrednici?căci de fapt NU ÎI ÎMPĂRTĂSESC CI ÎI OSÂNDESC !! si noi stăm INDIFERENTI?!! PUTINĂ VA FI OARE SI JUDECATA NOASTRĂ PENTRU TĂCERE?!!ESTE CA SI CUM AI VEDEA PE CINEVA CĂ SE ÎNNEACĂ SI TU NU FACI NIMIC

  Duminică de Duminică se osîndesc frati ai nostri cu ÎMPĂRTĂSANIE CU NEVREDNICIE SI NIMENI DAR NIMENI nu face nimic !!!:

  deci cu atâtea si atâtea avorturi si cu atâtea mijloace de protectie care sânt avortive si cu atâtea multime de destrăbălări si atătea păcate grele….ei au îndrăzneala să îndemne la Trupul Domnului?!!
  Sî ne ridicăm fratilor si noi împotriva celor care pe toate drumurile îndeamnă la această deasă împărtăsanie…nu că ar fi rea ….ci dimpotriva că fără Ea nu avem viată….dar pe cine chiamă ei?!!….pe cele care au făcut 24 de milioane de crime?nu mai vorbim de anticonceptionale care sînt cu mult mai multe crime…. nu mai vorbim de toate tipurile de destrăbălări,cununiii mixte,cununii necanonice….etc si cîte alte păcate trupesti pe care văd că mânia Domnului nu ne mai rabdă si de asta vin atâtea nenorociri peste noi!!.

  Să ne trezim fratilor si să căutăm calea cea dreaptă acum cît mai avem vreme.!

  Citez din comentariu:
  „Ni se impune să admitem divortul rapid, si l-am admis. O familie fără copii si fără partaj pleacă dimineata la opt la tribunal si la 12 este deja divortată”...

  R:..dar acel divort nu e valabil....dacă nu au la baza divortului adulterul ...ei tot legati sînt înaintea lui Dumnezeu,si dacă se recăsătoresc,ei tot în desfrânare trăîesc.

  https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2015/11/12/despre-cununiile-religioase-nevalabile-ieroschim-xenofont-horga/

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Din pacate ce s-a expus si exprimat este adevarat. "Se omoara om in biserica" insa este mai putin grav ca si atunci cand s-ar fi omorat o musca, caci ar fi deranjat zgomotul. Asa, crima savarsita in "liniste", prin "anticonceptionale" si alte metode avortive timpurii (dupa 14-20 zile) nu deranjeaza pe nimeni, nici macar pe clerici. Pentru ca si ei sunt in aceeasi situatie si de aceea tacerea este aproape deplina. Nici ei nu se mantuiesc, nici pe altii nu-i lasa sa se mantuiasca. Este de neiertat faptul ca nu se face vorbire despre cea mai mare catastrofa nationala, ca nu se striga de la amvon despre zecile de miloane de copii omorati-ciopartiti-mutilati prin chiuretaj si aruncati la gunoi si despre arma cea mai redutabila a diavolului impotriva BISERICII si a neamului :-anticonceptionalele !
   Si este adevarat ca noi ucidem in biserica si ne Impartasim cu Trupul si Sangele Domnului ! Se poate uraciune mai mare ca aceasta ? Si ne numim ortodocsi.
   Dar tare ma tem ca suntem in sitiuatia Constantinopolului care a fost lasat de Dumnezeu in mana musulmanilor intrucat in el nu mai erau nici macar 5 ortodocsi. Cine dintre noi mai ia in seama porunca Domnului sa nu ucizi ? Prea putini. Mica este turma.
   Salvarea insa trebuie sa vina din BISERICA ! Nu exista alta cale. Cler si mireni, trebuie sa constientizam faptul ca fara o schimbare de 180° in atitudinea noastra fata de pruncii daruiti noua de Dumnezeu ne asteapta focul vesnic, gheena. Tacerea generala cu privire la crima avortului savarsit in formele aratate mai sus, trebuie sa fie inlocuita cu strigate sfasietoare permanente, in principal de la amvon spre trezirea noastra. Cu totii dam atentie prea mare altor subiecte, iar acesta este trecut cu vederea fiind considerat neimportant, insa de aceasta cumplita inselare ne vom convinge fiecare la un moment dat si vom avea de dat raspuns Judecatorului.
   Nu vom putea invoca mila Celui Preainalt atata timp cat suntem manjiti cu sangele propriilor copii fata de care nu am avut dram de mila ! I-am ucis in tacere si nu le luam apararea tacand, iar aceasta nu poate sa ne duca decat in vesnice suferinte. Trebuie sa ne pese de sufletelea noastre, de ale copiilor ucisi si de ale celor dragi de langa noi !

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Interviu cu Prea Sfințitul Longhin de la Simpozionul-Teologic cu tema ”Sfântul și Marele Sinod”
  https://graiulortodox.wordpress.com/2016/03/26/graiul-ortodox-interviu-cu-prea-sfintitul-longhin-de-la-simpozionul-teologic-cu-tema-sfantul-si-marele-sinod/

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  o fetita de 10 ani si familia ei saraca are nevoie de ajutor https://www.facebook.com/clubul.funtasticpark/posts/680479415427052

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ... din 27 de tari din lista, 24 sint comuniste... foste...

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  FOARTE IMPORTANT: PS Longhin (Jar): „să-l pomenesc [pe patriarhul Kirill] nu pot, pentru că nu ştiu cine e ortodox şi cine e catolic”. Traducerea fragmentelor conferinţei recente.
  http://lumea-ortodoxa.ro/ps-longhin-jar-sa-l-pomenesc-pe-patriarhul-kirill-nu-pot-pentru-ca-nu-stiu-cine-e-ortodox-si-cine-e-catolic-traducerea-fragmentelor-conferintei-recente/

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru pruncii avortaţi

  Marie Fecioară
  Fiul Tău coboară
  Ca să ne înveţe
  Sfintele poveţe.

  Dac-am asculta
  Raiu-am câştiga
  Măicuţă ajută-ne
  Cu rugile Tale mântuie-ne.

  Iar Măicuţa zice, celor cu cerbice
  Lăcrimaţi fierbinte, şi luaţi aminte
  Doar pe cele sfinte
  Să le-aveţi în minte.

  Binele doriţi-l
  Răul biruiţi-l
  Postul săvârşiţi-l
  Raiul dobândiţi-l.

  O Măicuţă sfântă
  Cetele Te cântă
  Îngerii în ceruri
  Monahii în pustiuri.

  Lumea însă iată
  La poartă să-Ţi bată
  Astăzi a-ncetat
  Crezul l-au schimbat.

  Fecioria-i o ruşine
  Cine oare o mai ţine ?
  Când băieţii şi fetele
  Îşi vând trupul, sufletele.

  Mamelor de ce-avortaţi ?
  Voi bărbaţi de ce-acceptaţi?
  Să vi se zdrumice pruncii
  Uterele sunt sicrii.

  Oare ce lege permite,
  Să îi tai ca pe vite
  Pe pruncii nevinovaţi
  Ce mor toţi nebotezaţi.

  Ooo dulce copilărie
  Petrecută în sicrie
  Copiii nu te-au gustat
  Nici n-au râs, nici n-au zburdat.

  Doctore şi doctoriţă
  Sunt numai o gărgăriţă
  Nu îmi frângeţi aripile
  Vreau şi eu să văd soarele.

  Mami, tati, domnul medic
  Oare cu ce vă împiedic
  În ce fel v-am greşit
  De m-aţi dat la ciopârţit.

  M-aţi lipsit de aer şi lumină
  De roua ierbii din grădină
  De miile de culori
  Ale-nmiresmatelor flori.

  N-am avut şi eu un nume
  Cum au avut ceilalţi în lume
  Să mă joc între copii
  Cu jocuri şi jucării.

  Voi în loc de un sărut
  Cu chiureta crud m-aţi rupt
  Şi în loc de haine moi
  M-aţi îmbrăcat în gunoi.

  Tati, tati te iubesc
  Ajută-mă te rog să cresc
  Să alerg şi să zâmbesc
  Viaţa să ţi-o înfloresc.

  Mămică, mămică
  Lasă-mă-n burtică
  Că e cald şi bine
  EU sunt TU, ştii bine.

  Pământul e-un abator,
  Unde zilnic copiii mor
  Mor făr să fi greşit
  Oameni! Pentru ce i-aţi umilit ?

  Ucigaşi cu sânge rece
  Ce-şi ucid pruncii în pântece
  Despre voi a profeţit
  Ieremia cel Sfinţit.

  Dealuri, munţi, văi şi păşuni
  Păpădii, maci, ghiocei şi colţuni
  Lacuri, râuri şi întinderi marine
  Răsărit de soare peste piscuri alpine.

  Fluturi, greieraşi, furnici
  Vrăbioare, rândunici
  Motani, căţei şi ieduţi
  Găini, cocoşi şi căluţi.

  Eu nu v-am mângâiat vreodat
  Că viaţă nu mi s-a dat
  Dragoste n-am cunoscut
  Avortarea m-a durut.

  Cine oare a permis
  Libertatea la ucis
  Avortul şi chiuretajul
  Vânătoarea, braconajul.

  Braconajul de copii
  De suflete mii şi mii
  Crima este îngrădită
  De legi, de satrapi păzită.

  Curvia şi desfrânarea
  Au curprins toată zarea.
  Doamne câtă suferinţă
  Câtă lipsă de credinţă
  Lumea s-a ateizat
  Pruncii i-au sacrificat.

  Cu mânuţe sfârtecate
  Te-aş fi mângâiat mamică
  Dacă trupul mi-ai fi luat
  Din sala de obstretică

  Aş fi vrut să pot cumva
  Chipul să ţi-l văd o dată
  Ai plecat fără să-ntorci
  Capul, ochii spre-a ta fată.

  Băieţel eram şi eu
  Voinicel şi chipeş foarte
  Doamne ce mult mi-am dorit
  Tati să mă ţii în braţe.

  Să-mi dai braţul tău puternic
  Ca să mă înveţi să merg
  Numele să-ţi port în viaţă
  Înaintea ta s-alerg.

  Ochii noştri sunt închişi
  Buzele ne sunt cusute
  Pe întuneric stăm mereu
  Strigătele ne sunt mute.

  Strigăt mut dar ce răsună
  Mai tare ca o furtună
  În adâncul conştiinţei
  Un stigmat al consecinţei.

  Suntem avortaţii,
  Suntem otrăviţii
  Suntem chiuretaţii
  Suntem lepădaţii
  Suntem nedoriţii
  Suntem osândiţii
  Suntem ciopârţiţii
  Suntem răstigniţii
  Suntem torturaţii
  Suntem umiliţii
  Suntem şi nu suntem.

  Şi totuşi vom trăi în LUMINĂ
  Când Hristos Iisus va să vină.
  Amin!
  Post scriptum!

  O pilulă ai înghiţit
  Şi-n uter m-ai otrăvit
  M-ai aruncat la canal
  Când ? – La ciclul menstrual.

  Notă!
  Anticoncepţionalele sunt de fapt medicamente AVORTIVE, ce provoacă avorturile menstruale.
  Cine are minte, să ia aminte!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  O mânuţă

  O mânuţă o întind
  Ca pe mami să o prind,
  Să o prind să îi şoptesc
  Mămico, ce te iubesc.

  O mânuţă o întind
  Ca pe tati să-l cuprind,
  Să-l cuprind, să-i gânguresc
  Tăticule, mult te iubesc.

  O mânuţă o întind
  Mititel şi prunc fiind,
  Vreau ca şi eu să mă-nchin
  Să rostesc şi eu: Amin !

  O mânuţă o întind
  Şi mă uit pe geam zâmbind,
  Tati meştereşte-afară
  Săniuţa mea uşoară.

  O mânuţă o întind
  Beculeţe se aprind,
  În brăduţul de Crăciun
  Pregătit chiar din ajun.

  O mânuţă o întind
  Căci mămica mea dormind,
  De la sân îmi dă ea lapte
  Te iubesc: îi spun prin şoapte.

  O mânuţă o întind
  Tati stă îngenunchind,
  Cu palmele-mpreunate
  Murmurând din Sfânta Carte.

  O mânuţă o întind
  În pătuţul meu fugind,
  Surioara mă priveşte
  Tare mult ea mă iubeşte.

  O mânuţă o întind
  Din trupul meu suferind,
  Părinţii m-au avortat
  „Doctorul” m-a sfârtecat.

  O mânuţă o întind
  Ca pe mami să o prind,
  Însă mami este laşă
  M-a abandonat din faşă.

  O mânuţă o întind
  Ca pe tati să-l cuprind,
  Tati cum de i-ai lăsat?
  În wc m-au aruncat.

  O mânuţă o întind
  Şi observ că pipăind,
  Trupul mi l-au sfârtecat
  Sufleţelul eu mi-am dat.

  O mânuţă o întind
  Dar mămica înghiţind,
  Contra sarcinii pilulă
  Mami nu mai fi credulă.

  Aşa zisa contracepţie
  Este de fapt o decepţie,
  Bebeluşii-s otrăviţi
  Mor în pântec nehrăniţi.

  O mânuţă o întind
  Pe bunica s-o ating,
  Buni! Mama mea nu ştie?!
  Că pilula e leşie.

  Stau în uter singurel
  Aşa mic şi mititel,
  Nu-mi dă nimeni să mănânc
  De atâta foame plâng.

  Căci pilula avortivă
  Şi atât de restrictivă,
  Pruncu’ şade nemâncat
  În pântec încoşciugat.

  După 2 săptămâni
  De foame şi întuneric,
  În burtică m-a răpus
  Duhul negru luciferic.

  Căci iubiţii mei părinţi
  N-ascultă de cele sfinţi,
  De copii se „protejează”
  Dar de fapt îi avortează.

  O mânuţă o întind
  Pe părinţii mei iubind,
  Eu îi iert cu dor pe gură
  Sunt copil şi nu port ură.

  Mânuţele le-am întins
  Dar părinţii m-au respins,
  Aş fi fost poate fetiţă
  Sau băiat la grădiniţă.

  Nota autorului:

  Pentru bani şi carieră
  Pentru anii tinereţii,
  Preţuind cele lumeşti
  NOI distrugem Darul Vieţii.

  Singura fiinţă care se luptă încă din pântece cu pruncul, ca să îl sfâşie , este „raţionalul” OM.

  Supremul război mondial nu este unul militar ci INFANTICID – AVORŢIONIST.

  Specia bipedă, zisă şi UMANĂ, a căzut din cinstea şi demnitatea care i s-a dat la începuturi, în inferiorul sub-regn animal.

  Omul luciferic, este omul avortor
  Cu zâmbetul pe buze, capabil de omor,
  Atâta sânge rece, ne arată că posedă
  Când pe ai săi copii, nu dă nici o monedă.

  UCIGAŞII DE COPII
  SUNT TOŢI CEI INDIFERENŢI,
  VOR DA SEAMA ÎNTR-O ZI
  CHIAR ŞI CEI ZIŞI NEATENŢI.

  Amin, vino Doamne, Amin!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Trenul vieţii

  Un semnal prelung se-aude
  Din Cer s-are o scânteie,
  Ce este a vieţii cheie
  Un mic sălaş să-l inunde.

  I. Prima staţie se-anunţă
  În micuţul embrion,
  Iar în ea sunt tipărite
  Trăsăturile din om.

  Firea caldă a mămicii
  Sau blândă de bun tată,
  Cu smerenia bunicii
  Vom şti cum pruncul arată.

  Căci copilul moşteneşte
  De la tătic şi mămică,
  Iar o parte însemnată
  De la bunic şi bunică.

  Felul de a fi, gândirea
  Portul şi cu caracterul,
  Vor trudi mult sau puţin
  Ca să dobândească Cerul.

  II. Staţia 2 ce urmează
  E loc unde mintea s-aşează,
  Iar noi creier îl numim
  Îl folosim să gândim.

  Infinită încăpere
  Trupul face tot ce-i cere,
  Văzul, mersul, sau vorbirea
  Personalitatea, firea.

  Gânduri bune sau mai rele
  Vor ţinti spre jos sau stele,
  Iar de mintea e smerită
  De Domnul va fi locuită.

  Căci părinţii de vor vrea
  Pe copil a-l învăţa,
  Binele în viaţă să-l facă
  Ca el Domnului să placă.

  De Hristos, de Maica Domnului
  Rugăciuni naintea somnului,
  Despre pace şi blândeţe
  Şi la toţi să dea bineţe.

  Despre Rai şi mântuire
  Sau de iadul, ce-i mâhnire,
  Ca de rău să se ferească
  Sufletul să-şi mântuiască.

  III. Să purcedem mai departe
  Că iată scrie la carte,
  Că sunt la a 3-a staţie
  Muşchi, vene cu circulaţie

  Bazele scheletului osos
  Sau a sistemului nervos,
  Şi-un punct roşu ce-n curând
  Se va auzi bătând.

  Bum-bum, bum-bum
  Şi iată pornim la drum,
  Inima începând să bată
  Pentru mama, pentru tată.

  Micul punct roşu ce bate
  Loc de taină sfânt,
  Căci prin inimă viaţa străbate
  Timpul, anii pe pământ.

  Se vor ridica acolo
  Munţi înalţi de rugăciune,
  Căci inima este tot izvorul
  Faptelor frumoase-bune.

  Un căpşor mic se formează
  Unde sufletul viază,
  Iar de mintea va fi trează
  Domnul negreşit s-aşează.

  Staţia 3 e gata
  Cu bătăi iuţi ea pulsează,
  Iar al nostru tren al vieţii
  Mai departe avansează.

  Ţesătură de păianjen
  E al vieţii circuit,
  Prin el curge însăşi viaţa
  Pân la obştescul sfârşit.

  Sângele cum i se spune
  Prin vene şi capilare,
  Viaţă dă şi viaţă este
  Şi în trup şi în Altare.

  IV. După 4 săptămâni
  Apar picioruşe, mâini,
  O guriţă, un năsuc
  Urechiuşe pentru prunc.

  Se hrăneşte şi respiră
  Iar pe părinţi îi inspiră,
  Să-i aleagă frumos nume
  Când va fi să iasă-n lume.

  Este dependent de mamă
  Ce-i e viaţă, şi-i e hrană,
  Doarme liniştit în pântec
  Şi ascultă al mamei cântec.

  „Puiul mamei, puişor
  Te-am primit din Cer, în zbor
  Inima-mi ades tresare
  De emoţia cea mare.

  Mă încearcă-un dor nespus
  Căci eu ştiu că vii de sus,
  Din lăcaşul cel din Soare,
  Sfântă binecuvântare.

  De la Tronul cel PreaSfânt
  Vii la mami, pe pământ,
  Ochii mi se umezesc
  C-ai să-mi spui lin: - Te iubesc !”

  V. În a 5-a săptămână
  Dă din picior sau din mână
  Pruncul începe să se mişte
  Nu cu zgomot, ci cu linişte.

  Ca de mazăre, e un bob
  Este-al Domnului smerit rob,
  Ochii lui sunt mititei
  N-au nici pleoapele la ei.

  VI. Săptămâna zisă şase
  Se-ntăresc şi muşchi şi oase,
  În micuţa-i gură, creşte
  Limba cu care vorbeşte.

  La mâini ies degeţele
  Iar la ochi, pleoapele,
  Firele de păr pe cap
  Pe tot scalpul, cât încap.

  Nervii în corp s-au ivit
  De-acum durerea ei simt,
  Nu mai este-un embrion
  Ci e fetus, un mic om.

  VII. Şapte săptămâni trecute
  S-au întâmplat foarte multe,
  Fetusul e acum zis făt
  De la tălpi până la cap-ăt.

  Dinţişorii se formează
  Obrajii se conturează,
  Năsucul începe să crească
  Degetele, se-alungească.

  VIII. Săptămâna 8 ce vine
  Cât un bob e, într-un ciorchine,
  Struguri mari din Canaan
  Să-l vedeţi voi peste-un an.

  Totuşi e un bebeluş mic-mic
  A crescut numai un pic,
  Ochii sunt încă închişi
  Nici părinţii nu-s decişi.

  Să-i dea un nume ceresc?
  Sau unul duhovnicesc,
  Mihail sau alt arhanghel
  Pavel, Nicolae, Anghel?.

  Guriţa i se deschide
  Mâinile şi le întinde,
  Inima puternic bate
  Şi ea-n viaţă va răzbate.

  IX. Nouă-s cetele cereşti
  Săptămâna-n care eşti,
  Copilu-i complet format
  Va fi scund sau nalt de stat.

  Va continua să crească
  Pic cu pic să se mărească,
  De-i băiat sau de e fată
  Vom şti acum de îndată.

  X. Zece ori şapte au trecut
  Copilaşul a crescut,
  Poate ca să urineze
  Muşchii toţi să îi flexeze.

  Pumnişorii şi-i deschide
  Apoi iute îi închide,
  Dinţii complet sunt formaţi
  În gingii sunt îmbrăcaţi.

  XI. Iar la pasul unsprezece
  Tot creşte pe zi ce trece,
  Creierul se tot dezvoltă
  Căci e a trupului boltă.

  Mintea sus se va sui
  Şi de-acolo va gândi,
  Pentru el sau cei din jur
  Cu glas tare, sau murmur.

  XII. Ochii sunt aproape gata
  Doişpe săptămâni e data,
  Pancreasul, insulina
  Stomacul său şi cu splina.

  Intestinele lui fine
  Vor primi hrana ce vine,
  Prin cordonul ombilical
  Viaductul maternal.

  XIII. Iată acum o noutate
  Zâmbeşte sau se-ncruntă foarte,
  Muşchii sunt tot mai agili
  Chiar dacă sunt tot infantili.

  Inimioara bate tare
  E mereu în alergare,
  O iubeşte mult pe mama
  Nici nu-şi poate da ea seama.

  XIV. Urechiuşele încep s-audă
  Zgomote ce se confundă,
  O fi mama, o fi tata ?
  Frăţiorul sau surata.

  Inima zvâcneşte tare
  Nici stomacul pace n-are,
  Căci a mea scumpă mămică
  Papă multe în burtică.

  Creşte mult în kilograme
  Că adesea îi e foame,
  Acum am şi eu motive
  Am papile gustative.

  Pot să-nghit, să fac grimase
  Să-mi înting crudele oase,
  Să mă joc şi să mă mişc
  Şi de mână să mă pişc.

  XV. Cincisprezece săptămâni
  Şi tare mai dau din mâini,
  Împing sus şi împing jos
  Nu prea mai e loc de întors.

  Văd acuma şi lumina
  Vreau pe mami s-o văd prima,
  Şi apoi pe doctoriţă
  Ea a zis, că sunt fetiţă.

  XVI. Îi apare-acum grăsime
  Sub piele, şi lui cald îi ţine,
  Poate face excremente
  Vai, ce nostime momente. 

  Scheletul devine tare
  Dar mai e, pân va fi mare,
  Mult lăptic pruncul va bea
  Şi-astfel calciul-şi va lua.

  XVII. 17 săptămâni ori şapte
  Pruncu-aude orice şoapte,
  Căci auzul se dezvoltă
  Firea e mai dezinvoltă.

  Se întinde, se-alungeşte
  Şi înoată ca un peşte,
  În burtica cu lichide
  Gura des el şi-o deschide.

  XVIII. Opt trecute peste zece
  Somnul deloc nu-i mai trece,
  Doarme pruncul un somn duios
  Şi-l visează pe Hristos.

  20 din 24
  Mai mult somn şi joacă patru,
  Căci, ca pruncul mult să crească
  Trebuie să se-odihnească.

  Ar fi fi bine să vorbiţi
  Încet, şi să nu vă răstiţi,
  Căci sunetele zgomotoase
  Pentru prunc sunt sperioase.

  Pipăie mult prin burtică
  Se aşează, se ridică,
  Vrea să afle unde este
  De-i real sau e poveste.

  XIX. Pruncu-i bine definit
  Mâncăcios şi odihnit,
  Va continua să crească
  Kilograme să-nmulţească.

  Sarcina e la etate
  Aproape de jumătate,
  Toate sunt în rânduială
  Prin căldura maternală.

  XX. Într-a două zeci de eşti
  Poţi de vrei şi să-i citeşti,
  Să-i povesteşti sau să-i cânţi
  Cu vocea ta să-l încânţi.

  Poţi comunica cu el
  Chiar că-i aşa mititel,
  Şi duios, orice îi spui
  Grabnic îl binedispui.

  Din cauză că des înghite
  Foarte mult pruncul sughite,
  Şi zvâcnind scurt în burtică
  O gâdilă  pe mămică.

  Am vorbit de săptămâni
  Acum vom vorbi în luni,
  Căci în 5 luni de zile
  S-au întâmplate multe copile.

  6. Pielea este roz, ridată
  Cu păr fin este-mbrăcată,
  Pe la degete, amprente
  Devin acum evidente.

  7. Luna şaptea e propice
  Şi dacă sorocul zice,
  Că pruncul să nu aştepte
  Poate ca să se deştepte.

  8. Sunt 8 luni de când tot iată
  Creierul se tot dilată,
  El continuă să crească
  Căci profund va să gândească.

  9. Pântecul nu-l mai încape
  Şi împinge ca să scape,
  Deasa umbră, ca din mină
  Vrea s-o schimbe pe lumină.

  Gata pruncul a ieşit
  Scorul Apgar a primit,
  De e mic sau de e mare
  Va scânci sau striga tare.

  În următoarea secundă
  Bucuria TOT inundă,
  Iar lacrimi de fericire
  Curg la mamă în neştire.

  Tatăl se frământă afară
  Şi la sfârşit el declară:
  - Mare este DUMNEZEU
  Că mi-a dat pe pruncul meu.

  Notă!

  Scumpe mame, dragi tătici
  Bunicuţe şi bunici,
  Naşteţi-vă toţi copiii
  La maternităţi cu miii.

  Cum sunt cozi pe la mâncare
  Aşa mamele-n aşteptare,
  Părinţii să se-mbulzească
  La maternităţi să nască.

  Faceţi-vă bucurii
  Naşteţi-vă mulţi copii,
  Milioane, sute, mii
  Păşune, imaşe, câmpii
  Prin care s-alerge zglobii
  Drăgălaşii de copii.

  Dă-ne Doamne-n dar putere
  Şi multă Credinţă,
  Să ne naştem toţi copiii
  Chiar de-i greu, e cu putinţă.

  Căci noi ştim că cea mai mare
  Scumpă şi sfântă răsplată,
  E atunci când un copil
  Îţi spune: Mamă şi Tată.

  Dăruieşte-ne Nădejde
  Ca atunci când Te uităm,
  Să ne-aducem iute-aminte
  Rugăciune să-nălţăm.

  Căci Nădejdea sau Speranţa
  Pe tâlhar l-au ridicat,
  Din Crucificat pe Cruce
  Primu-n Rai l-au aşezat.

  Peste toate e Iubirea
  Dragoste i se mai spune,
  Înmulţeşte-o Doamne astăzi
  Să facem doar fapte bune.

  Sfânta nevinovăţie
  Îngerească şi pruncească,
  Să ne fie acea cărare.
  Către patria cerească.

  Amin!

  A te feri de un copil este ca şi cum în toiul nopţii, în plin viscol de iarnă, cu ger năpraznic şi troiene mari până la streaşina casei, un copil pribeag îţi bate degerat şi fără vlagă la uşa caldului şi salvatorului tău cămin. Dar tu, de-acolo, dinăuntru, din toată căldura şi hrana cămării tale, devii rece şi indiferent şi îl alungi pe cel pe care Hristos L-a binecuvântat să se nască, şi pe care l-a dat exemplu tuturor.

  Îl alungi pe binevestitorul primăverii tale, pe ghiocelul care ţi-ar fi vindecat toate rănile sufletului tău.

  „Amin grăiesc vouă: de nu vă veţi întoarce şi să vă faceţi ca pruncii, nu veţi întra întru împărăţia cerurilor” Matei 18:3
  „Lăsaţi pruncii şi nu-i opriţi pre ei a veni la mine, că a unora ca acestora este împărăţia cerurilor” Matei 19:14
  „Iar Iisus a zis lor: adevărat; au niciodată n-aţi citit, că din gura pruncilor şi a celor ce sug ai săvârşit laudă ?” Matei 21:16
  „Oricine va primi pe unul dintr-aceşti prunci întru numele meu, pe Mine mă primeşte”
  Marcu 9:37
  „Lăsaţi pruncii să vină la Mine, şi nu-i opriţi pe ei, că a unora ca acestora este împărăţia lui Dumnezeu.” Marcu 10:14
  „Amin zic vouă: oricine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca pruncul, nu va intra întru ea” Marcu 10:15

  Îndemn pe toţi părinţii sau viitorii părinţi să nu se ferească de naşterea de prunci, deoarece naşterea de prunci aduce binecuvântarea lui Dumnezeu şi sănătatea trupului.

  Nu alegeţi uciderea nevinovaţilor copii, prin avort, anticoncepţionale (pastile avortive) sau alte metode de PAZĂ, căci ceea ce semănaţi, veţi culege mai târziu: adică roadele amare ale faptelor voastre.
  Urmările crimei avortului, nu vor întârzia să apară, mai devreme sau mai târziu.

  Nu le răpiţi nevinovaţilor copii, DRAGOSTEA şi BUCURIA.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Un ocean de jale

  Toate picăturile de ploaie
  Fluvii, râuri şi şuvoaie,
  Nu pot ca să întregească
  Jeluirea cea pruncească.

  Chiar de s-ar strânge-n oceane
  Şi-n ciuturi, puţuri, cazane,
  Nimic nu poate cuprinde
  Jalea, infinit se-ntinde.

  Roua lor de lacrimi sfântă
  Te cutremură-nspăimântă,
  Căci de DOR plâng ei mereu
  După Blândul Dumnezeu.

  Un ocean de plânset
  Jale şi suspin,
  Nu ne mai vrea nimeni !
  Şi-asta-i mare chin.

  Tată Sfânt ce ne-ai creat
  Pentru Fericire,
  Părinţii noştri ne-au dat
  Către ciopârţire.

  Stăm mormane de mânuţe
  Şi de picioruşe,
  Iară dincolo mai jos
  Obraji, urechiuşe.

  Ne-ar fi bucurat nespus
  Ca pe obrăjori,
  De la ai mamei pupici
  S-avem toţi bujori.

  Întunericul de-aici
  Tare ne apasă,
  Noi de ce n-avem părinţi
  Unde e acasă ?

  Frăţiori mai am pe-aici
  Căci pe dibuite,
  I-am simţit după glăscior
  Suspinuri slăbite.

  Vrem să creştem în lumina
  Cea neînserată,
  Să roim în jurul Tău
  Dragul nostru, Tată.

  Mamă, mea, dulce mămică
  Când m-ai scos tu din burtică,
  Am început să te strig
  Mami-mami îmi este frig.

  Sunt atâta de micuţ
  Şi de singurel, 
  M-am pierdut de Dumnezeu
  Du-mă tu la El !

  Baia Sfântului Botez
  Eu n-am cunoscut-o,
  Duhul Sfânt nu l-am văzut
  Viaţa am pierdut-o.

  Tot la fel şi eu tăticule
  Scumpa ta fetiţă,
  N-am ajuns să pot să merg
  Nici la grădiniţă.

  Zilnic îmi imaginez
  Cum în palma-ţi lată,
  Ţi-am pictat cu acuarele
  Te iubesc mult tată ! 

  Scâncete de bebeluş
  Noi n-am gângurit,
  Iar la joc pe derdeluş
  Nu nu ne-am murdărit.

  Cu cireşe la urechi
  Şi cu merişoare,
  Nu ne-am alergat prin iarbă
  Sub imensul soare.

  Viaţa unui singur suflet
  Vă spun acu-n versuri,
  Valorează mai mult decât
  Mii de UNIVERSURI.

  Suntem atâta de mulţi, dar tot singurei
  Şi-alţii vin zilnic aici, şi ce plâng şi ei. 

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  EuGenia

  Ştiinţa ce studiază
  Şi lumea-o sterilizează,
  Îşi zice EuGenie
  Şi este o infamie.

  Una mie 9 sute
  Câteva capete oculte,
  Au decis să controleze
  Lumea – şi s-o decimeze.

  Prins zisa EuGenie
  Absurda neomenie,
  Divide, sortează, separă
  Oamenii la largă scară.

  La final tre” să primeze
  Şi-n balanţă să conteze,
  Numai lumea tip elită
  Deşteaptă – deosebită.

  Ţările din lume-a treia
  Sunt nedorite de-aceia,
  Ce se-nchină la satan
  Şi la superzeul BAN.

  Pe criterii zis genetice
  Minţile grav epileptice,
  Vor să ne-anihileze
  Pruncii să ni-i avorteze.

  Au scornit cu Belial
  Planingul familial,
  Cel mult 1 copil s-avem
  Restul să îi ucidem.

  Prin avorturi – chiuretaje
  Prin demonice reglaje,
  Cu pastile otrăvitoare
  Iată pruncu-n uter moare.

  EuGenia perfidă
  E crima infanticidă,
  Strigă pruncii – strigăt mut
  „Mamii, tatii m-a duruut”

  Mamăăă cum de i-ai lăsat
  Ca să fiu decapitat,
  Tatăă scump, tăticul meuu
  De tine mi-e dor mereu.

  Cum de nu m-ai apărat
  Când trupul mi l-au tăiat,
  Nu am braţe să te strâng
  La piept – şi de-aceea PLÂNG.

  Fraţilor, EuGenie
  Este marea pandemie,
  Lumea toată e vizată
  Căci o vor depopulată.

  Prin vaccinuri de tot felul
  Şi-au început ei măcelul,
  De-a steriliza tot globul
  Lumea, omul, tot norodul.

  Prin vaccinuri criminale
  De sorginte infernale,
  Lovesc crud în populaţie
  Chiar şi prin alimentaţie.

  Selecţia raselor
  Din rândul maselor,
  Vor împuţinare
  Prin exterminare.

  Genocid perfect legal
  Prin codex alimentar,
  Hrana e pecetluită
  Cu uraniu-mbogăţită.

  Fructele din magazine
  Sunt mumificate bine,
  Viermele – test sănătate
  A fugit ca de la moarte.

  Trei metode-s ticluite
  De eugenişti croite,
  Lumea ca s-o înrobească
  Şi apoi s-o nimicească.

  Prima fază e războiul
  Între oameni tărăboiul,
  Bancherii îl finanţează
  Şi lumea terorizează.

  Multă plebe astfel piere
  Copil, tată şi muiere,
  Oamenii cei mai de rând
  Mor, se duc bieţii, nevrând.

  Oamenii de sus – elite
  Sunt feriţi de dinamite,
  Talpa ţării tre” să piară
  Pentru docţi – erau povară.

  Prin războaie ei dezbină
  Şi las ţările-n ruină,
  Ca apoi să-mpărăţească
  Cu legea lor păgânească.

  A doua metodă este
  Cancerul din manifeste,
  Pliante cu vaccinări
  Nebune sterilizări.

  Vaccinurile sunt arme
  Sănătatea să ne-o sfarme,
  Pruncii să-i slăbănogească
  Cancer să agonisească.

  Pe sărmanele fetiţe
  Vor să le sterilizeze,
  Iară puţin mai târziu
  Le-nvaţă să avorteze.

  Mercur, aluminiu, uraniu
  Vei ajunge doar un craniu,
  Căci otrava din vaccinuri
  Îţi va aduce doar chinuri.

  Pentru colul uterin
  A fost creat un vaccin,
  Ca tinerele în floare
  S-ajungă neroditoare.

  Au pus cancerul, momeală
  O perfidă păcăleală,
  Căci odată vaccinate
  Multe sunt sterilizate.

  Boli crunte şi sterilizare
  Apar des prin vaccinare,
  Căci sistemul medical
  E strunit de Belial.

  Unii prunci au paralizat
  După ce s-au vaccinat,
  Iată ce urmări fatale
  Sunt prezente în spitale.

  Vă rog mult să mă credeţi
  Nu mai fiţi aşa orbeţi,
  Ce-au scornit, de ani o sută
  Stăpânirea cea ocultă.

  Planingul familial
  Zis şi control parental,
  E-un plan de exterminare
  A îngerilor de sub soare.

  Clinici multe de avorturi
  Unde des se fac torturi,
  Pruncii „bine” sunt tranşaţi
  Sau cu săruri afară daţi.

  Prin soluţii zis saline
  Pruncul nu îşi mai revine,
  Din uter uşor alunecă
  Şi privirea i se-ntunecă.

  Cu injecţii şi pastile
  Şi multe reţete debile,
  În demono-laboratoare
  Pruncu-sfânt, cu zile moare.

  A treia metodă
  E acum la modă,
  E hrana cea otrăvită
  E-urizată, stropită.

  Fugiţi fraţilor ca vântul,
  Nu mai staţi rupeţi pământul,
  Căci sistemul Europa
  Foarte mulţi va îngropa.

  Chimicale-chimicale
  Prin nevoi alimentare,
  La preţ mic ei le vor vinde
  Şi gloatele uşor vor prinde.

  Osteoporoza
  Este diagnoza,
  Oaselor poroase
  De-alimente roase.

  Bem insectide
  Zis, sucuri acide,
  Mulţi dinţi de prin gură
  Zac pe jos prin şură.

  Cu ce consumăm
  Viaţa ne-o scurtăm,
  Pe la farmacie
  E coadă, de-o mie.

  Una mie de persoane
  Copii, domni şi cucoane,
  Nu-s bani de reţetă
  Şi nici de navetă.

  De la supermarket
  Ieftine alimente,
  Vrem la farmacie
  Ce ? – Medicamente.

  Căci nesăbuinţa
  Cu moftul, plăcerea,
  O fac pe otravă
  Mai dulce ca mierea.

  Fugim după carne
  Ca teleghidaţii,
  Ştim că în mezeluri
  Zac doar aberaţii.

  Căci burtica este
  Realul stăpân,
  Creierul a fost
  Mai demult jupân.

  Europa, tot pământul
  Ne-au furat discernământul,
  Suntem robi la cărucioare
  Le umplem cu de-mâncare.

  Hrana au codificat-o
  Şi slut au modificat-o,
  Ies din noi ades mutanţi
  Ne-am hrănit cu conservanţi

  Războiul, avortul şi hrana
  E pentru mase capcana,
  Au gândit-o nişte „hoţi”
  Ce pe toţi ne vor tun-morţi.

  Sistemul mondial de îndobitocire a maselor, lucrează cu multă răbdare şi atenţie, la surparea tuturor naţiilor prin metode criminale pentru absoluta stăpânire.

  Controlul efectiv se face prin impactul vizual-auditiv, iar cel mai bine ajunge la viitorul client-cumpărător, RECLAMA !

  Manipularea magică şi vrăjirea lumii, cum spune un om de ştiinţă, bun român şi creştin, se face prin TELEVIZOR, şi mai nou prin INTERNET. Aceaste invenţii hipnotice fac din oameni raţionali doar nişte roboţi, care cumpără şi consumă ce li se dictează.

  Rupeţi cătuşele minţilor voastre, prin renunţarea la TV şi internet.

  V-aţi născut liberi !
  Nu mai fiţi ROBI !

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Unuia prea ofticat

  Te consumi şi te tot macini
  În puciosul întuneric,
  Zbieri şi urli a neputinţă
  Cu duhul tău luciferic.

  Viaţa ta ce aducea
  Cu un falnic răsărit,
  Din mândrie şi prostie
  Într-o dat a asfinţit.

  „Creator” al răutăţii
  Şi al sufletelor slute,
  Prin vicleana ispitire
  Atragi sufletele multe.

  Dar şi-aşa cu tot „câştigul”
  Însutit şi înmiit,
  Tu amarnic rău te mistui
  Veşnic tot nefericit.

  Stâncile sunt cârpe moi
  Ce formează munţi-granit,
  Se topesc uşor, se sfarmă
  Tu rămâi încremenit.

  Sfetnice al răutăţii
  Tu la ură îmboldeşti,
  Şi de-auzi un „Miluieşte”
  Şi mai tare te-nnegreşti.

  Ţi-ai dorit ca bârfoteca
  Ca pe şcoală s-o predai,
  Iar în râpa judecării
  Pe cei buni, pe toţi să-i dai.

  Fierbi în clocot, negru spumegi
  Rotocoale de fum greu fumegi,
  Nu poţi ca să reuşeşti
  Pe cei drepţi, nici să-i clinteşti.

  Nu poţi suporta ideea
  De-a se naşte prunci curaţi,
  Şi părinţilor naivi
  Le şopteşti crud: „AVORTAŢI”

  Avortaţi şi otrăviţi !
  Zdrobiţi şi măcelăriţi!,
  Nimiciţi şi mătrăşiţi !
  Vă păziţi sau îi stârpiţi.

  Mor pruncii nebotezaţi
  Iar voi vă satanizaţi,
  Căci planing familial
  E scornit de BELIAL.

  Chiar dacă înveţi la crime
  Şi la fapte rele-iad,
  Pe sufletele naive
  Ce tot cad şi iar decad.

  Nu-i capcana cea mai mare
  Pentru sufletul creştin,
  Ci căderea-n deznădejde
  Este marele declin.

  Ochii tăi ca doi tăciuni
  Te vădesc că spui minciuni,
  Şi pe-aceia ce sunt buni
  Îi lupţi cu deşertăciuni.

  Dar eşti slab şi limitat
  Un înfrânt şi-un ofticat,
  Te făleşti cu fecioria
  Dar te-a biruit mândria.

  Cu postul sau cu nesomnul
  Dar mai sus nu eşti ca Domnul,
  Care s-a smerit adânc
  Şi-a-mbrăcat haina de prunc.

  Lutul astfel a sfinţit
  Pe când tu te-ai semeţit,
  Mândria te-a înnegrit
  Pe când Domnul s-a micit.

  Şi din lucitor ostaş
  Tu, o stea a cerului,
  Ai ajuns în iad ocnaş
  Plin de colbul negrului.

  Răutatea cea mai mare
  N-ai pus-o în cel aprins,
  Ci în cel ce duşmăneşte
  Şi mocneşte aproape-stins.

  Mai mare ca crima este
  Cine se dezvinovăţeşte,
  Iar cine îşi pune parte
  Se poartă sataniceşte.

  Aşa învaţă dracul pe oameni
  Să răspundă, să dea vina,
  Şi nicicând şi niciodată
  Să nu-şi asume pricina.

  Lecţii ale răutăţii
  Satanache le-a predat,
  Iar creştinii fals creştini
  Între ei le-au practicat.

  Simte omul o plăcere
  Dulce dar otrăvitoare,
  Atunci când către-al lui semen
  Vorbeşte cu acuzare.

  Când creştinii îşi dau vina
  Se acuză – nu smeresc,
  Dovedesc că-n al lor suflet
  Poartă-un crez satanicesc.

  Când te porţi cu îmbufnare
  Şi dai pacea pe-ntristare,
  Ale tale fapte bune
  Ajung doar putreziciune.

  Maica Domnului din Ceruri
  Fragedă cu ani puţini,
  Prin smerenia-i adâncă
  A născut neam de creştini.

  Căci primind Logos să nască
  Mântuirea a venit,
  Şi astfel pierdutul Rai
  Maica l-a redobândit.

  O ruşine aşa mare
  O fecioară ţi-a făcut,
  Şi cu-a Ei înţelepciune
  Infinit te-a întrecut.

  15 ani de vieţuire
  Pe vremelnicul pământ,
  Biruit-au cu zdrobire
  Pe luceafărul nesfânt.

  Ai venit din veşnicie
  Cu ani mulţi – miliarde,
  Şi-ai fost biruit de-o Pruncă
  Şi asta cel mai rău te arde.

  Vasta ta împărăţie
  Nu te mulţumeşte,
  Ci doar de n-ai auzi
  Doamne Miluieşte!

  Iar la fiece Amin
  Ştii că se apropie,
  Ce Hristos a predicat
  Sfânta Evanghelie.

  Iată ţi-a sosit sfârşitul
  Geaba te mai zvârcoleşti,
  Biruinţă n-ai să ai
  Ci doar ne muceniceşti.

  Foarte rău te mistui astăzi
  Când creştinii nu-ţi răspund,
  Nici la dulcile ispite
  Prin fapte, cuvânt sau gând.

  Treaba ta e să-ndrugi multe
  Dar a noastră este una,
  Să te ignorăm total
  Acum pentru totdeauna.

  Asta am să fac şi eu
  De la dialog te tai,
  Nu voiesc să te-am aproape
  Ci să urc sufletu-n Rai.

  Fugarule din Ceruri !!

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Vreau ca să văd copiii

  Vreau ca să văd copiii
  Cum chiuie cu sfântă bucurie,
  Vreau ca să văd copiii
  Învăluiţi de a părinţilor iubire.

  Vreau ca să văd copiii
  Că sunt mai sănătoşi ca munţii,
  Vreau ca să văd copiii
  Cum mir şi cu al Crucii semn în miezul frunţii.

  Vreau ca să văd copiii
  În iureş de sfântă libertate,
  Vreau ca să văd copiii
  Pe toţi ca un frate lângă frate.

  Vreau ca să văd copiii
  Cum se adună-n strane,
  Vreau ca să văd copiii
  Psalmodiind cu ale vocilor membrane.

  Vreau ca să văd copiii
  Cu chipul mai senin ca cerul,
  Vreau ca să văd copiii
  Îmbujoraţi de neaua ce o animă gerul.

  Vreau ca să văd copiii
  Urcuş pe treptele – scări sfinte,
  Vreau ca să văd copiii
  Pe la bunici şi străbunici, mâncând plăcinte.

  Vreau ca să văd copiii
  Prin florile de pe imaşe – câmpii plate,
  Vreau ca să văd copiii
  Ca ale îngerilor frunţi – căpşoare aureolate.

  Vreau ca să văd copiii
  Un curcubeu de zâmbet şi sfântă veselie,
  Vreau ca să văd copiii
  Urcând spre ceruri ca vrednicul Ilie.

  Vreau ca să văd copiii
  De mici crescând ca nişte teofori,
  Vreau ca să văd copiii
  Locuitori ai ţării de dincolo de nori.

  Vreau ca să văd copiii
  Cântând în cor cu heruvimii,
  Vreau ca să văd copiii
  Roind neîncetat în zbor cu serafimii.

  Vreau ca să văd copiii
  Mai mulţi ca stelele şi ca nisipul mării,
  Vreau ca să văd copiii
  Mai limpezi şi senini decât albastrul zării.

  Vreau ca să văd copiii
  Născuţi din apă şi Sfânt Duhul,
  Vreau ca să văd copiii
  Cu glasurile lor – umplând văzduhul.

  Vreau ca să văd copiii
  Cum nu-i încape Universul,
  Vreau ca să văd copiii
  Mai mulţi decât o poate spune versul.

  Vreau ca să văd copiii
  Mai mulţi decât atomii din eter,
  Vreau ca să văd copiii
  Cum fără de timp – trăiesc Etern.

  Vreau ca să văd copiii
  Copii cereşti, pliniţi prin Har,
  Vreau ca să văd copiii
  Sorbind din Pomul Vieţii – Sfânt nectar.

  Vreau ca să văd copiii
  Cum Rodul Viţei îi cheamă-n Altar
  Vreau ca să văd copiii
  Mlădiţe – împărtăşindu-se – O Sfânt Pahar.

  Vreau ca să văd copiii
  Cum seara se aştern în poala somnului,
  Vreau ca să văd copiii
  La căpătâi vegheaţi de Maica Domnului.

  Vreau ca să văd copiii
  Doriţi ca de-un Neagoe şi Vodă Brâncoveanul,
  Vreau ca să văd copiii
  Cum se sfinţesc pe Ei, şi apoi tot Neamul.

  † Amin † şi lui Dumnezeu slavă!

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nesimţire

  Crasă nesimţire,
  E-n femeia ce,
  Ucide cu voie,
  Prucii-n pântece.

  În a ei prostie,
  Ca să se distreze,
  Cu soţul conspiră
  Ca să avorteze.

  Simţământ de mamă
  Nu cred că mai are,
  Ceea ce făr de milă
  Aruncă pruncii în canalizare.

  Şi de-ar striga pruncii
  Pe recea tipsie,
  Mamele preferă
  Pentru ei sicrie.

  Ecoul duios
  Mamii te iubeesc,
  Deloc nu mai mişcă
  Neamul omenesc.

  Bărbaţii setoşi
  Vărsători de sânge,
  Sunt stane de piatră
  Chiar de pruncul plânge.

  Hai să-i otrăvim
  Să-i anihilăm,
  Şi tot ca-nainte
  În pat să ne distrăm.

  Ucigaşi de Duh
  Sfânt Dumnezeiesc,
  Se fac avortorii
  Ce Crucea hulesc.

  Farmacistul este
  Vrăjitor modern,
  Vinde doar pastile
  Scoase din infern.

  Tot ca „măcelarii”
  Vă veţi osândi,
  Pruncii aţi otrăvit
  Mii şi mii şi mii.

  Cel mai bleg este
  Cuvântul bărbat,
  C-a lăsat femeia
  De a avortat.

  Medicii din ţară
  Ciopârţesc femeile,
  Şi rău se mai supără
  De le zici Mengele.

  Animal feroce
  E acel doctor,
  Când fără de milă
  Face infantil omor.

  Ce sălbăticire
  Este acum în lume,
  Sărmanii copii
  Sunt morţi - fără nume.

  Se scurg prin canale
  Mii de fetuşi morţi,
  Şi nu pot să aibă
  De izbândă, sorţi.

  Strigă toţi cu lacrimi
  Sunt nefericiţi,
  „ Ce aveţi cu noi
  De ne răstigniţi ? ”

  „ Avort – mort
  Avort- mort,
  Sunt un biet copil
  Ucis prin AVORT ! ”

  Căci avort înseamnă
  Crudă renunţare,
  La bietul copil
  Ce Sfânt Suflet are.

  Câtă oribilitate,
  Mătrăşire – genocid,
  Fac în lume toţi aceia
  Ce pe copii îi ucid.

  Bărbaţi, voi nu vă numiţi taţi
  Pentru că nu meritaţi,
  Atunci când încuviinţaţi
  Pe copii să-i avorTAŢI !

  Ce-aş putea să zic de mame
  Ce-i aruncă ca pe scame,
  Pe copiii rupţi din ele
  Chiuretaţi, sau prin pubele.

  Te porţi ca o vrăjitoare
  Când în pântec pruncul moare,
  Bând anticoncepţionale
  Ce-s reţete criminale.

  Iar la spital-abator
  Unde pruncii ades mor,
  Medicul satrap
  Dă la prunci în cap.

  În loc să-i salveze
  Vrea să-i chiureteze,
  Pentru aceste crime
  Bani să încaseze.

  Ce-i ce-şi zic prieteni
  Sunt curve, curvari,
  Şi de prin liceu
  Sunt curvo-murdari.

  Sunt la farmacii
  Fideli abonaţi,
  Tot la fel ca VOI
  Ce crud avortaţi.

  Crasă nesimţire
  E-n femeia ce,
  Ucide zâmbind
  Pruncu-n pântece.

  În a ei prostie
  Ca să se distreze,
  Cu soţul conspiră
  Cum să chiureteze.

  Cruntă nesimţire
  E-n acel bărbat,
  De-a lăsat femeia
  De a avortat.

  În a lui dorinţă
  De a fi iubit,
  El şi cu nevasta
  Pruncii-au otrăvit.

  Tot la fel şi tinerii
  Fata şi băiatul,
  Încep din liceu
  Cu prunc-avortatul.

  Fără de ruşine
  Curvesc ei mereu,
  Spunând că nu este
  Deloc Dumnezeu.

  Sfătuiţi de diavol
  Oamenii ucid,
  Şi pentru plăcere
  Pun pruncii la zid.

  Veţi primi răsplata
  Pentru ce-aţi lucrat,
  Căci voi zi de zi
  V-aţi satanizat.

  Înc-o dată zic,
  O strofă ce-a fost,
  Conştiinţa voastră
  Să v-o ia la rost.

  „ Avort – mort
  Avort - mort,
  Sunt un biet copil
  Ucis prin AVORT ! ”

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cuviosul Justin

  Cuviosul Justin
  E darul divin,
  E lumânarea aprinsă
  Ce nu poate fi stinsă.

  E stâlp şi pridvor
  Pentru toţi cei ce vor,
  La Dumnezeu să ajungă
  Cu sfinţit mir să se ungă.

  Ctitor de biserici
  Sfinte temelii,
  Dar mai mare ctitor
  De suflete vii.

  Dacă-n lume l-aţi închis
  Pe cel de Domnul trimis
  Azi, o mie de cătuşe
  Nu pot să-l mai înăbuşe.

  Că din Sfânta Veşnicie
  Ne este pururi solie,
  Neamului românesc
  Şi cinului îngeresc.

  Iar Cuvântul ce-a rostit
  În oameni s-a-ntipărit,
  Va rămâne-n noi pe veci
  Încălzind suflete reci.

  Cuvioase Părinte
  Să-ţi aduci aminte,
  De-al tău neam şi ţară
  Ca-n veci să nu piară.

  Fiu de bravi răzeşi
  Al ţării plăieş,
  Lupte ai purtat
  Te-ai încununat.

  Ai pornit cu vitejie
  Singur – lupta anti cip,
  Căci o neagră vijelie
  Este al fiarei chip.

  Ai chemat o ţară-ntreagă
  Ca pe oi i-ai adunat,
  Şi pe turma cea pribeagă
  De lupi mulţi ai apărat.

  Ai fost buciumul ce-n zare
  Ai sunat şi ai trezit,
  Peste mări peste hotare
  Şi acolo ai răzbit.

  Un chip al blândeţii
  Un Bunic smerit,
  Cu barba de lână
  Şi părul albit.

  48 şi 64
  Nu e o piesă de teatru,
  Ci sunt ani de umilinţă
  De sporire în credinţă.
  „Căci din apa umilinţii
  Au băut în viaţă Sfinţii”

  O, ce rouă-nmiresmată
  Din raclă a izvorât,
  Iar în busuioc, minune
  Rămurele-au înfrunzit.

  Căci la Dumnezeu în sânuri
  Pe veci te-ai sălăşluit,
  Ai purtat lupta cea bună
  Şi în Cer te-ai odihnit.

  Dar eu cred că nici acolo
  Nu voieşti a lua odihnă,
  Câtă vreme-n ţara noastră
  Lupii ne sfâşie-n tihnă.

  Şi cum pururea te ştim
  Drept, cucernic, rugător,
  Tu pe Maica PreaCurata
  Vei ruga stăruitor.

  „ O, PreaSfântă Maică,
  Ce ne-ai înfiat,
  Ridică-ne astăzi
  Din greul păcat.

  Căci deşi cu minte,
  Din popor creştin,
  Ucis-u-ne-am pruncii,
  Cu un cumplit chin.

  Avorturi, pastile
  Sau otrăvuri lente,
  Sterilete, pază
  „Reţete” demente.

  Am ucis pe Sfinţii
  Ce-ar fi mijlocit,
  Iar PreaSfânta Troiţă
  Azi ne-a pedepsit.

  Căci la noi în ţară
  Plâng Icoanele,
  Cu sânge, cu lacrimi
  Se mişcă şi candele.

  Dă-mi să iau osândă,
  În veci, pe vecie,
  Dar avorturi-crime
  Nici să nu mai fie.

  Ţara mea greu geme
  Sub papuc străin,
  Vom fi sclavi în ţara
  În care trăim.”

  Roagă-te Sfinte Părinte
  Domnului Cel Sfânt te-nchină,
  Că sub hoarda păgânească
  Fiii tăi adânc suspină.

  Cere de la Tatăl, timp de pocăinţă
  Iară de la Fiul, sfântă umilinţă,
  De la Sfântul Duh, vie însufleţire
  Şi de la PreaSfânta, lacrimi-mijlocire.

  Părinte binecuvintează:
  „Pentru rugăciunile,
  Sfinţilor Părinţi
  Doamne al nostr Iisuse
  Tare-n nevoinţi,
  Primeşte-ne, nouă
  Rugile fierbinţi.

  Dă-ne-n dar putere
  Ca să rezistăm,
  Iar prigoana toată
  Cu drag s-o răbdăm.

  Milă să ne-arăţi
  Pacea să ne dai,
  Iar de vom fi vrednici,
  Cheamă-ne la Rai.

  Nu lăsa pecetea
  A lui antihrist,
  Să ne fure raiul,
  Ai tăi suntem Christ.”

  Nu primiţi pecetea
  Pe braţ sau pe frunte,
  De vă prigonesc
  Voi fugiţi în munte.

  Domnul va griji, de sufletul vostru.
  Când vă este greu, spuneţi: Tatăl Nostru.

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Întrebare

  Într-o seară m-a-ntrebat
  O creştină dintr-un sat,
  Despre moarte, despre viaţă
  Ia aminte şi învaţă!

  Omul e un aluat
  De Sfânta Treime luat,
  Lucrat bine, meşterit
  Din lut, din pământ zidit.

  Bărbat a fost mai întâi
  De-aia este căpătâi,
  I s-a dat să poarte barbă
  Putere de muncă să aibă.

  Din el a ieşit femeia
  Ea e viaţa, ea e cheia,
  Eva e-un nume ce-nseamnă viaţă
  Ia aminte şi învaţă !

  Bărbatul să ocrotească
  Femeia prunci să nască,
  Să se facă neam puternic
  Înaintea Domnului, cucernic.

  Nu-ţi este îngăduit
  Să muşti din pomul oprit,
  Aşteaptă mai întâi să creşti
  Să poţi să te-nţelepţeşti.

  Dar vicleanul sâsâit
  S-a foit, s-a-ncolăcit,
  Omului i-a dat „povaţă”
  Una hoaţă, foarte hoaţă.

  L-a vrăjit, ademenit
  Cum că lui-este menit,
  Să ştie şi să cunoască
  Să se-nalţe, nu smerească.

  Sâsâitul fulgerat,
  Mai demult s-a înălţat,
  Dar a căzut pe pământ
  Izgonit de Cel PreaSfânt.

  Uneltind ca să doboare
  Pe omul pus rege sub soare,
  Cu intenţii deloc bruşte
  L-a convins pe om să muşte.

  Prin femeie a izbândit,
  Moartea-n om s-a cuibărit,
  Postul, prima poruncă
  Încălcată – a adus muncă.

  Izgoniţi cei doi din Rai
  Să-şi câştige al vieţii trai
  Li s-a dat copii să crească,
  Pe toţi pruncii – TOŢI să-i nască.

  Şi astfel au vieţuit,
  Şi au născut însutit,
  Pân la cel din urmă ceas
  Când şi-au luat „bunul rămas”.

  Cu pace au adormit
  Nimeni nu a jelit,
  Iară ei s-au mutat
  În Sheolu-ntunecat.

  Veacurile au trecut
  Neamurile au umplut,
  Toată zarea, tot pământul
  Şi iată a venit Cuvântul.

  Coborâtu-Sa în iesle
  Cel ce a lucrat cu tesle,
  S-a smerit, S-a botezat
  Cu o haină S-a-mbrăcat.

  Vindeca, tămăduia
  Evanghelia plinea,
  Ne-a învăţat cum să trăim,
  Sufletul să-l mântuim.

  În 3 ani şi jumătate
  A stat numai printre gloate,
  Cu post mult şi fără somn
  Slujitu-ne-a Sfântul Domn.

  Pace, milă şi iertare
  Nu ceartă şi dezbinare,
  Curăţie şi-Adevăr
  Nu vorbire în răspăr.

  În ast fel a învăţat
  Cel ce apoi S-a Înălţat,
  Sus pe deal, între piroane
  Pe Cruce, cu multe rane.

  Şi ne-a dat nouă Lege Sfântă
  Una ce te-nspăimântă,
  Să iubeşti vrăjmaşii tăi
  Să faci bine celor răi.

  Să întorci obrazul tău,
  Să ierţi pe cel ce-ţi face rău,
  De îţi cere împrumută-l
  Chiar de nu-ţi dă-napoi – ajută-l,
  Să fii bun, să fii milos
  Ca să fii al lui Hristos.

  Iar ca amintire vie,
  Ne-a lăsat o Liturghie
  Toţi creştinii, TOŢI să vie
  Sufletul la CER să-l suie.

  De vii poţi primi povaţă
  Despre ce să faci în viaţă
  De nu vii, tu vei rata
  Ce? – Chiar mântuirea ta.

  Domnul vrea să îţi arate mila
  Iar tu vii mai mult de-a sila
  Tot cârtind, morocănos
  Plictisit chiar de HRISTOS.

  Pregătiţi-vă de viaţă
  Căci aici e doar o ceaţă
  Care se va risipi
  Atunci când omul va muri.

  Aşadar călătoreşte
  Cu bagaj puţin
  Ca să nu ai dincolo
  Parte de un chin.

  Căci la iad de vei ajunge
  Suferinţa te va-mpunge
  Cu groază şi cu durere
  Cu venin, cu-amară fiere.

  Luptă dar şi te-ncunună
  Du mereu lupta cea bună
  Fii şi tu ca o albină
  Du nectarul în stupină.

  Căci ea, zi de zi robace
  Datoria şi-o tot face
  Necârtind, neobosind
  Ci sporind şi sârguind.

  Vrei o pildă minunată ?
  Îţi dau una acum îndată:
  Uită-te cum la rudari
  Sunt copii şi mici şi mari.
  Toată curtea lor trăieşte
  Şi neamul lor tot sporeşte.

  Acolo nu sunt pastile
  Nici avorturi – sterilet
  Nu au dopuri, nici nu-şi leagă
  Trompele, şi nici nu-şi bagă
  Chimicale şi injecţii
  Tot felul de contracepţii.

  Portul lor cuviincios
  Ţi-aminteşte de HRISTOS
  Fuste lungi pân la călcâi
  Şi basma pe căpătâi.
  O ţinută cumpătată
  Pentru Maica PreaCurată.

  Nu au pantaloni pe ele
  Să se vadă formele
  Părul lung au, nevopsit
  Cu mahramă acoperit.

  Nici bărbaţii mai prejos
  Nu vezi piele, nu vezi os
  Nu au mâneci suflecate
  Nici geacă de blugi în spate.

  De n-au barbă, au mustaţă
  Şi nu faţa spân-lucioasă
  Căci de te rindeluieşti
  Tu LUI DUMNEZEU greşeşti.
  Care bine te-a lucrat
  Dar tu l-ai cam corectat.

  Cinci litere din cele şase
  Spun BARBA – nu feţe rase
  Deci bărbat de te numeşti
  Să nu te mai bărbiereşti.

  Iară tu femeie dragă
  Rămâi mereu ca o fragă
  Nu cu măşti şi mascarade
  Ca la circ şi promenade.

  Ţine faţa ta curată
  Nevopsită, nemachiată
  În urechi să nu-ţi pui fiare
  Maica Domnului nu are.

  De-ncercaţi să ajungeţi Sus
  Luaţi voi pilda lui Iisus
  Care S-a smerit pre Sine
  N-a umblat în haine fine.

  Ci c-o singură cămaşă
  Şi cu simplitate
  Vieţuit-a pe pământ
  La toţi să arate.

  Că viaţa e trecătoare
  Precum ziua e sub soare
  Şi că sufletul îndată
  Va veni la Judecată.

  Acolo-şi va observa
  Toată vieţuirea sa,
  Cum a râs, cum s-a distrat
  Cum la bârfe a tot stat.

  Cum săracii i-au trecut
  Pe sub ochi şi el n-a vrut
  Din puţinul ce-l avea
  Să împartă şi să dea.

  Ce cuvinte desfrânate
  Ce gânduri neruşinate
  Ce invidie a avut
  Ce mult rău a mai făcut.

  Cum s-a ferit de copii,
  Şi-a ucis sute, chiar mii
  Cum la viclenii a stat
  Cu satan a conspirat.

  Cum pe Dumnezeu să-l facă
  Să-l mintă, să se prefacă
  Să ascundă, să pitească
  Şi să nu să se spovedească.

  Suflete, nu te mira
  Când la Judecata ta
  Miliardele de îngeri
  Vor plânge, că tu sângeri.
  Că mergi la osândă, iată
  Îţi primeşti dreapta-răsplată.

  Trezeşte-te, nu dormi
  Şi nu te mai amăgi
  Clopotele de-auzi că bat
  Tu sari repede din pat.

  Haide suflete, ce stai
  Vrei la iad sau vrei la rai
  Lenea e păcat de moarte
  Şi răsplata, cruntă foarte.

  Ai ucis timpul o viaţă
  Şi tot stai fără povaţă
  Hai la doctor să-ţi aline
  Bubele ce ai pe tine.

  Să te vindeci de-ntristare
  De mânie, supărare
  Să înveţi să ierţi din nou
  Să fii iarăşi un om nou.

  Hai la Sfânta Liturghie!

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Hristos a Înviat

  A înviat Hristos se spune
  De toţi creştinii din lume
  Să fie oare adevărat
  Sau e doar o vorbă zisă-n treacăt.

  În cele ce urmează
  Vom putea vedea
  De e chiar crezută
  Vorba spusă aşa.

  Pe strada tribunalului
  Nu a-nviat HRISTOS
  Căci altfel între oameni
  Pace ar fi fost.

  Căci Pacea şi Smerenia
  Domnului Iisus
  S-ar fi văzut în oamenii
  Ce-n certuri au ajuns.

  În casa de desfrâu
  Nu a-nviat HRISTOS
  Şi nu ar fi intrat acolo
  Tot omul păcătos.

  Nici în alimentară
  HRISTOS n-a înviat
  Căci sângele din carne
  Pe mulţi i-a desfătat.

  În Marele şi Sfântul Post
  Ştiau „creştinii” pe de rost
  Gustoasele delicatese
  Din abator culese.

  Nici seara şi nici ziua
  HRISTOS n-a înviat
  Căci la televizoare
  La bârfe muulţi au stat.

  Nici în căminul vieţii
  HRISTOS n-a înviat
  Că în spitale iată
  Pruncii i-au chiuretat.

  Dovezi peste dovezi
  Aşa cum poţi să vezi
  Hristos e răstignit
  De noi mereu lovit.

  Oriunde pe pământ se-aude
  Cum şuieră şi tună
  Rachete şi obuze
  Iar bombele detună.

  Ce se-aude acum în zare ?
  Huruit – cutremur mare
  Fum, flăcări ca din furnale
  Sunt războaie mondiale.

  Războaie şi conflicte
  De „diplomaţi” create
  Ce fac din oşti armate
  Doar gloate-nsângerate.

  Ce fac doar nedreptate
  Nu pace şi senin
  Ci cât mai mult venin
  Oţet şi spini – pelin.

  Armate – ascunse, diplomate
  Au şfice ce au plumburi
  Ce-L biciuie pe spate
  Pe Domnul Cel Smerit
  Ce moarte-A biruit.

  Dar, Domnul a lăsat ceva
  Voia şi libertatea.

  Aicea n-a umblat
  Ci omului i-a dat
  S-aleagă precum vrea
  Ori mila, ori răutatea.

  Iar omului ce n-are
  Nici milă, nici răbdare
  La vreme va lua
  Amar – răsplata sa.

  Unde eşti tu pace sfântă
  Iadul te-a luat la trântă
  Oamenii te-au izgonit
  Cearta iar te-a biruit.

  A înviat Hristos vă-ntreb
  Eu ce scriu ca un imberb
  N-aveţi cum să-mi demonstraţi
  Voi ce zilnic îl negaţi.
  Pe DUMNEZEU !!!

  Hristos a Înviat
  Doar în sufletul scăldat
  În baia pocăinţei
  Şi în sudoarea nevoinţei.

  Iată cum v-am demonstrat
  Că pe Hristos L-aţi uitat
  L-aţi bătut, batjocorit
  L-aţi ucis, L-aţi UMILIT.

  Joacă lumea şi petrece
  Jocuri, dansuri, cântece
  Făcându-şi stricata voie
  Ca pe timpul lui Noe.

  Desfrânează, avortează
  Sfinţi şi genii masacrează
  BINELE nu-L mai lucrează
  În ei antihrist viază.

  Geaba voi vă amăgiţi
  Că pe Dumnezeu iubiţi
  N-aveţi frică, n-aveţi teamă
  Pe HRISTOS nu-L luaţi în seamă.

  Lumea are-acum stăpâni
  Pe doi hâtri, doi hapsâni
  Sunt doi draci ce stăpânesc
  În acest ultim veac lumesc.

  Mamona şi cu Porneia
  Sunt cei ce susţin ideea
  Ateismului feroce
  Ce strigă cu ură-n voce.

  Primul este Lăcomia,
  Banii ce-au adus orbia
  Celor ce-au ales robia.

  Minereului din munte
  O pecete pusă-n frunte
  Trei de nouă răsturnaţi
  Bani din pământ transformaţi.

  Argint, aur, diamante
  Ce sorb ca nişte baccante.
  Viaţa din cei stăpâniţi
  De metale înrobiţi.

  Setea de a stăpâni
  De-a avea, de-a dobândi
  O dorinţă de a strânge
  Totul, totul – pân la sânge.

  Iar al doilea general
  Mai rău decât primul, clar
  Este desfrânarea dulce
  Ce-n iad pe cei mulţi îi duce.

  Porneia, cum se numeşte
  Este dracul ce trezeşte
  Pofta ce nu se opreşte
  Şi pe om îl putrezeşte.

  Este patima curviei
  A poftelor, sodomiei
  A gândurilor spurcate
  A vorbelor deşănţate.

  Desfrânare poate fi
  Şi-ntre soţi, cred eu că ştii
  Atunci când în loc să nască
  Aleg ca să otrăvească
  Prunci ce-n uter vor să crească.

  Cum crezi tu că A-nviat ?
  Cel din Treime-ntrupat
  Din moment ce tu Îi arăţi
  Că nu vrei Crucea să-ţi porţi.

  Demonstrează-ne cu fapte
  Nu cu vorbe, ce par şoapte
  Spuse cu multă-ndoială
  Ce-aduc doar a şovăială.

  Arată-ne că şi tu poţi
  Pe Hristos în trup să-L porţi,
  Şi astfel „Hristos a-nviat!
  Va fi şi-n tine probat.

  † Amin †

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  „Infans conceptus pro natur habetur”
  Ocrotitorul copiilor

  Nicolae Ceauşescu
  Este cel ce-a fost atunci CU,
  Ocrotirea de copii
  Zeci de zeci, sute de mii.

  Milioane s-au născut
  Căci prin el Domnul a vrut,
  Ca acest popor să crească
  Mulţi să se mântuiască.

  A decretat ilegal
  Măcelul familial,
  C-atunci mamele şi taţii
  Avortau ca disperaţii.

  Că greşeli poate-a făcut
  Eu, cred, am greşit mult mai mult,
  Sigur e c-a fost iertat
  Că mulţi prunci el a salvat.

  A fost opus lui Irod
  Care-a lovit în norod,
  Ce-ntr-o noapte a tăiat
  Pe tot pruncul înfăşat.

  A repurtat biruinţa
  Chiar de n-a avut credinţa,
  De a opri mătrăşirea
  Redând pruncilor scâncirea.

  Ca pe un sfânt îl rog
  Căci pruncilor a fost zălog,
  A mea rugă să primească
  Domnului să i-o şoptească.

  „ Nicolae, sfinte
  Şi taică părinte,
  Îmi vine să zbierrr
  De crudul măcel.

  Mai rău ca-n Sodoma
  Au băgat în coma,
  Trupuri de copii
  Mai mulţi morţi, ca vii.

  Mai mult ca-n Ninive
  Femeile naive,
  Au adus în ţară
  Dangăt de fanfară.

  De fanfară tristă
  Medico-legistă,
  Căci au avortat
  Îngeri-au îngropat.

  Cu zâmbet-şi îngroapă
  Şi mormânt le sapă,
  Dragii de copii
  Avortaţi mii-mii.

  Nici în Gomora
  Nu se omora,
  Cum azi se ucid
  Toţi pruncii, perfid.

  Ca Ioan Botezătorul
  Să strig: Stop! Gata cu omorul,
  Nu vă e îngăduit
  Doar să naşteţi e primit.

  Vreau să se OPREASCĂ
  Hoarda păgânească,
  Ce ne-a secerat
  Ţară, oraş, sat ”

  Asemeni cu Nicolae
  Sfântul, ce cu bani şi straie,
  A ajutat pe copii
  Şi tu ai salvat, mii-mii.

  Iubitor de neam şi ţară
  Din zori şi până-n seară,
  Trei culori tu ai ştiut
  Tricolorul nostru sfânt.

  Ai vorbit despre morală
  Ca un mic Aristotel,
  Căci n-ai vrut să se-ntineze
  Nici pruncul cel mititel.

  Azi însă-n societate
  Moravurile-s depravate,
  Şi vor ca să bage-n şcoală
  Educaţia sexuală.

  Copiii de mici curvesc
  Căci ateii îşi doresc,
  Să-i distrugă pe copii
  Cu tot felul de-anomalii.

  Spurcăciuni pe infernet
  Ură la satanizor,
  Tutun, alcool, drog – şi
  Moda despuiatelor.

  Viaţa ce prima prin muncă
  A ajuns azi o speluncă,
  Ţara a ajuns pârlog
  Muncă nu-i – că-s mulţi pe blog.

  Din ţara prosperă
  Făr de datorie,
  Acum toţi disperă
  Sub greaua robie.

  Pruncii noştri puri,
  Din orfelinate,
  Au fost dezmembraţi
  În străinătate.

  Legea i-a vândut
  Pe mulţi, ca organe,
  Nu s-au mai jucat
  Pe câmpii, maidane.

  Ni s-au stins copiii noştri
  Podiditu-m-a şi plânsul,
  Căci Irod cel democratic
  I-a-nghiţit pe toţi într-însul.

  Prima lege, de Crăciun
  După ce te-au lăsat mort – tun,
  A fost legea tâlhărească
  Mătrăşirea cea pruncească.

  Cu legea avortului
  Au decis să-nceapă,
  Demonocraţia
  Occidental-satrapă.

  Cozile la chiuretaje
  Mai lungi decât la mâncare,
  Au arătat nepăsarea
  De sărmanul prunc ce moare.

  Apusenii ne-au adus
  Libertatea la ucidere,
  Căci în „drept” la ei e scris
  Liber e la PRUNCUCIDERE.

  Genocidul infantil
  Promovat de medicină,
  Îi absolvă pe-asasini
  De vreo culpă sau vreo vină.

  Jurământul doftoresc
  Depus des lui Hippocrate,
  E o glumă de prost gust
  Spusă de cei în halate.

  Asasinii de copii
  Se numesc azi diplomaţi,
  Ei fac legi, şi ei DECID
  Câţi prunci trebuie tăiaţi.

  Mi-e dor de acel Nicolae
  Ce pe prunci îi ocrotea,
  Iar la marile parade
  Cu dor sfânt îi îmbrăţişa.

  Astăzi guvernanţii reci
  Crima vor s-o ocrotească,
  Posesori de inimi seci
  Pruncii vor să-i mătrăşească.

  Nicolaee, Sfinte
  Şi Taică, Părinte
  Îmi vine să zbieerrr
  De crudul măcel.

  Dumnezeu să te-odihnească !
  În patria Sa cerească

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mâncarea de limbă

  La un mare ospăţ, odată
  Un destoinic împărat,
  Cu porunca-i sa cea tare
  A tunat el în palat.

  „ - Să vină dar bucătarul
  Căci poruncă am să-i spun,
  - Vreau ca să-mi gătesti diseară
  Ce e pe pământ mai bun.

  Eu vreau ca pe toţi mesenii
  Cu acest fel să-i cuceresc,
  Căci la masa mea venit-au
  Tot alaiul boieresc.

  Să fie o aşa uimire
  Şi hrană pe săturate,
  Ca-n povestea de demult
  Cu fata, cu sarea-n bucate. ”

  Iute porni bucătarul
  Că-şi dădu seama pe loc,
  Ce urma să pună-n oala
  Ce avea sub ea un foc.

  Atârnată de o grindă
  Nici îngustă, nici prea lată,
  Era prinsă cu o sfoară
  O limbă puţin afumată.

  Cu destulă-ndemânare
  Şi gust (fin) rafinat,
  Bucătarul împărătesc
  Straşnic limba a preparat.

  A pus-o pe-o tavă mare
  Cu capac acoperită,
  Ca împăratul s-o deguste
  Fragedă, înăbuşită.

  De la prima-mbucătură
  Împăratul a zâmbit,
  Căci mâncarea era bună,
  Şi pântecele său mulţumit.

  Dând la toţi cei de acolo
  Limba atunci au gustat,
  Şi-ale lor făloase chipuri
  Pe loc s-au înseninat.

  Împăratul mulţumit
  Chemă pe făptaş,
  Şi pe-ascuns în a sa haină
  Îi puse un mic răvaş.

  - Vreau acuma să găteşti
  Cel mai puturos meniu,
  Ce nu-l poate răbda nimeni
  De e mort sau de e viu.

  Nu-nţelese bucătarul
  Gândul cel împărătesc,
  Dar dădu din cap îndată
  - Da-mpărate, îl gătesc.

  Ajunse-n măcelărie
  Căutând după vreun os,
  Când deodată îl izbi
  Un prea împuţit miros.

  Cercetă cu repezeală
  Şi apucă pe dibuite,
  Trei bucăţi de carne crudă
  Ce erau cam putrezite.

  Se uită atent la ele
  Şi văzu că limbi erau,
  Şi începu să le prepare
  În untură sfârâiau.

  Le dădu cu aromate
  Să le schimbe la miros,
  Căci doar gustul trebuia
  Să rămână-nnecăcios.

  Când fuse gata cu totul
  Se duse la împărat,
  Şi c-un pic de şovăială
  Îi spuse c-a terminat.

  Mâncarea cea aburindă
  Îndată la toţi fu servită,
  Dar la prima-mbucătură
  Se-auzi: „- E otrăvită! ”

  Câţiva din meseni strigară
  Înverziţi la chip cam toţi,
  „ – Ce e asta împărate ?
  Vrei cumva să ne vezi morţi ?! ”

  Spaima-i lovi pe boieri
  Căci nu ştiau ce să creadă,
  Când deodată împăratul
  Lăsă pumnul jos să cadă.

  - Linişte!, se auzi
  Mâncarea nu-i otrăvită,
  Ci chiar eu am comandat
  Să fie mai prost gătită.

  Am cerut în astă seară
  Ca să vă fie gătit,
  Două feluri de mâncare
  Unul bun, altul „jăgnit”.

  - Cum adică împărate
  Ce vor astea ca să-nsemne,
  Spune-ne mai pe-nţeles
  Nu ne mai vorbi prin semne.

  - Şi prima şi-a doua oară
  Limbă voi aţi mâncat,
  Căci am vrut să vă arăt
  De dublul folos ce-i dat.

  Limba noastră poa” să fie
  Pentru suflet alifie,
  Atunci când vrea să rostească
  Rugăciunea cea Domnească.

  Tot cu graiul limbii, omul
  Îl slujeşte rău pe Domnul,
  Când în loc mulţumire
  Îi arată doar cârtire.

  Mai departe eu vă spun
  Limba este lucru bun,
  Atunci când pe copii-învaţă
  Câte-un sfat, câte-o povaţă.

  Dar tot limba dovedeşte
  Când înjură birjăreşte,
  Că e o unealtă murdară
  Ce lasă gura amară.

  Mama cu limba citeşte
  Pruncilor le povesteşte,
  Dintr-un basm cu regi-prinţese
  Sau din Fiul cel cu Tesle.

  Însă pe la colţul gurii
  Zboară din prisosul urii,
  Vorbe, bârfe, judecăţi
  Despre vii sau despre morţi.

  Prin limbă pe Domnul slăvim
  Pentru tot îi mulţumim,
  Iar când vrem să ne căim
  Cu limba ne spovedim.

  Dar tot cu-ale noastre buze
  Aducem multe acuze,
  Când cu multă îndârjire
  Aruncăm cu-învinuire.

  - Ai făcut, ai dres, ai zis
  Mie dă-mi ce mi-ai promis,
  Vorbe dure, ce-aduc sfadă
  Şi-l fac pe om în iad să cadă.

  Limba de slavosloveşte
  Domnului îi mulţumeşte,
  Cântând din plămâni Psaltirea
  Lucrând zilnic Mântuirea.

  Limba ne învaţă la şcoală
  Corect limba maternală,
  Lucruri bune din ştiinţă
  Sau despre Dreapta Credinţă.

  Tot cu limba omul minte
  Spune false jurăminte,
  Făcând mult rău la aproape
  Să-l sape sau să-l îngroape.

  Iată ce este limba
  Sabie cu două tăişuri,
  Bună e dacă ajută
  Rea când spune viclenişuri.

  Cel mai rău limba greşeşte
  Când foarte uşor cârteşte,
  În loc să grăiască Psaltirea
  Rosteşte nemulţumirea.

  Dar tot limba mult sporeşte
  De rabdă muceniceşte,
  Şi cu multă pace-n minte
  Vorbeşte doar ce-i cuminte.

  Nu se ceartă sau trufeşte
  Ci tot timpul se smereşte,
  Psalmul 50 îl îngână
  Cu metania în mână.

  De grăieşte cu iuţime
  Şi cu un pic mic de asprime,
  Îşi arată clar mânia
  Şi astfel neomenia.

  Dar când zice cu blândeţe
  Fraţi creştini: Vă dau bineţe,
  Limba este alifie
  Pansament şi terapie.

  Tot cuvântul ce se plimbă
  Pe a omului rea limbă,
  Se va-ntoarce cu-ndârjire
  Spre a sa tristă pieire.

  Cuvintele cu reproş
  Grăite cu-ndreptăţire,
  Vor secera pe tot omul
  Spre a tuturor uimire.

  Căci crezând că ai dreptate
  Vorba ţi-ai spus apăsat,
  Şi uitând complet de moarte
  Singur tu te-ai condamnat.

  Ce bine e însă de-acela
  Care cu seninătate,
  Zice celui ce îl ceartă
  Am greşit: -Iartă-mă frate!

  Limba e cea mai amară
  Când spune cuvânt de povară,
  Şi în loc de alinare
  Îşi sare în apărare.

  Iar de psalmi şi rugă cântă
  Asta este limbă sfântă,
  Niciodat nu se sfădeşte
  Şi numai CURAT vorbeşte.

  Glume-şotii, de-ai pe limbă
  Din bun în murdar te schimbă,
  Nu-i deloc ca-n Pateric
  Ei se-ntindeau – UN pic !

  Fraţi boieri din astă seară
  V-am adunat într-o doară,
  Să v-arăt că limba poate
  Cu-n cuvânt, să deie moarte.

  Căci de zici scurt: AVORTEAZĂ !
  Pruncu-scump, nu mai viază,
  Iar de ţi-e cuvântul: NAŞTE!!
  E mai frumos ca de PAŞTE.

  Că sabia cuvântului poate
  Să ducă la RAI sau la moarte,
  Căci limba ori se smereşte
  Ori fără de cap vorbeşte.

  Nota autorului!

  Limba mea adânc grăieşte
  Dar nimic nu împlineşte,
  Biruită de mândrie
  E plină de vorbărie.

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La monumentul ţăranului român

  La monumentul ţăranului român
  Doresc şi eu astăzi să depun,
  O coroană de rugăciuni şi lacrimi
  Pentru umilitele lor patimi.

  Au luptat bieţii ţărani
  Zile, săptămâni şi ani,
  Să-şi apere, glia – pământul
  Credinţa de la PreaSfântul.

  Ei, cu lipsuri crunte
  Dar cu mir în frunte,
  Au fost ceia care
  Au dat multe-multe.

  Au dat sângele şuvoaie
  Lacrimi – picături de ploaie,
  Căci au plâns de neputinţă
  Întărindu-se-n Credinţă.

  Pielea ruptă pe genunchi
  Şi palmele-n rugă – mănunchi,
  Ochii licărind făclii
  Unii erau – Icoane Vii.

  Inima au încrustat-o
  Cu credinţa au înzestrat-o,
  Ca pe veci şi noi acum
  Să păşim pe un sfânt drum.

  Crăpăturile din palme
  Cu sufletele lor calme,
  Braţele cele muncite
  Şi de trudă ostenite.

  Cu cugetele senine
  Şi casele de copii pline,
  Au secerat grâul de jos
  Smerindu-se lui Hristos.

  În amurgul negru noapte
  Din o mie nouă sute şapte,
  Au fost lupte - strigăt mare
  Pentru glii, pentru hotare.

  Războaie n-au câştigat
  Dar altfel au triumfat,
  Căci păstrând ei Credinţa
  Am cules noi biruinţa.

  Biruinţa de a avea
  Şi azi Evanghelia,
  Paşii sfinţi de pelerin
  Troiţa la care mă-nchin.

  Raiul cel mănăstiresc
  Drumul cel duhovnicesc,
  Icoana poartă spre Cer
  Şi la greu: Infinit Sper !

  Iată ce-au păstrat argaţii
  Prăfuiţii, asudaţii,
  Osteniţii şi cu plânşii
  Ne-au lăsat Cerul dintr-înşii.

  Căci cu palmele brăzdate
  Degetele-nconvoiate,
  S-au smerit ca să-l coboare
  Pe Cel cu lăcaş în soare.

  Căci şi Domnul fost-a atunci
  Un OM ce-a trudit prin munci,
  S-a spetit pentru a sa pâine
  Ca să aibă şi-un pic mâine.

  Sfânta Simplitate
  Domnul ne-a lăsat,
  Iar ţăranul vechi
  Aşa s-a păstrat.

  Cu Icoane-n casă
  Candela pe masă,
  Capre, oi şi vite
  În vetre-având pite.

  Chiar de l-au zdrobit cu bir
  Chinuit ca pe-un fachir,
  N-a fost cumva cu putinţă
  Să îl zdruncine-n Credinţă.

  Vă-ndemn dar pe toţi
  Fiţi ca ceia morţi,
  Ce sânge-au vărsat
  Ţara-au apărat.

  De hoarde păgâne
  Ce se vor stăpâne,
  Peste toţi răzeşii
  Pe teii, măceşii.

  Pe dealuri şi văi
  Pe perele moi,
  Şi pe lunca plină
  De miere şi-albină.

  Satan-diplomaţii
  De prin corporaţii,
  Nu ştiu să muncească
  Ci doar să golească.

  Hambarul de grâne
  Şi coşul de pâine,
  Brânza de la capră
  Ulceaua din vatră.

  Pruncii din copaie
  Lâna de pe oaie,
  Galbinul din pungă
  Turmele din strungă.

  Cântul din colinde
  Sarea din merinde,
  Nici în mămăligă
  Dinţii să-şi înfigă.

  Hoardele păgâne
  Holdele de grâne,
  Le-au tăiat cu coasa
  La prunci le-au luat masa.

  Cruntă-nfometare
  Pentru ceia care,
  Au muncit cu trudă multă
  Pentru lifta cea ocultă.

  Ne-au adus de peste-oceane
  Sucuri, sandvişuri, banane,
  Merindele lor fermecate
  Cu cancer bine-mpănate.

  Cutiile tip tonomate
  Cu butoane automate,
  Multă-multă poleială
  Tone sute de beteală.

  Moartea au cosmetizat
  Au pus desfrânarea-n pat,
  Cablu la satanizor
  Moda de la Abigor.

  Asta s-a dorit mereu
  Să fim rupţi de Dumnezeu,
  Să devenim ca ateii
  Mai murdari decât purceii.

  Mi-e dor de acei ani
  Când Sfinţii Ţărani,
  Se-nfruptau din simplitate
  Puţintel aveau din toate.

  Erau sănătoşi ca munţii
  Cu Sfânt Mir în miezul frunţii,
  Cu Icoana în perete
  Feciorelnice aveau fete.

  Glas de bucium – erau flăcăii
  Din deal până-n josul văii,
  Nu ştiau ce este frica
  Nu se temeau de nimica.

  Să ieşim cu toţi la luptă
  Că de nu şerpii se-nfruptă,
  Din holdele româneşti
  Iar tu pruncul cum îl creşti ?

  Nu mai sta supus ocării
  Destul ai fost Talpa Ţării,
  Fii al Domnului oştean
  Simplu-simplu – un Ţăran.

  Grâul tău din moară, nimeni să nu-l ceară
  Nici mustul din viţă, roua-n poieniţă.

  Amin !

 20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Lăsaţi copiii

  Lăsaţi copiii să vină la Mine
  Să vină să Mă cunoască,
  Cu zumzetul lor de micuţe albine
  În jurul Meu să roiască.

  Căci Eu le-am dat drumul
  În lume să zboare,
  Şi tot Eu le dau
  Nectarul din floare.

  Lăsaţi copiii să vină la Mine
  Ca nişte dragi furnicuţe,
  La fel ca şi pe micuţele-albine
  Fi-vor tot hărnicuţe.

  Lăsaţi copiii să vină pe lume
  Căci Eu pe toţi Mi-i doresc,
  Să le dau la toţi, la botez, câte-un nume
  Căci Eu pe toţi vreau să-i cresc.

  Lăsaţi copiii să vină la Mine,
  Că-s doar îngeraşi,
  Şi-n zborul lor lin în lumină
  Aduc cu nişte fluturaşi.

  Lăsaţi copiii să crească frumos
  Căci viaţă Eu le-am dat,
  Ca în sufletul lor să picur duios
  Doar binele ce-L au de urmat.

  Lăsaţi copiii să audă doar ruga
  Ce-o spuneţi seara la pravilă,
  Iar vorbele rele să nu le aveţi
  Ca astfel voi să fiţi stavilă.

  Lăsaţi copiii să vină la Mine
  Şi nu îi mai otrăviţi,
  Că-n pântece de vor ajunge pilule
  Ei vor fi morţi, iar voi osândiţi.

  Lăsaţi copiii să psalmodieze
  În coruri să se adune,
  Biserica, stranele să vibreze
  Precum în Cer să răsune.

  Lăsaţi copiii să-nveţe credinţa
  Cea sfântă şi drept-măritoare,
  Şi-a lor fără greş va fi biruinţa
  Străluci-vor mai mult ca un soare.

  Lăsaţi copiii să vadă seninul
  Din cer şi din zările albastre,
  Şi nu-i lăsaţi vadă veninul
  Din manifestările voastre.

  Lăsaţi copiii să înveţe ce-i cinstea
  Şi astfel toţi să trăiască,
  Corecţi, virtuoşi şi calzi, luminoşi
  Societatea s-o reconstruiască.

  Lăsaţi copiii fie sfinţite prinoase
  În viaţa aceasta de tină,
  Căci poftele rele şi ruşinoase
  Sunt iad, şi nici gând lumină.

  Lăsaţi copiii să fie copii
  Fiţi pentru ei îndreptar,
  Ca ei să plinească căderea de stele
  Ce nins-au, din pricina unui „fugar”.

  Lăsaţi copiii să împodobească
  Această lume, a noastră,
  Să fie doar maci, ghiocei sau lalele
  Pe câmpuri – şi nu pe pervaze, în glastră.

  Lăsaţi copiii să fie mici temple
  Ale Duhului Sfânt, ce-i animă,
  Căci, fost-a trimis Mângâietorul
  Să îi ferească de patimă.

  Lăsaţi copiii să cheme pe Maica
  Cea Sfântă şi ocrotitoare,
  Căci Ea este iesle şi leagăn al Vieţii
  Ce-şi are lăcaşul în Soare.

  Lăsaţi copiii să vadă Lumina
  Cea lină ce se pogoară,
  În fiece zori de Sfântă Duminică
  Când toaca şi clopotul cheamă.

  † Amin †

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sindrom Rai

  Cine-a spus că nu mai sunt
  Oameni-îngeri pe pământ,
  Cruntă vă mai e orbirea
  Şi mai mare rătăcirea.

  Se văd liber şi există
  Dacă nu mă crezi insistă,
  Dă-ţi jos vălul de pe faţă
  Scoate mintea ta din ceaţă.

  Cine oare mai zâmbeşte
  Şi senin mereu trăieşte,
  Fără pic de răutate
  Cu suflete-naripate.

  Şateni sau bălai
  Coborâţi ca din Rai
  Cu chipuri de crai
  Cu dulcele lor grai.

  Ce aleasă nobleţe
  Ce inimi măreţe
  Aur pur poartă-n piepturi
  Miere le curge în gânduri.

  O oaste cerească
  Locuind pe pământ,
  Trimisă-n dar nouă
  De Domnul Cel Sfânt.

  Dar cine să-i vrea
  Că aici oameni sunt,
  Mereu cu o mască
  Din putred pământ.

  Cu plăpânda lor fire
  Mustind de iubire,
  De la ei să-nvăţăm
  Să iubim, să iertăm.

  Cum e cerul senin
  Aşa sufletul lor plin,
  De dulce mireasmă
  De mir şi agheasmă.

  Sunt must stors din viţe
  Din cereşti mlădiţe,
  Au chipuri de soare
  Mereu zâmbitoare.

  Sunt susur de apă
  Sfinţită năstrapă,
  Ce-n ale lor lacrimi
  Ne spală de patimi.

  Cum voi mame şi tătici
  Şi voi bune şi bunici,
  L-aceşti îngeri v-arătaţi
  Tot cârtind şi îmbufnaţi.

  Vă simţiţi nemulţumiţi
  Oarecum năpăstuiţi,
  C-ale voastre dragi vlăstare
  Au altă umbră sub soare.

  Bine-ar fi să observaţi
  Şi să vă simţiţi bogaţi,
  Că-n această lume largă
  Cu dragostea lor pot să spargă.
  Toată ura şi sadismul
  Împietrirea, egoismul.

  De-ar fi lumea asta a lor,
  Ar fi NU războaielor,
  Căci în ei s-ar proba
  Ce Pavel a zis aşa:

  „De vrea soarele s-apună
  Voi s-aveţi vorba cea bună,
  Să schimbaţi reaua-ntristare
  În dragoste şi iertare”.

  Suflete îngemănate
  Parcă-s frate lângă frate
  Ce priviri nevinovate
  Pe chipurile minunate.

  Fraţi creştini din lumea largă
  Luaţi aminte de la ei,
  Ne sunt dascăli ai iubirii
  Din porunca celor Trei.

  Pus-a Tatăl să-i zidească
  Duhul i-a însufleţit
  Iar Hristos ca să-i plinească
  Le-a dat chipu-I răstignit.

  Căci dacă te uiţi l-aceştia
  Negreşit vei observa
  Că-s rupţi din catapeteasmă
  Ca sfinţii – cu bună mireasmă.

  Din icoane parcă sunt
  Aidoma cu bizantinii,
  Sunt de Dumnezeu pictaţi
  Aduc chiar cu serafimii.

  12:10 nu e-o oră
  Ci un adevăr ceresc,
  Spusă-ntr-o epistolie
  De-un Saul duhovnicesc.

  „Când sunt slab
  Atunci sunt tare,”
  Zice Pavel-n Corinteni
  Astfel sunt şi pruncii-aceştia
  Pe pământ, nepământeni.

  Căci ca să-i ruşineze
  Pe cei mari – trimis-a mici,
  Şi-astfel să învedereze
  C-Adevărul nu-i aici.

  Ci în Cer e tot izvorul
  Binelui desăvârşit,
  Şi de-acolo vine totul
  Viaţa fără de sfârşit.

  Cu chipuri de crini
  Din dalbe grădini,
  Coborâţi ca din Rai,
  Seraficii crai.

  Pentru-a lor nobleţe şi delicateţe
  Astăzi le-am adus
  Imnul mai sus spus
  Să le dau bineţe.

  Cine sunt oare aceştia
  Nu i-aţi osebit deloc,
  Sunt copii ce de la Tatăl
  Au al mântuirii loc.

  Doamne-Ţi mulţumesc,
  Pentru-al tău ceresc,
  Zâmbet şi suspin
  Mai alb ca un crin.

  Şateni sau bălai
  Cu dulcele lor grai
  Au chipuri de crai
  Copii cu „sindrom” RAI.

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  https://vimeo.com/139020054

 23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  8 mănăstiri din Rep. Moldova declară că vor întrerupe pomenirea patriarhului și episcopului locului dacă până pe 4 aprilie nu se va lua atitudine de osândire a textelor pentru ”Sfântul și Marele Sinod”
  http://lumea-ortodoxa.ro/8-manastiri-din-rep-moldova-declara-ca-vor-intrerupe-pomenirea-patriarhului-si-episcopului-locului-daca-nu-se-va-lua-atitudine-de-osandire-textelor-pentru-sfantul-si-marele-sinod/

 24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu cred ca se poate pune semnul de egalitate ca gravitate ma refer la faptul de a omora un copil de cateva luni sa zicem ca asa vrea femeia sau sotul sau altcineva si faptul ca un cuplu tanar casatorit sa zicem sau care se vor casatori in curand folosesc prezervativ sau anticonceptionale pentru ca inca nu sunt in faza in care isi doresc un copil.

  Unii sunt saraci de exemplu si inca nu si-ar permite sa mai aiba si responsabilitatea destul de mare in ziua de azi de a fi parinti.

  Avortul eu il consider cel in care deja are o luna sau mai mult respectivul copil asta e de a dreptul odios nu atunci cand te feresti sau te protejezi.

  Nu intelegeti gresit sunt impotriva a ce se intampla in Romania de 25 de ani dar nici la o asemenea exagerare sa ajungem.....

  Dar familiile care au deja 2-3 copiii nu e de ajuns?
  Sotii ce sa faca ? sa nu mai impartaseasca o clipa de placere fireasca in cadrul legal si moral al casatoriei???
  Ganditi-va ce greu este unei femei perioada in care este insarcinata nu este usor...

  E usor sa vorbim pentru cei care sunt barbati sau pe ei i-a ferit Dumnezeu de tentatiile si pornirile naturale ale corpului si traiesc in feciorie fara greutate. E ideal dar nu toata lumea poate si oricum casatoria si intemeierea de familii e lucrul care a dus omenirea mai departe nu virginitatea.

 25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Radu!

  Dacă părinţii tăi sau ai mei, ar fi ales vreuna din metodele anticoncepţionale (AVORTIVE) de care spui mai sus, nu am fi existat nici unul.

  Crima infanticidă, nu e orice fel de crimă. E cea mai cumplită

  I se mai spune şi TRIPLA MOARTE.
  - Nu se poate apăra
  - Nu se poate îngropa
  - Nu se poate boteza

  Doamne ajută.

 26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Un alt fapt foarte grav este ca in cazul utilizarii pilulelor contraceptive sunt eliminati prin urina hormoni care otravesc apa: http://www.dailymail.co.uk/health/article-105466/Fertility-timebomb-drinking-water.html

  "But now scientists have found that ethanol oestradiol - a chemical used in the Pill which is between 50 to 100 times more powerful than natural oestrogens - is responsible for feminising fish.

  Excreted in women's urine and passing through sewage works, it is causing the fish to develop eggs in their testes and, in some cases, creating female reproductive ducts.

  Although scientists do not yet know whether this is affecting people, we do know that one-third of our drinking water comes from rivers - most of it

  from stretches situated below sewage works. And we also know that sperm counts have been dropping alarmingly.

  One study by the Medical Research Council found that Scottish men born since 1970 are 25 per cent less fertile than those born 20 years earlier - and that fertility is continuing to drop by two per cent a year.

  Of course, other chemicals may be responsible, for we are increasingly discovering that we are surrounded by 'gender-bending' substances.

  Many pesticides and plastics, for example, contain chemicals that disrupt the hormone system.

  They have also been widely found in food and drink, including in baby milk formula.

  These developments underline three lessons we must learn about nature.

  First, it is far too complex for us to predict how it will react to changes brought about by man. Second, it gives little away for free - and if we make heavy demands, it exacts a high price.

  And last, it has no reset button: we cannot quickly put things back the way they were, if at all."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*