Părintele Mihai Valica: “Izbăvește-ne Doamne și de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Amin”

Parintele prof. Mihai Valica

      Dragii mei, cei ce veți citi aceste rânduri,

     Să ne păzească Bunul Dumnezeu de neamul acesta în veac, adică de cei ce doresc o Europă fără Dumnezeu. Nu e suficient că știm faptul, că Europa a căzut pe mâinile francmasonilor și a globaliștilor himeri, ci trebuie să ne rugăm personal, să ne scape de această primejdie reală. De aceea și preoții sunt datori, cu voce tare în cadrul Sfintelor Slujbe, în special la Sfânta Liturghie să se roage astfel:«Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul nostru, primește jertfa aceasta (scoate o părticică la Proscomidie și o pune pe sfântul Disc, așa cum prevede Liturghierul la rugăciunea În vreme de orice nevoie și primejdie omenească) spre iertarea păcatelor tuturor popoarelor Tale și, cu milostivire, întoarce de la noi toată mânia Ta cea cu dreptate pornită asupra noastră, și degrabă, ca un bun, scoate-ne pe noi din toate necazurile și primejdiile ne împresoară (aici se sfârșește rugăciunea) însă, credincioșii în privat, iar preoții în public, să adauge: izbăvește-ne Doamne și de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Amin.»
Am propus, de ceva timp, acest adaus liturgic, la forurile competente, așa cum ne rugăm noi în Biserica noastră din Vatra Dornei, însă, tăcerea este mai sfântă spun unii. Așa că, propun celor ce sunt incluși pe aceste adrese de e-mail, să se roage în acest mod. Iar preoții să dea mai departe această propunere și să o rostească cu voce tare. E timpul să spunem cu voce tare, ceea ce știm: «Ceea ce vă grăiesc la întuneric, spuneți la lumină și ceea ce auziți la ureche, propovăduiți de pe case (Matei 10, 27)», ne spune Mântuitorul Hristos. A sosit această vreme. Cel ce tace va răspunde amarnic în fața lui Dumnezeu.
Doar rugăciunea ne mai salvează, dacă o facem deschis și cu curaj hristic, altfel pierim de mâna celor ce ne fac masonizare, globalizare și relativizare în lume, care au pătruns deja, și în Biserică extrem de viclean, și se «vor reglementa» acestea, ca fiind firești, la noul sinod panortodox, cât de curând.
Acești panortodocși făcuți peste noapte, debitează reguli care des-bisericesc Biserica lui Hristos din interior. Să ne rugăm ca din lucrarea satanică a globalizării fără de Hristos, împotriva Lui Dumnezeu și a neamurilor, să rămână, prin harul și puterea lui Hristos, doar ogloabă neputincioasă, de care să râdă mulți,  și să înțeleagă toată lumea lui Antihrist, că, «Cu noi este Dumnezeu, înțelegeți neamuri și vă plecați, căci cu noi este Dumnezeu. Amin.»
     Vă urez, mai departe, un post cu folos și Bucuria Învierii lui Iisus Hristos să fie mereu cu voi cu toți!
     Cu binecuvântare și bucurie în Hristos Domnul și Mântuitorul nostru,
        Pr. prof. dr. Mihai VALICĂ
Știm că Părintele Mihai este asaltat de masonerie prin controale, chiar și în timpul Sf. Liturghii, precum și de adrese din partea lui ss Daniel, încercând să-l reducă la tăcere. Se fac presiuni și pentru a scoate de la închinare Sfintele Moaște ale mucenicilor de la Aiud, care se află în catedrala din Vatra Dornei. Să ne rugăm pentru sfinția sa, să-l întărească Dumnezeu și să-l acopere Maica Domnului.

8 Comments

 1. Apreciez/apreciem toata munca parintelui valica, dar cu cine ? Am incercat sa stau de vorba cu diverse persoane, dar majoritatea sunt paralele, nu ca nu stiu, dar nu vor sa stie

 2. Tacerea nu are cum sa fie mai sfanta decat rugaciunea. Limitarea rugaciunii e o treaba demna de vrajmasii mantuirii noastre. Rugaciunea este lucrarea cea mai placuta lui Dumnezeu. Bine este sa ne rugam cat mai mult in taina, daca in mod organizat nu se mai poate.

  Cei care sunt preoti pot sa slujeasca in taina ce slujbe vor. Indemnul la rugaciune particulara sustinuta este de mare folos atat pentru mantuirea individuala cat si pentru binele ortodoxiei. Psaltirea Maicii Domnului, de exemplu, mi se pare potrivita pentru aceste vremuri si se poate citi de catre oricine. De asemenea, Sfantul Lavrentie de Cernigov recomanda pentru aceste vremuri Rugaciunea lui Iisus/ rugaciunea inimii fiecarui crestin. In conditiile in care se prefera tacerea in locul rugaciunii, e clar ca mirenii preocupati de mantuire trebuie sa studieze ei insisi credinta ortodoxa, scrierile Sfintilor Parinti pentru a fi bine informati.

  Nu trebuie sa fim pe placul lumii, ci pe placul lui Dumnezeu. In aceste vremuri, vom fi incercati ca argintul, dupa cum au spus mai multi sfinti. Asadar, trebuie sa fim mai atenti cum folosim timpul si sa dedicam mai mult rugaciunii pentru a putea face voia lui Dumnezeu.

 3. Toti lasii spun ca tacerea e „sfanta”. Asta este deviza ierarhilor nostri, total invers decat ce spun ierarhii greci cu frica de Dumnezeu.
  Daca nu te invata sa taci, te invata sa fi „smerit” pentru a nu iti spune opinia.
  In BOR ai voie sa iti spui crezul (opinia) doar daca ii lauzi pe ierarhi, asa cum face pr Constantin Necula sau Iustin Miron de la Oasa.
  Iata ca Dumnezeu a scos si preoti vrednici. Sa ne rugam pentru pr Valica si sa dea Dumnezeu ca altii sa ii urmeze exemplul.

 4. Sa nu recunoastem sinodul apostat ce urmeaza sa schimbe traditia Bisericii Ortodoxe. Daca ierarhilor romani le este frica de patriarh, ar trebui ca noi mirenii sa nu ne lasam inselati de acesti ierarhi (patriarhi) ecumenisti masonici care conduc Biserica Ortodoxa. Sa luam aminte la adevaratii episcopi cu frica de Dumnezeu din Grecia care nu se tem de nimeni cand trebuie spus adevarul.

 5. tăcerea e sfântă de fapt se traduce prin tăceţi din gură dacă nu vreţi să păţiţi nimic şi nici măcar nu e o avertizare ci chiar e ameninţare.

  E o ameninţare la adresa libertăţii de exprimare, de conştiinţă şi religioase

  Nu putem să tăcem din gură când se distruge ce e mai sfânt în neamul nostru pentru că aşa vor ereticii.

  Normal că lor le convine erezia şi nu le convine mustrarea pentru că e o mustrare directă împotriva faptelor lor apostate

 6. Minuni se intampla atunci cand se roaga Lui Dumnezeu nu doar clericii, ci si tot poporul de la mic la mare impreuna cu ei si pt. ei. “Acolo unde se roaga doi in Numele Meu acolo voi fi si Eu!”, spune Domnul, adica daca si Biserica si Poporul se vor ruga impreuna formand un totunitar, deci un sigur duh, de buna voie, atunci vrajmasul va cadea, va ceda si niciodata puteri de izbanda nu va putea avea.

  Dezbinarea mult dorita si ravnita, dintre Biserica si popor, ii da la tot vrajmasul si de orice culoare ar fi el, puteri sa se inalte si sa lupte cu atat mai apring sa prinda radacini tot mai puternice, exact cand le reuseste planul dezbinarii dintre Biserica si popor.

  Biserica si poporul una trebuie sa fie cum au fost de la inceputuri cand nimeni nu a putut pt. aceasta sa ne desparta si astfel niciodata nu am putut fi invinsi. Biserica fara popor moare si poporul fara Biserica la fel, pt. ca cel care dezbina stapaneste.

  Credinta trebuie sa ne fie f. puternica si de nestramtorat, in aceste vremuri extrem de tulburi si f. inselatoare, indiferent ce prezinta mass-media cu intentie vadit rea de cele mai multe ori, depre Biserica sau popor.

  Sa nu uitam ca mass-media si ea vrea sa traiasca, nu doar sa supravietuiasca si pt. aceasta face absolut toate jocurile celui care le plateste cel mai bine, adevarul nicio mass-medie din lume nu-l cunoaste cu adevarat, pt. ca nu este Dumnezeu!

  Fie ca Bunul Dumnezeu sa faca o minune si sa indrepte pasii intregii Uniuni Europene catre Hristos-Dumnezeu prin rugaciuni la unison, de izbavire de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, cum scrie si se roaga Pr. Mihai Valica. Amin. (AMS)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments