Tag Archives: documente cu cip

Documentația juridică strânsă de-a lungul a 4 ani de zile de luptă împotriva documentelor cu CNP

UPDATE

Cerere documente fara CNP

Cerere Anti Cnp


Documentație (continuare)

Documentatie Anti CNP Update

buletin-de-identitateDl. inginer Gabriel Barbir ne-a pus la dispoziție pentru cititorii care vor să inițieze o astfel de luptă, toate documentele ce au fost făcute între anii 2013 și 2016, precum și indicații despre pașii ce trebuie făcuți, pentru a nu face greșeli de procedură, cum a făcut domnia sa, fapt pentru care instanțele din România i-au tot respins cererile. Dacă din punct de vedere al neconstituționalității impunerii CNP-ului în acte, d-l Barbir ar fi avut câștig de cauză, iată că ițele justiției (omenești) s-au încurcat când a fost vorba de procedura juridică, ultima cerere fiind respinsă și nici măcar nu a fost comunicată această decizie direct d-lui inginer, ci doar părții adverse, Serviciul public Comunitar local de Evidență a Persoanelor, Vatra Dornei. Mai jos aveți peste 240 de pagini de cereri, declarații, comunicări etc. Mulțumim d-l inginer pentru încredere și nădăjduim că această luptă va fi o izbândă, căci este partea nevăzută a icebergului documentelor cu cip, împotriva căruia ne luptăm cu toții! Pentru alte întrebări și indicații aveți în documentele de mai jos și nr. de tel al domniei sale, pentru care și-a dat acordul și totodată și-a exprimat disponibilitatea de a oferi indicații celor interesați. Avem rugămintea să nu deranjați decât după ce ați parcurs toată dcumentația și doar în cazul în care vreți să duceți o astfel de luptă. Obiectivul este să se formeze un grup decis să câștige această luptă, mai ales că legislația este de partea noastră (până nu o schimbă). Doamne, ajută!

Serviciile secrete sioniste Mossad și Shin Bet interzic propriilor angajați să folosească acte biometrice. Israel oferă alternativă celor ce nu le doresc

scanare deget

Mossad și Shin Bet (Agenția de Securitate Israeliană) interzic angajaților să se înregistreze cu date biometrice
Temându-se de scurgerile de date , agenții de securitate ale Israelului s-au opus proiectului de la început.
Serviciul de securitate Shin Bet și agenția de spionaj Mossad au interzis angajatilor lor de a înlocui cărțile de identitate și pașapoartele israeliene cu noile documente “smart” , care presupun aderarea la procesul pilot al unei noi baze de date biometrice la nivelul statului Israel. Ofițeri din unități strategice ale Forțelor de Apărare israeliene au fost, de asemenea, instruiţi să nu se alăture acestui program.

Instrucțiunile de refuz au fost emise la scurt timp după ce programul pilot a început anul trecut, ziarul Haaretz a aflat , dar nu a făcut public până acum.
Agențiile de securitate se tem de eventuale eșecuri ale operațiunilor în caz de scurgeri de informații clasificate din baza de date pilot.

Baza de date, care, printre altele, are rolul de a preveni orice persoană de la utilizarea a mai mult de o singură identitate, ar putea restricționa chiar și activitățile agenților. Mossad s-a opus creării bazei de date, de când s-a propus pentru prima dată, în 2010, când și Shin Bet nu a fost de acord. continuare »

Listele rusinii: Deputatii care nu au votat legea de interzicere a documentelor cu cip si deputatii care au votat legea pentru legalizarea prostitutiei

Urmatorii deputati au votat impotriva proiectului de lege care cerea interzicerea actelor cu cip in Romania:

Nume si prenume

partid

Antal István

UDMR

Saniuta Marian-Florian

Zisopol Dragos Gabriel

Minoritati

Borbély László

UDMR

Stirbet Cornel

PD-L

Balcan Viorel

PD-L

Seremi Stefan

PD-L

Varga Attila

UDMR

  continuare »