Revin buletinele cu cip. Se oferă și alternativa fără cip. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou

buletin cnp
Aleșii vor ca românii să aibă acte de identitate asemănătoare celorlalți cetățeni ai Uniunii Europene, fapt pentru care au inițiat o lege prin care cer schimbarea actelor de identitate în România. Astfel, dacă legea deputatului Mihai Aurelian va fi și pe placul colegilor săi, atunci românii vor avea cărți de identitate, mai popular buletine, mai mici, dar mai ”încăpătoare”.

Concret, noul tip de carte de identitate va fi în format ISO 7810, dimensiune similară permisului auto sau cardurilor, bancare și vor avea măsuri de siguranță și protecție sporite, dar și mai multe date informative.

În noile buletine, românii vor avea trecut numele, ca și acum, codul numeric personal, grupa sanguină, dar și faptul că posedă sau nu permis de conducere auto și numărul asigurării sociale.

O mare deosebire față de actualele buletine este faptul că în cele noi nu va mai fi trecută adresa posesorului. Inițiatorul spune că este un mijloc de protecție a persoanei, în fața infractorilor care nu vor ști unde stă persoana respectivă, în acest fel ferindu-i familia sau pe el personal de eventuale întâmplări nefericite.

Mihai_Aurelian”O problemă stringentă o reprezintă opțiunea emiterii cărții de identitate, conferind posibilitatea cetățeanului care solicită noul document de a alege o carte de identitate care să nu conțină CIP-ul de memorie, respectând convingerea religioasă a fiecărui român care nu dorește să posede un astfel de document care sa aibă incorporat un astfel de CIP. O altă chestiune este dată de includerea în cadrul documentului a datelor privind asigurările sociale, dar am adus în atenția oficialului Guvernului rugămintea de a studia eliminarea adresei de domiciliu din motive de siguranță personală. În ultimii ani, au existat foarte multe cazuri de cetățeni români victime ale rețelelor de trafic uman sau tinere amenințate, sechestrate, persoane ale căror documente de identitate au fost confiscate de către capii rețelelor de crimă organizată, ceea ce oferă infractorilor deținerea datelor cu privire la domiciliul părinților, a familiei, ușurând astfel acestora punerea în aplicare a planului de amenințare, șantaj și constrângere a acestora, terorizând și distrugând sute de mii de familii.De asemenea, inclusiv cetățenii români din străinătate, tot în sensul protecției datelor personale în privința domiciliului, sunt reticenți în a fi expuse cât mai multe informații personale, iar ca argument în plus în beneficiul cetățenilor, eliminarea adresei din document servește tocmai pentru a evita preschimbarea acestuia ori de cate ori când un cetățean își modifică adresa de domiciliu, ceea ce înseamnă noi așteptări și bani cheltuiți inutil”, a spus deputatul liberal.

Părintele Adrian Făgețeanu – Acceptarea actelor cu cip este lepădare de Hristos

10 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pai aceste slugi credincioase nu se dau batute nici in ruptul capului

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ambele vor avea CIP. ,dar unul va fi mai sofisticat permitand semnatura electronica ,Asa era proiectul din 2014; il gasesti pe nternet.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In italia urmeaza implantul cu microcip si va incepe cu nou nascuti www.argeseanul.ro

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sf. Grigorie Teologul : " religia este cinstea fata de demoni, in vreme ce credinta este cinstirea Treimii ''
  Intreb si eu recunoscand asa zisa libertate religioasa nu recunoastem ca cinstim demonii ca sa nu primim cip ????

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   ai interpretat gresit... in lege e echivalentul la "motive de credinta".. Sf. Grigorie se refera ca exista o singura Credinta - Ortodoxia, restul sunt rataciri - religii.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In china sa abatut o urgie nemaiintalnita asupra crestinilor similara cu cele din rusia si romania din perioada bolsevica.
    Regimul comunist de acolo sa pus pe demolat biserici si pe arestari masive in rindul crestinilor www.napocanews.ro

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Par Adrian Fagetean a spus sa nu acceptam nimic de la ei fiindca sunt Vicleni, vicleni vicleni
  Nici actualul buletin nu trebuie acceptat fiindca are CNP, daramite ce urmeaza deacum. Asa au zis si de permis ca nu are cip, dar un comisar de politie in 2007 declara ca toate permisele contin cip si dadea si detalii

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  parintele Teodot zice ca acum se vor face buletinele cu cip numai ca nu ni se va comnica sau se va spune va fii la "alegerea dvs"...sa nu uitam ce a zis parintele adrian fageteanu DIAVOLUL CA SA ATRAGA INTAI MINTE!

 7. Nicoleta Nicolescu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cei care mai puteți, care aveți posibilitatea, cumpărați parcele de pământ și faceți comunități de creștini. Acum cât se mai poate. Căci în curând nu vom mai putea vinde/cumpăra nimic fără documentele cu cip. Nu veți mai putea face nici o tranzacție. Înțelegeți? Grăbiți-vă! Uniți-vă între voi. Gândiți-vă că ceea ce aveți acum este praf și pulbere. Puneți totul la comun dacă vreți să rezistați în comunități. Altfel, de grija banilor și a averilor veți muri singuri, neștiuți de frați.
  Și pentru că nu se știe cât vom mai putea „vorbi” pe internet, vă mai spun ceva de-acum. Pe unde îi veți găsi morți pe creștini, să îi îngropați creștinește, așa cum ne-au învățat părinții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*