VACCINAREA obligatorie – dezbatere publică. Bombardați internetul cu mărturii anti-vaccin!

flu

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri, adresele parlamentarilor. LEGEA VACCINARII in DEZBATERE PUBLICA in APRILIE. Sa continuam hotarat CAMPANIA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII ce BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI, ce NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati si le ia dreptul de libera practica medicilor anti vaccin

Suntem cetateni liberi ai acestei tari. Si ca cetateni liberi ai acestei tari avem dreptul deplin sa ne opunem vaccinarii propriilor nostri copii. Dar am devenit deja precum niste paria in propria noastra tara. Nu avem acces la dezbateri reale pro si contra vaccin in mass-media. Medicii anti vaccin se tem sa nu-si piarda dreptul de a mai profesa. Un parlamentar ce a indraznit doar sa puna intrebari pe tema vaccinurilor a fost exclus din partidul sau. Etc, etc, etc. Acum insa guvernantii sunt pe punctul de a trece o bariera dincolo de care ne pierdem insasi statutul nostru de oameni: suntem amenintati cu puscaria si cu pierderea copiilor in cazul in care nu-i vaccinam. Nu trebuie sa-i lasam sa treaca peste aceasta bariera …

Era vorba ca dezbaterea sa aiba loc la sfarsitul lui februarie:

La sfarsitul lunii februarie LEGEA VACCINARII OBLIGATORII va fi pusa in DEZBATERE PUBLICA

N-a mai avut insa loc, probabil din acest motiv:

Ipoteza interzisa in mass-media: Un VACCIN este CAUZA imbolnavirilor pe banda rulanta in randul BEBELUSILOR

Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii BEBELUSILOR

De ce mor copiii în România? (3) Cronica unor morți incomode. Sindromul hemolitic uremic și vaccinurile. Ipoteze infirmate şi declaraţii contradictorii ale autorităţilor despre copiii cu sindrom hemolitic uremic. Un text de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România si dr. Mircea Puscasu

Dar sunt grabiti nevoie mare, asa ca vor musai ca in aprilie sa fie pusa in dezbatere publica.

Iata ce putem citi la Autoritatile vor sa ii oblige pe parinti sa isi vaccineze copiii. Proiectul legii, pus in dezbatere publica luna aceasta de pe Pro tv:

Autoritatile vor sa ii oblige pe parinti sa isi vaccineze copiii. Pregatesc sanctiuni pentru cei care refuza, dar si stimulente ca sa ii convinga.

Masurile vin dupa ce in ultimii ani tot mai multi parinti au refuzat vaccinarea. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca riscul aparitiei unor focare este foarte mare. Pe de alta parte, statul promite despagubiri in cazul in care un copil se imbolnaveste din cauza vaccinarii.

Pentru prima data in Europa au fost inregistrate cazuri de difterie anul trecut si anul acesta chiar decese. In Ucraina a existat un focar de poliomielita, iar in Romania unul de rujeola. 79 de copii din Bistrita Nasaud si Cluj s-au imbolnavit. Autoritatile le atrag atentia parintilor si le cer sa isi vaccineze copiii. Anul trecut, din 200 de mii de bebelusi, 35 de mii NU au fost imunizati.

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie: „Acoperirea vaccinala in cazul rubeolei, rujeolei, oreonului, este de 83% la nivel national, iar la vaccinul hexovalent, care inseamna impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatita B avem putin peste 60%.”

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca 95% din populatie sa fie vaccinata. Poliomielita lasa sechele grave, oreionul poate produce meningita si encefalita. Cu toate acestea, in ultimii ani s-a ajuns ca rata de vaccinare pentru bolile grave sa fie de 83%, iar in unele zone, precum Arad si Bucuresti este de 70%.

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecttioase „Matei Bals”: „Pentru virusul rubeolic problema este mult mai grava pentru fetite. Daca ajung la maturitate si vor sa faca o sarcina sa stie clar ca daca nu s-au vaccinat sunt la risc sa faca rubeola, iar rubeola genereaza malformatii ale fatului indiferent de trimestrul de sarcina.”

Parintii care refuza vaccinarea se tem ca pruncii lor s-ar putea imbolnavi din aceasta cauza, chiar si de autism.

Autoritatile sustin ca isi vor asuma rezolvarea eventualelor complicatii aparute in urma vaccinarii si ca vor oferi despagubiri in cazul in care copiii vor avea de suferit.

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Victor Strambu.

„Ministerul Sanatatii a fost promotorul acestei legi. Actiunea a inceput in 2015, iar Ministerul Sanatatii este determinat in a duce la bun sfarsit aceasta initiativa legislativa, cu ajutorul Parlamentului Romaniei. Probabil ca dupa jumatatea acestei luni va aparea si in transparenta decizionala, dupa care isi va urma cursul legislativ”, a spus Strambu, intr-o declaratie de presa sustinuta cu ocazia celei de-a patra editii a Conferintei Nationale Actualitati in Vaccinologie – RoVaccin 2016, relateaza Agerpres.

Presedintele comisiei pentru sanatate din Camera Deputatilor, Florin Corneliu Buicu, a adaugat ca isi doreste ca in cadrul dezbaterilor care vor avea loc in Parlament sa fie expuse toate argumentele pro si contra vaccinarii, dar sa primeze interesul superior al copilului si datele medicale.

„Astept din partea MS varianta finala, prin asumarea acestui proiect si inaintarea de catre Guvern ca si initiativa legislativa catre Parlament. Daca termenul pe care Victor Strambu l-a enuntat aici va fi depasit foarte mult timp, pot sa va spun ca parlamentarii, care au drept de initiativa legislativa, ar putea prelua acest proiect, pentru a-l depune„, a completat Buicu.

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a declarat ca in proiectul de lege sunt mentionate opt antigene: difterie, tetanos, tuse convulsiva, poliomielita, hepatita B, rubeola, rujeola si oreion.

„Acestea vor fi antigenele – cum doriti sa le spuneti: „inalt recomandate”, „obligatorii”. Cuvantul acesta „obligatoriu” revine si este utilizat ca un soi de sperietoare. Eu cred ca noi trebuie sa ne referim la legea sanatatii obligatorii pentru copii, nu la legea vaccinarii obligatorii, la care toata lumea trebuie sa contribuie”, a adaugat Rafila.

El a mai precizat ca informarea si consilierea parintilor vor fi asigurate la nivel central de catre Ministerul Sanatatii, Institutul National de Sanatate Publica si grupul tehnic de coordonare a activitatii de vaccinare. De asemenea, vor fi implicate Directia de Sanatate Publica si Comisia judeteana de vaccinare, precum si medicii de familie si cadrele didactice.

Rafila a subliniat ca scopul proiectului de lege este legat de asigurarea tuturor resurselor si parghiilor pentru ca acoperirea vaccinala in Romania sa nu mai urmeze un trend descendent.

[…]

Iata si ce putem citi la Prof. dr. David Greenberg din Israel: Vaccinurile sunt un scut de fier pentru copii de pe Marius Tuca:

Pentru profesorul doctor David Greenberg, de la Universitatea Ben-Gurion din Israel, vaccinurile reprezintă un scut de fier pentru copii.

Doctor David Greenberg participă la a patra ediție a Conferinței Naționale a Actualității în Vaccinologie – RoVaccin 2016, organizată de Societatea Română de Microbiologie.

[…]

În România, una dintre marile probleme este și acoperirea vaccinării. Acest lucru trebuie monitorizat și rezolvat prin noua lege, dar și prin comisii care trebuie să monitorizeze cum sunt furnizate vaccinurile în comunitate„, a spus David Greenberg.

De asemenea, prof. Greenberg spune că România mai are încă probleme în privința ratei mari a mortalității infantile și a rezistenței la antibiotice.

Articolul Imunologul David Greenberg, despre vaccinarea în România și beneficiile ei din 15 Martie 2013 de pe DC News, il prezinta pe Dr. David Greenberg ca fiind cel mai mare imunolog si ne mai spune despre el ca:

Dr. David Greenberg s-a născut în Israel. A obținut diploma de medic la Universitatea Ben-Gurion din Negev, Beer-Sheva, Israel, în 1991, cu specializarea în Pediatrie. În 1996, și-a făcut  rezidențiatul la Spitalul Pediatric de Boli Infecțioase de la ” Spitalul de Copii” în Vancouver, Canada, din 1997 până la 1999.  În colaborare cu cercetători de la diverse universități din întreaga lume, dr. Greenberg a fost  membru al Organizației Mondiale a Sănătății „Vaccin Pneumonie Trial Anchetatorii „. În prezent este membru al consiliului comisiei de învățământ a Societatii Europene de Boli infecțioase pediatrie (ESPID).

   Comentariu saccsiv:

Rafila zice ca se refera la legea sanatatii obligatorii pentru copii, nu la legea vaccinarii obligatorii.

Doar ca tot Șeful Societății de Microbiologie preciza cu o alta ocazie că se lucrează la un proiect de lege pentru a introduce revaccinarea obligatorie la adulți:

Romania: VACCINARE OBLIGATORIE si la ADULTI?

Dar chiar si daca ar fi vorba doar despre copii, este suficient de grav:

LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?

Observam ca a bagat capul in poza si acel David Culme Verde din Israel, mare specialist pentru Europa, care vrea si el repede repede o vaccinare totala pentru tara noastra adaugand si ca România mai are încă probleme în privința ratei mari a mortalității infantile.

Dar nu cumva rata asta mare a mortalitatii infantile isi are cauza tocmai in vaccinarea in masa?

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

“Sindromul mortii subite la sugar” este cauzat de vaccinul DTP (diftero-tetano-pertussis)?

Nu mai reiau aici toate motivele anti vaccin. Am tot scris pe blogul asta. Amintesc doar de ultima manevra a SISTEMULUI:

De ce DOCUMENTARUL despre VACCIN si AUTISM “Vaxxed From Cover Up to Catastrophe” a fost scos din festivalul de film TRIBECA tocmai de ROBERT DE NIRO, adica de cel ce-l promovase?

Si de o dezvaluire din interiorul SISTEMULUI:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

In articolele de mai sus din mass-media se omit detaliile esentiale ale legii:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala

Proiectul legii VACCINARE OBLIGATORIE: medici anti vaccinare = pierderea dreptului de libera practica

Fratilor, am mai spus, suntem multi anti vaccinare:

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foarte multi. S-o facem. Nu mai e timp de frica sau lene

Pai sa si facem ceva.

Sa organizam mitinguri? Bune si alea dar nu vor avea efecte, caci SISTEMULUI nu-i pasa de strada decat atunci cand chiar specialistii sai in inginerii sociale genereaza acea miscare de strada.

Atunci ce sa facem?

In primul rand trebuie sa lasam lenea la o parte si sa raspandim mesaje anti vaccinare in tot spatiul virtual. Si nu doar o zi si nu doar o saptamana. Obligatoriu trebuie sa se vada ca suntem multi si foarte hotarati si ca daca SISTEMUL are de gand sa treaca si peste bariera dincolo de care ne rapeste copii, atunci si noi avem de gand sa ne opunem cu o rezistenta ce papusarii n-o mai credeau posibila la acest neam.

Apoi cei ce au legaturi cu actualele sau viitoarele partide si miscari declarate nationaliste sa le determine sa-si foloseasca din plin structurile create si sa se implice activ, eficient si prioritar in aceasta campanie. Ma refer aici inclusiv la Alianta lui Marian Munteanu, la partidul lui Bogdan Diaconu sau la Miscarea politica (sau cum se va numi ea) ce stiu ca va fi generata curand de grupul aflat in spatele campaniei de strangere de semnaturi pentru schimbarea Constitutiei. Nu trebuie sa fim uniti si nici macar aliati, dar putem lupta pe acelasi front, caci ticalosia care ni se pregateste este deja mult prea mare.

Cei cu relatii in randul medicilor, ale colegiului lor, trebuie sa-i indemne sa lase frica la o parte. Stiu sigur ca nu toti sunt indoctrinati, stiu sigur ca sunt destui care gandesc precum colegii lor americani:

Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI!

Parlamentari inca curajosi, aveti ocazia de a lasa ceva in urma trecerii voastre prin Casa Poporului.

Oameni din mass-media ce inca nu sunteti simple unelte docile, ce-i mai important? Lantul salariului sau libertatea cuvantului?

Cititi va rog si:

NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?

12 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mitingurile, marsurile, demonstratiile ar fi o solutie fireasca de impotrivire si eficienta. Este cu adevarat catastrofal ce se pregateste. Dar vaccinurile trebuiesc vandute, asa ca daca sunt obligatorii profitul este asigurat. Apoi un alt profit, mult mai mare le iese lor, ocultilor, din faptul ca oamenii dupa vaccinare se imbalnavesc de nenumarate boli, care trebuiesc "tratate", asa ca acum merg de buna voie la aceeasi- sa le cumpere medicamentele lor.
  Romania trebuie distrusa, poporul sters de pe fata pamantului, intrucat am indraznit sa nu le mai fim lor datornici si sa fim independenti financiar. Nu vedeti cu cata ura au distrus, au ras totul, astfel incat sa nu ne mai putem ridica ? Urgiile vin mai ales datorita faptului ca ne-am ucis proprii prunci prin chiuretaje ginecologice si prin "anticonceptionale", fara ca societatea romaneasca sa se tulbure de sangele nevinovat varsat si care a acoperit Tara cu 23.000.000 de trupuri aruncate ca gunoi, iar datorita "nevinovatei" pilule "contraceptiva" cifra reala a crimelor este de cel putin 3-4 mai mare.
  Ce nu ne-am ucis noi, ne ucid ei acum, iar o metoda este si cea pusa in discutie publica.
  Trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu, caci alta cale de salvare a natiunii si de mantuire a sufletelor nu exista !
  Doamne, lumineaza mintea noastra cea intunecata de prea multele faradelegi pe care le-am savarsit, astfel ca sa ne caim de ele precum ninivitenii, si prin lacrimi sa ne curatam de lepra ce ne-a imbracat sufletele !

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este groaznic că ne obligă să ne vaccinam copii, dau legi prin care părinţii îşi trimit la moarte sau la boala proprii copii. Vaccinurile nu sunt sigure. Eu am si acum probleme cu unul din copii mei iar nimeni nu-i in stare sa justifice de ce. Medicii dau vina pe genetica parintilor. Ori la testele genetice din materinitate nu s-a confirmat aceasta ipoteza. Boli precum epilepsia, autismul, diverse sindroame şi chiar cancere la copii foarte mici nu pot fi justificate nici de gene (care sunt pana la urma ale parintilor si parintilor nostrii, sanatosi tun si care au murit la peste 80 sau chiar 90 de ani de moarte buna!), nici de alimentatie, nici de stil de viata. Sunt efecte rapide si grave pe care medicii le tainuiesc privind vaccinurile. Cand copilul meu a pătit asa ceva cu 3 luni inainte in decembrie 2012 s-a ivit un scandal despre efectele secundare ale unor vaccinuri facute la nastere (precum in cazul copilului meu) unui număr considerabil de copii. S-a pus batista pe tambal si nimeni nu vorbeste, parintilor si medicilor de buna credinta li se pune pumnul in gura. vor vaccinare obligatorie cu vaccinuri de 2 lei din tot felul de tari, vaccinuri depozitate si utilizate in condiţii discutabile si care sunt injectate unor fiinte fragile abia nascute. Statul roman nu-si asuma obligatia de a suporta sub nici o forma aceste consecinte. Parintii raman cu niste copii handicapati care nu vor mai fi de folos nimanui in societate. Cine raspunde pentru asta? Oare atunci cand impui o norma nu ar trebui sa fie si drepturi si obligatii de ambele parti? Daca vaccinurile pot avea efecte secundare grave 1 la un milion, ce conteaza pentru tine ca parinte ca restul de 999999 de copii nu paţesc nimic daca copilul tău este acel 1 dintr-un milion. cine il creste, cine se ocupa de el, cine ii plateste medicatia, cine? cine? cine? Daca politicienii si medicii nu-si asuma obligatii atunci nu este firesc sa oblige la vaccinare.
  Dumnezeu sa ne apere pe noi si mai ales pe copii nostri de planurile lor cele rele! Doamne ajuta!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dan
  Fratilor sunt prea multe dovezi impotriva vaccinurilor, hai sa le expunem la toti parlamentarii. Exista sute si chiar mii de marturii impotriva vaccinurilor: In Anglia, Germania, Austria, Belgia, Suedia, Norvegia Danemarca, VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE. Ea este recomandata dar se respecta libertatea pacientului.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru Legiunea si Capitanul: Potrivit FDA in SUA din 11000 de copiii vaccinati au murit 112. Deci mai mult de 1%. Asta cu 1 la 1 milion e o minciuna grosolana ! In Romania se minte grosolan !

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  iATA UN ARTICOL DE PRELUAT SI DAT MAI DEPARTE LA TOTI

  Vaccinurile ucigașe-autodenunt sau confesiune ?

  Ianuarie 2016 postul tv national francez LCI-TF1:
  Video: Prof Dr. Jean-Francois Saluzzo, consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur, cel mai mare producator mondial de vaccinuri.
  La postul national francez tveste reclamată o situație globală: moartea copiilor, ca urmare a vaccinării, este mușamalizată sau ignorată de presă, pentru a nu afecta afacerile industriei farmaceutice.

  Dr Saluzzo, virusolog: " deci ma repet: NU STIM CUM FUNCTIONEAZA UN VACCIN SI PENTRU FIECARE NOU VACCIN, ORBECAIM PENTRU O SOLUTIE ! "

  În același timp, în emisiunea franceză
  In dezbaterea de la tv, Jean-François Saluzzo confirmă încă o dată că vaccinurile sunt realizate empiric și că nu sunt cu adevărat sigure.
  Autodenunţul unui vaccinolog: se recidivează
  http://metatv.org/le-dr-j-f-saluzzo-ex-directeur-chez-sanofi-on-ne-sait-pas-comment-les-vaccins-fonctionnent
  iar asta spusa de directorul de productie al celui mai mare producator de vaccinuri din lume Sanoffi Pasteur.
  Vaccinurile ucigașe – Autodenunț sau spovedanie?
  La minutul 1:40 spune cu nonsalanta cum s-a contaminat un virus cu altul care era tumorigen si cum 60 de milioane de americani l-au primit dar au avut noroc "ca nu a fost adaptat la corpul uman !!!!??". Va dati seama ca sunt si unele care sunt adaptate ... Oare de ce sunt atatea cancere in lume, ar fi trebuit ca in secunda 2 sa ii creasca o tumora de 2kile?? Mai traiesti cateva zeci de ani si apare si tumora, nici o grija..
  Retineti care este atitudinea producatorilor de vaccinuri ( la minutul 3:17), pe ei nu ii intereseaza reactia post vaccin, ca produce autism sau scleroza in placi, singura lor problema este ca sa nu se contamineze vaccinul cu un alt virus decat cel dorit !!! Deci poti sa mori sa te imbolnavesti de orice boala, daca vaccinul lor este necontaminat, ei sunt imaculati.

  Oameni buni, daca nici ceea ce spune cu un uriaș cinism dr. Jean-Francois Saluzzo, consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur, nu ii pune pe ganduri pe decidenții noștri, atunci este grav. Intr-o prezentare video pe care o puteți vedea mai jos, dr. Jean-Francois Saluzzo arunca in aer industria vaccinurilor; și o face de pe poziția de consultant al OMS și fost director al liderului mondial de pe piața vaccinurilor umane, Sanofi Pasteur

  Citeste tot pe: http://www.ziarelive.ro/stiri/vaccinurile-ucigae-spovedania-unui-consultant-oms-fost-director-al-sanofi-pasteur-lider-mondial-pe-piata-vaccinurilor.html
  Pentru multi dintre noi numele Jean Francois Saluzzo nu spune nimic. A fost 8 ani director de productie al vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur, cel mai mare producator mondial de vaccinuri. In prezent este consultat al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   De ce scoti din context informatia? Saluzzo vorbea despre greselile/erorile care s-au facut de-a lungul timpului si ca e important sa se tina cont de ele pt a creste siguranta, nu ca vaccinurile erau de vina. Nu mai deforma informatia, e un lucru rusinos.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ALT ARTICOL PRELUAT DUPA ROMANIA TV

  In Romania NU este obligatorie vaccinarea copiilor, ea este recomandata de medicul pediatru, dar ca si in Germania, Austria, Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Danemarca, Belgia, repet vaccinurile NU sunt obligatorii ! Parinti NU vaccinati copiii imediat dupa nastere ! Este legal sa semnati ca refuzati ! Vaccinul anti-hepatic B este INEFICIENT, ca si vaccinul BCG, impotriva TBC, ca dovada ca suntem pe primul loc in Europa la bolnavi de TBC ! Sunt tot mai multi parinti care regreta amarnic vaccinarea copiilor !
  Alertă medicală de proporţii. Vaccin neautorizat în UE, testat pe bebeluşii din România

  Publicat: 29FEBR 2016(acum 12 ore) // Actualizat: (acum 5 ore) // Sursa: romaniatv.net
  Autor: Filip Stan
  http://www.romaniatv.net/alerta-medicala-de-proportii-vaccin-neautorizat-in-ue-testat-pe-bebelusii-din-romania_277311.html

  Situaţie scandaloasă în sănătate! Vaccinul Hexaxim folosit în prezent pentru imunizarea nou-născuţilor este necunoscut pentru autorităţi, dar e folosit în programul naţional de vaccinare! Serul care provine din Kazahstan, e autorizat doar pentru ţările din afara Uniunii Europene, iar Casa de Sănătate a cerut o monitorizare specială în cazul lui.

  Vaccinul Hexaxim, un vaccin folosit la copiii cu vârsta de până la 18 luni împotriva difteriei, tatanosului, pertussiasului (acelular, componente), hepatitei B (rADN), poliomielitei (inactivat) şi Haemophilus influenzae tip b conjugat, înlocuieşte pe cel original pentru că acesta lipseşte de pe piaţa din România de la jumătatea anului trecut.

  Vezi aici informaţii despre distribuirea în România a vaccinului Hexaxim în ambalajul destinat pentru piaţa din kazahstan

  Hexaxim este inclus în programul naţional de imunizare deşi specialiştii nu au foarte multe informaţii despre el. Casa Naţională de Sănătate cere o monitorizare suplimentară şi face un apel la raportarea cât mai exactă şi cât mai rapidă a efectelor adverse.

  CNAS: Gestionarea vaccinării se realizează de Ministerul Sănătății prin DSP-uri

  Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate precizează luni, printr-un comunicat de presă, că nu are atribuții în derularea programelor de vaccinare.

  Potrivit CNAS, gestionarea vaccinării se face de către Ministerul Sănătății prin Direcțiile de Sănătate Publică.

  "În urma unor solicitări de presă primite la CNAS, referitoare la modul de gestionare a vaccinurilor, va informăm că CNAS nu are în atribuție derularea programelor de vaccinare. Gestionarea acestora se realizează de Ministerul Sănătății prin Direcțiile de Sănătate Publică. Autorizațiile de punere pe piață a vaccinurilor sunt eliberate de Agenția Națională a Medicamentelor și Dispozitivelor Medicale", se arată în comunicat.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DE CE NU-MI IA ARTICOLUL CU STUDIUL AMERICAN
  DESPRE VACCINURI? CATE CARACTERE MAXIM ACCEPTA POSTAREA?

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  TRIMITETI ASTA LA MAXIM

  Dr. Rares Simu - Bucuresti
  medic specialist in imunologie clinica si alergologie
  „Vaccinarea are efecte negative chiar si asupra unui sistem imunitar sanatos”
  "Subliniez inca o data cresterea alarmanta a cazurilor de boli alergice, boli autoimune, cancere, care toate au ca punct comun dereglarea sistemului imunitar. Aceasta crestere este in directa corelatie cu numarul de vaccinuri administrate pe parcursul vietii. De aceea, este necesar sa evitam administrarea oricarui vaccin care nu este vital pentru sanatatea noastra. Aici ma refer la toate aceste vaccinuri de ultima ora, insuficient testate in timp (aprecierea efectelor pe o perioada indelungata), sau a caror eficienta este cel putin indoielnica (cazul vaccinului antigripal). "
  „Fiecare pacient ar trebui examinat foarte bine inainte de vaccinare, ceea ce nu este posibil atunci cand se fac vaccinari pe „banda rulanta””
  Toata lumea stie de vaccinare. Din copilarie si pana la batranete suntem somati, sistematic, sa ne lasam injectati. Contra gripei, a tetanosului, a hepatitei, contra… contra… Acceptata de medicina oficiala si mediatizata intens, de la o vreme, apar si semnele de avertisment legate de vaccinare. De obicei, se prezinta numai avantajele vaccinarii si se trec cu vederea sau se minimalizeaza efectele adverse ale vaccinurilor de orice fel. Chiar si printre medici, putini sunt cei care au in vedere aceste aspecte. Intrucat si in revista noastra s-a iscat o discutie pe aceasta tema, ne-am hotarat sa abordam problema vaccinurilor cu un specialist: d-l dr. Rares Simu, imunolog cu mare experienta in lumea virusilor.
  „Fiecare pacient ar trebui examinat foarte bine inainte de vaccinare, ceea ce nu este posibil atunci cand se fac vaccinari pe „banda rulanta””
  – Desi vaccinurile se bucura de o reputatie nepatata si au avut, de-a lungul timpului, o importanta de netagaduit pentru sanatatea omenirii, de la o vreme incoace eficienta lor este pusa la indoiala, chiar de catre specialisti. Dvs. in ce tabara sunteti?
  – Sincer sa fiu, fac parte din categoria scepticilor, bazandu-ma pe o serie de informatii medicale si pe rezultatele cercetarilor specialistilor din lumea intreaga, care au observat ca nu intotdeauna un vaccin ne poate fi de folos, ci dimpotriva… De altfel, in practica medicala am intalnit numeroase cazuri in care vaccinurile au facut mai mult rau decat bine pacientilor.
  – Sa incepem ca in abecedar. Cum actioneaza un vaccin asupra organismului uman?
  – In esenta, vaccinarea influenteaza un sistem vital al organismului – sistemul imunitar. Acesta este implicat in organizarea rezistentei impotriva agresiunilor, atat din exteriorul, cat si din interiorul organismului. Atunci cand acesta este dereglat, apar afectiuni grave. Chiar una dintre bolile grave a carei frecventa este din ce in ce mai mare – cancerul – are printre cauze proasta functionare a sistemului imunitar. Mecanismul prin care actioneaza un vaccin este destul de usor de inteles. Se introduce in organism un microb (inactiv), un extract dintr-un microb sau o substanta care seamana ca structura cu un microb. Toate acestea produc o reactie imunitara de aparare, respectiv stimuleaza sistemul imunitar sa produca anticorpi, capabili sa distruga acel microb. Aceasta reactie ramane in memoria organismului, astfel incat, la urmatorul contact cu microbul respectiv, sistemul imunitar il recunoaste rapid si il elimina, fara sa mai apara boala, pe care acesta ar genera-o in mod normal. Trebuie sa remarcam insa doua aspecte importante. In primul rand, reactia de aparare este specifica – apare doar la microbul pentru care a fost creat vaccinul, nu si la alti microbi. In al doilea rand, vaccinarea este eficienta doar inainte de instalarea unei afectiuni, nu si dupa aceea!
  – Nimic negativ pana acum. De unde ideea ca vaccinurile pot fi periculoase?
  – Va voi explica imediat. Pentru producerea vaccinurilor, se utilizeaza medii de cultura cu embrioni de pui de gaina (din oua) sau cu celule provenite de la animale (de exemplu, creier de maimuta!). Tocmai aceste medii de cultura reprezinta un risc, pentru ca celulele respective nu se pot steriliza intotdeauna si, pe langa vaccin, se poate introduce in organism un microb potential daunator pentru om. Dupa unii cercetatori, chiar aceasta este originea bolii secolului – SIDA! Sa ne oprim putin si asupra principalelor contraindicatii ale vaccinarii, recomandate chiar de catre producatori: sensibilizarea sau alergia la unul dintre componentele vaccinului sau la mediul pe care a fost creat. O alta contraindicatie este reprezentata de o afectiune acuta, mai ales febrila, pe care pacientul o are in momentul vaccinarii. Aceasta stare nu este intotdeauna luata in seama si poate fi una dintre cauzele reactiilor postvaccinale. In acest sens, fiecare pacient ar trebui examinat foarte bine inainte de vaccinare, ceea ce nu este posibil atunci cand se fac vaccinari pe „banda rulanta”.
  „La toti pacientii cu boli autoimune, vaccinarea este interzisa”
  – Exista boli anumite care ridica probleme?
  – Da, exista. Una din principalele contraindicatii ale vaccinarii o reprezinta prezenta unei boli autoimune. Aici este o mare problema. Bolile autoimune, printre care amintesc lupusul eritematos, sclerodermia, dermatomiozita, poliartrita reumatoida, tiroidita autoimuna, hepatitele autoimune, diabetul zaharat de tip I au o evolutie grava si sunt intotdeauna agravate de vaccinare. Atunci cand pacientul stie ca are o boala autoimuna, lucrurile sunt simple; daca medicul care face vaccinarea respecta protocolul si intreaba pacientul de eventuale boli cronice, poate sa opreasca administrarea vaccinului. Dar cand aceste boli nu sunt diagnosticate, apar adevaratele pericole ale vaccinarilor. Sunt multi pacienti care stiu ca au anumite probleme, urmeaza un tratament, dar medicul curant nu a diagnosticat boala autoimuna. Sa va dau cateva exemple din cazuistica personala. In ultimii ani, se prezinta la cabinet din ce in ce mai multe paciente care au anumite probleme: eruptii, dureri de cap, palpitatii, stari depresive sau probleme ginecologice, inclusiv sterilitate. Oricare din aceste probleme sunt tratate separat – fie de dermatolog, fie de psihiatru, fie de ginecolog. In cel mai bun caz, pacienta ajunge la endocrinolog, si acesta stabileste ca este o dereglare tiroidiana. Dincolo de acest diagnostic, sunt putini cei care cauta si cauza autoimuna a dereglarii tiroidiene, care este din ce in ce mai frecventa. Cel putin una din trei femei cu probleme de acest tip are, de fapt, o afectiune tiroidiana autoimuna. Mai mult, boala poate sa evolueze cu un nivel al hormonilor tiroidieni in limite normale, iar atunci nici macar medicul endocrinolog nu o poate diagnostica. La aceste paciente, orice vaccin (chiar si „banalul” vaccin antigripal) poate avea efecte foarte grave. Iata un exemplu concret in care vaccinarea este strict contraindicata si, totusi, ea se efectueaza!
  Nu degeaba le e frica copiilor de injectii!
  Am intalnit si pacienti cu probleme hepatice (transaminaze foarte crescute), dar la care nu se detecta nici un virus hepatitic. Acesti pacienti erau considerati bolnavi de steatoza hepatica. In momentul in care le recomandam anumite analize pentru etiologia autoimuna a hepatitei, la un procent important, acestea se dovedeau pozitive, deci aveau de fapt o hepatita cronica autoimuna. Vaccinarea poate avea urmari grave si la acesti pacienti, dar ei nici nu stiau ca ar putea avea o contraindicatie de vaccinare.
  In majoritatea cazurilor, bolile autoimune se dezvolta in timp. Pacientii acuza diverse simptome care nu sunt sugestive pentru un diagnostic. Mai mult de jumatate din pacientii care s-au prezentat pentru o alergie (respiratorie sau cutanata) aveau de fapt o dereglare autoimuna care inca nu era total instalata, in consecinta fiind greu de diagnosticat. Acesti pacienti pot avea perioade cand nu se poate evidentia nici o anomalie autoimuna, urmate de perioade cand se evidentiaza aceste anomalii prin analize de sange. La toti acesti pacienti, vaccinarea este contraindicata; totusi, ei fac vaccinuri, in necunostinta de cauza.
  Din aceste exemple putem trage doua concluzii. Exista din ce in ce mai multi pacienti cu diverse probleme de autoimunitate, care nu stiu de acestea si care nu ar trebui sa faca nici un fel de vaccin. A doua concluzie ar fi aceea ca nu trebuie facut un vaccin, doar daca nu exista contraindicatii, pentru ca o parte din acestea pot sa scape medicului! Vaccinarea trebuie facuta numai in functie de indicatii.
  „In ultima perioada, nu se mai tine cont de indicatiile efectuarii unui vaccin, ci se merge pe vaccinarea in masa”
  – In acest caz, de ce mai au loc aceste campanii de vaccinare, pe care le impune cu atata reclama Ministerul Sanatatii?
  – Pur si simplu, pentru ca trebuie facute. Sunt bani multi in joc, sume uriase, poate si comisioane procentuale… In ultima perioada, nu se mai tine cont de indicatiile efectuarii unui vaccin, ci se merge pe vaccinarea in masa. Or, vaccinarea reprezinta o metoda de tratament profilactic si admistrarea ar trebui sa se faca, la fel ca la orice medicament, bazandu-se pe niste indicatii. De exemplu, un copil sau un tanar sanatos, fara alte probleme, nu are nevoie de nici un vaccin antigripal, pentru ca sistemul sau imunitar este capabil sa faca fata unei raceli. Indicatia, in acest caz, ar fi pentru cei care au imunitatea scazuta (persoanele varstnice sau cei care sufera de boli cronice), din motive care pot fi obiectivate prin analize.
  – Se pare ca incidenta cazurilor de gripa este mai mare in randul persoanelor vaccinate antigripal. Cum de se intampla acest paradox?
  – Vaccinul antigripal se prepara pe baza unor presupuneri. Printr-un studiu statistic, se aproximeaza care vor fi tulpinile de virusi ce s-ar putea dezvolta mai mult in viitorul sezon rece, si aceste tulpini sunt inglobate in vaccinul antigripal. Rezistenta organismului este asigurata doar la acele tipuri de virusi. Daca se dezvolta si alte tulpini virale (ceea ce este foarte probabil), acestea isi pot face „treaba”, chiar mai bine decat in absenta vaccinului. Aceasta este una dintre explicatiile pentru care, in fiecare an, numarul celor care fac viroze respiratorii este din ce in ce mai mare, chiar daca si dozele de vaccin antigripal utilizate sunt din ce in ce mai mari.
  – La fel se intampla si in cazul vaccinurilor destinate exclusiv anumitor virusi, cum ar fi cel al hepatitei B sau HPV?
  – Vaccinarea pentru virusul hepatitic B se face automat la toti nou nascutii, in maternitate. Aceasta vaccinare ar trebui sa se faca doar in cazuri bine indicate, la cei care sunt expusi unui risc mai mare de infectare cu virusul B, si nu la toata lumea, nicidecum la copii. Ca o paranteza, trebuie spus ca sub 20% din infectiile acute cu virus B se cronicizeaza, ceea ce inseamna ca o persoana cu un sistem imunitar echilibrat elimina virusul fara nici un vaccin.
  La fel este cazul cu vaccinarea impotriva Human Papilloma Virus (HPV), care este intens mediatizata si se intentioneaza sa se introduca la toate fetitele, de la varsta de 11-12 ani. Este bine sa se stie ca nici in acest caz nu se respecta principiul indicatiei. Virusul este asociat cu cancerul de col uterin si de aceea vaccinul respectiv este prezentat ca un vaccin anticancer de col uterin. Nimic mai fals! In primul rand, acest virus reprezinta doar un factor de risc pentru cancerul de col uterin si nu cauza lui. Exista cazuri de cancer de col, in care nu s-a detectat prezenta acestui virus. In al doilea rand, procentul de evolutie spre cancer a unei infectii HPV este foarte mic, majoritatea infectiilor fiind eliminate intr-un interval de 2-3 ani, chiar in absenta oricarui tratament. Acesta este un alt argument in favoarea ideii ca un sistem imunitar echilibrat poate face fata si acestui tip de virus. Pe de alta parte, vaccinul contine doar cateva tipuri de HPV, cele mai frecvent asociate cu cancerul de col uterin. Dar exista zeci de tipuri de HPV si este posibil ca peste o vreme sa se descopere ca si alte tulpini ale virusului sunt asociate cu cancerul, si atunci va urma un nou vaccin, apoi un altul si altul… Pe de alta parte, infectia cu acest virus se transmite in principal pe cale sexuala. Este adevarat ca exista si alte posibilitati de contaminare, dar tipurile pentru care exista vaccinul se transmit mai ales pe cale sexuala. Or, nu este logic sa faci un asemenea vaccin la fetite care inca nu si-au inceput viata sexuala. Se presupune ca prin vaccin se obtine o imunitate pe termen lung, dar trebuie avut in vedere faptul ca vaccinul nu este utilizat de mult timp pe scara larga, deci nu se stie care va fi, de fapt, perioada pentru care asigura protectie. La fel a fost si cazul vaccinului impotriva hepatitei B. In momentul in care s-a utilizat pe scara larga, s-a constatat ca perioada de protectie nu este asa de lunga cum se preconiza. Si mai exista un neajuns. Vaccinarea are efecte negative si asupra unui sistem imunitar sanatos. Fiecare vaccin care este administrat reprezinta de fapt un stimul puternic pentru organism, pentru sistemul imunitar, in mod special. Dupa fiecare asemenea stimul, el face eforturi ca sa-si adapteze mecanismele de aparare la microbul respectiv. In momentul in care se face un alt vaccin, apare un nou stimul care actioneaza asupra imunitatii. Cu cat sunt mai multi asemenea stimuli si cu cat sunt administrati de la o varsta mai tanara, cand imunitatea nu este bine definitivata, cu atat creste riscul ca sistemul imunitar sa nu mai faca fata si sa cedeze. Pentru a face o comparatie plastica, putem spune ca lucrurile se petrec similar cu un material elastic care este supus constant unor socuri. La inceput, acest material face fata socurilor, dar daca acestea se tot repeta, isi pierde elesticitatea si chiar se poate rupe.
  „Toate vaccinurile contin aluminiu si mercur, substante foarte daunatoare pentru organismul uman”
  – Statisticile medicale ce spun? Justifica sau nu utilitatea vaccinurilor?
  – In ultimii ani se constata in toate statisticile medicale o crestere alarmanta atat a bolilor alergice, cat si a bolilor autoimune si a cancerului. Din experienta personala pot spune ca in ultimul an, de exemplu, s-a triplat numarul de cazuri de cancer care vin la consultatie.
  Mercur, aluminiu: intepatura e o gluma, pe langa efect
  In cazul pacientilor cu alergii (atat alimentare cat si respiratorii) sau cu boli autoimune (tiroidita, lupus, poliartrita reumatoida, sclerodermie, sindrom antifosfolipidic), numarul lor este si mai mare. Medicii incearca sa explice aceste statistici prin factori de mediu (poluare), stres, alimentatie gresita etc. Sigur, toate acestea contribuie la declansarea bolilor, dar, in opinia mea, un rol important il au vaccinarile in exces. Prin vaccinare se obtine o reactie specifica „artificiala” din partea sistemului imunitar. Este ca si in cazul unui atlet de performanta care isi antreneaza doar un grup muscular. Sa zicem ca un aruncator cu sulita isi antreneaza doar muschii bratului cu care arunca sulita si, mai mult, isi si injecteaza in acestia niste substante (dopante) care sa-i creasca masa musculara. Sigur ca el va arunca foarte bine sulita cu mana respectiva, dar daca va trebui sa faca alt sport, in care sunt solicitati alti muschi, nu va putea face fata deloc. Mai mult, substantele pe care si le-a injectat in muschi se absorb in sange si au efecte negative asupra intregului organism. La fel se petrec lucrurile si in cazul vaccinarii. Se obtine rezistenta pentru boala respectiva, dar cand organismul trebuie sa faca fata unui alt microb, nu este pregatit. Mai mult, pot sa apara efecte negative asupra intregului organism – cazul bolilor alergice sau a bolilor autoimune. Si ca si cand raul n-ar fi destul de mare, in vaccin exista si substante legate de mediul de cultura, dar si substante necesare pentru stabilizarea si conservarea acestuia. Va pot exemplifica cu cateva date mai putin cunoscute, despre „istoria” gafelor din domeniul vaccinurilor. In 1954, dr. bacteriolog Eddy Bernice a descoperit virusuri simiene (de la maimuta) in vaccinul anti-polio inactivat (presupus a fi steril!) realizat de dr. Jonas Salk. Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud, a fost angajat in perioada 1976-1980 la Laboratorul de oncologie virala a Biroului de Stiinte Biologice al FDA (Agentia Federala a Medicamentelor) din SUA. In decursul activitatii sale acolo, a identificat ADN strain in vaccinul anti-polio, ceea ce sugera o contaminare serioasa. Mai tarziu, dr. Martin a constatat ca toate cele 11 maimute verzi africane (pe care se producea vaccinul anti-polio) prezentau un virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul stiau acest lucru, dar Biroul de Stiinte Biologice a decis ca productia de vaccin contaminat sa continue. Dr. Martin a identificat anumite virusuri, numite „clandestine”, la pacientii cu sindromul oboselii cronice, descoperind ca unele dintre aceste virusuri clandestine isi au originea in tipul de virus citomegalic simian, al maimutelor verzi africane – virus despre care el atentionase ca este prezent in vaccinul anti-polio. In tot acest timp, fusesera vaccinati cateva milioane de copii!
  Pe langa contaminarile virale sau bacteriene, vaccinurile contin si multe substante toxice, care se introduc pentru a preveni infectarea lor cu bacterii sau pentru a le creste performantele. Printre aceste substante se afla mercurul, formaldehida si aluminiul, substante foarte daunatoare pentru organismul uman, chiar si in doze mici. Se stie ca mercurul este toxic pentru sistemul nervos. In ultimii 10 ani, numarul de copii autisti a crescut de aproape cinci ori in SUA. Aceasta crestere brusca a survenit dupa introducerea vaccinului anti-varicela, pojar si rubeola, in 1975. Exista un caz celebru in SUA care a condus la un proces rasunator si care a fost urmat de cercetari amanuntite asupra toxicitatii vaccinurilor, multe dintre cele care se foloseau atunci fiind oprite de la comercializare. Unui copil i s-au administrat vaccinuri pentru 9 boli intr-o zi. Vaccinarea a fost urmata de instalarea autismului. Copilul primise o doza de mercur de 41 de ori mai mare decat cea care in mod normal poate afecta organismul!… O noua boala, numita miofasceita macrofagica, determina dureri in muschi, oase si articulatii. Toate persoanele cu aceasta boala au fost injectate cu vaccinuri care contineau aluminiu. Depozitele de aluminiu sunt capabile sa ramana ca reziduuri iritante in tesuturi si sa perturbe sistemul imunitar si sistemul nervos, pe tot parcursul vietii. Or, toate vaccinurile contin aluminiu si mercur. Aceste metale par sa joace un rol important si in etiologia bolii Alzheimer.

  „Exista situatii cand vaccinarea este necesara si chiar obligatorie. Dar de aici si pana la „moda” vaccinarii, este cale lunga…”
  – In concluzie, nu ne mai vaccinam niciodata de-acum inainte?
  – Toate aceste date nu trebuie sa ne faca sa negam orice beneficiu al vaccinarii. Exista situatii cand vaccinarea este necesara si chiar obligatorie (antirabica sau antitetanos). Dar de aici si pana la „moda” vaccinarii, este cale lunga…
  Totusi, cateva concluzii sunt necesare: * Atunci cand ne hotaram sa facem un vaccin, trebuie sa avem in primul rand in vedere indicatiile, sa stim daca ne este intr-adevar necesar acel vaccin sau nu. * Pasul urmator este reprezentat de contraindicatiile vaccinarii. Trebuie sa ne cunoastem foarte bine starea de sanatate si de aceea este salutar un control medical amanuntit, inainte de fiecare vaccin. * Este bine sa luam in calcul impactul negativ pe care fiecare nou vaccin il are asupra sistemului imunitar. Subliniez inca o data cresterea alarmanta a cazurilor de boli alergice, boli autoimune, cancere, care toate au ca punct comun dereglarea sistemului imunitar. Aceasta crestere este in directa corelatie cu numarul de vaccinuri administrate pe parcursul vietii. De aceea, este necesar sa evitam administrarea oricarui vaccin care nu este vital pentru sanatatea noastra. Aici ma refer la toate aceste vaccinuri de ultima ora, insuficient testate in timp (aprecierea efectelor pe o perioada indelungata), sau a caror eficienta este cel putin indoielnica (cazul vaccinului antigripal).

  Dr. Louis de Brouwer, Vaccinarea : eroarea medicala a secolului. Pericole si consecinte, p. 228.
  ‘’Poliomielita consecutiva unei vaccinari este deosebit de periculoasa, caci ea este, in general, provocata de virusii poliomielitici de tip 3, singurii care sunt paralizanti. Dimpotriva virusii poliomielitici de tip 1 si 2, neparalizanti, lovesc in general subiectii care contracteaza poliomielita in mod natural » -
  Dr. B. Duperrat de la Spitalul Saint-Louis scria in La Presse Medicale :
  « Vaccinarea antivariola provoaca explozie de leucemii »
  Programul OMS de eliminare a variolei nu a reusit decat dupa oprirea vaccinarilor. Timp de 30 ani copiii au murit din cauza vaccinarii antivariola desi nu mai erau amenintati de boala naturala.-Dr. Mihailescu Gavriil- Ce nu stim despre vaccinuri…Patologia societatii vaccinate, Revista Atitudini nr. 10, martie 2010, pp.36-37.

  Prof. Dr. Tissot in 1947 afirma despre vaccinul impotriva tetanosului:
  “Se stie ca un bolnav vindecat de tetanus nu este niciodata imunizat contra unei a doua infectari, iar serul comercializat este ineficace (poate crea chiar o stare de anafilaxie in cazul unei a doua infectii) si produce si colibaciloza. Prevenirea tetanosului se face prin curatirea si igienizarea buna a plagii infectate. «
  Extras din Dr. Mihailescu Gavriil Ce nu stim despre vaccinuri..Patologia societatii vaccinate, in Revista atitudini, nr. 10, martie 2010, pag 37.

  Vaccinurile sunt periculoase din cauza solventului folosit.
  O sursa majora de toxicitate a vaccinurilor o constituie adjuvantii, substante care au menirea sa amplifice actiunea vaccinurilor : cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decat mercurul insusi. Aceasta substanta poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si compartimental. Otravirea cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj.
  Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care cauzeaza alergie si chiar soc anafilactic. Cei mai multi adjuvanti noi, incluzand MF59, ISCOMS, OS21, AS02, si AS04 sunt mai toxici decar hidroxidul de aluminiu. Unele doze de vaccin contin squalena cauzatoare a sindromului razboiului din Golf.
  Ho Mae Wan-How to stop bird flu instead of the vaccine-antiviral model. Science In Society 35, 2007, pp.40-42. http://www.isis.org.uk/HOWTOSTOPBIRDFLUINSTEAD.PHP

  Cea mai mare amenintare legata de bolile copilariei isi are originea in efortul periculos si ineficient facut pentru de a le preveni –
  de dr. ROBERT S. MENDELSOHN (Robert S. Mendelsohn, M.D.)

  OREIONUL
  POJARUL
  RUBEOLA
  TUSEA CONVULSIVA
  DIFTERIA
  VARICELA
  TUBERCULOZA
  SINDROMUL DE MOARTE SUBITA LA SUGAR (SMSS)
  POLIOMIELITA

  Scriind despre pericolele vaccinarii in masa, stiu ca acesta este un concept pe care il veti gasi dificil de acceptat. Vaccinarile au fost atat de iscusit si agresiv promovate, incat cei mai multi parinti le considera “miracolul” care a eliminat multe boli temute din trecut. In consecinta, a te opune lor frizeaza nebunia. Pentru un medic pediatru, a ataca ceea ce a devenit “painea si cutitul” practicii medicale pediatrice, este echivalent cu negarea infailibilitatii papei de catre un preot catolic.

  Stiind acest lucru, nu pot decat sa sper ca veti pastra totusi o minte deschisa in timp ce cititi expunerea mea. Multe din ceea ce ati fost facuti sa credeti despre vaccinari, pur si simplu nu sunt adevarate. Nu numai ca am indoieli mari in legatura cu vaccinarile; daca ar fi sa-mi urmez convingerile personale profunde, v-as indemna sa respingeti toate inocularile destinate copilului dvs. Nu voi face asta pentru ca parintii din aproape jumatate din statele SUA au pierdut dreptul de a face aceasta alegere. Medicii, nu politicienii, au solicitat legi care forteaza parintii sa-si vaccineze copiii, ca o conditie obligatorie pentru admiterea in scoli.

  Chiar si in aceste state, ati putea totusi sa va convingeti pediatrul sa elimine componenta pertussis (tuse convulsiva) din vaccinul DTP (Diftero-Tetano-Pertussis). Acest vaccin, care apare ca cel mai amenintator dintre toate, este atat de controversat, incat multi doctori au devenit anxiosi in momentul in care trebuie sa-l administreze, temandu-se de actiuni juridice de malpractice. Intr-adevar, ar trebui sa fie speriati, pentru ca intr-un proces recent din Chicago, un copil invalidat de vaccinul anti-pertussis a primit 5,5 milioane $ despagubiri. Daca medicul dvs. este in aceasta stare de spirit, exploatati-i frica, fiindca este in joc sanatatea copilului dvs.

  Desi am administrat vaccinuri in primii ani ai carierei mele medicale, am devenit un oponent neclintit al inocularilor in masa datorita multiplelor pericole pe care acestea le prezinta. Subiectul este atat de vast si complex incat merita o carte in sine. In acest articol trebuie sa ma limitez la a-mi enumera obiectiile impotriva zelului fanatic cu care pediatrii injecteaza proteine straine in corpul copilului dvs. fara macar sa stie ce rau pot face acestea.

  Iata esenta ingrijorarii mele :

  1. Nu exista dovezi stiintifice convingatoare ca vaccinarea in masa a dus la eradicarea vreunei boli a copilariei. Desi este adevarat ca unele boli ale copilariei, candva foarte frecvente, au scazut in incidenta sau au disparut dupa introducerea vaccinarii in masa, nimeni nu stie de ce. Mai degraba imbunatatirea generala a conditiilor de trai poate fi motivul. Daca vaccinarile ar fi fost motivul disparitiei acestor boli in SUA, ne putem intreba de ce ele au disparut simultan si in Europa, unde vaccinarea in masa nu s-a practicat?

  2. Se crede ca vaccinul anti-poliomielita Salk a determinat oprirea epidemiei de poliomielita care a afectat copiii americani in anii 1940 si 1950.

  Daca este asa, de ce epidemia de poliomielita s-a oprit, de asemenea, si in Europa, unde vaccinul anti-polio nu a fost folosit extensiv ? O intrebare si mai relevanta este : de ce vaccinul cu virus Sabin este inca administrat copiilor cand dr. Jonas Salk, care a preparat primul vaccin anti-polio din lume, arata ca vaccinul cu tulpina Sabin este cel care cauzeaza in prezent cele mai multe cazuri de poliomielita la copii ? Continuarea vaccinarii fortate a copiilor cu acest vaccin este o practica medicala irationala care confirma parerea mea ca medicii repeta cu consecventa greselile. Situatia este identica cu incapatanarea lumii medicale de a renunta la vaccinarea anti-variolica la 3 decenii dupa disparitia bolii, cand vaccinul ramasese singura sursa de contaminare si deces prin variola.

  Ganditi-va la acest fapt ! Timp de 30 ani, copiii au murit din cauza vaccinului anti-variola, desi nu mai erau amenintati de boala naturala.

  3. Exista riscuri semnificative asociate cu fiecare vaccin si numeroase contraindicatii care fac ca administrarea vaccinurilor sa fie riscanta pentru copiii dvs.

  Cu toate acestea, medicii le administreaza de rutina, de obicei fara sa avertizeze parintii asupra riscurilor si fara sa cerceteze initial daca respectivele vaccinuri nu sunt contraindicate pentru un anumit copil. Nici un copil n-ar trebui vaccinat fara a se investiga initial existenta unei posibile contraindicatii. Cu toate acestea, mici armate de copii stau aliniati in clinici pentru a primi injectia in brat, fara ca parintii lor sa puna vreo intrebare !

  4. In timp ce multitudinea de reactii adverse postvaccinale pe termen scurt este cunoscuta (dar rareori explicata), nimeni nu stie care sunt consecintele pe termen lung ale injectarii de proteine straine organismului omenesc in corpul copilului dvs. Si mai socant este faptul ca nimeni nu face nici un efort coerent ca sa afle.

  5. Exista suspiciunea crescanda ca vaccinarea impotriva bolilor relativ inofensive ale copilariei este responsabila de cresterea dramatica a bolilor autoimune, crestere aparuta dupa introducerea vaccinarii in masa a copiilor.

  E vorba de boli de temut, ca leucemia, cancerul, artrita reumatoida, scleroza multipla, boala Lou Gehrig, lupusul eritematos si sindromul Guillain-Barre. O boala autoimuna poate fi definita simplu ca o situatie in care mecanismele de aparare ale organismului nu pot face distinctia intre invadatorii straini si propriile tesuturi si, in consecinta, isi distruge propriile structuri. Am dat oare oreionul si pojarul pe cancer si leucemie ? Am subliniat aceste probleme pentru ca probabil pediatrul dvs. nu va va preveni asupra lor. La Forumul Academiei Americane de Pediatrie (AAP) din 1982 s-a propus o rezolutie care ar fi asigurat informarea parintilor asupra riscurilor si beneficiilor vaccinarii. Rezolutia indemna ca “sa se faca cunoscute intr-un limbaj simplu, pe intelesul oricarui parinte rational, riscurile si beneficiile vaccinurilor de rutina, riscurile bolilor impotriva carora se vaccineaza si managementul celor mai frecventa reactii adverse”. Se pare ca medicii adunati acolo n-au considerat ca “un parinte rational” are dreptul la acest tip de informatie pentru ca au respins rezolutia !

  Controversa amara in legatura cu vaccinarile, dusa in interiorul profesiei medicale, nu a scapat atentiei presei. Un numar din ce in ce mai mare de parinti refuza vaccinarea copiilor lor, suportand sanctiunile legale in consecinta. Parintii ai caror copii au suferit vatamari ireversibile dupa vaccinare nu se mai resemneaza cu situatia si intenteaza actiuni in justitie impotriva producatorilor de vaccinuri sau a medicilor care au administrat vaccinul. Unii producatori au stopat productia de vaccinuri, iar cei care inca le produc, extind an de an lista contraindicatiilor vaccinarii.

  Existenta vaccinarilor obligatorii face ca pacienti care altfel n-ar avea nici un motiv sa se prezinte la pediatru, sa fie obligati sa vina periodic doar pentru vaccinare; astfel, vaccinarile au devenit “painea si cutitul” practicii pediatrice. De aceea, pediatrii vor continua sa apere pana la moarte conceptul de vaccinare obligatorie.

  Intrebarea pe care parintii ar trebui sa o puna este : A CUI MOARTE ?

  Ca parinte, numai dvs. puteti decide daca sa refuzati vaccinarea copilului dvs. sau sa riscati acceptand-o. Dati-mi voie sa va indemn ca, inainte de a va vaccina copilul, sa va inarmati cu informatiile despre riscurile potentiale si beneficiile vaccinarii si sa-i cereti pediatrului sa va argumenteze vaccinarile pe care le recomanda. Daca hotarati ca nu doriti sa va vaccinati copilul, dar legea statului in care locuiti spune ca trebuie, scrieti-mi si va pot oferi sugestii despre cum va puteti redobandi libertatea de a alege.

  Dr. Robert S. Mendelsohn

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  [email protected]

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Unde mai este libertatea noastră de a hotărî ce să facem, dacă statul hotărăște în locul nostru. Mă simt ca pe vremea lui Ceaușescu când se făcea "binele" cu forța. Acum unde mai putem evada, cum să scăpăm de politicieni ăștia pervertiti. Strigătele noastre de disperare cine să le audă când dezbaterea publica este doar de formă. Nu mai trebuie să lăsăm pe alții să hotărască soarta noastră!

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am ctit asa zisul proiect, este o nebunie curata a unui bolnav psihic!!!! Pe langa faptul ca prevede vaccinarea obligatory si a adultilor, care sunt obligati s ase prezinte la medic oricand sunt chemati pentru a-si primi intepaturile, parintii copiilor nevaccinati se doreste a fi chemati ca niste puscariasi sau penali in fata unei comisii, din care sa faca parte ATENTIE!!! un psiholog, si un membru al serviciului de protectia copilului. cu alte cuvinte, se doreste ca, daca nu te conformezi, sa fii declarant nebun cu acte, eventual inchis la nebuni, si sa ti se ia copilul, ebentual sa-l dea si la o familie de gay sa fie abuzat, ca tot o rag cu casatoriile aceste gunoaie umane!!!! aici este o LINIE!!! de care NU SE TRECE! COPIII NOSTRI! SANGELE NOSTRU! MOSTENIREA NOASTRA! TOT NEAMUL NOSTRU< STRAMOSII NOSTRI, sunt reprezentati de COPIII NOSTRI! IAr acei psihopati care au fost in strare sa debiteze acest proiect tebuiesc gasiti si trasi la raspundere numai pentru ca au gandit asa ceva! aici vorbim deja de SIGURANTA NATIONALA! si sa stiti, ca in spatele acestei porcarii sunt si SERVICIILE SECRETE!!! acest popor este sapat din INTERIOR. Atat SIE cat si SRI apar ca semnatari ai scrisorii de intentie a acestui proiect macabru!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*