Traficantul de copii Klaus Iohannis NU VREA să se implice în cazul Florin Barbu. Să-l bombardăm cu emailuri!

I sent an Email to CPS (Child protection agency) in UK regarding Mr Barbu’s situation.. They responded to me, and they said that they alread y contacted the Romanian President regarding Mr Barbu’s situation. According with them, the Romanian President replied to them that he doesn’t want to get involved in. How is that possible?? He knows what is going on with the Butnariu’s family. The Romanian President doesn’t care for his own people??? If is true let’s all send him the piece of our minds. This is not right…

traficantul de copii Klaus Iohannis

Mesajul de mai sus a fost publicat la pagina fratelui Florin Barbu, tatăl copiilor răpiți de statul britanic și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali foarte bogați.

Deși nu cred că nesimțirea acestui neamț poate fi deranjată de emailurile noastre, vă îndemn să trimiteți o avalanșă de emailuri pe adresa [email protected] si prin formularul de contact de aici. Spuneți-i că este o marionetă, un mort sufletește, un trădător al cetățenilor români și prin neimplicarea sa în salvarea copiilor lui Florin Barbu confirmă că este un complice la traficul de copii.

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CPS (Child protection agency) din UK declara ca ai refuzat implicarea in cazul copiilor romanului Florin Barbu, toti cetateni DOAR romani. Preferi sa fie lasati in mana homosexualilor. La fel ai facut si cu ignorarea celor 3 milioane de semnaturi pro-familie.
    Klaus Iohannis esti un tradator! Te dovedesti a fi un traficant de copii! Tu, care nu ai avut copii, ca esti blestemat de Dumnezeu, nu intelegi ce e durerea de parinte. Esti MORT sufleteste, un cadavru umblator, manevrat de OCULTA care te-a instalat presedinte. Esti mai jalnic decat Obama care umbla cu prompterul dupa el si la WC. Esti telighidat de servicii anti-romanesti. Da-ti demisia si pocaieste-te! Altfel te duci in iad cu toti inselatii de protestanti din care faci parte.
    Sper sa ti se dea sa citesti acest mesaj de catre slugile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*