Sfinții ne avertizează – Sfântul Paisie Aghioritul: “Cu toate forțele împotriva sinodului tâlhăresc din Creta”

Bata-v-ar Dumnezeu să vă bată nemernici de la Vatopedu şi portavocea voastră de la cuvântul kakodox, pentru că tăgăduiţi avertismentul Sf. Paisie Aghioritul, ducând în rătăcire credincioşii ce se uită în gurile voastre ca naivii!

Să vă mustre Hristos să nu mai scoateţi pe gură hule şi minciuni de la tatăl vostru, satana.

Am făcut privată această mărturie pentru câteva zile la rugămintea sursei noastre din Grecia, care a considerat că este de ajuns cât s-au folosit credincioşii de aceasta şi pentru a nu supăra pe teologul în cauză. Dar o vom lăsa publică şi vă rugăm să o răspândiţi la cât mai mulţi pentru a se trezi şi într-adevăr să fim cu toate forțele împotriva sinodului eretic din Creta!!! Pentru a nu știu câta oară nefârtații de rîc-ari se dovedesc niște iude notorii gata să tăgăduiască și cuvântul Sfinților pentru părerea unui/unor mucoși de la Vatopedu.

Sf Paisie Aghioritul

a

a

Un mare teolog anti-ecumenist din Grecia a trăit o minune făcută de Sf. Paisie Aghioritul, în preajma zilei sale de pomenire din acest an. Astfel, renumitul teolog a fost vizitat de sfânt în realitate, nu în vis, și răpit în văzduh, iar timp de 15 minute au traversat tot pământul. Totul s-a întâmplat la 12 noaptea. Sfântul l-a trezit și i-a zis: D…., sunt eu moșu Paisie. Hai să vorbim. Apoi l-a luat în trup și au zburat cu viteza luminii. În acest răstimp i-a zis, printre altele: Cel mai mare pericol e sinodul tâlhăresc din Creta! Acum toate forțele împotriva acestui sinod! Înșelarea va fi foarte mare, căci nu vor fi cinstiți în cugetare. Începând cu cel mai mic membru al Bisericii să luptăm pentru păstrarea Credinței nepătate de ereziile legiferate la sinodul tâlhăresc din Creta!

Acest mare teolog plângea când făcea această mărturie unor persoane foarte apropiate. Era în stare de har în acele zile. El este unul dintre oamenii luminători pe care Domnul i-a dat să salveze credincioșii de la înșelarea ecumenistă. Îl vizitează și alți sfinți și îl sfătuiesc, iar el îi întreabă. Printre ei și Sf. Efrem Katunakiotul, care a zis tot despre acest mare teolog, că alături de un mare ieromonah teolog, tot din Grecia, sunt trimișii Domnului pentru a ne confirma că acum e sinodul cel tâlhăresc, prorocit de veacuri și că înșelarea va fi mare. I-a comparat cu Sf. Vasile cel Mare și Sf. Grigorie Dialogul.

Deși a ținut să nu fie făcută publică mărturia sa, considerând-o personală, credem că mesajul Sf. Paisie este pentru toți credincioșii și sperăm să ne înțeleagă că am ales să publicăm această mărturie, doar din dorința de a trezi poporul cel binecredincios în legătură cu sinodul tâlhăresc din Creta, care nu trebuie să fie acceptat.

Doamne, ajută!

| primit pe email

23 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  E Dimitrie Tselenghidis

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oricum, sinodul e ANATEMA...

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Baietasii de la cuvantul-kakodox frizeaza patologicul... cititi si voi urmatorul text:

  Cat priveste afirmatia ca a face Sinodul de la Creta “eretic” este o blasfemie, frizeaza blasfemia ea insasi... Remarcam insa ca raspunsul acesta este in oglinda cu psihoza huiduitorilor si celor care promoveaza, acum, intreruperea pomenirii episcopilor participanti la Creta.

  Deci, la inceput spun ca este o blasfemie sa zici ca sinodul din Creta nu este eretic, iar apoi ii pun la zid pe cei care vor intreruperea pomenirii ereticilor. Astia sunt normali la cap sau sunt atat de prosti ca nu au reusit sa-si ascunda lucrarea lor de vicleana de a atrage antiecumenistii de partea ierarhilor mamaligi si ecumenisti de la noi... Nu le-ar fi rusine sa mai pomeneasca numele marilor ierarhi Ierotheos, Irineu de Baska, caci cu IPS Serafim de Pireu se afiseaza doar cand le convine lor!

  Le-am trimis si un comentariu, pe care stiu ca nu o sa-l publice, asa ca cititi-l mai jos:

  Cum faceti voi, dar la inceput manCati zmeura, iar pe parcurs rahat cu tona… Voi chiar frizati patologicul: in doua fraze va contraziceti exact cum ii descrieti pe extremistii celor doua parti… Recunoasteti ca e o blasfemie sa spui ca sinodul nu a fost eretic, apoi ii luati in brate pe eretici, sa nu cumva sa ne rupem de ei… Bai intunecatilor, nu mai scrieti mai aberatii, ca va duceti in fundul iadului, ratacind lumea. Psihopatilor!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Ieronim te descalifici cu asemenea comentarii. Esti suburban bai baiatule; invata sa ataci parerea , nu persoana. Ti se pare ca prin astfel de cuvinte devii vreaun mare apologet al ortodoxiei sau ce? Mai civilizat un pic, altfel nu esti decat un alt habotnic.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai Getule, tu de unde ai mai aparut? Te-au trimis kakodocsii? Du-te si pupa-i in fund pe ei si pe ereticii sustinuti de ei, apostatilor!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Ti-am zis ceva dar vad ca ramai in continuare un retardat.Esti un stricat la minte bai baiatule.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Pai lau trimis acei catelandri de la cuvantul kakadox prin recunoastere

     • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Mihai, invata in primul rand sa scrii corect gramatical. Peste tot pe unde scrii esti praf. 'Pai lau trimis..."nu se scrie impreunat - "L-au trimis ..."e corect. Cand scrii ierezie , la fel analfabetule, se scrie " erezie". INVATA SA SCRII BAI ANALFABETULE!!! Abia atunci putem sa dialogam.

    • valentin dorneanu

     Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Nu il luați în seamă pe getul, e un retardat mintal, îl știu de pe blogul monahului Teodot ... Sunt destui retardați care nu înțeleg ce e ecumenismul și nici nu au cap să înțeleagă, așa că trebui ignorate toate comentariile lor spre folosul duhovnicesc. Doamne Ajută!

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Plimba ursu lasa omu sa zica adevarul

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Pai da nici nui de mirare, acum e dragoste cu nabadai intre ei si roncea ca vorba ceea ce se aseamana se aduna

  • valentin dorneanu

   Traiasca Legiunea si Capitanul!

   aceștia sunt în afara Bisericii

   • valentin dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mă refer la cei la site-ul război întru cuvînt sau mai nou cuvântul ortodox

 4. valentin dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  are dreptate ieronim că cei de la război întru cuvânt sunt patologici

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sfintii si martirii Romaniei ortodoxe ucisi, torturati bestial de regimul diabolic comunist in anii stalinismului nu sunt canonizati de BOR si de acest fapt profita GRECO-CATOLICII incercand sa ne fure sfintii ortodocsi si sa-i canonizeze ei si Vaticanul, ca sa-si faca reclama si adepti in ROmania,

  folosindu-se de preotul greco-catolic MARIUS VISOVAN din Sighet care conduce Fundatia ,,George Manu,, (un martir ortodox si mucenic anti-comunist, refuzand sa construiasca bomba atomica pentru comunisti si pentru URSS motiv pentru care a fost torturat, i s-au scos ochii din orbite, i s-au smuls unghiile, si a murit in chinuri dupa cativa ani)

  Fiti foarte atenti unde va duc tradatorii ecumenisti homosexuali! Direct in groapa! Romania se depopuleaza de Ortodoxie!!!!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  https://augustindeflorina.wordpress.com/unii-nu-stiu-liniile-de-demarcatie/

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.petitieonline.com/signatures/solidari_cu_monahii_de_la_mn_lacul_frumos_judeul_valcea/start/230

  https://saccsiv.wordpress.com/2016/08/04/articolul-22-a-inceput-prigoana-impotriva-calugarilor-de-la-manastirea-lacul-frumos-deoarece-au-intrerupt-pomenirea-ierarhului-ips-varsanufie/

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Datoria noastra este sa spunem Adevarul fara a jigni. Uram erezia, nu pe eretici !
  Anatemele se dau pentru erezii nu pentru persoane !
  Nu mai judeca patimas, judeca intelept ! Cei care propovaduiesc erezia ecumenista cad sub anatemele Sfintilor Parinti ai celor 7 Sinoade Ecumenice !

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Si pe cei care sustin acest sinod ce sa le zici? Nu Anatema? Nu vezi cum tagaduiesc si minuni ale sfintilor, doar pentru ca sunt niste misei care vor sa tagaduiasca totul... dar nu conteaza parerea lor, ca majoritatea s-au convins ca fac jocul ierarhiei, ci faptul ca induc pe cai gresite pe cei care se uit ain gura lor, chiar daca sunt putini, ne gandim la mantuirea lor.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  E foarte clar ca hotararile luate la acest sinod din Creta contravin hotaririlor celor 7 Sinoade Ecumenice !
  Acest sinod se descalifica de la sine ! Nu poate fi numit in nici un caz Sinod Ecumenic !

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  acum aflam ca a inceput prigoana si la sf munte, similar cu ce se petrece la cele 2 manastiri depe valea oltului, frasinei si lacul frumos din jud valcea

 1. Pingback: Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu: Cei care tăgăduiesc scrisoarea athoniților și vedenia Sf. Paisie Aghioritul sunt în înșelare! - SINODUL TÂLHĂRESC - "Sfântul și Marele Sinod" - Sinodul pan-ortodox

 2. Pingback: Ucenicul Sf. Paisie Aghioritul, gheronda Gavriil este pe aceeași linie: Dacă vrem să ne mântuim, atunci să condamnăm cu tărie Sinodul din Creta, care a fost eretic și tâlhăresc! - † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*