Gașca lui Baniel distruge BOR, precum politicienii țara

6 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://rezistenta.ro/denunt-public-in-atentia-s-r-i-d-n-a-parchete-i-p-j-constanta/

 2. Andreia Andrinic

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Recunosc stilul. Filmul (ancheta) este platita de omul de afaceri Nicu Dinu. Acesta avand un conflict cu cativa ierarhi din BOR pentru neintelegeri in afaceri vrea sa se razbune. Se foloseste de cateva imoralitati grave ale unor ierarhi sa sustina secta lui Gherasim Bratu careia ii face reclama. Aceasta "biserica" autonoma a lui Gherasim Bratu nu este canonica, nu este recunoscuta de catre nici o patriarhie sau Biserica din lume, si totusi cauta adepti in Romania dezbinand Biserica Romana. Incurajandu-l pe acest Gherasim, careia i se face reclama in acest film, suntem partasi la schisma Bisericii. Cine are interes sa sustina stilistii lui Gherasim Bratu, cel caruia ii face reclama acest reportaj?

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Din pacate asa e . Sunt o mireana patita . In 2013 cand mi-am inmormantat o ruda care a decedat in conditii tragice , preotul de la tara (eu locuiesc intr-un oras din alt judet) mi-a cerut taxa de inmormantare dupa talonul de pensie de handicap a decedatei si negocia cu mine la telefon interesenadu-se daca decedata mai are si alt gen de pensie cum ar fi pensie pe limita de varsta etc... I-am retezat-o si l-am intrebat de la ce varsta trebuia decedata sa munceasca pentru a avea vechime respectiv si o pensie grasa ,de la 7 ani ? . Mi-a fixat taxa de inmormantare pe talonul de pensie de boala , ruda mea avea doar 47 de ani cand a murit ,avea doar pensie de boala . Preotul m-a amenintat ca daca nu-i dau taxa ceruta scurteaza din slujba de inmormantare . E vorba de preotul paroh din com. Razvad , jud. Dambovita . Acest preot are mare grija sa nu lase dovezi ca asa procedeaza insa au fost scandaluri mari in comuna , a fost reclamat la Mitropolia Targovistei in numeroase randuri insa Mitopolitul Nifon al protejeaza . Nu se plang degeaba oamenii din aceste filmulete . Asa procedeaza uneltele Patriarhiei .

  http://adevarul.ro/locale/bacau/teroareaneinchipuita-bor-poti-biserica-privata-dai-impozite-impovaratoarebogatilor-ierarhi-1_55fd93b4f5eaafab2cc78427/index.html

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Chiar citeam pe blogul aservit basilica.ro ca deja bartolomeu si irineu au liste negre cu cine trebuie caterisir, sa nu uitam ca acelas irineu al serbiei la alungat pe episcopul antiecumenist Artemie de Kosovo si mai mult ca sigur daniel le va urma exemplul

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mitropolia lui Gherasim? Alternativa la cei prigoniti din Adevarata Biserica? Aberatii !

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Da. Nici eu nu sunt de acord cu bisericile "private" aparute . Se gasesc mereu indivizi care sa speculeze nemultumirile mirenilor .nemultumiri sunt pe buna dreptate dar asta nu e un motiv sa migram spre niste biserici dubioase. Am studiat si eu pe net stiri pe tema noilor "mitropolii" aparute ...preotii de acolo sunt dubiosi . Nu asta e solutia la abuzurile pe care le face Patriarhia romana .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*