Semnele războiului sunt clare: devastator, letal, extins! Cu arme neconvenționale!

115282-razboi_e
Relatiile dintre S.U.A. și Federația Rusă s-au deteriorat atât de mult în ultima perioadă de timp și mai ales în ultimele zile și ore,  încât doar o minune mai poate interveni pentru a evita declanșarea unui razboi! Și nu orice război, ci unul devastator, letal, extins, cu folosirea capabilităților neconvenționale! În același timp, urmare a abandonării blocului NATO de către Turcia și repoziționării acestui stat ca aliat al Federației Ruse (deși nu este oficial, este certitudine că acest lucru s-a întâmplat la modul efectiv), raportul de forțe militare din zona de sud-est  a Europei s-a schimbat atât de radical, încât România este descoperită total și direct în fața colosului militar rusesc. La o scară mai extinsă, asistăm la o amplă cooperare militară între China și Rusia, concretizată prin manevre comune de mare anvergură desfășurate de cele 2 superputeri în apele teritoriale ale Mării Chinei de Sud. Manevre militare care reprezintă în același timp, un avertisment direct și ostentativ către forțele S.U.A. din regiune.
Războiul nu mai poate fi evitat. Evitarea ar însemna ca unul dintre cei 2 coloși militari, S.U.A. respectiv F. Rusă, să recunoască de bună voie supremația celeilalte părți. Exclus a se produce fără luptă armată!
Secvența nr. 1: In Siria exista riscul iminent ca în orice moment, fortele militare americane si ruse sa intre in conflict direct. Detalii – de exemplu, aici!

Secventa nr. 2: Oficial rus: “Ne pregatim de Marele Razboi! Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in patrie!”

Secventa nr. 3:  Mass media rusă vorbește pur și simplu zi de zi și ceas de ceas, de cca. 2 săptămâni, de al Treilea Război Mondial. Pregătiri ale populației ruse pentru război, de extremă amploare. Se amenajeaza în ritm alert buncăre antiatomice pe întregul teritoriu al F. Ruse. Au/au avut loc exercitii de evacuare a cca. 40 milioane de rusi – ceea ce inseamna aproape 1/3 din intreaga populatie a Rusiei. La Sankt-Petersburg (Rusia), guvernatorul vrea să raţionalizeze pâinea în perspectiva declanşării războiului. Detalii – de exemplu, aici!

Secventa nr. 4: Fortele militare rusești operează cu o rapiditate incredibilă, pe un front extrem de larg. Transfer de sisteme de rachete Iskander-M, care pot transporta focoase nucleare, în enclava Kaliningrad, situată la frontiera cu Lituania şi Polonia, ţări membre NATO. Manevre militare navale la M. Neagră și M. Caspică. Alte manevre militare navale, de acestă dată în comun cu armata chineză, de laM. Mediterană, pînă la Marea Chinei de Sud.

Secventa nr. 5: Se intampla chiar acum. Nave de război din Rusia se îndreaptă spre Marea Britanie. Miscarea face parte din logica elementara strategica. Va readucem aminte ca Marea Britanie este partener militar strategic al S.U.A. in afara relatiilor NATO. Inca 2 state europene din NATO mai sunt simultan si parteneri  strategici ai S.U.A., acestea fiind Polonia si … România.

Secventa nr. 6: “Unul dintre cei mai cunoscuți economiști americani anunță dezastrul: SUA și Rusia vor dezlănțui Armaghedonul, guvernele imbecile din Polonia și România nu aud!”

Secventa nr. 7: “Istoria se scrie acum! Americanii au dezvăluit ce planuri de razboi pregăteşte Rusia. Dovezi clare despre ceea ce Vladimir Putin şi generalii au decis la Moscova“.

Secventa nr. 8: “Armata americană, fotografiată în timp ce revopsea avioane de luptă astfel încât să arate ca cele rusești!” Specialistii in operatiunile de diversiune, cunosc prea bine de ce!

Secventa nr. 9: “Anunțul șoc al militarilor SUA: Războiul cu Rusia si China e garantat. Va fi rapid și foarte letal!”  In link-ul prezentat nu apare si China, dar apare aici!

Secventa nr. 10: Profeţiile cutremurătoare ale părintelui Argatu: „Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu si gol, fără oameni!” Militarii autentici cunosc prea bine ce reprezinta imaginea descrisa de părinte.
sursa https://r-26500.blogspot.ro/2016/10/tu-cum-esti-pregatit-sa-supravietuiesti.html?m=1
russia-us-missile

6 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  De fapt asta este o dorinta a papusarilor pt reducerea populatiei planetei, scopul fiind reducerea populatiei planetei prin diverse metode inclusiv prin acest razboi

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mare dreptate avea nea PETRACHE TUTEA cind afirma ca "Românii aveau mereu două steaguri: cu Sf. Gheorghe, când treceau rușii, și cu semilună, când intrau turcii". Nimic nu s-a schimbat in istorie. Vom trai si vom murii impreuna pentru tarisoara asta FURATA DE MII DE ANI.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eurovision 2017 organizat in catedrala sf sofia din kiev

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ADEVARURI TULBURATOARE ale biserici MASONICE pastorite de CIUBOTEA . Postez aici sub genericul CITESTE SI TE CRUCESTE. http://www.dezvaluiri.ro/exclusiv/511573-teodosie-inregistrat-pe-blat-de-preotii-sai-sunt-nascociri-nu-judeca-dna-audio Sunt mai mule articole pe aceasta tema dar pe persoana COSTIN DAMASARU o cunosc ca fiind FOST ANGAJAT SRI pe vremea lui ILICI. Incuracate sunt afacerile prea inaltului. O zi buna de la DOMNUL.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  În luna ianuarie 2017 grecii pregătesc o sinaxă panortodoxă, la care vor participa episcopi, clerici, monahi și mireni din toată lumea, pentru a fi anatematizate hotărârile eretice și sincretiste ale Sinodului ecumenist din Creta. Acolo va fi glasul Bisericii, în Duhul Sfânt. Să ne ajute Dumnezeu să mergem! Avem toată binecuvântarea Sfinților Mucenici și a Sfinților Mărturisitori ai Bisericii celei Una, care este Sfânta Ortodoxie. Mai multe amănunte pe : https://graiulortodox.wordpress.com/2016/10/15/iubirea-de-adevar-adica-de-dumnezeu-ioan-14-6-sau-slujirea-tatalui-minciunii-care-este-satana-ioan-8-44-ce-alegi-ortodoxule/

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  cum sa scapi de cnp:http://www.alternativenews.ro/2016/10/cea-mai-mare-inselatorie-statului-ce-nici-nu-va-trecea-prin-cap-cnp-ul.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*