Campanie pan-umanitară: Dați un LEU pentru Filoteu! Să sprijinim viitoarea casă pentru imigranți, de lângă măn. Petru Vodă. Pan-ecumenismul va triumfa!

UPDATE: Această vilă a fost făcută de Filoteu pe casa începută de Florin Stuparu, iar văduva lui Florin, Lorena Stuparu, nu a primit nici un leu nici de pe casă și pământ și nici de pe cărțile răposatului Stuparu. Lorena are trei copii. Ultima persoană cu care a vorbit la telefon Florin Stuparu a fost Filoteu. Acesta s-a plâns că îi este foarte rău, iar Filoteu i-ar fi răspuns nervos: “N-ai decât să mori.” Știa că Florin se îmbătase ca de obicei și era supărat că-l deranjează cu “prostiile” lui în miez de noapte. N-a vrut să-l creadă pe Stuparu și acesta a murit cu zile.

Iată “anti-ecumenistul” de la Petru-Vodă ce face cu banii de pe cărțile furate din măn. Neamț și cum profită de pe urma muncii fratelui Florin Stuparu, mort în condiții foarte suspecte în timp ce se afla la …Petru Vodă!

 1. Sa-l ajutam cu totii pe acest apologet al ecumenismului sa-si termine vila de 85.000 EURO.

  Eu sunt maica Neonila, cea care ma ocup cu strangerea de fonduri si numaratul sacilor de bani de sub patul lui Filotheu.

4 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Așa da, pai ,,oaspeți " precum Victor Roncea trebuiesc primiți cum se cuvin

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://dositeea.blogspot.ro/2011/12/sfanta-mucenita-varvara-icoane-si.html?m=1

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sf.Mc.Varvara să-l aducă pe Filoteu la pocăință ca să nu ardă în veci în foc. Căci Vila aia nu poate intra pe ușă strâmtă a raiului .Acum realizez de ce Monahul Teodot e PRIGONIT ca e antiecumenist,anti-Creta,anti-papa ca altfel si el ar fi avut o vlia si multe aplauze poate chiar și ierarh ar fi ajuns,dar nu-i stres Monahul Teodot e mai MARE în fața lui Dumnezeu ca ecumeniști si mai fericit.E un Adevărat Mărturisitor al Ortodoxiei.Dumnezeu să-l mântuiască!

 1. Pingback: Hariton, caraliul lui Teofan, persecută monahii din jud. Neamț care nu pomenesc pe cretani! Împreună cu acolitul lui, pseudo-monahul Filoteu, au transformat, după voia diavolului, mănăstirea Petru Vodă în apărătoarea ecumeniștilor - † APOLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*