Stărețoiul Hariton impune ierom. Tihon să pomenească ereziarhul Teofan, altfel va fi dat afară din mănăstire. Oameni buni, haideți să alungăm acest stărețoi-tâlhar din mănăstirea Părintelui Justin

ierom-tihon-de-la-man-petru-voda

UPDATE: Sunt pregatit sa fiu dat afara, inchis, prigonit pentru dreapta credinta ortodoxa si pentru cele 7 sfintele sinoade ecumenice si nu doresc in credinta sa aplic iconomia. Vreau sa jertfesc totul pentru Hristos si Sfinta Biserica Ortodoxa nepatata. Asa sa imi ajute Dumnezeu, parintele meu staret arhim. Justin Pârvu si toti Sfintii din Închisorile Comuniste.

Sunt prigonit pentru ca vreau sa tin credinta ortodoxa nestirbita, care am primit-o de la parinti, apoi de mic am fost la parintele arhimandrit Cleopa Ilie, la parintele ieroschimonah Onufrie Frunza, de la staretul si povatuitorul meu, vrednicul de pomenire marturisitor JUSTIN PÂRVU si de la parintele meu duhovnic.

Multumesc ieroschimonahului Simeon Zaharia care imi este un bun sfatuitor inca din anul 2007 si prin increderea sfintiei sale mi-a acordat marturisirea publica a ceea ce avea pe suflet. Ma bucur ca am putut ajuta un suflet a unui mare duhovnic sa nu plece in viata vesnica fara a se usura sufleteste.

Gheron Sava este alături de ierom Tihon

gheron-sava-si-ierom-tihonIată două din mailurile trimise de Gheron Sava Lavriotul ierom Tihon de la Petru Vodă , în care este încurajat și asigurat de tot sprijnul în lupta anti-ecumnistă (emailuri făcute publice de p Tihon pe pagina de facebook).

Γέρων Σάββας Λαυριώτης <geron.savvas…[email protected]>
To Ierom Tihon Nov 24 at 6:41 AM
… Please keep fighting against the oikoumenism, and the eresis, and we are near to you, whatever you need. Please pray for me also. God be with you father Tihon.

Γέρων Σάββας Λαυριώτης <geron.savvas…[email protected]>
To Ierom Tihon Nov 27 at 9:57 PM
I pray to God and Mother Mary to gives you the strengh to continue the fight against the eresis of ecoumenism. You give us joy to see fathers to fight like you do. We are ready to come again to Romania whenever you ask, to help if we can where ever you need. I homble kiss your hand and I ask your blessings.

Am fost judecat in sinaxa manastirii PE NEDREPT SI TÎLHARESTE FARA A SE ARATA ADEVARUL monahilor, fara a se explica monahilor greseala care am facut-o (vina mea a fost ca eu ca preot am primit marturisirea unui duhovnic batrîn care a dorit sa moara cu constiinta împacată https://www.youtube.com/watch?v=OViMR2BOvZI dupa ce a fost înselat sa semneze acte ca se dezice de cele 4500 de semnaturi https://sinodultalharesc.tk/parintele-simeon-de-la-sihastri…/ )
ÎN SINAXA staretul Hariton Negrea a propus excluderea din manastire a ieromonahului TIHON cind canonul spune urmatoarele: EGUMENUL SĂ NUI GONEASCĂ PE CĂLUGĂRI DIN MĂNĂSTIRE. Nu se cuvine ca egumenul să scoată culionul ucenicului şi să-l alunge pe acesta din mănăstire.)din 45 de voturi au fost 7 excludere,5 abtineri,33 de voturi pentru a fi canonisit cu canonul ales de staret care este a sluji cu toti preoti in sobor care pomenesc episcopul semnatar in creta.în cazul in care ieromonahul tihon nu va sluji (SI NU SE VA LEPADA DE ADEVAR) ATUNCI VA FI DAT AFARA.DIN 80 de calugari au fost prezenti doar 45.
Prima masura pentru a ma prigoni a fost indepartarea mea din biserica, sâmbata, de la pomelnice pentru a fi izolat de popor si pentru a nu putea spune pe viitor credinciosilor adevarul de credinta.”Avem aceasta datorie”. Patriarhul Daniel le cere preotilor sa-si faca pagini de Facebook, dar le transmite si un avertisment. https://stirileprotv.ro/…/avem-aceasta-datorie-patriarhul-da…

Astfel, Legea 489/2006 a Cultelor prevede: “Art. 5 1) În activitatea lor, cultele, asociaţiile religioase şi grupările religioase au obligaţia să respecte Constituţia şi legile ţării şi să nu aducă atingere… drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”. Această respectare a drepturilor omului trebuie să includă şi respectarea dreptului fundamental al omului de a-şi exprima propriile gânduri, consemnat în art. 30 din Constituţia României: “Art. 30 (1): Libertatea de exprimare a gândurilor şi opiniilor sau credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă. (s.n.)”

Decizia SINAXEI manastiri riscă să încalce, în ceea ce mă priveşte, ambele principii constituţionale enunţate mai sus.Din această perspectivă, se cuvine să reamintesc că chiar şi Decizia Sinaxei este ţinută de obligaţia de a respecta drepturile fundamentale ale celor cărora li se aplică, conform art. 17 1) din Legea Cultelor: “Recunoaşterea statutelor şi codurilor canonice se acordă în măsura în care acestea nu aduc atingere, prin conţinutul lor securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice sau drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”.

sursa

Oameni buni, dacă nu sprijinim astfel de preoți, ne merităm soarta! Neavând preoți mărturisitori, nu putem avea pretenția să avem ierarhi mărturisitori! Stărețoiul Hariton trebuie să înțeleagă că mănăstirea Petru Vodă nu este moștenirea de la mă-sa, ci este numele Părintelui Justin cu toată jertfa sa, de care nu trebuie lăsat să-și bată joc! Nu putem permite ca din mănăstirea Părintelui Justin să fie propovăduit ecumenismul (chiar dacă stărețoiul latră că luptă împotriva ecumenismului, apoi zice că nu s-a stabilit ce este erezia ecumenismului – o cacealma menită să reeduce mințile slabe din mănăstire)! Ierom. Tihon trebuie sprijinit ca să nu facă niciun compromis în privința dreptei credințe! Acest Haritont Negrea trebuie să se întoarcă la Durău – centru ecumenist înființat de ss Daniel. În momentul în care va fi anunțată excluderea Părintelui Tihon să ne adunăm la Petru Vodă sute și mii de oameni și să-l apărăm pe părintele Tihon! Acest tâlhar de cele sfinte, stărețoiul Haritont să plece mai bine din țară, decât să compromită mănăstirea Părintelui Justin! A se vedea ce planuri diabolice fac împreună clanul de tâlhari Haritont-Filoxera-Neonila neonazista!

21 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  sunt deja zvonuri ca posibil sa inceapa prigoana si asupra Pr. Ciprian Ioan Staicu, cred ca ior fi pus gand rau taica streza, am citit intrun comentariu pe saccsiv

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Frate Gabriel, conteaza si de data asta pe mine! Din Piatra-Neamt, Bacau si Suceava voi aduce cateva autocare de oameni. Stiu ca iubitul nostrum Parinte Justin asta mi-ar fi cerut sa fac, ca si atunci cand a fost mitingul impotriva cipurilor din documente! Eu chiar credeam ca acest Hariton va merge pe linia Parintelui Justin, am fost naiva sa cred ca a fost lasat de Parintele si apoi mi s-au confirmat zvonurile ca ar fi fost impus de mitr. Teofan, la maslul facut Parintelui Justin de catre Teofan la staretia de maici. Asemeni mie multi din vechea garda a Parintelui Justin ne-am dat seama de acest lucru si suntem decisi sa apa[ram numele Parintelui Justin si al Manastirii Petru Voda.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bravo Tihon. Fii bărbat.
  Best regards
  Lucian

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stii cumva care este pozitia parintelui Ioan Sismanian,eu nu sant in tara dar voi da un tel ptr a sustine pe parintele Tihon,Doamne ajuta.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  As dori un nr de telefon al parintelui Tihon.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dureros!!De necrezut...Atit de repede s-au repezit ca si lupii turbati in ctitoria bunului nostru Cuvios Parinte Iustin. Abia au asteptat sa plece la Domnul...Sa fiti hotariti dragii nostri parinti marturisitori!Mult nu va dura nebunia sataniceasca numita ecumenism.Va interveni Mintuitorul si le va o palma de vor zbura cu toate ale lor- asa spunea Sfintul Cuvios Parinte Paisie Aghioritul. Nu-si lasa Dumnezeu dreptii Sai! Noi sintem alaturi de voi, mereu, macar in rugaciune catre Domnul Nostru Iisus Hristos,catre Maica Domnului,si toti Sfintii Parinti ai Ortodoxiei.Cu siguranta, in curind vi se vor alatura si altii , mai multi.Acum, poporul nu stie mai nimic.Dar cind va afla!...Doamne ajuta!
  Dumnezeu sa-i intoarca pe acesti vrajmasi ai lui Hristos si ai nostri,la bunatate,rugaciune si Adevar!Daca a mai ramas ceva omenesc in sufletul lor.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Venim si noi cu cateva masini. Ma uimeste cum obstea asta s-a lepadat asa usor de linia marturisitoare a pr Iustin. Sa le fie rusine.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Totul e pulbere in tara asta si in sufletul ei… Ieri, la spitalul din Beius, a venit popa paganesc papistas si a dat tuturor bolnavilor ostie, neintrebandu-i daca sunt ai lu’ Papa sau nu. Cand a ajuns la patul unei cunostinte, aceasta i-a zis ca ea are duhovnic si ca nu mananca nimic din mana catolicilor. Popa paganesc papistas a injurat-o si celelelte 11 persoane din salon s-au mirat, desi mancasera ostia blestemata. Atunci cunostiinta mea si-a scos perfuzia si a fugit la doctorita care era de garda si a chemat-o. Dupa ce doctorita a intrebat in salon daca e adevarat ce a relatat fata ortodoxa, doctorita a chemat paza si l-a scos afara pe papistas spunandu-i: de cand imi injuri dta pacientii mei?! In zadar, bietii ortodocsi mancasera otrava blestemata si se unisera deja cu diavolul… Vai noua… Unde e preotul spitalului? Unde e episcopul? Unde e patriarhul? Sunt cu Papa la cafea…unde sa fie. Totul e distrus, tot sufletul romanilor!!!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Maxim, județul Bihor este unul dintre județele, inclusiv mun. Oradea unde ecumenismul este la el acasă, acolo fiind fel de fel de secte si etnii, dece ar face atunci beiusul excepție de la regula?!, si evident că voi Bihoreni care sunteți antiecumenisti puteți fi numărați pe degete, dar stai liniștit că nici în restul țării situația nu este chiar pe roze, de pildă București, unde mai toți sunt pro ecumeniști, restul câțiva acolo în cel mai fericit caz tac de frica

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ERAM SIGUR CA URMEAZA CIORANEALA… PLECATI DIN SISTEM LA CERERE, INVOCAND ‘MOTIVE PERSONALE’. ASTA SI VOR, SA VA SCOATA HOTI, CURVARI, FUMATORI, BETIVI, SA VA ACUZE CA SCUIPATI IN CURTEA BISERICII, CA TUSITI IN ALTAR, ETC… V-AM ZIS SA NU VORBITI CU DIAVOLUL, CA ARE TEHNICI MAI TARI CA VOI!

  http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2016/12/05/si-mie-mi-a-adus-mosul-un-cadou-de-la-ecumenisti/

  IAR SFARSITUL ARTICOLULUI ESTE APOTEOTIC FATA DE SPUSELE MELE, LE RECUNOASTE CHIAR PARINTELE STAICU:

  ” Nu am să îngădui să fiu caterisit din alt motiv decât pentru lupta antiecumenistă pe care o duc, nădăjduiesc că demn și frumos. Aveți cuvântul meu de preot în acest sens.”

  DANSATI CU DIAVOLUL, ACUM CULEGETI NADUSEALA LUI…

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  As avea si eu o intrebare: ce imi puteti spune despre Parintele Spiridon de la Manastirea Petru Voda? Candva m-am spovedit la dansul. As vrea sa stiu daca mai este in manastire, daca mai primeste oameni la spovedit si, mai ales, care este pozitia actuala a dansului referitor la acte biometrice, sinodul din Creta... In contextul acestor discutii e bine de stiut ce Parinti au ramas pe linia trasata de Parintele Iustin. Ca sa stim la cine ne spovedim si cu cine ne sfatuim. Multumesc.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   a fost "ajutat" sa plece din manastire, ca si p Xenofont

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiam nimic in legatura cu asa ceva. Se poate sa imi spuneti daca si unde poate fi gasit? O mai primi oameni la spovedit? Multumesc pentru informatii!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     asa ceva nu stim

     • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Doamne ajuta! In cazul in care veti afla anumite informatii despre Parintele Spiridon, va rog sa ma tineti si pe mine la curent. Desigur, ma gandesc ca poate, din anumite motive, nu veti posta informatiile acesta public, ci vor circula in cercuri restranse. In cazul meu, puteti folosi emailul ptr a ma informa. Multumesc.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Xenofont este in nepomenire. Sfintia sa are foarte mult discernamant, e in rugaciune undeva in pamantul a carui "plinire e a lui Dumnezeu." 🙂

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Viorica, Antonela atunci Doamne ajuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*